The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Fent van a peccs, de így is elõfordul, hogy mikor 20-an kavarognak körülötted, simán beugranak a civilek a támadásodba és a következõ klikk már rá megy (a kombó is). Nem is tom má melyik gammában volt, hogy ha ilyenkor eltetted a fegyódat és hagytad, hagy püföljön, akkor abbahagyta egy idõ után és elnézést lehetett kérni tõle. Ez viszont, hogy az ellenséged lesz és nem kopik le, ez hülyeség. Elsõ körben miért szállt be egyáltalán a harcba melletted! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tibor16
nnna megint tanultam vmit - eddig ugyanis nem jöttem rá, mire is jó a nyilvesszõ kerülés, ezért nem is fejlesztettem, szívtam is miatta, amíg a méreg ellenálás meg nem lett, no meg amíg az igni elég erõs nem lett 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
nem kell agódni, majd elõjönnek azok a küldik is amelyben lesz még a holló páncélról szó - csak épp a végére tartogatja a játék. Túl erõs lennél, ha már itt megkapnád. Az Obliviont többek között azért hagytam abba mert nem volt ellenfelem - hidd el az sem jó, ha nincs értelme küzdeni...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Ja igen: klinyírására legjobb a fáklya, ahogy mindegyik ilyen jópofa növény ellen az a legjobb. 2-3 ütés, esetleg egy ignivel megsegítve és fekszik. Mindenesetre míg a méregellenállás és a "nyílveszõkerülés" nem ismert tulajdonság, addig érdemes kerülni, vagy gyorsan futni...

A kockadyum a szúrcsohók "anyja". mint a Moa a viverneké, vagy a nagy kukorix a kukorixoké. A lényeg, hogy "trófe" nyerhetõ belõle, amit a "húskapmpón" hurcolász magával Geralt és amiért a Királyi vadászmester fizet.

tibor16
ez egy ilyen tökéletlen, felettébb idegesítõ játék - mégis imádom - az utóbbi idõk egyik legjobbja... 😊
Az ártatlanok/civilek megtámadását az 1.2-epecdcsel javítják - már ha nem élbõl azokat támadod elsõre, mert akkor a program sem tud a dologgal mit kezdeni - úgymond meg van neked engedve, hogy ha úgy tartja kedved megtámadd - akár az egész várat - sztem ez pont ellenkezõleg - épp hogy jó benne...
A feliratokat kapcsold ki - ennyi
A scoaitel (remélem jól írám) és a rózsások "kapcsolatának" a megítélésével meg ne siess még - semmi sem fekete meg fehér - szvsz inkább játsz és hagyd magad a történettel sodortatni, dönts kedved szerint és majd meglátod mi sül ki belõlle. Ha akármelyik oldalra is állsz, a játékban találsz magyarázatot, épp mi abban a jó neked. Akár az életben - nem lenne pl SZTK ellenõr sem, ha nem tudná magának megmagyarázni, miért is jó az neki.. - nem de? (bocs ha érint vkit 😊 )

rotator
Az a lényeg, hogy nincs olyan út, amire azt mondhatnád, hogy egy glóriás jedi lovagként toltad végig a játékot.

Qwerty4
Le is feküdtem, hamarosan újra megtámadom a játékot.
Még kell vagy 2 nap, hogy végig játszam, ahogy gondoltam, ha nem lesz túl nehéz.Remélem. 😊

Qwerty4

Takanohana
THX!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a 3. mód, hogy az igazi szerelem gyógyíthatja a kórt. ez a druida el is mondja neked, mikor érdeklõdsz. miután nem vált be a másik 2 módszer, geralt elmondja ezt carmennek, és kapsz egy in-game videót is majd késõbb (talán a 4. fejezet végén, amikor visszaérsz vizimába), hogy boldogan élnek, mert meggyógyult vincent etc. na meg a végén segít az epilógusban

Takanohana
Második végigjátszás alkalmával is elcsesztem a farkaskór gyógyítós küldit. Elsõre nem törõdtem vele különösebben, másodikra viszont végig akartam csinálni, de elQ-tam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bolondzsálya inget széttépte, Kalkstein löttye sem használt, ott tartottam, hogy beszélni kellett volna Vincenttel a szerelem erejérõl, de akkor már Vincent a fogadóban volt, hogy segítsen a szalamandrák ellen, nem lehetett vele beszélni, aztán meg vége a fejezetnek

Szóval valaki spoilerben megírhatná, hogy mi a küldi vége.

