The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"megyek is játszani a NDSemmel, aztán végigtolok valamit PS2n.... ui.: CoD4 pcn egyáltalán nem fogott meg , Crysis is dögunalom , Witcher és a többi is unalom hegy , ami értelmes játék és megfogott az az UT 3"
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elvileg aznap sötétedés után Shani házában az emeleten, de meg kell hívnod 1 személyt.
Végigvittem a játékot középnehéz szinten, Shani vonalon, és csak 4 kártya maradt ki a Triss 2 vel együtt...
Minden küldit sikerült befejezni amit elkezdtem, habár legalább 1 bugba énis beleszaladtam.
Nagyjából 39 - 40 es szinten voltam mikor vége lett.
Sajnos úgy érzem eléggé elcs..szett lett a vége, ezért nem futok neki mégegyszer, de nagy játékélmény volt az tuti.
Szeretném megköszönni a segítségeteket, és mindenkinek Békés, boldog új évet kívánok !!!!!!!!!!!!!
Shani hazibulia mikor és hol van? Már 2-3 napja más-más napszakban keresem meg, megvannak az itókák, de buli sehol.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
amugy a naploban a küldetésre ha rámész akkor van pár soros leirás a küldirõl amolyan vélemény féle, alatta sárgával pedig hogy mit kell tenned.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Visszaolvasgatva azt hiszem én is elbénáztam kissé a nyomozós részt..(mentségemre legyen hogy 2 kiskölök mellett kevés játékidõvel néha elkapkodtam<#szomoru1>#szomoru1>)
Ezek szerint amikor Shanival boncolunk, az ott adott válaszaink alapján nem okvetlenül Kalkstein lesz a gyanúsított?..szal ha mondjuk nem a májat akarjuk közelebbrõl megvizsgálni, hanem mondjuk a szívet, akkor nem Kalksteinre terelõdik a gyanú hanem Kosvelõre pl..?
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
elég érdekes a tõrténet...
legközelebb inkább a másfajuak mellé állok
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Azért fordulok hozzátok mert erre a FAQ-ban nem találtam megoldást...Szóval:
Nekem a game The Witcher CLONEDVD-PLATiN verziója van meg, ehhez is fel lehet rakni az 1.2-es patch-et illetve létezik hozzá olyan crack amivel aztán el is indul a játék?
Elõre is kösz!
Köpd... Coleman egy patkány.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
28-as szintû vagyok és már a IV. fejezet végén járok, nagyon sok mellékküldit megcsinéltma már, normális ez a tempó vagy elvagyaok maradva?? Hozzáteszem semmi problémám nem volt semmilyen ellenséggel...
Honnan tudok Shaninak megfelelõ gyûrût szerezni? (második "alkalomra") 😊
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Lesz olyan hosszú a játék, hogy végig lehet menni az összes skillfán, vagy érdemes az elejétõl specializálódni valamire ? Nemrég kezdtem ugyanis, és nem szeretnék feleslegesen pontokat elpazarolni. Valami jóember kisegítene, köszics.
Így meg aztán fõleg nem szép amit összehozott...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
van az a küldetés hogy a családi ereklyét vigyem visza egy csókának,oké,lemegye a csatornába,végigjárom az egészet,majd találok egy lovag tetemet,na mondom jó olvasok a szektáról,gondoltam lehet mégse kéne oda lemenni emlékszek még elõzõ végigjátszsról mi volt ott,de ellvasom a küldetés leírását,és erre kriptát ír XD lementem és rögtön meglett
amúgy a szektához hanyas szinten érdemes lemenni?arra emlékszek hogy minden szobába kb 3-5 ember várt,és õrizte a kincsét mind,jah és a kriptában van valami érdekes dolog?a családi ereklyén kívül,mert nem járta végig az egészet
Egyik tévedésbõl esik a másikba, tulajdonképp egyetlen mondat nincs benne, ami megállná a helyét. Pl; Kojak eredeti magyarhangja, -sajnos rég halott. EREDETI-t mondom, én még úgy láttam, valamikor réges régen.
Ez a cikk egy vicc, az írójával egyetemben.
Azok a hibák, amik pedig tényleg elõfordulnak, meg sem lettek említve...
Ezért bírom, ezt a "profi" világot. Játszott 3 játékkal, be tud kapcsolni egy számítógépet, és elmegy játék-kritikát írni....
Az ijen menjen a bányába, vájárnak. Odavaló.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Dagon Lovecraft regényeiben egy ösi isten amely a viz alatt alszik várva a megfelelö idöre amikor is visszatér és ujra uralkodni fog ,ugye ismerös.
A regényekben is szerepelnek vizi lények ,halemberek ,bálványimádat stb ,persze sokkal sötétebb hangulatban elöadva elvégre H.P egy horror író volt.