The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Több embernek is problémája volt a Bestia kinyírásával, én így oldottam meg:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A boszival nem foglalkoztam, úgy is magához tér a csata végén, meg néha közben is, akkor gyógyít. Amikor a Bestia már épp eleget sebzett rajtam, elkezdtem a tûzkörön belül rohangálni vagy a két épület közé behúzódtam, oda nem tudnak utánad jönni. Azután mikor feltöltõdtem, ugrás a Bestiának. Persze egy Fecske nem árt 😊
" a másodikban amit küldtél ugye éppen szemben állsz a torlasszal. arra nyomtam egy aardot és át tudtam menni. az nem ment?"-igen és még most sem megy hiába nyomok aardot...semmi csak a torlasz mögött levök esnek hanyatt ez valami bug lehet nálam, de a mentésed segit....mégegyszer nagyon köszönöm!!!
Hát magam sem tudom hogy hogyan éltem túl..de az átjutás utáni mentést légyszi küld már el......Köszi!!!!
van értelme megtartani az olyan összetevõket amihez nem tartozik valamilyen "kiegészítõ"?
!!!HALA MADRID!!!
na megpróbáltam. a másodikban amit küldtél ugye éppen szemben állsz a torlasszal. arra nyomtam egy aardot és át tudtam menni. az nem ment? a scoiateleket nem gyilkoltam le, mert nehéz volt😊 rég játszottam, és álmos is vagyok már. szóval ha azt nem tudtad, akkor az nekem ment. viszont beleszólnék a játékodba, ha nem bánod: a jeleket nem tudtam feltölteni, hogy erõsebb legyen. nem fejlesztesz? vagy mi? meg ott volt minden különös sösszetevõ és könyv a tárgylistádban. a rémsáska szem is és minden. meg egy csomó könyv pl a fecske könyv nem volt elolvasva. hogy élted túl? a különös sösszetevõkbõl fõzeteket kell csinálni, ez képességekhez és képességpontokhoz juttat. bocs, ha megsértettelek, ez csak a véleményem, nem kell komolyan venned, ha nem akarsz, ne is törõdj vele.
<#worship>#worship><#worship>#worship>
oksa, talán még most befejezem
Köszi mail ment...és akkor majd küld már el légyszi!!
Köszönöm....<#worship>#worship><#worship>#worship>
Köszönöm....<#worship>#worship><#worship>#worship>
én is törlöm, meg az autokat törli magától is rendesen... ha elküldöd a mentést én nagyon szívesen átjutok, én vállalom!
Például a CE-hez alapból járt.
"Végigjátszás nem segít?" hol van??? a magyar még csak a 4.fejezetnél tart...az angolt meg nem értem olyan jól...
"fél év" nekem most kell, mert már megörülök miatta ennyit szopni oszt lehet hogy hót könnyü....nekem már mindegy mentés vagy valahogy csak itt átmenjek és kész...<#falbav>#falbav>
Én is törlöm az automatikus mentéseket, csak a saját kezûleg faragottban bízom 😊
Végigjátszás nem segít?
Más mentésénél még mindig jobb ötlet lenne (bár talán tolakodónak tûnhet, de biztos van ilyen rendes ember), ha valaki meg csinálná a saját állásodról következõ 5-10 percet. Részemrõl nem vállalom, nem szeretném magamnak lespoilerezni még jobban a történetet, így is életveszélyes néha ez a topik. Persze ha fél év múlva még aktuális a probléma, addigra csak eljutok eddig 😊
Más mentésénél még mindig jobb ötlet lenne (bár talán tolakodónak tûnhet, de biztos van ilyen rendes ember), ha valaki meg csinálná a saját állásodról következõ 5-10 percet. Részemrõl nem vállalom, nem szeretném magamnak lespoilerezni még jobban a történetet, így is életveszélyes néha ez a topik. Persze ha fél év múlva még aktuális a probléma, addigra csak eljutok eddig 😊
Az az ember Sigfried, az meg nem lépcsö csak ugylátszik egy fal....hát pedig ment a játék elég sokat automatikusan hogy hogy csak egy van???
egy mentésem van az ötödik fejezetbõl, de az annyi hogy 2 beszélgetés és jön az epilógus... sjanos nincs. azt el tudom küldeni, de az nem jó, mert akkor kimaradsz pár ezer érdekességbõl és három nagy csatából...
viszont: utolsó elõtti kép: ki az az ezüstpáncélos emberke? második kép, baloldal: ott nem lehet felmenni azon a lépcsõn?
viszont: utolsó elõtti kép: ki az az ezüstpáncélos emberke? második kép, baloldal: ott nem lehet felmenni azon a lépcsõn?
