The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó játéknak jó honlap dukál:

www.witcher.hu
tibor16
Én is most vagyok túl ezen a részen, és szerintem vagy a parfümös vagy a cukorbabás lánykát lehet megkapni - legalább is rájártam én is emiatt a falura és második lehetõség nem volt. Csak simán megköszönte a parfümöt, hiába ácsingóztam

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
ez hihhhetetlen - egyszereûen ezt neeem hiszeeem eeel... basszus - rövid idõn belül most ez a kitudja hányadszori - "a bestiát, hogy kell megölni?" kérdés...
Még véletlen se néz utána a kérdezõ.. eszem megáll.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Tinman
Könyörgöm, mondd akkor el, hogy a 4. fejezetben, hol és hogyan és mikor kell keresni a parasztlánykát? Tegnap egy jó 1.5 órán át /realtime/ kerestem, de semmi, végigklikkeltem ezerszer, de semmi :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

hewhe most végre végigviszem úgy hogy megvan mind a 21 kártya 😄

Tinman
FAQ

"Megõnyi megtuttok, de megtörni aztat sose!"

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hello!

Hogyan lehet megõlni a bestiát?

Hát ebben igazad van , tuti a vinyó a problem... csak pont most vettem egy teljesen új gépet , úgyhogy volt egy kis kiadásom , csak vinyót nem vettem 😄 és egy ideig nem is fogok tudni , esetleg veszek egy 40 gigás vagy 60 gigásat úgyis az kb lehet egy 4-5 ezer ft körül , ezt a roszz vinyót meg beteszem slave-be 😊

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Érdemes fixre állítani a lapozófájl méretét. Persze az sem árt, ha külön szûz partíción van, de ilyesmivel én sem veszõdtem még. Viszont ha a merevlemezed problémás, akkor az is lehet a ludas, hiszen a fizikai memória elfogyása után onnan töltene.
Uh... sry a 2x üziért , csak roszz a vinyóm , vagyis szerintem , mertsokszor kattog , és lefagy hirtelen minden , még a zene is befagy , és egy idõ után kék halál , utána meg nem akar elindulni , mert disk boot failure... vagyis vinyó.. tök yo, és ezért 2x szer elküldte sry...

lapozó file : 1.5-2.5 giga, és van 2 giga ddr2 ram 😊 Delehet akkor még feljebb teszem.

Bokszolni szoktam , csak nincs ellenfelem , nem állnak ki ellenem , mertmindenkit megvertem 😊

Ha nagyobb lapozófájlt állítasz be, ritkábban fog kilépni, nekem még nem volt ilyen problémám (1+3 GB a lapozófájl nálam).
Thx a válaszokat 😊)
Pénzre még nem is gondoltam 😊 sállal már próbálkoztam , erre kiküldött 😄 de akkor a pénzt megpróbálom 😉

Másik : Nekem kiszokott lépni néha olyan hibával , hogy az exe hibát észelt , meg valami memória címre hivatkozott a hiba : written 😄 deszrencsére csak akkor szokott kilépni , ha már sok ideje játszom ... akkor kilép , újra belépek és gamelek tovább 😊 ( 1.2-es patch fenn van)

Amúgy csak küldikkel tok sok pénzt keresni ? mert gyüjtök egy 5000 pénzbe (hirtelen nem jut eszembe a pénz neve 😄 aszzem rubedo?!😊) kerülõ mellvértre, csak mindig vmi miatt elfogy a pénzem 😊

amúgy fantastic game 😊 ez a 2. olyan game a Fable után ami le tud kötni ( elég rendesen ), és a szinkron is nagyon jó lett 😊 igaz 1-2 szer mást mondanak mint ami oda van írva , de akkor is rpg , és hogy magyarul , fõleg szinkronosan , a legjobb ... 😊

Sir Quno Jedi
Nemigazán. Kockapókerezni kell, meg bokszolni, meg drága összetevõket gyûjteni és eladni õket. Nagyon gyengény csorog a píz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Thx a válaszokat 😊)
Pénzre még nem is gondoltam 😊 sállal már próbálkoztam , erre kiküldött 😄 de akkor a pénzt megpróbálom 😉

Másik : Nekem kiszokott lépni néha olyan hibával , hogy az exe hibát észelt , meg valami memória címre hivatkozott a hiba : written 😄 deszrencsére csak akkor szokott kilépni , ha már sok ideje játszom ... akkor kilép , újra belépek és gamelek tovább 😊

