The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Telihold még az a lötty amit ott ittam jobb mint a fecske.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Valaki pls adjon valami tanácsot, mert megõrit már a sok mutáns meg a többi szarság...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Na majd késõbb adok neki!
!!!HALA MADRID!!!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
meg faxom, benyomtam a reflexest lötyit azt tök lassú vokl
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Lehet hogy nem olyan nagy dicsoseg,de nekem igy is tetszik.
Idegesitene,ha 2 orat kellene egy helyen probalkoznom😄
Kivancsi lennek,hany igni-t birnak ki?
En lekaszaboltam oket,de ezt ki fogom probalni😊
Bérbe vehet? reklámfelület...
Javaslatom hogy töröld le az egészet, a daemonal együtt...
Töltsed le a elgujabb daemont és innét szedd le a mini image cuccost (az oldal legalján lessz). Meg valahonan (sg-n is fent van) szedd le az 1.2-es patchet.
Tedd fel a játékot, elötte a daemont, aztán a patchet. Nem kell semiféle crack. A mini image fájlt bemountolod meg a dvd1-et aztán ha minden okés akkor megy is a game.
A Vista-hoz fel kell tenni egy külön cuccot a Microsoft oldaláról, ha fentvan, és akkor is ezt csinálja, akkor olvass FAQ-t, ott le van írva minden, az is, hogy NEM KELL KREKK! (ez melesleg kb 20 hsz-el elöbb is le lett írva, de ezis mind1...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Vista Ultimate 64bit-es oprendszerrel tolom, és fenn van az 1.2-es peccs is amit a "Russian 1.2-es crack-el tolom! (bocsi hogy krekkes, de sajnos nem vagyok milliomos sajnos, ha az lennék azonnal megvenném ezt is!)....segítsetek LÉCCI!!!!!
Megitatom a gyógylöttyel Trist beszélgetünk + szex . Kiválsztom, hogy menjünk le Ve...-hez. Betölt, de! Sötét a képernyõm csak hangok jönnek. Megpróbáltam mindent, újratelepítés , új játék kezdése, de semmi. Vami ötlet?
Elõre is THX!
elösször azt hittem egy szar játék, aztán unatkoztam kipróbáltam... és a véleményem megváltozott eddig nem virtam letenni... de most ...
eddig inkább ügyeskedni kelett meg logikázni, jó volt a történet is meg minden...
elsõ 3 fejezetben mindenhol csak piát lehetett taláni, a 4.-ben már a kocsmában sem lehetett venni most az 5. -ben egy szemetsen találni.. pedig elég sokat kéne kotyvasztani...
A páncélból az utolsó darabokat ott hagytam a kriptába, mert elegem volt a rohadt lidércekbõl...
persze van fehér randalf párlatom, meg van még 10 rõtbaglyom és van 7fecském is ... meg pár macska és 4 mérgezést szüntetõ is...
de enyi... és többet nem tudok kotyvasztani...
na most, ha valami fõzetet használok akkor kapok szép mérgezést ha iszok mérgezéstmegszüntetõ fõzetet akkor a fecske emg bagoly hatása is elmegy...
elmentem a szalamandra bázisra bentvagyok a katakombába, jönnek a mutáns kutyák meg a mötbbi mutáns... ezüstkard
de jön a többi szir szar akik ellen meg acélkard kell...
poénos ez igy nagyon... arról nem is beszélve hogy olyan orgyilkosok jönnek akik két kardal csapkodnak...
és ez még mindig csak a befelé vezetõ út... még bent is küzdeni kell, meg gondolom még haza is kell menni valahogy...
eddig könnyen lelehetett vágni mindent és mindenkit... most meg rohadt könyen vágnak le...
Ha van valakinek valami gondolata ami megváltás lehet, akkor légyszi ossza meg velem...
és lite daemon-om van.
lécci vlmi ötletet mondjatok.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Vaskának a téglagyárosait kell megkeresni.
2 csapatot meg is találtam, az egyiket a ledõlt toronynál, a másikat a favágók táboránál.
Hol van a harmadik, én körbejártam mindent, de sehol semmi.A barlangban?
Ott a ledõlt torony után még lemészároltam egy bandát, de nem tartottak fogva téglagyárosokat.
Qwerty4
Valaki tudna segíteni abban, hogy a játék elején smikor Trisnek kell gyógyszert készíteni és megvannak a hozzávalok, majd azt teszem amit mondanak, és elkészül a fõzet amit oda akarok adni Trissnek, de azt írja hogy rossz tárgy!MI lehet a baj?:S
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
majd megpróbálom vmi ügyeskedni
nem szabad klikkelgetni folyton, hamar megszokod 😊
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
A peccset szûz witcherre rakd az eredeti exét ne írd felül semmivel. Így mennie kell, nekem is megy !
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
A FAQ kissé elavult már daemon-tools tekintetében, ezért kiegészítem: a legutolsó LITE verzióval(4.11.1. 32 bit) is megy a dolog. Tehát akik most kezdték el a játékot: 1. Telepít 2. Legutolsó patch(1.2) felrak 3. Legutolsó daemon letölt+telepít(mindegy hogy lite vagy más) 4. Poseden mini-image gamecopyworld-rõl letölt, majd mountol 5. Játszik és fura kérdéseket tesz föl az SG fórum The Witcher topikjában 😊
Tehát összefoglalva: NEM ! kell daemont hekkelni, NEM ! kell hotfix, crack, stb. ELÉG ! a poseden mini-imagét mountolni !
ui: Az 1.2 patch univerzális, telepíthetõ a magyar verzióra is.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Akkor menj miután besötétedett! Ha éjfél után mész akkor talán már nincsenek ott!
!!!HALA MADRID!!!
Vki megcsinálta a második fejezetben a szajhás mellék küldetést?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
* Kalkstein neked ad egyet, még az elején!
* Tipperath: Ezt megvehetjük Declan Leuvaarden-tõl a kikötõben.
* Kezath: Ehhez meg kell csinálni Vaska küldetését a mocsárban. Néhány drownert kell meggyilkolni, cserébe odaadja a követ.
* Maal'kad: A cockatrice-bõl lehet kiszedni még a fejezet legelején a csatornákban.
* Veen'ah, Ghe'vrath, Oth: Ezeket a kórház szobrától kapjuk meg ha ételt adunk neki.
* Y'esath: A mocsárban van egy barlang tele farkasokkal. Itt megkapjuk a követ és egy új varázslatot.
* Neh'tza: Toronyõr. Látogassunk el a Gólemekhez. Nézzünk körül. Aztán menjünk vissza Kalksteinhez. Õ elmondja, hogy meg kell szereznünk a "lightning rod"-ot. Menjünk el a kovácshoz, és vegyük rá, hogy csináljon nekünk egyet. Látogassuk meg a druidákat, hogy vihart csináljanak nekünk (fizessük le õket)! Ezután menjünk vissza a gólemekhez, tegyük a lightning rod-ot a gólembe és fel fog ébredni. Használjuk az oszlopokat, hogy villámlást idézzünk. Tegyük meg 3-4-szer és a gólem meghal. A kõ nála lesz.
* Keth'aar: Ezt Raymondtól kapod, miután teljesítetted a nyomozást!
végigjátszás (1-4)