The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megfelelõ patchez van ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
vki tipp?
ASUS P5K|INTEL Core2 Duo E6850 3.00GHz 775 BOX|KINGMAX TinyBGA 2*1024Mb DDR2 800Mhz|GAINWARD 8941-BLISS 8800GT 512MB Golden Sample PCIE|WESTERN DIGITAL 320GB 7200rpm 16MB SATA2|CHIEFTEC GPS-500AB
Sajnos ez lehetetlen.(De jatekallas visszatoltessel megoldhato) XD
Bérbe vehet? reklámfelület...
A szulákhoz meg ha megvan a recepted benne van hogy mi kell hozzá.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
En sem tesztelnek strategiai jatekot,mert ruhellem mindet.
Kb hasonlo lelegzetu cikket tudnek irni roluk 😛
\"A book is a book\" Clive Barker
\"A book is a book\" Clive Barker
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
pofás egy játék, nemcsak az unalmas száraz küldi dolgokal lehet szórakozni hanem kicsit lehet gazdagodni meg enni inni nõtfektetni 😄
Egyébként igy már nincs is értelme a játékban a pénznek, mert megvettem az 5k-s ruhát és utánna már nemtudok mit venni mindenem megvan. köszörûköveket veszem mindig.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
btw hardwired is lehúzta ^^
Az index kritika hemzseg a csusztatásoktol és ordit róla hogy a cikkiró crpg-hez sik hülye.
Már ha cikket ír alapból illet volna tudnia hogy Sapkowski eleve nem is érdeklödött a játék után egy balul sikerült lengyel witcher film apropoján.
Ebböl következik hogy a játék sztoriját sem ö írta.
A játék bevezetö introja amiben a strigát kigyogyitja az átokból Geralt az elsö witcher regényre utal de itt ki is merül a dolog mindent a készitök találtak ki Sapkowskit nem érdekelte az egész.
Igy aztán az a mondat hogy " Késõbb aztán Sapkowski összeszedi magát, és a sztori és a hangulat a játék fõ erõsségévé lép elõ, annak ellenére, hogy a háttérvilág egy meglehetõsen szimpla Gyûrûk ura-nyúlás némi szláv mitológiával nyakon öntve " - enyhén szólva is szegénységi bizonyitvány az iróra nézve.
Még órákat írhatnák mert mint mondtam a cikk hemzseg a pontatlanságoktol de nem ér annyit az egész.
Lehet egy játékról szubjektiv hangvételü kritikát írni de csak tényszerüen ez messze van ettöl ,zárásként a kedvenc mondatom a cikkböl amely bizonyitja hogy az írója vagy hibbant vagy részeg volt mikkor ezt a cikket írta : " Maga a játék egyébként nagyjából annyiból áll, hogy összevissza mászkálunk a meglehetõsen látványosan megrajzolt világban (bár a suta karakteranimációk néha csúnyán rombolják az összképet), végignézünk rengeteg kisebb mozit, végighallgatunk még ennél is több párbeszédet, a fennmaradó idõben meg szörnyeket szecskázunk fel. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>" - a kedves cikkíró mondjon nekem egy olyan crpg-ét ami nem erröl szól.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Most nem azért mutass nekem 1 oylan játékot ahol nem volt ilyen mint a witcherben a nyomozás... ami legalább ilyen színvonalas lett volna...
Alfred Nebel a gnóm feltaláló
Raymond Maerlove -- regényhõs hasonló névvel
Biztos van több, ennyi tûnt fel eddig.
A fogadóban, amikor a pincérnõ panaszkodik, hogy leöntötte egy vendég ruháját, ha kifizetjük a kárt /100 oren/ ad 1 receptet amivel azonnal kijózanodik Geralt.Ivászatok után jól jöhet.
amugy már van 1.2-es patch
én azzal nyomom és semmi gond idáig
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

http://www.kepfeltoltes.hu
Kicsit sárga, kicsit savanyú, de látványos, és magyarul beszél.
A witchert nem azért töltöttem le hogy nyomozgassak és már elnézédt de ez az egész szar nyomozgatás miatt már kurvára meguntam az egész játékot.
Belasitja a játékmenetet, felboritja a gondolkozásmentet és a többi szálon nem hagy ténykedni mert ezt muszáj megcsinálni.
Kitartok amellett hogy a witcher jó játék de nagyon elszúrták...
A cikk tényleg alulmúlja még a HW-esét is. A dolog lényege épp az, hogy az index látogatottsága viszont kb duplája az összes magyar játékportál látogatottságának együttvéve.
Lehet hogy egy fps rajongo csinalta a cikket?
Meg a szintlepes sincs normalisan leirva...
Persze hozzaszolni nem lehet!!!Biztos kapnanak "epito jellegu" kritikakat XD
negyedik fejezetnél tartok,konkrétan ott,amikor tükör darabjait kell keresgélni egy mezõn.namármost megtalálom a szilánkot (csak a napfény visszaverõdése jelzi,h ott van),de nem tudom felvenni.hogyan lehet?
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
1.A fogadósnál a ládádba tegyél be kardokat ami értékes Very Happy , meg nagyon értékes drágaköveket, gyûrûket.
Kb. várj 24 órát majd ved fel az összes cuccot és ad el õket, ha visszamész a fogadóshoz megint 1 nap múlva akkor azt veszed észre hogy az eladott tárgyaid megint ottvannak Shocked és itt a lényeg a drága tárgyak kétszeri eladása.