Amúgy csak küldikkel tok sok pénzt keresni ? mert gyüjtök egy 5000 pénzbe (hirtelen nem jut eszembe a pénz neve 😄 aszzem rubedo?!😊) kerülõ mellvértre, csak mindig vmi miatt elfogy a pénzem 😊

Tinman
Nekem is kilépeget néha 1.2-vel is... ez ilyen. Minden más akár hetigik stabilan fut a gépemen, de az eredeti Witcher az kilépeget. Ez van.

tibor16
olvasni kell - pl a faq-ot, vagy visszalapozol

Sir Quno Jedi
SZvsz. teli van mindenfelé könyvekkel és recxeptekkel az árusoknál, de néha kapsz küldiben is ettõl-attól, pl. az egyik favágótól is lehet kapni egy jó receptet, ha felajánlja, mer kell neki a píz, hogy hazatelepülhessen a családjához.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ha nem találsz vagy nem tudsz venni, még mindig lehet kísérletezni is.
GeraltFan
Nekem az a kérdésem lenne mivel elkezdtem újra hogy recepteket hol tudok szerezni? Könyvárusoknál tudom hogy van de azokon kívül?

Ugyan is párszor szükségem lett volna pár fõzetre (pl. macska) de nem tudtam elõállítani?

Elõre is köszi a segítséget.

Sir Quno Jedi
Én be szoktam nyakalni, oszt lesz ami lesz! Persze nem árt hozzá fehér méz, hogy gyorsan megidd, ha naaaagyon gecó hatású a cucc (pl. vakság stb.). Ha megittad, akkor már tudni fogod hogy mi az, mégha elõállítani nem is fogod tudni, míg nincs meg a receptje.

Shep
Olyan gondom van ,hogy elkezdett kilépegetni a játék a 2. fejezet vége óta, most a 3. elején tartok és továbbra is kilép, az 1.2-es patch megoldaná, mert mintha lentebb olvastam volna, hogy azzal is van valami gond?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ha meglesz a receptje, felismered...

Ha azonosítatlan fõzetet találok azzal mit kell csinálni? Be lehet azonosítani vagy oylan próbe szerencse alapon megiszom aztán majd kiderül, hogy gyógyultam e tõlle vagy pedig felrobban a fajem .😊
Hello!

Hogyan lehet megõlni a bestiát, mert mindig elkezd imbolyogni a hõsöm és annyi életet vesztek, hogy nem bírom megölni?

Sir Quno Jedi
Azt viszont nem tudom, hogy hova paterolják, miután Shanival és Alvinnal beköltöztem, mert utána Alvin lent alszik, de hol a nyanyus?! Pedik a páleszét mindig beteszi a szekrénybe, csak úgy gyûlik! Jó ingyen fõzetalap.

Sir Quno Jedi
Jaja, nekem is bazseválik. Lekjobb az elején, mikor még morcos és hazudni kell neki, erre Shani panaszkodik a nyanyára odafent, én meg mondom fapofával, hogy az a kedves öregasszony odalent?! :?DDD AZ vicces! 😄DD

Egyébként kesztyût kifejezetten kér néha, merthogy születésnapja van(volt)...

Igen. Annyira, hogy már nem is fel küld (enged), hanem fel hív az emeletre. Még szerencse, hogy Shani is ott van...

Sir Quno Jedi
Igen, gondoltam, hogy egy sál, vagy kesztyû jobb kedvre hangolja, mert mindig panszkodik, hogy iyen hideg házban élni... Ja és ha sokat beszélgetsz vele udvariasan és sokat jársz a nyakára, egész megkedvel.

GeraltFan
Hello

Tegnap este kipörgettem a játékot és fantasztikus volt.
Lehet elkezdem újra, ezt a játékot szerintem nem lehet megunni.

Még több ilyen jó játékot adhadnának ki.

Csak a végével nem vagyok megelégedve. Máképp is befejkezhették volna de szerintem a készítõk folytatást akarnak ezért fejezõdött be a játék úgy ahogy.

De jó lenne ha lenne 2. része a játéknak. <#worship>

A kedvenc képem a sok közül:

Csak úgy érdekességképp: találkoztam Thalerrel az oblivionban...
Az egyik mod, ami az npc-ket színesíti kicsit, berakott egy monoklis, kissé morcos kinézetû orgazdát IC-be. Mikor megláttam, majdnem ráköszöntem, hogy Te mit keresel itt Thaler...