Az nem jó már próbáltam másfelé is, hát beszarás ez az egész, sehol nem lehet átmenni a térkép meg erre mutat..nincs véletlenül mentésed ez után, mert ha van dobok priviben egy mailcimet oszt küld el...feladom...nem küszködök tovább..
az uccsó képen ami szembe van azt nem lehet? akkor a térképet böngészd, vagy nemtom
Itt vannak a képek és a torlaszok, de egyiket sem lehet kilökni, mi az oka merre tovább???

erre én is szenvedtem, de végül sikerült, nem is tudom merre. próbálj meg talán más útvonalat keresni, nézd meg a térképet, és próbálj elmenni arra, hátha ott nincs torlasz...
Már minden felé próbálkoztam és már unom ezt a szart az az igazság, nem sok kell az uninstalhoz....képeket?...nem rossz ötlet már készitem is....
most pontosan nem tudunk, ha csak nem forognál és minden honnan küldenél kéet. menj másfele, és másfele próbálj aardozni
ja. nekem lelkiismeretfurdalásom lenne ha kinyírnám Abigailt, illetve
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a 4. fejezetben így másképp kell pár dolgot csinálni, mivel abigail ott is feltûnt volna.
Hali....itt hogyan lehet átjutni a tündékhez, mert hiába az Aard löket nem mozdul semmi, egyik torlaszt sem lehet áttörni ami erre van ti hogyan hol mentetek át, már tegnap este óta itt szopok ezzel a szarral, mi ez valami BUG????
SEGITSETEK LÉGYSZI!! Hogy merre és pontosan ha lehet...

SEGITSETEK LÉGYSZI!! Hogy merre és pontosan ha lehet...

Kinyirtam mostamar masodszorra is mindenfele humbuk nelkul a Beast-et, a falusiak segitsegevel, nevetseges hogy sokkal egszerub Abigailt bealdozni és ugy kuzdeni, meg a lángtenger sem vett körul akarmeddig el lehetett szaladni ha gebasz volt, 3 pofon utan kiutottem a szornyet (de ha Abigal-el küzdök semmi eselyem)
én mediumon mindig szétcsapom kábé 40 mp alatt csoportos styleban, hardon meg egy aard után kivégeztem.
Ha az összes bargesztet lecsapod, az tölti a Bestia életét, szóval csak akkor érdemes szétcsapni közöttük, ha sokan vannak. Addig kell használni az Aardot, amíg el nem kábul a Bestia, ha máshogy nem megy. Nincs olyan, hogy nem jön össze, bár nem tudom, hogy mennyire fejelsztgetted ezt a képességet. Esetleg erõhely hatása megmarad még a csatáig? Mert az sokat segíthetne.
szerintem a hóvihar nem jó, mert amikor leüt akkor szívsz vele rendesen. üsd csoportosban, vagy pedig s erõsben, és kevés idõ után aard, hátha elkábul, akkor 1 ütés és kész. a legnagyobb idiótaság kinyírni a kicsikéket...anno én is aard után leszúrtam egyet egyet, de csak idõpazarlás, addig agyonüt. csak csoportosban menj, célozd a bestiát, és kapcsold a támadásokat, és ha úgy érzed, mindjárt üt, akkor kezdj el futni, így egy negyed hp vesztést megelõzöl...
addig öld a kicsiket amíg m,ár nem jön több,és akkor aard,és kivégzés a bestián,és ne igyál ösze minden szrat mert hányni fogsz,elég egy fecske és egy hóvihar😉
de ahogy leutom a kicsiket ket masodperc es jonnek ujak, most kuzdottem a leghosszabban vagy 20 percen keresztul szaladgaltam csapkodtam, mindenfele lottyoket beloketem, tudtamt tartani a frontot, termesztesen abigail csak kifekudt de nem kelt fel, a lenyeg 20 perc alatt 50%ot tudtam sebezni pedig mar tenyleg mindent bevetetem ez volt a leghosszabb menet, termeszetesen most sem sikerült, pedig visszatöltöttem egy ket oraval korabbi mentes jol fetapoltam de xart se ertem vel level 8 vagyok a kovetkezo szintig meg vagy 3000xp ami ha a mocsari szornyeket csapkodom kb 2 hetig tart...
na megoldódott végre.egy reinstall és az 1.2es patch segített
pedig tényleg hasznos, mert amikor a múltkor rebis hiányom volt... a mocsárban nyírtam mindenkit, de alig kaptam kadáverint, aztán leszedtem egy rahedli fecskefüvet...
akkor az easy fokozat átka
nekem nem az a gondom hogy nem tudom minek mi a neve hanem az hogy nem tudom leszedni.Herbalizmusom van.
szerintem meg vedd meg az intelligenciában aképességet és aztán nézz széjjel. én már annyira belejöttem, hogy látásból tudom mi mi nem kell elolvasni a nevét...
van,szal lehet valami bug lesz a dolog
Herbalizmus képességed van?
