The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibor16
A nõvért én sem láttam többet, csak amikor megbízott az elõzõ jétékom során.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

pöpec

tarti19
én legyaktam a szörnyet éjjel de a nõvéren átszaladtam😊 kis mellékküldi ez , de szerintem úgy 11 körüla templomban vagy kint a templomkapu oldalán lehet a kertész oldalán...
Sirlord: igen fut vele mindekinek szinkronos witchere van innen(90%)

a magyar verzio indul patchel?

Takanohana
1.2 patch fennt van. A nõvér sehol.

tarti19
igen rányúzod az 1.2-t és már megy is

tarti19
a szörynismeret nem fog segíteni... én is kitanultam hamar de nem isemrtem mega szörnyeket így maradt a jó öreg könyv meg feljegyzés...

tarti19
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1.2-es patchez nincs crack, de nem si kell felinstalláloda játékot, majd 1.2-es patchet felrakod és gamecopyworld-ról letöltöd a 26 megás mini image fájlt.
4.10-es Deamon és szerintem 1.52-es SDTP is szükésges de klehet az utóbbi nem kelll... próbáld ki

tarti19
na ide majd az V. fejezetben fogsaz idõt szánni😊 mivel Ó-Vizimai kriptában lesz ezen küldetés... zoltan elmondja , hoyg a törp kovács imseri a mesét és elmeséli mi merre van...

help!

állitolag a patch sokat segit állitolag, nem kell annyit várni egy uj házbalépés betöltésénél stb...
magyar verziot is lehet patchelni?

Takanohana
A 3. fejezetben a kórházi fõnõvér ad egy küldit, hogy nézzek utána a nagyanyjának, mert furcsán viselkedik. Ezt megoldottam, és most szólni kéne a nõvérnek, hogy rendben van a dolog, de nincs sehol. Se kórház, se környéke, se nagyanyja háza, semmilyen napszakban. Valami ötlet?

Vagy a szörnyismeret tuajdonságot megtanulni. Legjobb ha mindkettõ megvan...

Az oroszlánpók szektádsok nem túl kemény ellenfelek, gyakorlatilag bármikor leverhetõk. egy 2 szintû Aard már az egész csoportot "lefagyasztja" szép kényelmesen levághatóak. Ha nem akkor meg elég visszafutni pár lépést, szétcsúszik a csapat és egyesével lehet õket leszedegetni. gyakorlatilag ahogy visszakaptam a cuccaimat a kukorix levágása után, visszamentem és kitakarítottam a kriptájukat. Amúgy túl sok haszna nem lett, pár láda, semmi küldetés...

Neuman
Szerezni egy könyvet!

!!!HALA MADRID!!!

Hi!

Egy kis segitséget kérnék tõleket az elsõ fejezetben Ghoul vért kéne gyüjtenem az alkimistának de azt mondja a leirás hogy amig nincs bent a szörnyek között addig nem lehet, mit kell tenni hogy a szörny határozóban benne legyen a Ghoul?

Asus P5K, Q6600, 4GB, Asus 8800GTX, W7

A FAQ-ban leírtak szerint mûködnie kell.
#7958-ra nem tudjátok a választ?😞

HI!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a holló páncélt negyedik fejezetben hogy lehet megszerezni? Éppen valami tünde feljegyzést kéne találnom vmi kriptában, de nemtom, melyik kritában van (2t néztem át, és nem volt bennük, van több is? a réten meg a tóparton levõ kriptában voltam, van több is ezek szerint?) Be lehet ugy fejezni a 4. fejezetet h nincs holló? Köszi a helpet elõre is
Az inventorydban ott kell lenni az kívánt fõzethez tartozó hozzávalóknak. A receptek között fel van sorolva, hogy miknek ismered a receptjét, nézd meg mihez mi kell, ha minden megvan, akkor meg kell jelennie az elkészíthetõek között. Ami gond szokott lenni, hogy nincs megfelelõ alkoholod, mert az kell a fõzetekhez: van amihez elég az erõs alkohol, de van, amihez erõs, jó minõségû alkohol kell.
Shep
Én találtam egy hullánál tulipánokat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Olyan kérdéseim lennének:
Hogyan tudok alkímiázni, mert nekem sehol nem jelenik meg az a fõzet ikon, ami megjelent mikor Thrissnek csináltam a gyógyszert
Merre találok ezüst kardot?
Sima utca emberénk lehet odaadni cuccokat, ha igen hogy? (PL. a koldusoknak a hídnál)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nézz körül a szobájában😊
tarti19
nem kell neki ide meg ilyenek
1.2-es patchet felrakod aztán nem craklesz hanem 4.10-es admont minimum leszedsz meg (SPDT 1.52-es verziót, de enélkül is lehet mûködik) és a mini image fájlt amit gamecopyworld.comon megtalálsz (26M😎 azt csak bemountolod és mehet is a móka

