The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
ezeket fõznöd kell😊
találni nem nagyon fogsz , fõleg az elején😛
én egy szinkronos darabot ajánlanék néked... sokkal jobb mint az angol verzió

hiba
ezeket mar olvastam visszatolottem egy regi allast pechemre mar senki nincs a faluban nem tuok beszrezni egyket cuccot 😞

hóvihar - blizzard
fecske - shallow
?bagoly - night bird?
csak mert angol verziom van goldolom ezeket kell keresnem

tarti19
akkor ki lehet ugrani... én is azt hittem hoygha körbefognak nem tok mit kezdeni, de tudok klehet ugrani a körbõl, igaz erre a 4. fejezet közepén jöttem rá😊
Bestia ellen meg benyomsz eyg hóvihart egy fecskét meg esetleg egy rõtbagolyt- csinálhatod úgy is hoyga kiskutyáékat ard-dal ellököt és ledöföd õket... de oylkor a nagy bestia is befagy tõle én 1 ütéssel végeztem így ki, mert ard-tól elkábut szerencsémre😛

hiba
A Beast-et hogy csinaltatok ki?
Egyszer mar lezuztam amikor a falusiakkal mentem meg a reverend-el, de most urjaorbaltam Abigail-al de sehogysem sikerult mar vagy egy tucatszor probalkoztam, de akarmit csinalok az elejen legyaknak, Abigail meg tok béna, raadasul egy csomoszor beszorulok semer nem tudok menni es olykor még ütni sem hajlando csak al mint balam szamara, ez amugy fist fight kozben is elõfordul gyakran, ez vmi bug lenne?

Az 1.2 (és az 1.1 is) a Dokumentumok könyvtárba ment. Ha eddig a játék könyvtárába voltak a mentések, akkor azokat másold át oda. (A pontos új könyvtárat pedig megkapod, ha újrakezdve a játékot, csinálsz egy próbamentést.)

Persze, ha manuálisan letörölted a mentett állásokat, akkor tekintsd ezt a hozzászólást tárgytalannak! 😊
Hallo Mindenki!!!Egy oriási kérésel fordulok hozátok,és egyben egy nagy gondom van!Addig szenvedtem a patcheléssel mig letöröltem az elmentéseimet,fra......!!!!Már a harmadik küldetés vége felé jártam,és nincs kedvem elölröl kezdeni,bár megérdemli a játék ,de az már eg masiik kérdés!!Szoval szeretném ha vki megtudna áldani az elmentésével!!E-mail :
"[email protected]"Elöre is köszi mindenkinek!!!Ahoi Poplacsek

sziasztok! olyan problémám van hogy a mentésemet alhozztam egy másik gépre de nem töltibe, hiba miatt kilép és kész.mindkét gépen fennt van az 1.2 patch is. elõre is köszi a segítséget.
tarti19
jófelé mész😊
de több irányból lehet ilyen barikáédokat széttörni😊
de mintha úgy emlékeznék hoyg ezt is kilehet törni😊

Halihó....itt hogyan lehet átjutni a tündékhez, mert hiába az Aard löket nem mozdul semmi, ja amugy itt belassul a game rendesen...100fps-ról itt leeseik 45-re...miért a tüz miatt, na ez nem lényeg hogyan jutok átt??? Köszi!!!

Akkor ott valami más gond lehet. A poseden mini-image használatakor, az eredeti exe fájl kell hogy legyen a játék könyvtárában. Ha elmentetted akkor rakd vissza és úgy próbáld. Ha felraktál valami tört exét és nem mentetted el az 1.2 eredetit, akkor telepítsd újra, peccseld meg és úgy próbáld.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

A FAQ kissé elavult már daemon-tools tekintetében, ezért kiegészítem: a legutolsó LITE verzióval(4.11.1. 32 bit) is megy a dolog. Tehát akik most kezdték el a játékot: 1. Telepít 2. Legutolsó patch(1.2) felrak 3. Legutolsó daemon letölt+telepít(mindegy hogy lite vagy más) 4. Poseden mini-image gamecopyworld-rõl letölt, majd mountol 5. Játszik és fura kérdéseket tesz föl az SG fórum The Witcher topikjában 😊

