The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
találni nem nagyon fogsz , fõleg az elején😛
én egy szinkronos darabot ajánlanék néked... sokkal jobb mint az angol verzió
hóvihar - blizzard
fecske - shallow
?bagoly - night bird?
csak mert angol verziom van goldolom ezeket kell keresnem
Bestia ellen meg benyomsz eyg hóvihart egy fecskét meg esetleg egy rõtbagolyt- csinálhatod úgy is hoyga kiskutyáékat ard-dal ellököt és ledöföd õket... de oylkor a nagy bestia is befagy tõle én 1 ütéssel végeztem így ki, mert ard-tól elkábut szerencsémre😛
Egyszer mar lezuztam amikor a falusiakkal mentem meg a reverend-el, de most urjaorbaltam Abigail-al de sehogysem sikerult mar vagy egy tucatszor probalkoztam, de akarmit csinalok az elejen legyaknak, Abigail meg tok béna, raadasul egy csomoszor beszorulok semer nem tudok menni es olykor még ütni sem hajlando csak al mint balam szamara, ez amugy fist fight kozben is elõfordul gyakran, ez vmi bug lenne?
Persze, ha manuálisan letörölted a mentett állásokat, akkor tekintsd ezt a hozzászólást tárgytalannak! 😊
"[email protected]"Elöre is köszi mindenkinek!!!Ahoi Poplacsek
de több irányból lehet ilyen barikáédokat széttörni😊
de mintha úgy emlékeznék hoyg ezt is kilehet törni😊

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Tehát összefoglalva: NEM ! kell daemont hekkelni, NEM ! kell hotfix, crack, stb. ELÉG ! a poseden mini-imagét mountolni !
ui: Az 1.2 patch univerzális, telepíthetõ a magyar verzióra is.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
megvan a mini image, de még mindíg az a gondom (nem indul. Homokóra megjelenik, aztán eltûnik, indulás nuku). Kérlek, segítsetek!
mellesleg az én véleményem szerint a bennem rejlõ gonosszág volt megmintázva az orgyilkos képére😊
érdekes volt a vége, de mindenképpen kellemes😊
Hiányoltma hogy nem írt ki egy összegzést a játék...😞
végén az a kis trailer😄 nagyon durva😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vincent kapitányt de nem tudok kijutni,egy körbezárt kis területen vagyok van egy csomó torlasz?
Nektek itt mi volt a tapasztalat, vagy nem jól csináltam valamit?<#integet2>#integet2><#wink>#wink>
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
SPDT meg valami mókázó dolog ami intergrálódik a deamon toolsba.😊 Így elõsegítve példáula mini image indításával a witcher indítását is-gondolom én😊
MOnodm felraktam a patchet, majd mini imaget mountoltam deaonba és witcher indítás
Annyit leírhatnál, hogy hogyan indítottad el és hogy mi a fene az a SPTD 1.52??? + Még annyi, hogy a régi mentésekkel mûkszik majd a patch???
Elõre is köszi!!!
nekem 4.10-es van fent hozzá instalálva egy SPDT 1.52-es nemtom mi amúgy, de gondolom valami mókát tud csinálni...
plehr verzióm van és szinkronos 1.2-es patch van fent.
Kérdés a páncéldarabok megvannak de egy úygnevezett UTIKALAUZRA hiába varázsolok rá 2 levegõt és 1 tüzet vagy báremilyen kombit állandóan kiírja , hogy nem jó...
"Documents and Settings\-user-\Dokumentumok\The Witcher\saves"
Ahogy olvastam 1.0 verzióval a mentések a játék (program)könyvtárába történtek, tehát innen ha átmásolod a fenti útvonalra, akkor feltehetõleg jó lesz.
A FAQ lehetne kicsit bõbeszédûbb ez ügyben.
Valszinû én vagyok a balfasz, de felraktam az 1.2 és eltünt az összes mentésem, és a dokumentumokban sincs. valaki vmi 5let?
köszi
Csak két isten van: a pénz meg a baszás
Köszi a segitséged!!!!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Kösszi minden segitséget!!!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Fel raktam a 1.2 patch-et és bemountultam azt a kis image fájlt,a 4.11-es demon tolsba .
Mégis kéri a game az eredeti lemezt!!
Please help me?!?!
Mégegyszer köszi