sziasztok. Leszedtem a Witcher plehr magyar verzióját, meg is crackeltem, indítanám, megjelenik a töltést jelzõ homokóra, majd csakhamar eltûnik, és nem történik semmi. Próbáltam másik crack-fájllal is, mégsem megy. IDE meghajtóba mountoltam, és a gépigényem is megfelelõ. Kérlek segítsetek, amióta elõször bejelentették pár éve, azóta várom.
Elõre is köszönöm.
Kertésznél (korház mellett) vörösrózsa

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

De a sírásónak gondolom kell valami, hogy odaadja a kulcsot. Na mindegy, most az történt, hogy beszéltem Thalerral, mindig azt mondtam, hogy hiszek neki, és valamiért Geralt úgy döntött, hogy Thaler ártatlan. Ezután frissült a napló, hogy elég bizonyíték van arra, hogy Raymond=Azar. Már korábban is gyanúsítottam, de ez most nem tudom hogy jött ki. Mindegy, megyünk a mocsári tornyhoz.

Viszont van mág valami: Shani bulija után virágot kéne vinnem neki, de semmit sem fogad el. Van külön olyan tárgy, hogy virágcsokor? És ha igen, honnan szerezhetek?
Neuman
oké, Köszi!

!!!HALA MADRID!!!

tarti19
vele majd a 3 efjezetben fogsz találkozni

Neuman
A kis srácot hol találom a meg a 2. fejezetben, mert nincs sehol?!

!!!HALA MADRID!!!

dalmar
Elmondhatom ,hogy én hogy oldottam meg.Ha még nem csináltad meg a fejezetet ne olvass tovább,mert el árulom a csavart a történetbe.
Ha át kutatod a városban lévõ temetõ kriptáját /kulcsát a sírásó adja oda/ott találsz egy hullát.Ha csak ezután kezded meg a boncolást mindenkit fel tudsz menteni,minden gyanúsitott haver lesz,és senkit se kell kinyirni.

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

tarti19
a szolgáit kell ütni... és attól megy le az életereje
mellesleg elérhetõ szerintem akkor is a sex+kard
bár én a másfajúakhoz álltam és mint így a végére kiderül Striga leüzdésével elfogadja Foltest hogy béke legyen😊

gabo91
Vágd le Kosveõt, utánna beszélj a detektivvel és kérj bocsánatot mindenkitõl.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
Ez a nyeremény a békés megoldánál van, vagy a véresebbnél is...?
(elvittem a bocit a helyre, aztán semmi... elõveszem a kardot hogy levágom meg se sebezte boci félrement de most szarik rám... ottvolt a pap igy kardot rántottam... hát igen jött pár testõr levágtam õket sima ügy... videó... megjelent Dagon... most viszont hozzá se tudok érni kb 15% életét levettem de nemtudom hogy, (az is lehet hogy igy érkezett) ittam macskát meg rõtbagolyt szoval elvagyok mint befõt csak a mérgezés ami gond... de meg se birom sebezni Dagont...
Valami ötlet rá?
Lökdösöm de azonnal felál (pedig nem gyenge a jelem) gyorsal probálom csapkodni de még igyis kitér meg a két testõr mindig lefoglal...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Volna egy kis problémám. A II. fejezetben fölboncoltam Shanival foglyot, megvizsgáltam a májat, kiderült, hogy Kalkstein bûnös és Kosvelõ ártatlan. Ezt mindkettõjüknek el is mondtam, aminek az lett a vége, hogy Kalkstein nem hajlandó szóbaállni velem. (a szefira-gyûjtögetést már elkezdtem, a villámhárító is megvan)Ezután Raymond közli, hogy Kalkstein Kosvelõnek dolgozik, és öljem meg Kosvelõt. Kosvelõvel nem lehet semmirõl se beszélni, és amikoe azt mondtam Raymondnak, hogy hülyeséget beszél, az se vezetett semmire. Itt most tényleg meg kell ölni Kosvelõt? Esetleg még arra gondoltam, hogy Thalernál lehet valamit csinálni. Valakinek van valamilyen ötlete? (lehetõleg minél spoilermentesebben)
tarti19
ráadásul TÓ Úrnûját is ad egy nagyon baba kardot majda végén meg egy kis sex is lesz😊

