The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rossz crack ?
megfelelõ patchez van ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bardocz
nem olvastál el mindent
csá,rem tudtok segíteni,elolvastam mindent de nem jöttem rá mi lehet a hiba,nekem nem indul el a cucc annyit ír a vistám a krekkelés után h "az exe mûködése leállt" aztán leszedtem a vista legfrissebb firssítéseit,felraktam a játék patchét és úgy sem emgy,a gépemmel tuti semmi gond (intelcore2duo 3.0ghz,2giga ram,8800GT)
vki tipp?

ASUS P5K|INTEL Core2 Duo E6850 3.00GHz 775 BOX|KINGMAX TinyBGA 2*1024Mb DDR2 800Mhz|GAINWARD 8941-BLISS 8800GT 512MB Golden Sample PCIE|WESTERN DIGITAL 320GB 7200rpm 16MB SATA2|CHIEFTEC GPS-500AB

bardocz
a telihold is nagyon jó ital,én azzal küzdöttem magamat végig a játék végén,anélkül meghaltam volna mindenütt
Szevasztok!Most ott vagyok, hogy be kel jutnom vmi varázslónõ titkos laborjába és elvileg az aard igni aard varázslattal megnyílik az út vmilyen kalauzkõnél. Végre megtaláltam majd megcsinálom a kombinációt és nem történik semmi. Vmi más kombót kéne csinálnom de miaz???? segítsetek please!Elõre is thanks!
hát pár falusi nõszeméllyel még nem ismerekdtem meg, rájöttem így utólag

barret
Minek akarsz oda visszamenni?
Sajnos ez lehetetlen.(De jatekallas visszatoltessel megoldhato) XD

Bérbe vehet? reklámfelület...

nem lehet ? Templomnegyedbõl se ?

wedge31
A külvárosba már nem lehet visszamenni.
A szulákhoz meg ha megvan a recepted benne van hogy mi kell hozzá.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

mama2
Nekem senki nem válaszol?😞😞😞.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

"nem azért töltöttem le" pfff ha letöltötted ne sírjál 😛

barret

En sem tesztelnek strategiai jatekot,mert ruhellem mindet.
Kb hasonlo lelegzetu cikket tudnek irni roluk 😛

Nenrandil
A kritikáról meg inkább nem mondok semmit... télleg nem értem, hogy egy ember milyen jogon húzza le több mint ötszáz ember munkáját, ráadásul alaptalanul, mert sok dolog tényleg ferdítve van leírva a cikkben.

\"A book is a book\" Clive Barker

Nenrandil
Egyetértek... nekem is hosszú volt a nyomozgatós rész...meg volt, hogy percekig csak fel alá sétáltam és agyaltam hogy mit csináljak... de amikor meg lett a megoldás olan büszke voltam Geraltra 😊)

\"A book is a book\" Clive Barker

Tinman
Igen, megértelek... ha az ember nem kezdi el élvezni a nyomozgatást, akkor tényleg nyögvenyelõs lehet. De ha jól belegondolunk a nyomozgatásnak hála, rengeteg helyre el lehet jutni és rengeteg jó kis kalandot át lehet élni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

gabo91
😄
pofás egy játék, nemcsak az unalmas száraz küldi dolgokal lehet szórakozni hanem kicsit lehet gazdagodni meg enni inni nõtfektetni 😄
Egyébként igy már nincs is értelme a játékban a pénznek, mert megvettem az 5k-s ruhát és utánna már nemtudok mit venni mindenem megvan. köszörûköveket veszem mindig.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen, tõle kepod az akasztott ember mérge receptet, egész jó kis méreg a kardra kell kenni, és 24 óráig aktív. De ha a hullájától is el lehet venni, akkor jobb kinyírni, mert a 3. fejezetben már szerintem nincs több szerepe (nem 100% csak valószínû, mert a csata után már nem találom).

