13886
  • pusztulat1
    nekem jo D
  • csububoy
    Valaki segítsen PLZ!Már feltettem ezt a kérdést de nem kaptam rá választ!Amikor megölöm fehér Raylát és belépnék a temetőbe valamiért kilép a játék minden alkalommal...Már próbáltam egy csomó Patchet meg mindent.Nem tudna valaki segíteni?PLZ!!!:(
  • pusztulat1
    ok köszi mást nem tudok csinálni.
  • Prince23
    ja, te már a végénél jársz?:O Én meg végig azt hittem h ott vagy xD
    Hát a pók az nekem is kifeküdt pár másodperc alatt... túrbózd fel magad, megfelelő kardot elővedd és megfelelő jelet egyszer használd és kész, mehetsz, üldözheted továbbb Javedet.
  • Sir Quno Jedi
    De lehet, hogy fehér tulipán. Már keverem, mert Shaninak kell vörös rózsa, áhhh...
  • Sir Quno Jedi
    Sokat udvarolgatsz az egyik hölgynek (sőt adsz is neki virágot), akkor kinyögi, hogy egyszer volt vele ilyen kedves a szerelme és az "xxx" virágot adott neki. Na olyat kell neki hozni (asszem rózsát, de a szín is fontos). Azt meg a másik hölgytől kaphatod meg, ha annak viszel másik virágot, amire vágyik, mivel ő meg virágokat nevelget (arra már nem emléxem mi kell neki, de nem volt nehéz kitalálni).
  • pusztulat1
    az fasza akkor mi legyen?nem lehet kihagyni gondolom akkor fejlödjek és jöjjek visza és a quen,igne fejleszem fel mint atom.
  • Fantusz
    Ne legyél felejtős, úgyhogy bor legyen nálad

Ha már a nőknél tartunk, a falubéli virágkedvelőkről nem tudsz valamit?
    Cserélgetem a tulipáncsokrot, de semmi randi, lehet nem is jó ajtónál kopogtatok
  • Sir Quno Jedi
    igni+intelligenica+kitartás(állóképesség)
  • Fantusz
    Az ilyen játékok legnagyobb csapdája, ha szétszórod a képességpontjaidat.
    Az Igni-t (a kitartással együtt)érdemes lett volna felfejleszteni.
  • ZÓÓÓcsi
    ÚÚhh... a malom, ezt elfelejtettem.
    Köszi!
  • pusztulat1
    uuuuuuuuuu de jo neked nekem semmi elkap és végem nyomtam magamba mindent fecske,bagoly...de a varázslataim 2 szinten vannak azokra nem raktamaz. 1 van 3 szinten.akkor hogyan nyirjam kiiiiiiiii??????????? segits
  • Fantusz
    Vesna Hood?
    Éjjel megmented a banditáktól, megkér, hogy kisérd haza.
    Meg kell védened a pokolkutyáktól.
    Másnap alkonyatkor vár a malomnál...
  • Sir Quno Jedi
    Na a koska az megfeküdt nekem, mint a villám. Ha jól feltápoltad magadat, nem lehet probléma. Igni, esetleg néha aard, meg ha uncsizol nagyon, akkor egy-két pofás ezüstös vágás. Ja és term. fecske, petri szűrője, rőtbagoly.
  • pusztulat1
    ez egy gecigeci pok ezt hogy ölted meg?????????????
  • pusztulat1
    Azar megidézi odabent a Koskát, hogy megállítson. Állítása szerint a Koska a tökéletes gyilkos
  • pusztulat1
    hééééééééé ez nem az a pooooooooook itt nincs farönkel kitámasztva az a 4 pálya volt,ez az 5 eleje
  • ZÓÓÓcsi
    Szevasztok! Vesna-t hogyan lehet lefektetni?
  • Prince23
    nem, menj csak előre, és ahol látsz farönköket és jelzel rá a jeleddel és összeomlik akkor OK minden. És keress másik támaszokat, csak előre. És a kispókokkal NE foglalkozz, forma 1-ezzél:DDD
    Majd lesz egy nagy tér, colusseum szerűség, na a végéhez mész (kijárat felé), és csak az egyik farönkös állványt ignizzél vagy mi. És kész. Mission (fejezet) complete.
  • pusztulat1
    csá probálkozom de nem megy elkap és akkor pusztulás csak az egyiket probáljam kilökni ugye???????????
  • C7
    Telihold főzet, arra fecske, és várj amíg feltöltődik. aztán nyomj neki egy ignit, vágjad ezüst erős stílusban, utána igni, megint vágjad. a telihold fontos, mert megkétszerezi a hp-dat. ezzel a módszerrel kb 10 mp lesz kinyírni. Prince23: az akikimór királynő, nem a koska
  • Prince23
    Hi
    ne használj semmi kardot! Fuss Forest fuss vagy is Geralt, és HASZNÁLD a jelet!!!! azt a ledöntő jelet, már nem emléxem, amit a történetünk első jele... tavaly vittem végig, nem emléxem xD
    Ki van támasztva a barlang farönkökkel, rá kell célozni vele!
