The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Geralt a patikaliberalizáció keményvonalas támogatója, saját maga keveri a gyógyitalait és egyéb gyanús fõzeteit - ez egy súlyosan agyonbonyolított alkímia-rendszerben nyilvánul meg"
Nem értem mi van azon túlbonyolítva, hogy egy adott potihoz kell 3-féle komponens, amit ráadásul magától kiválaszt nekünk a gép, ha ott van az inventoryban?
gondolom ez már másnál is volt probléma, de az utolsó 7 oldalon nem látom és a keresõ meg nem mûködik. Szóval 1.2 patch felrakása után nem látszanak a mentéseim. Olvastam hogy esetleg átrakja a dokumentumokba, de nekem a helyükön maradtak a system/saves mappában. Valaki tudja a megoldást?
Hancu ráadásul elég felületes is volt. Ezt írja: "A küzdelem annyiból áll, hogy választ az ember a két harci stílus (ritkát ütök de nagyot, vagy sûrûn kicsiket) (...)"
Három harci stílus van. Ez kb. 15 perc játék után nyilvánvaló.
Hancu erõsen elfeledkezett arról, hogy van egy iratlan szabály. Méghozza az, hogy jóindulattal próbál meg az ember egy full magyarul beszélõ játékról kritikát írni, fõleg, hogy szép számú magyarnak van hozzá köze. Nem kell agyonajnározni, szó nincs róla, de rossz megközelítésû a kritika éd ilyet kivágni az indexre, mely nem egy kis látogatottságú lap, elég csúnya dolog.
Sokan vannak, akik ilyen bemutatók után vesznek vagy nem vesznek meg egy játékot és ez felelõsség a cíkket író részérõl. Hancu cikke alapján nem venném meg, holott iszonyat élvezem már napok óta.
Pedig az ilyen kezdeményezéseket támogatni kell, mert kis ország vagyunk, kevesen beszélik a nyelvünk és ritkák a full szinkronos játékok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Gothic sorozatból az elsõ kettõ a király - a 3. - sajnos - inkább van tele megalkuvással, vagyis, hogy játszanak vele az egész világon, ne kelljen túl sokat gondolkozni rajta, és a világ egyik legnagyobb, vagy legalábbis leg fizetõképesebb piacán is eladható legyen, még az amerikai hülyegyerekeknek is. Az elsõ 2 rész még inkább volt európai, nem annyira gondolták át a piacot - az is mutatja, hogy pl sokáig csak német nyelven lehetett játszani. Ez persze, nem azt jelenti, hogy ne lenne az egyik legjobb a kategóriájában, csak a 3. rész, ha követi a hagyományait, még jobb is lehetne. A magam részérõl az Obliviont az egyik legjobbnak tartom, mindennel együtt Talán annak van a legnagyobb terepe, a legtöbb kvesztje, és talán a legváltozatosabb is. Ami nekem nem jön be, csak ha már hónapok óta játszol vele - az a karakter fejlõdése. Azért is hagytam abba, mert nem volt ellenfelem.
Persze ez csak az én véleményem.
On
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
A Gothicot még értem, mert a 3-ban tényleg eléggé alakítható, formálható a világ a tetteink által. De a sok bug, butított harcrendszer és a történet teljes hiánya elviszi. Nagyon jó játék, de ezek olyan hibái, amiket még a fejlesztõk is elismertek.
Az Oblivion említésre sem méltó, ha RPG-krõl van szó. Nem is értem, minek hozta fel ...
A végén az elderscrollsra való utalás meg egyenesen szánalmas volt. No mindegy, az indexet sem a számtech része miatt szeretjük ...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Ez a nyomozós sztori egy mérföldkõ ugyanis, tényleg rengeteg szál, rengeteg út kínálkozik a végsõ megoldás felé.
Jómagam is ostoba barom módjára kétségbeesve kerestem a kiutat, pedig csak alaposnak kell lenni és nagyon odafigyelni, mert ez !nem! az a játék ahol a !!!felajánlt válaszok biztos jók!!!
Lehet, hogy abban a stádiumba ez halálhoz vagy a küldetés bukásához vezet.
Nagyon kezdem más szemmel nézni a witchert... ez valami egészen más, mint az eddig megszokott.
