The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Valaki említett, hogy nem talált fõzetalapot a 4. fejezetben, érdekes mert több helyen is találtam!
!!!HALA MADRID!!!
"nem lehet belerakni a meteoritot a kardba,hanem 2 meteoritdarabból lehet új kardot kovácsoltatni,nem lehet belerakni"
Így van, de 3 az a meteoritdarab, nyilván véletlenül írtad el, de nehogy valaki benézze!
#8275:nem lehet belerakni a meteoritot a kardba,hanem 2 meteoritdarabból lehet új kardot kovácsoltatni,nem lehet belerakni
Éppen most kaszáltam le egy szobányi dögöt: 4 vámpír, meg kb. 6 ember. Fõzet nélkül fél perc lehetett a küzdelem, persze igni az majdnem kimaxolva <#buck>#buck>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Eddig ahány kováccsal összefutottam, az mind a normál witcher harcstílusokban használható kardot javítgatta.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
1szer volt olyan h véletlen benyomtam rákattoltam ucca másik végére, kimentem kajálni, visszajöttem és majdnem ott volt (bár lehet részegen volt 😄)
baze részeg + ez a lassító milyen lehet 😮
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
3. fejezet végén járok /normal/, de még egyetlen fõzetet sem kellett meginnom, igaz a kikimórok némi szúrcsohó kombóval megfuttattak már egyszer :-D
Na jó, olyat ittam ami ezüst pontot adott :-)
felraktam a daemon tools lite 4.11.2 verzióját. utána a játékot és a patch 1.2-t. letöltöttem a NetShow-TW_SS.rar-t, amit ha kicsomagolok ugyanezt kapom, tehát egy .rar-t. ezt pedig nem tudom a daemonnal használni. mit csináltam rosszul?
!!!HALA MADRID!!!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
Lenne egy kérdésem! Hogyan kell kinyírni a kokakcydium-ot? Nincsen benne a szörnyhatározómban és nem is tudok róla semmit. Ütöm vágom, de nem használ!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
konfig:
amd 64 x2 tl-60
ddr2 2gb 667mhz
nvidia 8400m
2500gb hdd 7400 rpm
a második gond hogy nem tudom leszedni a moontolando no cd-s cuccot
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Most raktam fel a játékot.Mit ne mondjak az írányítás elég fura sztem nem jó,de a többi ugy elég jonak tünik 1 nap gém után ,csak az zavar h amikor közelit a karakterkre a videoban pl akkor néha egyes részek kicsitkét pixelesek(nem annyira csak ééphogycsak).Na szoal van ehhez vlami mod h ki lehessen javítani vagy nyugodjak bele(Elvileg minden magas beállításon van és 1680x1050-es felbontáson)Elõre is köszi!
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
öregudva-mocsár -ovizima között tudok csak mászkálni, a gáthoz vezetõ ajtó zárva...
(van pár fõzet nála, meg a különleges anyagok is ottvannak... azokra meg nagyszükségem lenne)
vagy keverek italt, ami mérgez, és egy idõre megkétszerezi az életpontjaimat...
egyszem ilyenem van... és nemhinném hogy foguk tudni keverni még a angy ütözetig mivel sehonét sem tudok jó minõségû alkoholt szerezni...
Ha sokkan jönnek csoportos ha egy-egy vagy gyors vagy erös az ellenféltöl függöen.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
anyian vesznek körül hogy nembirok ütni... gyorscsapkodás kellene de az itt nem szerencsés mert sokan vannak a csoportás támadás meg... emelni sem tudja a kardot...
Van egy olyan mentésem amikor fent a dombot kitakaritottam, (most mutatják meg hogy merre van a barlang bejárat) ha ott abbahagynám a dolgot visszamenék a mocsárba a páncéldarabokat megszerezni stb. és visszajövök akkor szerintetek újra kellene szorakozgatnom a dolgokkal itt?
Vagy nem ér anyit a hollópáncél?