13886
  • Prince23
    Na erről beszéltem társunknak... ő hozta fel.D Na már tom, thx
  • Zandal
    Köszi a segítséget srácok, sikerült megoldani a problémát!
    Visszatöltöttem egy korábbi mentést és utána tökéletesen működött az aard skill.
  • krisztajo
    Köszi így már megvan! Azért a pont elosztást jó tudni, hogy az ember egy kicsit tudjon tervezni! Egyébként szerintem mindegyik nehézségi szinten el lehet érni az 50-es szintet ha nem sajnálod rá az időt és leállsz tápolni! Az már más kérdés hogy van-e értelme ezzel hosszú órákat tölteni?!
  • Zandal
    Mennie kellene, Alvin mondja is hogy a fal ledönthető. Ahogy már írtam pl. a kriptában minden gond nélkül működött, ezért nem értem h itt miért nem...
  • C7
    http://witcher.hu/forum/viewtopic.php?t=164 - játéktechnika, pontszerzés
  • Sir Quno Jedi
    Ha mindenkivel beszéltél és van aard skill-ed és a megfelelő helyen használod és elég közelről és jó irányba, annak akkor bizony mennie kéne.
  • Zandal
    Valakinek vmi ötlet a #9257-re?
  • ZÓÓÓcsi
    Henteled a szörnyeket, majd elmented -> visszateremnek, majd újra hentelsz stb.
    Hellgate, Diablo féle game-eknél lehetett olyat, hogy a boss-okat többször is le lehetett vágni, ezzel xp-t és új cuccokat kaptál!
  • Prince23
    Farmoljak? az mi? :O
  • ZÓÓÓcsi
    Azon már túl vagyok sajna. Rögtön a 2. fejezet elején a barlangban vagyok!
    Akkor azt mondod farmoljak?
  • krisztajo
    Én elég gyakran nézem azt a honlapot, de ezt még nem találtam meg rajta! Megmondanád, hogy konkrétan hol van??? Lehet, hogy vak vagyok, de ezt azért megnézném!!!
  • Prince23
    Háááát, be kell osztanod... vagy csinálj sok xp-t, lassan haladj, pl az első pályán a Tiszteletesnél, meditálj mindig éjfélre és pusztísd a kutyákat, persze, ha aazt a küldit még nem csináltad meg....
  • vizmagus
    Küldene nekem valaki egy mentést a negyedik fejezet elejéről nem tudom megcsinálni a harmadik végét.
  • ZÓÓÓcsi
    Lesz rá elég pontom?
  • Prince23
    Mind a kettőt...
  • ZÓÓÓcsi
    Hello! Lenne egy kérdésem: az acél, vagy az ezüst kardos skillekre érdemes tenni? Melyiket kell többet használni a játékban?
  • SaGa
    Nem. A Two Worlds igényli a Ageia Physix zsugát. Ha nincs, elindul, de kegyetlenül leterheli a procit. Az enyémet rendesen meg is melegítette, pedig a hűtése jó volt, más programokkal semmi baja nem volt, és azóta sincs.
  • SaGa
    A mutagénes tulajdonságokra nem kell pontot tenni, nem is lehet. Ugyan ott szerepelnek a pontozási "fában", de cak akkor kapod meg, ha az adott mutagént elkészíted. Ezeket minden esetben a főszörnyekből kipottyant alkatrészekből lehet elkészíteni. Másra nem is jók. meg kell szerezni a receptet, elkészíteni a főzetet, meginni és megkapod a tulajdonságot. Ezzel kész is. Fejleszteni nem lehet őket, de nem is kell...
  • C7
    50es a max szint, sztem easyn talán eléred. 30as szinttől kapsz arany pontot. a witcher.hu-n részletesen le van írva, hogy melyik szinttől mennyi pontot kapsz, és milyet.
  • krisztajo
    Sir Quno Jedi! Köszi szépen!!!
    De más senki? Csak egy vélemény? Senki más nem tud segíteni a 9244-es hsz-ben feltett többi kérdésemre???
  • Zandal
    Gondolom a ledöntendő fal túloldalán lenne...
    Itt csak Alvin van, két gyerek + salamandra hullák...
  • Cat 02 #9262
    Nincs ott a boszorkány ? Mintha ott vele kéne dumcsizni
  • Zandal
    Azt használom, de nem akarja ledönteni.
    A kriptában nem volt semmi gond vele...
  • Cat 02 #9260
    Aard
  • Zandal
    Melyik jelet, hol?
  • Prince23
    Fúú én már régen végig vittem, de emlékeim szerint a jelet kell használd a fal ledöntéséhez...(!)
  • Zandal
    Sziasztok!
    Az 1. fejezetben, mikor a barlangban megmentem Alvint és kinyírom a szalamandra főnököt elméletileg úgy tudok kijutni hogy a varázslattal lerombolom a falat. Ezt nem akarja megcsinálni! Valami ötlet hogy miért nem működik? 1.2 patch fenn van.
    Előre is köszi a segítséget!
  • C7
    de a 3. fejezetben már trófea is van ott és királyvivernek uralják.
  • C7
    a mocsrban, a druidáktól ÉK-re
  • mial
    Hol van a vivernsziget?:) Még csak kerskedőnegyednél járok és kéne ujjab kard mert a legelső kardal tolom:)
  • C7
    harwall a vivernszigeten, ha kipróbálod, be lesz írva receptként, hacsak nem vmi neked káros hatása van.
  • mial
    Milyen könyveket kéne elolvasni hogy tudjam használni a bombát vagy már neki mindegy?:(

És hol lehet több receptet tanulni mert a vizimai kereskedőnél már jópár könyvet elolvastam

Ja és probáljátok ki kapjatok be egy kis fiszteket:) És vmi jó kard nincsen ? Hallotam hogy a szalamandra mocsári táborában van 1 harwall kipucoltam de nemtalálom:S
  • vizmagus
    Alvás mert a révész elmegy aludni ott van egy tábortűz meditálj reggelig és révész ott lezs.
  • Prince23
    Mikor jön az 1.3 tapasz?
  • krisz0305
    áááá
    ezt el..tam
    a mocsárban voltam (ezért a révész a mocsár oldalán volt), és visszateleportáltam kalkstein-hez... ezután hogyha megyek a gáthoz, ahol a révész csónakja van, akkor nincs ott a révész... mert gondolom a folyó másik oldalán van..
    ilyenkor mit csináljak???
  • mial
    automata keverés sárkányálomos bomba valami hülye ghoul szerű álatkábol szedtem a vitriolt(csak az volt benne) fagyöngy hidrogén és sima rebis és quebrith
  • C7
    magad csináltad vagy automata keveréssel? cinfrid olajjal vol már nekem is ilyen. lehet, hogy nem azt a port használtad amitz a gép elképzelt.
  • mial
    Nah senki nem tud válaszólni?
  • Sir Quno Jedi
    Én 37-en fejeztem be asszem, de nyilván lehet tovább tolni. Nem lesz mindenre elég arany pont, sőt silver is alig-alig, ezért specializálódni illik.
  • krisztajo
    Segítsetek! Meddig lehet fejlődni? Van max. fejlődési szint? Hányas szinten lehet minden tulit és képességet teljesen kifejleszteni? Meddig ad a játék ezüst pontot és mettől aranyat? Ki hányas szinten fejezte be? Ti szoktatok tápolni, érdemes? (A mocsár például erre alkalmas hely.) Hu ez jó sok kérdés lett így egyszerre, de azért !!!