Sir Quno Jedi
Meg azért a készítõk nincsenek tisztában azzal, hogy mi az a semlegesség! Ott papol Geralt, hogy semlegesnek kéne maradnia, mikor Coleman-t megölik a másfajúak szétesõ nyílvesszõvel és hogy ez a készlet abból van, amit hagyott Geralt elvinni az elején a partról. Namost ott pont akkor nem lettél volna semleges, ha legyakod a tündéket, mivel egyrészt nem azért fizettek, hanem a fojtólidércek eliminálásáért, másrészt kukkra semmi közünk sem volt hozzá. Granulálok! Ja és Coleman drogot adott el gyerekeknek, szal. az hogy "civil" áldozat, enyhén vicces, mintha a Szkojások terroristák lennének, ja...

Viszont így is, úgy is össze fogjuk akasztani a bajuszt a Szkojásokkal, merthogy a Szalamndrák szövetségesei és ez kissé a halálos ítéletük is az én olvasatomban! 😄DD

A rózsalovagok meg idegeítõek, mert vallásos mambodzsambó mögé rejtik a valódi céljaikat és a háttérben meghúzódó hatalmasokat. Szvsz. segítek nekik amiben "helyesen" cselkeszenek és leszarom õket, amiben nem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nagyon idegesítõ, hogy a semleges NPC-k is beszállnak az utcai harcokba (sima banditáknál is akár) és ha véletlenül rájuk kattintasz a nagy fejetlenségben, máris ellenségeket szereztél, akiket lerázni sem 1xû, meg a faxom sem akar ártatlan járókelõket írtani! Nagyon hülyén van megoldva, hogy bárki semlegest egyetlen kattintással meg lehet támadni.

Ja az ojjektumneveket kapcsoljátok be az options-ben, mert így nem kell az ALT-ra tenyerelni és sok NPC-t bazi könnyû így városi sétája során fellelni (merhogy zöld a nevük és a program hibás, így épületek mögött, sõt épületekben is kijelzi õket néha).

Tehát megtanultad bronzpontért a képességet? Ki ír valamit, ha a növényekre viszed a kurzort? Mert ha van herbalizmsu képességed, de nem ismered az adott növényt (ezen elsõsorban a könyvek olvasása segít), akkor 'Ismeretlen növény' néven tünteti fel õket.
berczy
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy lassan végére érek a második fejezetnek, de még nem tudok növényeket gyûjteni, vagyis nem rendelkezem a herbalizmus képességével. Azt hogyan kell elérni? Benne van az oktatások között, de mégsem tudok növényeket felsezdni.

Elõre is köszi!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Neuman
és miylen szinten játszottál?

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
A holló páncélt nem igazán értem, mit kell tennem hogy az enyém legyen?
1 darabot szereztem a tóparti kriptából, de semmi küldetés nincs rá, hogy a többit megtaláljam, vagy a szent grálnak lesz hozzá köze? Eléggé összezavarodtam, kicsit sok volt az info! 😄

!!!HALA MADRID!!!

rotator
Hát szerintem feküdj le aludni, ma már nem viszed végig. 😊
Az 5. fejezet az olyan 1. fejezet hosszúságú, az epilógus meg mint a prológus.

Késõbb a kocsma helyett Vivaldinál szokott lebzselni.
Qwerty4
Az V. fejezet és az epilógus mennyire hosszú az átlaghoz képest?
Most értem ide. 😊

Qwerty4

Shep
A második fejezetben az ezüst kard után nyomozva ott tartok, hogy Zoltánnal kellene beszélnem aki elvileg ugye a kocsmában szokott lenni, nade voltam ott reggel, déleben, este, meg éjjel is de most nincs ott. Hol van akkor? Vagy 2x már beszéltem vele, akkor ott volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bucser
Azért Triss 2 kártyája sem rossz😄 (fõleg a második😄)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Sõt a Fõzeteknél érdemes kihasználni, hogy meditálva 2 óra alatt eltûnik a toxitcity és a potionok többsége 6-7 órán keresztül hat Így betolhatsz mondjuk 3-4 teljesítménynövelõtpihensz és csak annak tetejre tolod a swallow-t..