CoV ? CoVboy ? 😄

btw hardwired is lehúzta ^^

ugyanez van nekem is

a fõzetek nagyja csak annyit ér hogy nyomja mérgezést, én is csináltam farkas fõzetet, meg fekete vért meg midnent, de csak fecskét, villámot és Fehér Raffardot használtam az egész játékban szinte, hóvihart is csak a Kokacydiumnál... fõztem belõle vagy 6ot és nem kellett többet. a 2. fejezet végén is röhejes volt a csata, túl egyszerû volt. a végén is volt egy bug: amikor Geralt kezébõl kicsapa Aldersberg a kardot, elõkapja az ezüstöt, és azt mondja: ezzel a karddal szörnyeket szoktam ölni. csak az a gond, hogy ezt Aldersberg hangja mondta! ez volt pedig a legjobb mondat az egészbe

ha nem nyírod ki nagyapót akkor mi lesz? én kinyírtam, tesóm meg elvitte az oltárhoz, mondott neki pár infot és meghívta teázni. kapsz tõle még valamit késõbb?

wedge31
Utálok minden kritikust mert kritizálni könnyü alkotni meg nehéz de ha már mindenáron kritizál valaki akkor legyen tényszerü.
Az index kritika hemzseg a csusztatásoktol és ordit róla hogy a cikkiró crpg-hez sik hülye.
Már ha cikket ír alapból illet volna tudnia hogy Sapkowski eleve nem is érdeklödött a játék után egy balul sikerült lengyel witcher film apropoján.
Ebböl következik hogy a játék sztoriját sem ö írta.
A játék bevezetö introja amiben a strigát kigyogyitja az átokból Geralt az elsö witcher regényre utal de itt ki is merül a dolog mindent a készitök találtak ki Sapkowskit nem érdekelte az egész.
Igy aztán az a mondat hogy " Késõbb aztán Sapkowski összeszedi magát, és a sztori és a hangulat a játék fõ erõsségévé lép elõ, annak ellenére, hogy a háttérvilág egy meglehetõsen szimpla Gyûrûk ura-nyúlás némi szláv mitológiával nyakon öntve " - enyhén szólva is szegénységi bizonyitvány az iróra nézve.
Még órákat írhatnák mert mint mondtam a cikk hemzseg a pontatlanságoktol de nem ér annyit az egész.
Lehet egy játékról szubjektiv hangvételü kritikát írni de csak tényszerüen ez messze van ettöl ,zárásként a kedvenc mondatom a cikkböl amely bizonyitja hogy az írója vagy hibbant vagy részeg volt mikkor ezt a cikket írta : " Maga a játék egyébként nagyjából annyiból áll, hogy összevissza mászkálunk a meglehetõsen látványosan megrajzolt világban (bár a suta karakteranimációk néha csúnyán rombolják az összképet), végignézünk rengeteg kisebb mozit, végighallgatunk még ennél is több párbeszédet, a fennmaradó idõben meg szörnyeket szecskázunk fel. <#idiota><#idiota><#idiota>" - a kedves cikkíró mondjon nekem egy olyan crpg-ét ami nem erröl szól.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

tarti19
asszem ennek a fõzetnek hitves a neve😊 Shani partyján meg Erik von Blade leitatásánál jól jött😊 amúgy hasztalan😊
Most nem azért mutass nekem 1 oylan játékot ahol nem volt ilyen mint a witcherben a nyomozás... ami legalább ilyen színvonalas lett volna...

Apró humor a játékban hirességek nevének elferdítése.
Alfred Nebel a gnóm feltaláló
Raymond Maerlove -- regényhõs hasonló névvel
Biztos van több, ennyi tûnt fel eddig.

