The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
vér istván idézet?😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

grebber
LOL ezt most találtam:

"megyek is játszani a NDSemmel, aztán végigtolok valamit PS2n.... ui.: CoD4 pcn egyáltalán nem fogott meg , Crysis is dögunalom , Witcher és a többi is unalom hegy , ami értelmes játék és megfogott az az UT 3"

Next PC upgrade: 2022

tarti19
akkor megnyugodtam😊
na akkor lássuk milyen is az V. fejezet😊

megpróbálom, köszi

barret
En Siedfridet hivtam meg,es enekelt 😛

Bérbe vehet? reklámfelület...

Shep
A koldusoknak, hogy tudok lóvét, vagy kaját adni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hi !
Elvileg aznap sötétedés után Shani házában az emeleten, de meg kell hívnod 1 személyt.
Csá mindenkinek !
Végigvittem a játékot középnehéz szinten, Shani vonalon, és csak 4 kártya maradt ki a Triss 2 vel együtt...
Minden küldit sikerült befejezni amit elkezdtem, habár legalább 1 bugba énis beleszaladtam.
Nagyjából 39 - 40 es szinten voltam mikor vége lett.
Sajnos úgy érzem eléggé elcs..szett lett a vége, ezért nem futok neki mégegyszer, de nagy játékélmény volt az tuti.
Szeretném megköszönni a segítségeteket, és mindenkinek Békés, boldog új évet kívánok !!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!

Shani hazibulia mikor és hol van? Már 2-3 napja más-más napszakban keresem meg, megvannak az itókák, de buli sehol.

bardocz
jaja,nagyon király ez benne😊éjszaka alszana az emberek,és nem csak ottteremnek a helyükön,hanem elmenek oda rendesen
mama2
"Épp ment ki." Ezért szeretem én ezt a játékot. Hogy itt már téyleg él az egéssz világ meg minden. Imádom.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

bardocz
reggel én még a városba láttam,de az nagyon reggel volt,és épp ment ki,amúgy szokott még a régiségkereskedõnél is lenni
mama2
Na beköptem a csávót😄. Kérdésem: A kereskedõ az a Lavenguer vagy ki, mikpor van a gátnál? Délben? Este? Pirkadatkor?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

gabo91
nemszámit nem is lenne muszáj boncolni. Itt nincs olyan, hogy elrontod több féle szál van, azon mész amelyiket választottad a párbeszédekbõl. Ha megvan az eredmény meny a dedekivhez, majd dumálgattok aztán elmondja mit kell tenned. (öld meg kosvelõt)
amugy a naploban a küldetésre ha rámész akkor van pár soros leirás a küldirõl amolyan vélemény féle, alatta sárgával pedig hogy mit kell tenned.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Lui76
Hali
Visszaolvasgatva azt hiszem én is elbénáztam kissé a nyomozós részt..(mentségemre legyen hogy 2 kiskölök mellett kevés játékidõvel néha elkapkodtam<#szomoru1>)
Ezek szerint amikor Shanival boncolunk, az ott adott válaszaink alapján nem okvetlenül Kalkstein lesz a gyanúsított?..szal ha mondjuk nem a májat akarjuk közelebbrõl megvizsgálni, hanem mondjuk a szívet, akkor nem Kalksteinre terelõdik a gyanú hanem Kosvelõre pl..?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

bardocz
én sztem amikor végigvittem jûtékot akkor nem voltam 28-as 😄
barret
Ugytudom fogorvos fogakban utazik...

Bérbe vehet? reklámfelület...

elvileg cvsinálja, csak szaladgálj és ne lépj tûzbe

shaba23
érdekes, hogy a beastel történõ harc közben nem regenerál hp-t a hpregeneráló fõzetem 😞 izgalmas 😊
a fogorvosnak mit lehet adni? én eddig csak fléder fogat tudtam, és állítólag a bargeszt koponyát is elfogadja, meg a bestiaarmokat. mit adhatok még?