tarti19
de leírod a választ és még rákérdezel hogy melyik a békésebb megoldás😊
öcsém😄D😄😄😄:
na akkor ne öld halomra õket nem éri meg

gabo91
Hogyan?
Julianal mikor beszéltem akkor két választás volt...
-megölöm az a valamit
-keresek oylan megoldás ami mindkét félnek jó
és az ölést választottam levadásztam pár mászkálóhalat a pap meg aztmondta hogy a tehenet vigyem oda azzal kicsalhatom azt a valamit...

(amugy a kovács fiát érdemes töbször meglátogatni, neki köszönhetem az új ezüstkardom... nem egy runa volt nála)

tarti19
ne vidd ela tehenet...
simán kitudod békíteni õket, nem nagy kunszt

gabo91
hi.

Tehenet mikor lehet elvinni, és hogyan?
Mert ha odamegyek és olyant kap amit tetszik neki akkor ugyanugy marad az ablak kéri a kaját, ha nem tetszik neki akkor emgfordul a tehén...
de ba**ik elindulni...

Normálon valóban nagyon könnyû a játék. Egyébként ugyanez volt a KotOR-ban is.
Tinman
2 fejezetben mindent apró vackot megcsináltam, mindenhol jártam, mindent alaposan felfordítottam... így 3 napom ráment, úgy hogy olyan ~6 óra játékidõ volt/nap. Durva.

Mondjuk Chapter 3-ba, így lvl 19-el kerültem, fõzetet a látást segítõ Macskán kívül még egyetlen egyet nem ittam, kezd bennem felmerülni, hogy tök felesleges a játékban az alkímia, mert, hogy alapból is erõs vagyok ^^

A Bestia szó szerint 2 ütés volt, a Prof meg Javed küzdelem úgy ért végét, hogy bõ 60% felett volt az életem, meg is lepõdtem, hogy akkor most miért van cutscene.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

barret
Kinek a pap,kinek a papné egs 😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

Meg van a paaaaaap hú de régen kerestem..................

rotator
Én frankón lemaradtam Shani bulijáról (és így vélhetõleg egy kufircról is), igazság szerint már nagyon elegem volt abból a fejezetbõl, igyekeztem minél gyorsabban magam mögött tudni. <#zavart1>

Tinman
Fagyival is lehet fagyizni <#vigyor>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tarti19
én elsõnek beleakadtam Shaniba😊 és nem tudtam menni, aztán töltés be és szerencsére sikerült 😊
V. fejezetben a gnom-tünde páncél mit tud? mert izgatja a fantáziámat😊

barret
Kurvat vittem volna helyette Shanihoz? 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

bardocz
én shani buliján kb fél órt vártam hogy a dalnál történjen valami,aztán beszéltem dandelionnal hogy mi a fasz,és csak akkor kezdõdött-.-
tarti19
én is õt hívtam meg és valóban dalolásztak😊
mondjuk sokat nem zavart, mert Vivaldi bankjába a másfajúakat választottam😊
kockapóker, már nincs kit kihívnom, majd kihívnak engem😊
Ó-Vizima mocsara utolsó box lesz itt és mindekinél jobb leszek bunyóban😊

Tinman
Buzieknek neveled Geraltot? <#vigyor3>