Második játékban kinyírtam kannibál nagyapót. Nem nehéz az öreg, de elõtte kiszaladt a házból és aktivált 5 szúrbozótot.
A fogadóban, amikor a pincérnõ panaszkodik, hogy leöntötte egy vendég ruháját, ha kifizetjük a kárt /100 oren/ ad 1 receptet amivel azonnal kijózanodik Geralt.Ivászatok után jól jöhet.
a tükördarabokat éppen este nem lehet megszerezni. nálam legalábbis Alina déllidérc lett, õk pedig napközben közlekednek. kapcsold be a noymonkövetést, és elvezet midnen helyre, mindenhol ott lesz Alina-déllidérc, kinyírod midnen helyen és a maradványaiban lesznek a darbaok ezt vidd a kovácshoz

Este menj oda, akkor meglesznek a darabok.
aki Raymondot gyanúsította, és aki azt mondta ne gyanúsítsa: a csatában nem tudok segíteni, én is kalksteinhez mentem, de csak mert hogy elmondjam: ártatlan (még amikor a kisgyerek hívott mentem a kriptába.) szóval a csatában ügyeskedj. de aki azt mondta, ne gyanúsítsa: az én álláspontom szerint ez NEM helyes ebben a játékban. az életben nincs olyan, hogy a franc ez gyilkos és meg fog ölni az elhamarkodottság miatt, és akkor szépen visszatöltöd magad 1 órával azelõttewre és ésszerûbb vagy... ilyen csak a filmekben van vagy ha Isten fenn az égben felruház vele.én iselkövettem pár baklövést játékom során, mégse fordultam vissza. igen, gávaságból 1000 orent kiperkáltam a fejvadásznak is... de sose fordultam vissza. miért? mert ez egy szerepjáték. ahol te döntesz mindenrõl, akárcsak a vlóvilágban. és midnen tettedért, szavadért vállalnod kell a felelõsséget. akár a valóvilágban. meg is taníthatja a játék, hogy vállalj felelõsséget tetteidért, haeddig nem így csewlekedtél. viszont arra is megtanít, hogy nincs visszafordulás, akárhogy döntesz. szóval kovecses, ha rám hallgatsz addig ügyeskedsz, amíg nem sikerül. vagy az tcsinálsz amit akarsz. én személy szerint akkor tölöttem mentést amikor beléptem a játékba, és azon 2 alkalommal amikor meghaltam. (igaz egyszer a templomnegyedtõl úõjra kellett kezdeni, így könnyebb volt, de a bestiánál és a koskánál végülis ki lettem végezve 1-1 alkalommal.)

nemtom mi bajod, ennyit nem tudsz lefordítani... meg kilogikázhatod mi van odaírva. a legelején is Potion for Triss küldetéscím és nem mondta senki. meg ha megölöd a farkasembert akkor is angolul írja a sikertelenséget, van pár ilyen, de szerintem nem zavaró

kovecses
Hú ez aztán a nagy hiba, nem magyar és?

amugy már van 1.2-es patch

én azzal nyomom és semmi gond idáig

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

mama2
Valaki a:#7828-ra, és a #7827-re PLS, köszi😊.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Na most mit csináljak 1.1-es patch van fent! elégszép hiba a játékba csak nem tudom eljuttatni a cdprojekthez
http://www.kepfeltoltes.hu
kovecses
Nincs semmi gond az index cikkével, egyszerûen nem megszállott az illetõ igy tud függetlenül ítélkezni.

Kicsit sárga, kicsit savanyú, de látványos, és magyarul beszél.

kovecses
Megerõsítem! Már milliomos vagyok lassan!

kovecses
Ezzel csak azta baj hogy ha nyomozós játékkal akartam volna játszani akkor olyat töltök le.
A witchert nem azért töltöttem le hogy nyomozgassak és már elnézédt de ez az egész szar nyomozgatás miatt már kurvára meguntam az egész játékot.
Belasitja a játékmenetet, felboritja a gondolkozásmentet és a többi szálon nem hagy ténykedni mert ezt muszáj megcsinálni.

Kitartok amellett hogy a witcher jó játék de nagyon elszúrták...

lwb
Nem fps rajongó. Hát épp ez az, hancu elvileg még PnP rpg-zett is. Legalábbis a régi CoVos idõkben (90-es évek eleje).