Tehát összefoglalva: NEM ! kell daemont hekkelni, NEM ! kell hotfix, crack, stb. ELÉG ! a poseden mini-imagét mountolni !

ui: Az 1.2 patch univerzális, telepíthetõ a magyar verzióra is.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

csõ
megvan a mini image, de még mindíg az a gondom (nem indul. Homokóra megjelenik, aztán eltûnik, indulás nuku). Kérlek, segítsetek!
én is, a kórház elõtt csak gyilkoltam mint az állat, aztán rájöttem, hogy be kéne meni, mert ezek nem fogynak el...

tarti19
én a másfajúakat választottam😊
végére tényleg igni és igni és még egy kevés igni😊

örök hála, na ezt nem tettem köszönöm....<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#rinya>

Szedj össze 20 tokent a maradványokból.
Hali...adott az 5. fejezet és abban van az a csaj a rendböl aki aszongya öljünk hegyesfülüeket versenyre.....na mennyik kell itt szarakodni, mert már egy órája irtom öket de csak jönnek....segitsetek..köszi!!!

Alexandra888888
köszi.nem néztem a lábam elé

Alexandra888888

Most jutottam oda, hogy megcsináljam a patch-et. Végre sikerült, már elindul, kérdés meddig bírja fagyás nélkül! KÖszi még1x!! Légy Rossz!!
tarti19
én magyar vagyok nem angol
mellesleg az én véleményem szerint a bennem rejlõ gonosszág volt megmintázva az orgyilkos képére😊

A gamespot witcher fórumán van egy jó kis topic, ahol a végkifejletet tárgyalják ki, hogy vajon mi miért lehetett - ha valaki a végigjátszás után még agyalni akar rajta, hogy vajon mi történhetett😊
tarti19
és itt a finálé😊
érdekes volt a vége, de mindenképpen kellemes😊
Hiányoltma hogy nem írt ki egy összegzést a játék...😞
végén az a kis trailer😄 nagyon durva😊

Sõt a Gothic is, az Oblivionban éppen annyira nem újdonság ez a feature, mint ebben a játékban.
BlackShadow
pedig ott a házban lemész a pincébe és onnan belehet jutni a csatornába

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Alexandra888888
igen ott van egy régi kohó ami a farkasember búvóhelye ott voltam de nem lehet csak ugyanoda visszajutni.

BlackShadow
az egyik házba belehet jutni (ott én is néztem kicsit 😄) tartsd lenyomva az altot(azthiszem) és kiírja a tárgyneveket, köztük azt is, hogy AJTÓ 😄 talán segít

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Shep
Ok, kösz remélem menni fog.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Alexandra888888
sziasztok! most járok ott hogy életben hagytam a farkasemberként megjelent
Vincent kapitányt de nem tudok kijutni,egy körbezárt kis területen vagyok van egy csomó torlasz?
Nektek itt mi volt a tapasztalat, vagy nem jól csináltam valamit?<#integet2><#wink>

mama2
Azt is megakarom szerezni. Ngayon rákattantam az rpg-kre😄. Csak az a baj, hogy angol, és nem nagyon értem😛. Nem baj, majd kész lesz a magyarítása, és akkor nyomatom😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Azért az Oblivion is tudta már ezt 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Ok, meglátjuk mi lesz belõle... Köszi a segítséget!!
tarti19
elvileg igen én újrakezdtem... bár most maxról visszább vettem a grafikát érdekes módon nagyon ritkán fagy meg...
SPDT meg valami mókázó dolog ami intergrálódik a deamon toolsba.😊 Így elõsegítve példáula mini image indításával a witcher indítását is-gondolom én😊
MOnodm felraktam a patchet, majd mini imaget mountoltam deaonba és witcher indítás