"Tegyük fel hogy megfenyegetjük bélát hogy gyilkos, erre kiderül hogy tényleg gyilkos. "
Jó lenne a meglátásod, de mégsem az. Neked sem esett le ahogy nekem se. /me dumb
Ugyanis ott és abban a helyzetben a witchered rendelkezik az egész történet tortaszeletébõl /nyomozás/ 80%-al, akkor õ szentül hiszi azt, hogy teszem azt Thaler tuti bûnös, hiszen bebizonyítottad saját magadnak is, hogy üzérkedik a szalamandrákkal.
És a miértre, az okra tudod a választ? Ha nincs "indíték", akkor kár rámondani, hogy bûnös. Szép szó az ártatlanság vélelme :-)
Ilyen Vincent esete is... elsõ ránézésre kiengedte a körözött professzort a börtönbõl, csakis bûnös lehet.
Ilyen Kalstein esete is! Nagy nehezezzen kideríti az ember, hogy az alkimista keze belenyúlik az alvilágba és hajlamosak is vagyunk az arcába tolni, hogy bûnös. De mi az indíték?
És így persze, hogy a megvádolt személy elfordul tõled és nem segít.
Nem értettem meg, és te sem érted, hogy itt azt kell bebizonyítani, hogy ki az ártatlan! Ezért kell mindent elkövetni, hogy sziklaszilárdan lásd, hogy xy ártatlan!
Csillagos 5-ös ez a játék, csak betegen egy pöttyet ostoba voltam hozzá és lebecsültem azt hittem ez is csak egy hack&slash RPG.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
én is mondtam Kalsteinek h õ a bûnös, õ meg annyit mondodd h megsértettl witcher és kész
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha egy igazság van minden szempontból nézve. Akkor ahhoz az igazsághoz kéne eljutnom sokféleképpen és nem pedig annak kell történnie hogy ha márt csinálok az alapjában változtatja meg az adott igazságot világot.
Magyarul ezt a játékot is nagyon elszúrták. 😞
Az rendben van hogy ha mást teszel más a következménye, de az nincs rendben hogy az minden más. Tegyük fel hogy megfenyegetjük bélát hogy gyilkos, erre kiderül hogy tényleg gyilkos. De ha nem fenyegeted meg bélát hanem gézát fenyegeted meg akkor béla nem gyilkjos sõt sosem volt az és nem is lesz. Na ez a bajom. Mert a való életben béla még ettõl gyilkos lenne csak nem derülne erre fény, vagy máshogy derülne rá fény késõbb.
De ez a játék nem ilyen. Ha valamit máshogy csinálsz akkor minden máshogy alakul, még az is lehet hogy ha nem fekszel le a boszival alviszenk az ufo-k.
Most erre mit mondjak.
😞
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Egyébként milyen szinten játszol? Mert normálon egyáltalán nem nehéz legyõzni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy beszélj Kalksteinnel, vele lehet tervet kifõzni Azar Javed ellen!
igyál piákat
Help plíííz!
Tegyük fel hogy õ nem ártott a légynek sem, akkor mégis miért van egy olyan lehetõség a játékban hogy bûnös és hivja a szalamndrát.
2 valóság nem lehet egy játékban. Ha 1 valóságvan akkor meg most már tudom hogy bûnös. Akkor meg miért ne gyanusítanám meg?
Na erre varjá gombot, ne a napló olvasgatásokra!
Természetesen megértem, másnak más szempontok játszanak szerepet a véleményének kialakulásában. Tény, hogy a The Witcherhez sokat hozzátesz hangulatos látávnyvilág is - ugyanakkor a túl sok egyforma karakter ront a helyzeten. Egy új játéktól általában én is elvárok egy bizonyos szintet, de egy régi esetében ez nem zavar. Általában különbözõ korú (15-20 éves éppen úgy, mint friss) játékok vannak a gépemre telepítve, és sosem okozott problémát az átállás. A Morrowindet például évekig nem lehetett átlaggépen teljes pompájában élvezni, és tudtommal textúrapakkokkal lehet dobni a grafikán. A Gothic 3-at pedig pont a gépigény miatt halasztottam el úgy, hogy elavult lesz, mire folytatom. (Mondjuk abban a játékban inkább csak a táj kiemelkedõen szép, a karakterek elég gyatrák lettek.)
Szóval teljesen megértem az álláspontodat, de a dolgok alakulása, a fordítók álláspontja inkább nekem kedvez a konkrét esetben, így értelemszerûen nem bánom. (Sajnos az a tapasztalat, hogyha valamihez mergjelenik egy gyatrább honosítás vagy magyarul jelenik meg, akkor esély sincs utána minõségire.) Nekem nincs is semmi bajom az eltérõ véleménnyel, nem is szóltam volna ott hozzá, ha nem ma már nem az lenne az általános, hogy elvárja az ember az ingyen szolgáltatást (cracket azonnal, honosítást tüstént, rögvest választ az ezredszer feltett triviális kérdésre stb). Az utolsó mondatban nyilván másokra gondoltam.