A cikk tényleg alulmúlja még a HW-esét is. A dolog lényege épp az, hogy az index látogatottsága viszont kb duplája az összes magyar játékportál látogatottságának együttvéve.

barret
Sajnalatos,hogy csak ilyen fost tudtak osszehozni a cikk iroi...
Lehet hogy egy fps rajongo csinalta a cikket?
Meg a szintlepes sincs normalisan leirva...
Persze hozzaszolni nem lehet!!!Biztos kapnanak "epito jellegu" kritikakat XD

üdv!
negyedik fejezetnél tartok,konkrétan ott,amikor tükör darabjait kell keresgélni egy mezõn.namármost megtalálom a szilánkot (csak a napfény visszaverõdése jelzi,h ott van),de nem tudom felvenni.hogyan lehet?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

gabo91
Találtam pár bugot

1.A fogadósnál a ládádba tegyél be kardokat ami értékes Very Happy , meg nagyon értékes drágaköveket, gyûrûket.
Kb. várj 24 órát majd ved fel az összes cuccot és ad el õket, ha visszamész a fogadóshoz megint 1 nap múlva akkor azt veszed észre hogy az eladott tárgyaid megint ottvannak Shocked és itt a lényeg a drága tárgyak kétszeri eladása.
Ez nekem mûködik és sokat lehet vele keresni de öszetevõknél nem mûködik, de lehet kísérletezni nyugodtan!

2. Szóval a Mûhelybe, ami a Kereskedõnegyedben található az Éjkirálynõ házához közel van egy jól kihasználható hiba. Ha bemész és beszélsz az alkimistával (aki tudósnak tartja magát), majd adsz neki egy vörös meteoritot, akkor kapsz egy bombareceptet. Ebbe eddig semmi különös, de akárhányszor elkezdek vele beszélni, mindig elfelejti, hogy már megkaptam a receptet és újra ideadja. És itt a lényeg! Sokszor megcsinálod ezt, lesz egy csomó belõle, majd szépen eladod Very Happy Nekem darabjáért 40 orent adtak. Számoljunk utána: a batyuba egy sorba 7 dolog fér, és 10es stócokba összenyomom a papírokat, máris van 70 db, ami 2800 oren!
Várom a véleményeket és tapasztalatokat Smile

forrás

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Olyan a cikk hangvétele, mintha bal lábbal kelt volna. Amúgy sem vagyok Index-fan, de a számítástechnika rovatuk valóban a dupla nulla szintjén mozgott mindig is, ezt a képet sikerült újfent megerõsíteni. Az egy dolog, hogy a játék egy erényét sem említi, de komplett játékelemekre nem tér ki - küldetések, párbeszédek, döntési lehetõségek, sztori, ezek mind kulcsfontosságúak egy RPG-nél, erre csak a sztori legelejérõl ír, persze lehúzóan. Az az igazság, hogy csupa olyan dologról van szó az ismertetõben, amit már megjelenés elõtt is tudni lehetett. Megmondom õszintén, szerintem erre még a Hardwireden megjelent cikk is kilométereket ver.

"Rosta Sándort (az eredeti Kojak-magyarhang)"

Ezt meg így szimplán nem értem. Tulajdonképpen tényszerû állítás, de 10-bõl 9 ember ebbõl nem arra gondol, hogy nem a címszereplõ szinkronhangja volt, meg lehetett volna ezt értelmesebben is fogalmazni. Pláne ha már egyszer a magyarítást kritizálja (amúgy joggal), akkor meg lehetne próbálni az érthetõ, s nem a félreérthetõ fogalmazást hõn szeretett anyanyelvünkön.

A Sapkowski-Rowling párhuzamot sem értettem az elején, egyáltalán nem arról szólt ennek a játéknak a háttere, hogy Sapkowski nevével adják el, de nyilván hozzáteszik a reklámhoz, hogy egy sikeres író mûvei alapján készült. Mellesleg a térségben, ahol Sapkowski igen népszerû, igazán kiugró eladási eredményket ért el a játék. Személy szerint pont azt üdvözlöm, hogyha eddig nem ismert, hozzánk földrajzilag közelebb álló fantasy világokat, írókat is megismerhetünk játékokon keresztül, nem az unalmas kliséket kell fogyasztanunk.
gabo91
<#vigyor><#nevetes1>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Ha kevés az aranyotok akkor...
zoltan C. -vel kockapokerezzetek mindig a legnagyobb téten. Hihetetlen könnyû leverni és mindig egyre nagyobbak lesznek a tétek. (58k aranyam van tõle)

bardocz
emberek,csak mások,olyanok mint nálunk a cigány<#idiota>
gabo91
Lenne egy fura kérdésem...
ti a tündék, elfek skojatelek és törpök ellen milyen kardot használtok? acélt vagy ezüstöt?
Mert ugye az acél emberek ellen jo a másik meg szörnyek ellen... de most õk micsodák? 😊

Köszönöm!