Shep
Hogyan tudok, valakinek odaadni pl. kenyeret, hogy felgyógyítsa magát?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gabo91
na megõltem a kikimorekirálynõt...
elég érdekes a tõrténet...
legközelebb inkább a másfajuak mellé állok

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Szia öcskös.
ha kipucoltad a kriptát akkor menj vissza Mikulhoz aztán õ azt mondja neked hogy mennek oda majd harcosok kincsre vadászni.Menj vissz te is és láss csodát ott fekszik a földön két katona és tovább lehet menni . egyébként ott kell megölni ozora-t is a vadásznak
shaba23
chapter1-ben a kriptában, ahol a ghoulokat kell megölni, van egy eltorlaszolt járat. Próbáltam a spell-t használva, úgy is, hogy az erõkörrel felerõsítettem a hatását, de nem lehet kipucolni. Van rá vmi más megoldás, vagy majd a késõbbiekben, esetleg a másik irányból lesz felfedezhetõ az a rész?
Sziasztok!

Azért fordulok hozzátok mert erre a FAQ-ban nem találtam megoldást...Szóval:

Nekem a game The Witcher CLONEDVD-PLATiN verziója van meg, ehhez is fel lehet rakni az 1.2-es patch-et illetve létezik hozzá olyan crack amivel aztán el is indul a játék?

Elõre is kösz!
én Shanihoz vittem, így Triss az 5. fejezetben behisztizett, hogy ne szólítsam Trissnek mert nem vagyunk barátok... ha Trisshez viszed Shani nem szól hozzád

Tinman
Zoltan Chinvayt aztán, ha engedi Thalert /õ már profi/ végül az ivóban napközben lebzselõ másik törpöt /zöld színû a neve/.

Köpd... Coleman egy patkány.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jaj istenem, ki mellett döntsek? Shani-hoz vigyem a gyereket vagy Triss-hez?
mama2
Na, most ismét elkezdtem jáccani, Carmen lányait megmentettem, Carmnent legyõztem pókerba, Kertészt legyõztem pókerba, kit kéne még legyõzni? Vaskát? Ja, és Sahi mikor van a otthon, mert csak a lakásán tudok az ezüst kardról beszélni, ami a kertészé volt.És mi lesz ha a...Nem jut eszembe a neve, szóval azt a bizoyos személyt akinek le kellett gyõzni a lidérceket a boros pincébe, azt hogy ha beköpöm a fogadósnak akkor mi lesz? Miben befolyásolja a további történéseket? Ja és még egy kérdés: Ha ez a game tetszik mint állat, akkor az OBlivion is fog? Mert ki akarnám próbálni.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

wedge31
Én csak azt nem értem az indexen miért nem lehet reagálni erre a fostalicska cikk bárgyú irójára egypáran már helyre tettük volna a sok csusztatást amit összehordot a szerencsétlen.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Köszi !

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

AntiHero
LOL😄 Az én videómat használta fel😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

tarti19
Bronz mindenre, ezüst is fog😊 bár én úgy vélem sok hülyeségre nem is kell rakni, már csak kínomban dobálom a bronz és ezüst pontokat erre arra😊
28-as szintû vagyok és már a IV. fejezet végén járok, nagyon sok mellékküldit megcsinéltma már, normális ez a tempó vagy elvagyaok maradva?? Hozzáteszem semmi problémám nem volt semmilyen ellenséggel...

Rosta Sándor Crocker hangja volt a sorozatban. Nyilván erre gondolt Hancu is, aztán sikerült eléggé félreérthetõen leírnia. Vagy egyszerûen csak jól elnézte.
lipovics
Tudom, hogy volt már sokszor, de sajnos nem mûködik az SG keresõje.
Honnan tudok Shaninak megfelelõ gyûrût szerezni? (második "alkalomra") 😊
Ok, köszi !

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

bardocz
bronzpont fog jutni mindenre,ezüstben bem vagyok biztos
Egy kis segítség kéne:
Lesz olyan hosszú a játék, hogy végig lehet menni az összes skillfán, vagy érdemes az elejétõl specializálódni valamire ? Nemrég kezdtem ugyanis, és nem szeretnék feleslegesen pontokat elpazarolni. Valami jóember kisegítene, köszics.