Így lesz Geráltból Terminátor😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sir Quno Jedi
Csak jó szerepjátékos vagyok, az a 2 évtized tapasztalat ugye! 😄DD

Tinman
Shaninak jelenleg 2 kártyáját szereztem meg... frankón megszerkesztették, szvsz legjobb poligonlányka eddig akit hágtam, akarom mondani láttam <#buck>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

gabo91
thx. hasznos lessz ha újrakezdem...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Jól gondolod. Egyébként nyugodtan lopd, nem szabadalmaztattam 😊
itt le van írva mit kell tenni

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

gabo91
lol ez durva 😄
Ajándék!

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Gondolom államtitok szót akartál irni. Ellopom a mondatod jólessz msn-re személyesüzinek 😊
totál igaz....

Neuman
neked sexológushoz kéne menni! 😄

!!!HALA MADRID!!!

Sir Quno Jedi
Meteoritkardom má van az nem gond.

Node azóta minden pénzem kurvákra kölöttem vaze! Mégsem járja, hogy Geralt hírnevén csorba essék, ezért bármerre járok, elég ha csak beszól valamék örömlány és máris megkapom. Van akit töbször is (má nem nézem/számolom, ha arra járok bummbele). Mondjuk már egy szál virágért is eljönnek egy ideje velem, merthogy megvédtem õket 3 helyen is. 😄DD Node a virág sem olcsó mulatság... (bár mivel jóban vagyok a kertésszel és hallgatom a régi zsoldossztorijait Cicababa nagyvezér dzsungelhadjáratáról, így jóféle kajáért lehet tõle rózsát kuncsizni pl.)

Szal. bár valaha többezer arany bolodg tulaja voltam, most pár fabatka csörög csak a zsebemben és amit keresek az is megy a lányokra. 😄 Viszont pl. Shani-val term. igen dzsentlemanus vagyok, hiába fogad hálóingben a "lakosztályában", én csak letérdelek az ágya mellé és meditálok! Különleges lány megérdemli, hogy udvaroljnak neki és jól kiéheztessék! 😄DD

Ez az információ egyrészt nem hivatalos, másrészt pedig csúszásra több, mint jó esély van, én legalábbis nagyon drukkolok érte. A folytatásnak nem, összecsapottságban kellene felülmúlnia az elsõ részt, hanem kiforrottságban.

"Magyar eladási adatokról nincs valami hír?"

Nálunk állatitkokhoz könnyebb hozzáférni, mint eladási adatokhoz...
rotator
Már kalapálják a folytatást, olyan 17 hónap még a megjelenésig. 😊

Neuman
A vodián pap milyen kardot, kinek érdemes segíteni? 4 fejezet

!!!HALA MADRID!!!

gabo91
Na végére értem a játéknak... 😊
elég izgalmas élvezetes változatos és pörgös egy játék szerintem...
problémát az 5. fejezetben a katakomba okozott csak...
Elég komoly a vége meg az epilógus 😊
Szerintetek várható folytatás?

29. szint
463087 tapasztalat
(465000 kell a 30. szinthez)

Ami zavart az az, hogy néha kaptál jópár ellenséget aztán mész videó megjelenik egy fõellenség hirtelen és ha nem mentettél akkor újra mászkálhatsz elég sokat...

gabo91
Meteorikardnál nincs, mert két kard helyed van. Jobboldalt van ugyebár az acélkard és alatta is van egy hely, oda is belehet tenni az acél kardot/meteorkardot.

rotator
Magyar eladási adatokról nincs valami hír?

Tinman
Helyes, helyes... ez a játék nagyon megérdemli.<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Köszönet az ezüstkardos hszekért! <#worship>

w77d
Sziasztok! Most vettem emg egy órája a játékot. Most telepítem, majd az elsõ benyomásról beszámolok 😊

Meteoritkardnál úgy van, hogyha elõtte kiteszed a kardot, akkor újat kapsz, s nem tûnik el. Emennél biztos nem így van?
gabo91
Ha mentek ezüstkardot kovácsoltatni akkor vigyétek mindenképpen a régi ezüstkardot is! (A régi ezüstkard eltûnik és helyette lessz z új)

(Egyébként az lenne a jó, ha kovácsoltatok egy kardot, majd megyek megint kovácsoltatni akkor uj kard tulajdonságai is meglesznek és a régi tulajdonságok is megmaradnak... de sajna nem igy van...)

Lehet kombinálni.
dante3
<#eljen>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

bardocz
upsz,muszáj😊))
bardocz
nem muszály
bardocz
<#worship>
BlackShadow
éjjen! 😊
btw az a mass effect jöhetne pc-re .. nagyon kiv vagyok rá 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Elvileg így van, én sem gyûjtöttem még össze három megfelelõ rúnát.