A vámpírokat még az aktus utána is le lehet gyakni (válaszod függvényében henteled az egyik oldalt, a másikat, vagy mindkettõt), de panaszkodnak holmi kétszinûségrõl, megbízhatatlanságról 😊.

tarti19
Választotta valaki Shanit és a Scoateleket?? ( II. fejezet)

megjegyzés: -bazidurva ez a kikimor királynõ😊
-vámpírcsajt csak akkor tudsz megfektetni ha a vámpíroknak segítesz?

tarti19
Jó ez a stuff😊
Nem értem mi a fene probléma lehet😊 ha egyszerûbb harcrendszer az a baj ,ha van ezüst meg acélkard és ott 3-3 harci stílus az a baj, ha hosszú a játék az a baj, ha... nem is értem õszintén szólva... szinkronizálás meg többnyire ott van ahová azt szerették volna😊
Noha tényleg vannak hibái de soroljuk már fel a RPG játékokat amik szinkronosan jelentek meg hazánkba. - nem kell tolongani -Tehát biztosan kijelenthetõ hogy kaptunk egy élvezhetõ és nagyon jó játékot😊
Szörnyek igencsak változatosak és mindekinek van gyengéje meg erõssége sõt alkalmazkodnak is a természethez.
ALkímia, nagyon jó dolog fõleg, hogy ezeket akár magad is eltutod készíteni megfelelõ alapanyagból.
Irányítás meg abszolute kezelhetõ és könnyû, szépen lehet cikázni a szörnyek közt ha úgy kívánja meg a szitu.
Személy szerint Oblivion, Gothic nem jött be annyira mint a witcher vagy a Kotor 1,2 netán Diablo 1.
Tibi hozzászólásában meg tényleg nagy igazság az, hogy mai szemmel a régebbi játékok grafikáját nehéz megtûrni, fõleg ha az nem társul hangualati elemekkel , mint a magyar szinkron
Jut eszembe a cikkben a a történetre is volt egy kis panasz, miszerint az eleje elcsépelt volna. Nos azért így, nem igaz, mivel annyi felderíthetõ dolog hallatik meg fülünk által, hogy az írtózatosan sokkoló si tud lenni, fõleg ha odafigyelünk a sok kis ám annál érdekesebb mellékküldetésekre.- Így kapva egy nagyon hosszú, ötletgazdag sztorit is amit rengeteg párbeszéd spékel meg😊
Negatívumként sajna a NPC gyakoriságának megjelenése róható fel, meg még vannak idegesítõ dolgok, de akkor is JÓ játék ez 😊

Cnut fogd a witcher mappát amibena mebntések vannak sé húzd be a dokumentumokba és akkor láthatóak lesznek a mentések.( 1.1A-as patch mentései biztosan a többit nem tudom)

bardocz
megvilágosultál barátom<#eljen>
"Nem értem mi van azon túlbonyolítva, hogy egy adott potihoz kell 3-féle komponens, amit ráadásul magától kiválaszt nekünk a gép, ha ott van az inventoryban"

A fõ probléma, hogy hogyan teszed az inventoryba. Én alapvetõen nagy gyûjtögetõ voltam, és a raktárból néha idegesítõen sokáig tartott kimazsolázni a megfelelõ komponenseket. Ráadásul az automata nem mindig azt választja ki, amit én szeretnék, néha elõfordult, hogy nem figyeltem, és valami quest itemekbõl kezdtem neki fõzõcskézni.