A nagyanyót vagy pár (30 oreennel), vagy egy pár kesztyûvel lehet barátságosabbra hangolni. Együtt inni vele nem jó ötlet, mert a részegeket nem bírja. Shani partija után is csak akkor rúg ki, ha zöld csíkkal mászkálsz a földszinten és összefutsz vele...

Moralitás: ismétlem, ebben a vilgában senki sem jó vagy rossz. Mindenkinek megvan a maga nézõpontja a fontos kérdésekrõl és a saját szempontjai a jók. Te meg belecsöppentél a közepébe. Nincs elõre meghatározott "jó út". Az lesz a jó, amit választasz.

Sir Quno Jedi
Én meg egy rakás pénzzel is kisegítettem a "beteg macskája" megsegítésére stb. A végén olyan jó cimbik lettünk, hogy drágámozik, és akkor sem szólt be, mikor SHanival kissé megrozzantottuk a házat éjjel... 😄DD

tegnap este még le is írtam hogy csak akkor van az õrtoronyban ha vége a partynak. ne is csodálkozz hogy nem találtad, ha nem figyeled, mit válaszolnk neked

Zan
Megtaláltam azt a marhát,hát nem ott várt a fogadáson?Igen,még ott sem voltam,mert gondoltam a mellékküldiket megcsinálom még a föküldi elött...:S!Na de lényeg hogy most már megvan!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Pofázz vele egy cseppet,probálkozz többször.Engem is elküldött egy párszor,még inni sem akart,de aztán egyszer csak beengedett,ugy,mintha még soha sem látott volna...😊!Szoval többször kell probálni,egymás után is nyugodtan!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

sry de nincs edit , vagy pedig elküld , azzal a címszóval, hogy betörtem a házába...

Hi all

Nekem mindöszze annyi a problem , hogy szeretnék bejutni Shani házába, "A bûn anatómiája" küldetésben , de nem tok be jutni , mert egy öreg aszzony mindig inni akar velem , iszok vele , és elküld, mert be rugok... pls help

Zan
ja és azt a rohadt veraldot sem éjjel sem nappal nem találom...:S,egyszerüen nincs ott abban a szaros örtoronyban,megörülök..

Zan
A kékszemü lánynak,meg ugy amblok az összes vizimai ribinek milyen ajándékot érdemes adni,amitöl "megnyilna" nekem?😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Menj el Vincenthez! 😉
a nyomom gerincre lehet vágni egy fél-elf nõt és nem több
nem tudom h ez csak a warez verzióba van -e( nekem az van) de a siegfried állomáshelyén a szekrénybe találtam egy kardot "A Rend Kardja"
(van egy meteoritkardom) és a rend kardját elraktároztam a szõrõs medvben és amikor megint megnéztem OTT VOLT BELÕLE KETTÕ MEG A METEORITKARDBÓL MÉG EGY! a meteoritkardom kivettem és elattam, megint visszamentem és volt ott 2 meteoritkard meg két ren-kard(a tárolóban, a fogadóba)😄
köcc
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A raktárral szemben van egy ajtó, amin be lehet menni. Ott fel lehet venni egy küldetést, mely során egy kísértetházat kell megvizsgálnod. Kövesd ezt a nyomot!
imilee:három kell belõle, lehet különbõzõ, ugyanolyan vagy 2 ugyanolyan és egy más...
sziasztok!
kéne a help én azt a változatom szeretném megcsinálni a 2 részben h bemegyek a temetõbe.
(csináltam már at is h megölöm kosvelõt és oda kell csalogatni kalsteint a mágustoronyhoz de nem tom) ahhoz h a temetõs változatot csináljam 3 embert kell isztázni(leuvaarden,thaler,vincent,) hogy adjanak engedélyt de nem tudom vincentét mert nincs semmilyen coleman a kocsmába mert azt megölték amikor elõször mentem a szõrös medvébe.
please sürgõsen kéne a help
Hali!
Lenne egy kérdésem. Hogyan lehet runákból kardot csináltatni? Ugyanugy mint acélkardnál kell hozzá 3 runa. Egyforma vagy lehet másfajta is.
tibor16
#6193 - megvan! Azért szólok, hogy én a mágiát részesítem elõnyben. Ha lehet azzal nyomom le az ellenfelet és ha nem elég a nafta, akkor ütöm a végén.