Ez nekem mûködik és sokat lehet vele keresni de öszetevõknél nem mûködik, de lehet kísérletezni nyugodtan!
2. Szóval a Mûhelybe, ami a Kereskedõnegyedben található az Éjkirálynõ házához közel van egy jól kihasználható hiba. Ha bemész és beszélsz az alkimistával (aki tudósnak tartja magát), majd adsz neki egy vörös meteoritot, akkor kapsz egy bombareceptet. Ebbe eddig semmi különös, de akárhányszor elkezdek vele beszélni, mindig elfelejti, hogy már megkaptam a receptet és újra ideadja. És itt a lényeg! Sokszor megcsinálod ezt, lesz egy csomó belõle, majd szépen eladod Very Happy Nekem darabjáért 40 orent adtak. Számoljunk utána: a batyuba egy sorba 7 dolog fér, és 10es stócokba összenyomom a papírokat, máris van 70 db, ami 2800 oren!
Várom a véleményeket és tapasztalatokat Smile
forrás
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
"Rosta Sándort (az eredeti Kojak-magyarhang)"
Ezt meg így szimplán nem értem. Tulajdonképpen tényszerû állítás, de 10-bõl 9 ember ebbõl nem arra gondol, hogy nem a címszereplõ szinkronhangja volt, meg lehetett volna ezt értelmesebben is fogalmazni. Pláne ha már egyszer a magyarítást kritizálja (amúgy joggal), akkor meg lehetne próbálni az érthetõ, s nem a félreérthetõ fogalmazást hõn szeretett anyanyelvünkön.
A Sapkowski-Rowling párhuzamot sem értettem az elején, egyáltalán nem arról szólt ennek a játéknak a háttere, hogy Sapkowski nevével adják el, de nyilván hozzáteszik a reklámhoz, hogy egy sikeres író mûvei alapján készült. Mellesleg a térségben, ahol Sapkowski igen népszerû, igazán kiugró eladási eredményket ért el a játék. Személy szerint pont azt üdvözlöm, hogyha eddig nem ismert, hozzánk földrajzilag közelebb álló fantasy világokat, írókat is megismerhetünk játékokon keresztül, nem az unalmas kliséket kell fogyasztanunk.
zoltan C. -vel kockapokerezzetek mindig a legnagyobb téten. Hihetetlen könnyû leverni és mindig egyre nagyobbak lesznek a tétek. (58k aranyam van tõle)
ti a tündék, elfek skojatelek és törpök ellen milyen kardot használtok? acélt vagy ezüstöt?
Mert ugye az acél emberek ellen jo a másik meg szörnyek ellen... de most õk micsodák? 😊
megjegyzés: -bazidurva ez a kikimor királynõ😊
-vámpírcsajt csak akkor tudsz megfektetni ha a vámpíroknak segítesz?
Nem értem mi a fene probléma lehet😊 ha egyszerûbb harcrendszer az a baj ,ha van ezüst meg acélkard és ott 3-3 harci stílus az a baj, ha hosszú a játék az a baj, ha... nem is értem õszintén szólva... szinkronizálás meg többnyire ott van ahová azt szerették volna😊
Noha tényleg vannak hibái de soroljuk már fel a RPG játékokat amik szinkronosan jelentek meg hazánkba. - nem kell tolongani -Tehát biztosan kijelenthetõ hogy kaptunk egy élvezhetõ és nagyon jó játékot😊
Szörnyek igencsak változatosak és mindekinek van gyengéje meg erõssége sõt alkalmazkodnak is a természethez.
ALkímia, nagyon jó dolog fõleg, hogy ezeket akár magad is eltutod készíteni megfelelõ alapanyagból.
Irányítás meg abszolute kezelhetõ és könnyû, szépen lehet cikázni a szörnyek közt ha úgy kívánja meg a szitu.
Személy szerint Oblivion, Gothic nem jött be annyira mint a witcher vagy a Kotor 1,2 netán Diablo 1.
Tibi hozzászólásában meg tényleg nagy igazság az, hogy mai szemmel a régebbi játékok grafikáját nehéz megtûrni, fõleg ha az nem társul hangualati elemekkel , mint a magyar szinkron
Jut eszembe a cikkben a a történetre is volt egy kis panasz, miszerint az eleje elcsépelt volna. Nos azért így, nem igaz, mivel annyi felderíthetõ dolog hallatik meg fülünk által, hogy az írtózatosan sokkoló si tud lenni, fõleg ha odafigyelünk a sok kis ám annál érdekesebb mellékküldetésekre.- Így kapva egy nagyon hosszú, ötletgazdag sztorit is amit rengeteg párbeszéd spékel meg😊
Negatívumként sajna a NPC gyakoriságának megjelenése róható fel, meg még vannak idegesítõ dolgok, de akkor is JÓ játék ez 😊
Cnut fogd a witcher mappát amibena mebntések vannak sé húzd be a dokumentumokba és akkor láthatóak lesznek a mentések.( 1.1A-as patch mentései biztosan a többit nem tudom)
A fõ probléma, hogy hogyan teszed az inventoryba. Én alapvetõen nagy gyûjtögetõ voltam, és a raktárból néha idegesítõen sokáig tartott kimazsolázni a megfelelõ komponenseket. Ráadásul az automata nem mindig azt választja ki, amit én szeretnék, néha elõfordult, hogy nem figyeltem, és valami quest itemekbõl kezdtem neki fõzõcskézni.