Ok nekem is a plehr verzió van meg, akkor ez elõrelépés, hogy neked fut, amúgy már elég szépen eljutottma vele 15-ös szint fölé, az alap verzióval patch nélkül, csak idegesített, hogy mindig kidobált.
Annyit leírhatnál, hogy hogyan indítottad el és hogy mi a fene az a SPTD 1.52??? + Még annyi, hogy a régi mentésekkel mûkszik majd a patch???
Elõre is köszi!!!
tarti19
nem kell neki deamon tools pro
nekem 4.10-es van fent hozzá instalálva egy SPDT 1.52-es nemtom mi amúgy, de gondolom valami mókát tud csinálni...
plehr verzióm van és szinkronos 1.2-es patch van fent.

Kérdés a páncéldarabok megvannak de egy úygnevezett UTIKALAUZRA hiába varázsolok rá 2 levegõt és 1 tüzet vagy báremilyen kombit állandóan kiírja , hogy nem jó...

mama2
Egy van nállam, a többit soha nem szedem fel, azt gondolta, nem lesz rá szügség, erre most meg kellene😛. Pedig ha mindegyiket felszedem akkor lenne 10😛😛.

Francba ezzel a patch-el, sehogy nemtom elindítani. Mûködik ez a magyar verzióval egyáltalán? Ha valakinek sikerült elindítani az írja le hogyan! Már próbáltam mindenhogy, a faq szerint is....
Ha leversz szalamandrákat, lesz náluk. Elõbb-utóbb biztosan összefutsz velük, de szerintem már párnak lennie kell nálad, hacsak már el nem adtad õket 😊
mama2
Na, most az a feladat, hogy a kereskedõnek(Levanguer), vigyek 3 szalamandra jelvényt, mert nem hisz nekem a kecseg kecske😄. De honnan szerzek olyan jelvényt? Kutassam fel a várost szalamandrás emberek után?😛 Mert arra gondoltam, hogy annál kéne venni, akinál eladok. Aki a kereskedõhöz küldött, de az meg nincs a kocsmába, még éjszaka sem😛. Honnan szerezzek?

Az új mentés mappa a
"Documents and Settings\-user-\Dokumentumok\The Witcher\saves"
Ahogy olvastam 1.0 verzióval a mentések a játék (program)könyvtárába történtek, tehát innen ha átmásolod a fenti útvonalra, akkor feltehetõleg jó lesz.

A FAQ lehetne kicsit bõbeszédûbb ez ügyben.
BorsoFozelek
Sziasztok!
Valszinû én vagyok a balfasz, de felraktam az 1.2 és eltünt az összes mentésem, és a dokumentumokban sincs. valaki vmi 5let?
köszi

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Kedves tarti19!!!Lehet hogy a képfajl hibas esetleg?Kérdésem honnan tudnam le tölteni?Avagy nem tudnád elküldeni nnekem csatolt fajlké[email protected]
Köszi a segitséged!!!!

A nõvér 12:00 kor a kórház mellett szokott állni, a kertész felé esõ oldalon.
igen, az kell

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Az lehet ,hogy deamon touls pro kell hozzá ,hogy müködjön a dolog?
Kösszi minden segitséget!!!

neked müködik?

csak miközben meditálsz, akkor megjelenik

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tarti19
mountold be mégegyszer közvetlen a lemez kérése után

Hello!!Volna egy kis problémám!!
Fel raktam a 1.2 patch-et és bemountultam azt a kis image fájlt,a 4.11-es demon tolsba .
Mégis kéri a game az eredeti lemezt!!
Please help me?!?!

kedves tarti19. Köszi a segítséget, a mininován megtaláltam a mini-imaget, de nem tusom leszedni (konkrétan kiírja, hogy a lap nem jeleníthetõ meg, gondoltam jólvan, akkor cél mentése más néven, de akkor egy hibaüzenet, letöltés meg nuku). Tudsz esetleg más linket, vagy átküldenéd csatolt fájlban? Az e-mailem: [email protected]
Mégegyszer köszi