Lenne egy kérdésem, hogy valaki esetleg talált már az 1.2es patch-hez cracket?
Mondjuk már egyszer végig toltam és elégé tetszett.
Meg kéne vennem csak egy kicsit még sokallom az árát,szal ha valaki talált cracket a patch-hez akkor írjon légyszi.
Köszi
- új emberek, ugyanazok a kérdések - hajszálra.
Ugyanazok a gondok - senki nem olvas a játékban!
Azt kell mondjam, semmit nem olvasnak el. Sem a naplót, sem a szószedetet, sem a recepteket, sem azt mi a feladat - egyszerûen semmit. Nyomják ahogy a legegyszerûbb. Kár volt - ha ebbõl a szempontból nézzük - lefordítani magyarra. Maradhatott volna, akár hottentotta is.
- így aztán nem is értik mit játszanak. A legegyszerûbb és legalapvetõbb dolgokat sem tudják ezért. Van aki nem tud kardozni!, - van aki nem tud meditálni, - van aki nem tud varázsfõzetet csinálni, - vagy nem tudja melyik küldetés után miért is kell valamit megcsinálni, vagy miért is van ott ahol van. A kard kovácsolást már nem is mondom.
Elgondolkoztató és persze szomorú.
Raymondot meggyanusitottam, erre rámtörtek az emeleten a szalamandrák és sosem fogynak el ráadásul a papagáj melett megjelenik javed és rámvarázsol valamit amitõl rögtön meghalok független attól hogy mennyi életerõm van!
Megoldás?
ezt már végképp nem akartam a másik fórumba beírni, de az a helyzet, hogy lehet a történet és a látvány egységben, és az üthet nagyot, mint itt a példa - a Witcher.
Ezek után bármennyire is tisztelem annak a bizonyos játéknak a nevét, bármennyire is méltányolom a fordítók óriási munkáját, egyszerûen nem lehet nem észrevenni, hogy a fölött a játék grafikája fölött eljárt az idõ. - Elkeserítõ. Mert nem játszottam vele akkor amikor még újnak számított és ezáltal elestem végérvenyesen valami nagyszerû élménytõl. Amikor az Oblivion kijött, akkor már a nyelv, bármennyire is kutyaütõ vagyok angolból, - már nem érdekelt, és nem érdekelt, hogy lesz-e valaha hozzá magyarítás, nehogy arról a játékról is lemaradjak.
Úgyhogy én mérhetetlenül csalódott vagyok, és tul. képpen ezért írtam azokat a hozzászólásokat, a másik fórumban.
Csak nem akarom az ottani emberek érzéseit bántani azzal, hogy leírom - nehéz egy Witcher látványvilág után, friss szemmel megbarátkozni a másik, és sajnos régi játék grafikájával. - Ez van.
on
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
A baj hogy nincs mentésem a buli elöttrõl csak nagyon korán...
Bár biztos van módja közben is, de én még nem próbáltam.
Nem mindegyik rúna jasználható alapanyagként, némelyik mintegy fegyverolajként mûködik.
elmentem a bulijába, ahova carment vittem :d és most részegen leküldtek valami érdekeségért az alsó szintre, ahol az öregasszony lekapcsolt hogy részeg vagyok és takarodjak...
majd visszatértem teljesen józanona, de az öregasszony még mindig azt a rizsát noymja hogy részeg vagyok...
hogyan tudnék feljutni (valami érdekességgel együtt...persze csak azért mert shani még nem volt meg)
Lenne egy olyan kérdésem, miszerint olvastam, hogy le lehet fektetni az egyik virágot szeretõ nõt az eslõ részben. Viszont viszek neki virágot, nagyon örül, de csak tulipánokat kapok semmi más és nem is tudok nekik mit mondani!
Eztet hogyan kell kivitelezni?
"Estefelé szokott ott lenni. De nem mindig. Mindenesetre a parton sétáló kislánnyal beszélj elõbb. Õ majd szól neked, ha ott lesz a pap."
Köszi, de nem jött be, a kislány nem is mond ilyesmit....most akkor ne keressem a papot, a nyomonkövetés is ezt mutatja....nem értem ha valaki segitene tömören leirva hogy mit kell tenni az megköszönném, a részletek a: #7817
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>