The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Sirlord: igen fut vele mindekinek szinkronos witchere van innen(90%)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
4.10-es Deamon és szerintem 1.52-es SDTP is szükésges de klehet az utóbbi nem kelll... próbáld ki
állitolag a patch sokat segit állitolag, nem kell annyit várni egy uj házbalépés betöltésénél stb...
magyar verziot is lehet patchelni?
Egy kis segitséget kérnék tõleket az elsõ fejezetben Ghoul vért kéne gyüjtenem az alkimistának de azt mondja a leirás hogy amig nincs bent a szörnyek között addig nem lehet, mit kell tenni hogy a szörny határozóban benne legyen a Ghoul?
Asus P5K, Q6600, 4GB, Asus 8800GTX, W7
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a holló páncélt negyedik fejezetben hogy lehet megszerezni? Éppen valami tünde feljegyzést kéne találnom vmi kriptában, de nemtom, melyik kritában van (2t néztem át, és nem volt bennük, van több is? a réten meg a tóparton levõ kriptában voltam, van több is ezek szerint?) Be lehet ugy fejezni a 4. fejezetet h nincs holló? Köszi a helpet elõre is
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hogyan tudok alkímiázni, mert nekem sehol nem jelenik meg az a fõzet ikon, ami megjelent mikor Thrissnek csináltam a gyógyszert
Merre találok ezüst kardot?
Sima utca emberénk lehet odaadni cuccokat, ha igen hogy? (PL. a koldusoknak a hídnál)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1.2-es patchet felrakod aztán nem craklesz hanem 4.10-es admont minimum leszedsz meg (SPDT 1.52-es verziót, de enélkül is lehet mûködik) és a mini image fájlt amit gamecopyworld.comon megtalálsz (26M😎 azt csak bemountolod és mehet is a móka
Elõre is köszönöm.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Viszont van mág valami: Shani bulija után virágot kéne vinnem neki, de semmit sem fogad el. Van külön olyan tárgy, hogy virágcsokor? És ha igen, honnan szerezhetek?
Ha át kutatod a városban lévõ temetõ kriptáját /kulcsát a sírásó adja oda/ott találsz egy hullát.Ha csak ezután kezded meg a boncolást mindenkit fel tudsz menteni,minden gyanúsitott haver lesz,és senkit se kell kinyirni.
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
mellesleg elérhetõ szerintem akkor is a sex+kard
bár én a másfajúakhoz álltam és mint így a végére kiderül Striga leüzdésével elfogadja Foltest hogy béke legyen😊
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
(elvittem a bocit a helyre, aztán semmi... elõveszem a kardot hogy levágom meg se sebezte boci félrement de most szarik rám... ottvolt a pap igy kardot rántottam... hát igen jött pár testõr levágtam õket sima ügy... videó... megjelent Dagon... most viszont hozzá se tudok érni kb 15% életét levettem de nemtudom hogy, (az is lehet hogy igy érkezett) ittam macskát meg rõtbagolyt szoval elvagyok mint befõt csak a mérgezés ami gond... de meg se birom sebezni Dagont...
Valami ötlet rá?
Lökdösöm de azonnal felál (pedig nem gyenge a jelem) gyorsal probálom csapkodni de még igyis kitér meg a két testõr mindig lefoglal...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
öcsém😄D😄😄😄:
na akkor ne öld halomra õket nem éri meg
Julianal mikor beszéltem akkor két választás volt...
-megölöm az a valamit
-keresek oylan megoldás ami mindkét félnek jó
és az ölést választottam levadásztam pár mászkálóhalat a pap meg aztmondta hogy a tehenet vigyem oda azzal kicsalhatom azt a valamit...
(amugy a kovács fiát érdemes töbször meglátogatni, neki köszönhetem az új ezüstkardom... nem egy runa volt nála)
Tehenet mikor lehet elvinni, és hogyan?
Mert ha odamegyek és olyant kap amit tetszik neki akkor ugyanugy marad az ablak kéri a kaját, ha nem tetszik neki akkor emgfordul a tehén...
de ba**ik elindulni...
Mondjuk Chapter 3-ba, így lvl 19-el kerültem, fõzetet a látást segítõ Macskán kívül még egyetlen egyet nem ittam, kezd bennem felmerülni, hogy tök felesleges a játékban az alkímia, mert, hogy alapból is erõs vagyok ^^
A Bestia szó szerint 2 ütés volt, a Prof meg Javed küzdelem úgy ért végét, hogy bõ 60% felett volt az életem, meg is lepõdtem, hogy akkor most miért van cutscene.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
V. fejezetben a gnom-tünde páncél mit tud? mert izgatja a fantáziámat😊
mondjuk sokat nem zavart, mert Vivaldi bankjába a másfajúakat választottam😊
kockapóker, már nincs kit kihívnom, majd kihívnak engem😊
Ó-Vizima mocsara utolsó box lesz itt és mindekinél jobb leszek bunyóban😊