én is gondoltam erre ,de én arra következtettem hogy lehet alkímiázni de nem feltél a túléléshez
elején kiírja ,hogy NEM kell ALKÍMIA használata a játék végigjátszáûsához😊-ezért nem találsz könnyû fokozaton gazokat szerintem
Skacok valaki nyomult a játékkal a legkönnyebb szinten?
Én már kétszer végigtoltam középsõ és nehéz fokozaton és most kezdtem el a legkönnyebben hogy jobban körbenézhessek a witcher világában de egy dolog nagyon piszkálja a csõröm valamiért nem tudok alkímiát használni vagyis tudok csak a hozzávaló növényeket nem tudom begyûjteni pedíg a létezõ össze könyvet amit el lehet olvasni a környéken bemagoltattam Geraltal de mintha nem is léteznének a gazok.
Valaki aki ud mondja már el ez mitõl van
köszi
Én már kétszer végigtoltam középsõ és nehéz fokozaton és most kezdtem el a legkönnyebben hogy jobban körbenézhessek a witcher világában de egy dolog nagyon piszkálja a csõröm valamiért nem tudok alkímiát használni vagyis tudok csak a hozzávaló növényeket nem tudom begyûjteni pedíg a létezõ össze könyvet amit el lehet olvasni a környéken bemagoltattam Geraltal de mintha nem is léteznének a gazok.
Valaki aki ud mondja már el ez mitõl van
köszi
elõbb a kis kutyákat üsd le mind az utolsó szálig
aztán jöhet a fenevad
szerintem eza legnehezbb ellenfél, még azer se volt ellenfél a kimaxolt ignivel😊
aztán jöhet a fenevad
szerintem eza legnehezbb ellenfél, még azer se volt ellenfél a kimaxolt ignivel😊
1 blizzard 4 shallow ardok tomkelege 10 perc harc ugrabugra szadgalas es kb 1/3-aig tudtam megsebezni, kozben meg vagy 5x szivta le az en energiamiat ezzel a tehtetlensegi varazslataval. ez a game megbuggyant 😞
az aardal meg el tudtam csapni parszor de mire odaertem volna mar fel is alt, vagy sokszor el se esett
holott amikor a reverendel kuzdottem, semmit nem hasznaltam! csak futkostam meg csapkodtam ossze vissza es 2 perc alatt megvolt - ez vmi bug lenne? 4 oraja ezzel tökölök 😞
ilyen egy raba**ast
az aardal meg el tudtam csapni parszor de mire odaertem volna mar fel is alt, vagy sokszor el se esett
holott amikor a reverendel kuzdottem, semmit nem hasznaltam! csak futkostam meg csapkodtam ossze vissza es 2 perc alatt megvolt - ez vmi bug lenne? 4 oraja ezzel tökölök 😞
ilyen egy raba**ast
én benyomtam egy fecskét, kerültem a tüzet, és csoportos stílusba vertem, aztán megégetett, futottam, majd ha több lett a hp-m akkor Aard és ütöttem tovább
Én is megszenvedtem vele, de maxra fejlesztve magam sikerült, fecske és rötbagollyal, Abigailt mindig védtem, ha elesett akkor futottam míg nem töltõdtem, egyszer-kétszer odavágtam majd megint futottam, Abigail egy idõ után magához tér, innen meg elég egyszerû, a Bestia-t leütettem majd ledöftem!
!!!HALA MADRID!!!
Amikor nekem sikerült, akkor hóvihart ittam, és aardot toltam, és a lassulásban még azelõtt sikerült leszúrnom, mielõtt elesett.
Ugorj, futkoss (addig is gyógyulsz), használd az Aardot, esetleg néha csoportos stílusban csapj szét a kutyák között!
nem ertem ezt a gamet, neha olyan konnyen megy maskor meg 20xora se sikerult
nem tudom kicsinalni a szornyet, mar vettem minden xar lottyot, ardoltalm stb...semmi alig tudom megsebezni, viszont en alladoan szivok es egy perc alatt legyaknak, furcsa ugynis amikor abigailt bealdoztam es a falubeliekkel kudzdottem a beast ellen, elsore sikerült legyakni, nem is nagyon csinalntam semmit, most meg 20x probaltam abigaillal es egyetlen egyszer sem sikerult de meg a kozelebe ernem szinte...furcsa ez de most elegem lett belole 😞
nem tudom kicsinalni a szornyet, mar vettem minden xar lottyot, ardoltalm stb...semmi alig tudom megsebezni, viszont en alladoan szivok es egy perc alatt legyaknak, furcsa ugynis amikor abigailt bealdoztam es a falubeliekkel kudzdottem a beast ellen, elsore sikerült legyakni, nem is nagyon csinalntam semmit, most meg 20x probaltam abigaillal es egyetlen egyszer sem sikerult de meg a kozelebe ernem szinte...furcsa ez de most elegem lett belole 😞
A Rõtbagoly az angolban a Tawny Owl, a többi stimmel.