A 70-es 80-as években szinkronizált, tévében, moziban levetített filmekben, Telly Savalas magyarhangja Inke László volt. Elképzelhetetlen volt akkoriban más szinkronhang neki, legyen szó akár a Kojak-ról akár a Kelly hõseirõl, Piszkos tizenkettõrõl és még sok más filmrõl ami akkoriban ment a moziban ill. tévében. Mint ahogy Roger Moor-t is folyamatosan Láng József szinkronizálta 20-30 éven keresztül, a Terence Hill-es Újréti Lászlóról már nem is beszélve 😊) Ebbe belekeverni Rosta Sándort elég nagy égés, pláne ha régi motoros a cikkíró !

Tinman
Nagyrészt igazad van, de Hancu nagyon régi motoros!
Így meg aztán fõleg nem szép amit összehozott...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ezt a Koyak-es dolgot én se értem, az eredeti hangja Inke László volt, miután meghalt Konc Gáborral sznkronizálták újra....
bardocz
úristen de marha vagyok 😄
van az a küldetés hogy a családi ereklyét vigyem visza egy csókának,oké,lemegye a csatornába,végigjárom az egészet,majd találok egy lovag tetemet,na mondom jó olvasok a szektáról,gondoltam lehet mégse kéne oda lemenni emlékszek még elõzõ végigjátszsról mi volt ott,de ellvasom a küldetés leírását,és erre kriptát ír XD lementem és rögtön meglett
amúgy a szektához hanyas szinten érdemes lemenni?arra emlékszek hogy minden szobába kb 3-5 ember várt,és õrizte a kincsét mind,jah és a kriptában van valami érdekes dolog?a családi ereklyén kívül,mert nem járta végig az egészet
Dante73
Én, a magam részérõl végigröhögtem ezt a cikket.
Egyik tévedésbõl esik a másikba, tulajdonképp egyetlen mondat nincs benne, ami megállná a helyét. Pl; Kojak eredeti magyarhangja, -sajnos rég halott. EREDETI-t mondom, én még úgy láttam, valamikor réges régen.
Ez a cikk egy vicc, az írójával egyetemben.
Azok a hibák, amik pedig tényleg elõfordulnak, meg sem lettek említve...
Ezért bírom, ezt a "profi" világot. Játszott 3 játékkal, be tud kapcsolni egy számítógépet, és elmegy játék-kritikát írni....
Az ijen menjen a bányába, vájárnak. Odavaló.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

mama2
Megtaláltam azt a Vicet komát, de csak azt lehet tõle kérdezni: Fogalkozol szörnyekkel is? És azt hogy viszlát😄. neki kéne odadni? Hogy?

Srácok a kukorix fejet - hu basszus nem jut eszembe a neve de õ engedte ki a professzort a bortönbõl - azt hiszem vincent a neve és azért nem találod mert éjszaka próbálod õt megkeresni és akkor épp farkasember - ez majd késõbb fog kiderülni.
wedge31
Szerintem annak ad oda aki megbizott a megölésével a börtönben és öt a templomnegyedben fogod megtalálni.

mama2
Mármint hogy a térkép jelzi, hogy a külvárosban van az a csávó,a kinek oda kell adnom a kukorix fejét.

mama2
Azért, mert ott jelzi, hogy ott van az a csávó, akinek oda kell adnom annak a szörnynek a fejét, akit megöltem a csatornában(kukorix vagy mi.)

wedge31
H.P. Lovecraft Dagonja is visszaköszön a játékban.
Dagon Lovecraft regényeiben egy ösi isten amely a viz alatt alszik várva a megfelelö idöre amikor is visszatér és ujra uralkodni fog ,ugye ismerös.
A regényekben is szerepelnek vizi lények ,halemberek ,bálványimádat stb ,persze sokkal sötétebb hangulatban elöadva elvégre H.P egy horror író volt.