The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovecses
Olyan fõzetet kéne készitenem ami gyorsitja az életerõ visszatöltését! Hogyan csináljam?
Másik kérdésem pedig az lenne hogy van egy csomó meteoritom hogyan kovácsoltassak belõle kardot?
Mert hiába megyek el a kovácshoz és kattintok arra hogy kovácsolja újra a kardomat, csak venni lehet tõle kardot csináltatni nem! Ráadásul van egy csomó olyan runám is amit elvileg a pengébe lehetne kovácsoltatni.
De hogyan???????????????,

Valaki segitsen!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

adios
Ahha értem köszi!

lwb
Esténként otthon van, napközben pedig a St. Lebioda kórházban. Vagy még lehet úton is e kettõ között.

adios
Hali!
Segítség kéne lehet,hogy egy bugról van szó...A 2.fejezetben Shanihoz kellene feljutnom az emeletre.Lezsírozom a nagyanyót a kesztyûvel,föl is enged eddig oké.De amikor fölérek Shani sehol sincs,pedig úgytudom az ágyban kéne feküdnie.Hol lehet?
Elõre is THX!

dante3
Közben meglett, csak levelet kellett adnom az egyik fószernek! Thx

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

mama2
Ja, és Vizimábol, hogy jutok vissza a külvárosba?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Kérdésem hogy, hogy a szulák fõzethez mi kell?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

lwb
Velerad és Thaler megmondja.

Áhhh, megvan, köszi
bardocz
menyj fel a malom tetejére
7:00-kor biztosan ott van, úgy rémlik 7:30-kor (vagy 8:30-kor) jön fel onnan, tehát késõbb nem csoda, hanem találkozol vele, én is pont úgy csíptem el, hogy már ment haza.

1. Alghoulok ugye értelemszerûen a temetõ környékén találhatók, de gondolom lezsnek máshol is.

2. Röviden: a mutagéneket a witcherek használják a mutációjukhoz.

3. A 15. szinttõl már 1 ezüst- és 3 bronzpont jár szintenként. Aranypont 34. szinttõl jár. De ezt kiírja a játék is, ha a kurzort odaviszed a karakterlapon, ahol a pontokat mutatja.
dante3
adda milyen ajándékot fogad el, mert semmi nem tetszik neki!<#falbav>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

lwb
Estefelé szokott ott lenni. De nem mindig. Mindenesetre a parton sétáló kislánnyal beszélj elõbb. Õ majd szól neked, ha ott lesz a pap.

Én meg itt akadtam el: A 4. fejezetnél Alina tükrének darabjait kell megtalálni, de az utolsót a malomnál nem találom. A térkép ott jelzi, de semmi. A másik szálon pedig a tünde kéziratot nem találom a kriptákban. Ha valaki már megoldotta, kérem segítsen, köszi
Na figyu. A papot késõbb a tõ úrnõjénél találod, ha megölted Dragant.
A lényeg az hogy Berengar vagy ki azt mondja hogy menjek a tóparthoz és beszéljek ott a barátságos vodian pappal, akivel az elején is beszéltem-gondolom-, de nincs ott a pap , találkoztam két csapat harcias vodiannal azokat kinyirtam..próbáltam már több napszakban is, de semmikor sincs ott a pap, aki a kriptához küldött a legelején a 4. fejezetnek, a tóparton...

tibor16
írd már le pontosan a szituációt, mmert így nem emléxem, mi is a gond. Az tuti, hogy vmit nem csináltál meg, vagy nem jól csináltad. Csak így, a kérdésedbõl nem lehet tudni, mit hagytál ki.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

#7804-re valaki légyszi!!!<#worship><#worship>

tarti19
nekem deamon 4.10 van fent hozzá egy spdt 1.52 is és megy a witcher simán mountolgatja a mini image-t is😊
Az a robbanásos dolog azért van kitalálva, hogy mindekélppen hazudj neki... mégpedig lesavaztad a holttestet, mivel csak így lehet a toronynál harcolni velük😊 Bár igaz a Bestia ellen is nehezebb volt harcolni mint ezek ellen... ráadásul még megpurcantani se lehetett õket.