  • pusztulat1
    geco 5 sec vagyok neki,mitkell csinálni??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • pusztulat1
    http://witcher.hu/vegigjatszas/5fejezet.php
  • pusztulat1
    császtok hogy lehet megölni a baszott nagy pokot (koska) ezüstkard meg varázslatok csak az a baj hogy nekem az 1 es varázslat 3 ig van kifejlesztve a többi meg 2.és.akár mit probálok vele 1 szer elkap és game over.6500 aranyam van,vegyek páncélt vagy mit??????aki tud irjon már köszöntem
  • Prince23
    Akkor fehér ember XD
    Azer Javad... mindenképpen egzotikus helyről származik...
  • Fantusz
    A faluban van a két nő, akik szeretik a virágokat...
    Mégis milyen virágot szeretnének?
    Találtam egy csokor tulipánt, ha azt adom oda, akkor nagy örömmel visszaadják, ha valami útmenti gazzal "kedveskedek" el is küld melegebb éghajlatra

Az is kérdéses nem mindíg ugyanazzal beszélek-e, van valami kinézetbeli különbség a kettő között?
  • Sir Quno Jedi
    Ammár mind1. Halottakról vagy jót, vagy semmit... :D
  • rotator
    Ráadásul nem is néger.
  • Prince23
    Játssz a játékkal, és majd fogod tudni... :O
  • krisztajo
    Köszi, most nagyon elszomorodtam! Én akkor ezek szerint nem vettem meg mindent, ugyanis nekem két szörny is van, amit a játék szerint még nem ismerek. Az egyik az alp (a másik most nem jut eszembe) amihez épp kapcsolódik küldi is! A romoknál én is találkoztam vele, de a fene se gondolta hogy utólag nem lehet beszerezni a hozzá kapcsolódó ismereteket! Egy így szerintem elég nagy hiba a játékban! És a garkain sem ismerős? A két könyv, amit választhatok melyik küldiknél van??? Esetleg azokban benne van az alp?
  • Sir Quno Jedi
    A varázsló csak báb és nem ő az igazi főellenfél. Az igazi jóval durvább és van egy még nála is durvább...
  • C7
    rotator: a prológusban a varázsló. Lossantos: a játék mappájában, a Data/The Witcher/savesben, ha patchelted, akkor c:/documents and settings/neved/dokumentumok/The Witcher/saves.
    krisztajo: ha midnen könyvet megvettél a harmadik fejezetben ami kellett, akkor nincs gond, mert ugyebár milyen szörnyek is vannak ott? fléderek. na ezt nem biztos hogy emgvetted, az a vámpíros könyvben van. óriás százlábú, a kikimóros könyvben van. alp, bruksza (csak pár van) és garkain (abból pont egy van) szintén a vámpíros könyvben. alp már a csatornában a tünde romoknál is volt. ezért lehet szidni egyébként azt, hogy a fléder fog szedéséhez nem kell könyv, mert sokan emiatt nem veszik meg a vámpíros könyvet. baziliszkuszok is vannak, vivernes-kukorixos könyv. déllidércek: Vadak Királyáról szóló könyv. éhínek, cemetaurok: alghoulos könyv. egyébként talán Juliannek van pár könyve, ami szörnyekről szól, de inkább más típusú irományokat árul.
  • C7
    negyedik fejezetben? senkitől. küldetések során 1x választhatsz vámpíros könyvet, 1x meg lidérceset. a harmadik fejezetben vehettél minden könyvet ami szükséges.
  • rotator
    Milyen néger?
  • krisztajo
    Ne már! PLEASE!!! Valaki segítsen nekem könyvvásárlás ügyben!!! (A negyedik fejezetben hol és kitől lehet szörnyismertető könyveket venni???)
  • Prince23
    Egyébként nagyon bírom a történetét a Witchernek. Amit meglátsz az elején az lesz a történet végén a főütőereje, tehát a néger boss... És maga a főszállt meg csorbitsák a következő részig, tiszta Lost xD
  • Lossantos
    Szasztok!
    Tudom, kicsit gyökér a kérdés (már mint, miért nem tudom a választ) de muszáj feltennem: hol vannak a save file-k?
  • krisztajo
    Persze én is tudom, hogy mellék küldik. De eddig mindet megcsináltam és szeretném tovább is, ha lehet! Ezért szívesen fogadnék minden segítséget! Nem hiszem el hogy ebben az egész fejezetben sehol ne lehetne venni szörnyismertető könyveket!!!
  • Sir Quno Jedi
    Pisztos van megoldás. Amúgy ezek általában csak mellék quest-ek.