állítólag több helyen is le kell omlasztani (azt olvastam, én meg nem tartok ott)

ott vok h megöltem a vérfarkast, attól még sok van hátra ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ezt hogy csináltátok meg?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

gabo91

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

tibor16
ezt, hogy csináltad? - van erre lehetõség? - mert nemrég jutottam túl ezen a részen és nekem nem jelent meg olyan, ahol is Raymondnak ilyen jellegû feleletet adhattam volna. Vagy elnéztem volna?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

gabo91
#7803: okés thx

#7806: 3. fejezetben a kocsma téren a k**vát meglehet fektetni és olya kártyád ad, mint az éjkirálynõnél a kékszemû csaj... mindegyik 500 arany...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Sziasztok!Az a problémám,hogy a daemon tools pro nem akarja mountolni nekem a witchert.Mi lehet a probléma?Kérem aki tud segítsen.
Valaki tart már ott ahol én segitsetek....

Társalkodónõ a 3. fejezetben is olyan 😄
sztem nem jó h csomó ugyanolyan ember van

barret
Olyan a szobor,mint Abigel 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

Azt szeretném kérdezni, hogy mikor jön az a nyavajás pap, mert már több napszakban is próbáltam ,de semmi..eddig csak két csapat ellenséges vodiánokkal találkoztam, de kinyirtam öket, igaz volt velük egy-egy pap is....

Igen a daemon Tools 4.11 Spdt 1.53...egyszer már linkeltem..keresd meg

gabo91
Daemon Tools PRO-n kivül mással is mûködik a játék?
(eddig pro-val csináltam, de meg kell válnom tõle, mert nemtudok dvd-t irni/törölni miatta)

gabo91
shani...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szvsz én is azt hittem az a legjobb.... de a királylány jobb volt

fennt vannak youtube-on 😛
a teljes

barret
Ha benne van a szornyhatarozoban,akkor talalkozhatsz vele.
Es le is van irva,hogy HOL vannak!

1. mocsárban néha-néha, Vizimi külvársosa talán és temetõ talán 😊
2. asszem majd tudsz olyan fõzetet csinálni
3. fogsz, hidd el 😉

Zan
Ahha,jo!😊

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

<#taps>
Tinman
Nekem is lenne egy érdekes észrevételem... ami 10 mp-ne belül a halálomat okozta ^^

Nyomozás

Gondoltam Raymodnak benyögöm, hogy megtaláltam a hulláját a kriptában, jól vette, mert rámküldött Javed nevében pár arcot, 10 mp harc után átváltozott teljesen Javedé, csinált valami oltári nagy robbanást és meghaltam, pedig az életerõm majdnem maxon volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Szerintem orál.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zan
09:30 kor mentem,anál korábban menjek?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Csövi all!

1.Alghoulokat merre lehet találni?

2.Mi az a mutagén?

3Mikortól fogok kapni ezüst,ill. arany pontokat?Most vagyok lvl 14...:S!

jah, megvan, sry, nem ugrott be reggel =\

toronyharc ?

tibor16
😄

Sziasztok! A 4. fejezetnél tartok és sehogy nem jutok tovább. Alina tükrének darabjait kell megtalálni, de az utolsót a malomnál nem találom. A térkép ott jelzi, de semmi. A másik szálon pedig a tünde kéziratot nem találom a kriptákban. Ha valaki már megoldotta, kérem segítsen, köszi
Ez egy szörnyû bug. Emlékszem volt ilyen a Max Payne-ben is, ha véleltenül rákattintottam a jobb gombra, rendszeresen elõjött.

Viccet félretéve ez valóban a fõzet hatása. Ez egy RPG, nagyon igaz rá a mûfaj alapszabálya: olvasni, olvasni, olvasni. És akkor kevesebb lesz a "bug", ez a módszer minden patchnél többet ér.
barret
Esetleg nincs kapcsolatban a fozettel?

berczy
Sziastok!

Lenne egy érdekes problémám: Amikor a Vizima-i elõvárosban megtlaálom a Szalamandrát akkor a játék teljesen lelassul. Akkor kezdõdött amikor megittam egy hóvihar fõzetet a szalamandrák ellen, de még a bestiánál is mintha diavetítés lenne. nem tudjátok, hogy miért van ez?
Elõre is köszi!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB