13886
  • bélanéni #9763
    Most értem a Witcher végére, HIHETETLEN nagy játék! Köszönjük CD Projekt!! Mindenkinek szívből ajánlom, ritka az ilyen hangulatos játék, nagyon fog hiányozni. Bár, lehet még egyszer nekiállok később, annyira tetszett.
  • Ombika
    Most akkor 1.1.3 magyar patchrol lehet e vmit tudni vagy nemerdemes erre apellalni?
  • mindero
    Dehogynem lehet!
    A királyi vadász adja a küldetéseket, egyszerre csak egy trófeát tudsz elvinni neki, és a szörnyek is csak akkor jelennek ha felvetted a küldetéseket!
  • Maksi
    Akkor sem a kriptában a ghoul--tól, sem a malom környékén valami láplidércvezértől nem lehet trófeát szerezni? Akkor a witcher.hu-n rendesen félretájékoztatják az embert. :(

Köszönöm a válaszokat!
  • Lui76
    Ami a Semlegesség árát illeti, az első benyomásaim vegyesek voltak: nagyon hiányzik a beszédhang...persze igazából modról van szó(úgy írták a hivatalos oldalon,h egy "sample" a D'jinni működéséről, vagy mi) és egy tool settel készített modnál nem lehet ugye megoldani a dialógusok szinkronizálását. Csak éppen egy Morrowind modnál ez még nem tűnt fel anno, hisz az alapjátékban sem szinkronizáltak alá minden dialógust. Szóval ez az egy ami szokatlan, de aztán a játékba belefeledkezve hozzá lehet szokni.
    Ja meg a magyar feliratok kissé félkészek, mert pl néhány tereptárgy, növény magyarul látható, pár ez meg az meg angolul, és néha a küldik bejegyzése, meg a dialógusok 1-1 sora is csapong a két nyelv közt.
    De egyébként tök jó.
  • SaGa
    Az első fejezetben a malomnál csak a pincérlány jelenik meg egy kellemes éjszaka reményében. A malom melletti kapunál meg majd bemenni tudsz a városba amikor végeztél minden teendőddel.
    Trófeák majd a második fejezettől lesznek. Vagy az őrparancsnok, vagy a királyi vadászmester veszi meg őket.

A könyveket meg érdemesebb eladni, mint kidobni. Minden fejezetben lesz valaki, akinél el lehet adni őket. Ugyanott venni is lehet.
  • bélanéni #9757
    Az elolvasott könyvek információt adnak a napló valamelyik részéhez (karakterek / szörnyek / receptek stb...), elolvasás után el lehet őket dobni. (fogd és vidd módszerrel a kéz ikonra kell vinni)

Szerintem inkább trófeát vesz át, nem? Egyszerre egy trófea lehet az öveden, általában nagyobb ellenfelek pottyantják, küldetés keretében lehet őket pénzre váltani? Vagy nem erre gondolsz? Már nem emlékszem ilyen hol volt az 1. részben, még novemberben-decemberben jártam ott.
  • Maksi
    A már elolvasott könyveket ki lehet hajítani a batyuból, vagy akkor elveszik a tudás is?

Az első fejezetben pontosan hol jelenik meg a malomnál az a figura, aki trófeát ad? És mire jó a trófea?
  • ZÓÓÓcsi
    Értem! Köszönöm!
  • bélanéni #9754
    Bármilyen verzióról át lehet állni bármelyik verzióra. Remélem, ez a későbbiekben sem változik. A mentéseknek sehogy nem lesz bajuk, de inkább mentsd el előtte őket.
  • ZÓÓÓcsi
    Úgy látom itt te vágod legjobban a patchelést, úgyhogy még egy uncsi kérdés: ha 1.2-es most a játék, akkor feltehetem rá az 1.3-ast, vagy 1.0-ra lehet csak? A régi (1.2-es) mentések, melyek immár a játék főkönyvtárában vannak (1.2) fognak működni az új patch-el?
  • Maksi
    Köszönöm szépen!

Így 6-7. szint környékén vgre sikerült valahogy, mert addig soha nem tudtam mit kezdeni az ikonokkal. Most meg 18 réz pontt kellett szétosztanom. Igaz azóta sem tudtam többet osztani, amikor meditáltam. Vagy az osztogatás csak közvetlenül szintlépés után lehetséges akkor is, ha nem költötte el az ember az összes pontját?

Magyar nyelvű végigjátszás van valahol, mert a witcher.hu-n lévő linkek halottak már.
  • SaGa
    A pontokat (inkább érmék) kapod, a teljesítményed alapján. Amikor pihensz (meditálsz), rányomsz egyet a "hero" ikonra (ha jól emlékszem, fej forma a jobb felső sarokban. Ugyanott, ahol az alkimia ikonja is van), megjelenik a képzetség és skill fa. Ott kiválasztod, hogy melyik képességre akarsz pontokat tenni és kész...
  • bélanéni #9750
    (Vista alatt máshol vannak a mentések, ott nem tudom hol)
  • bélanéni #9749
    Nem vesznek el a mentések, de ha szkeptikus vagy ilyen téren, nyugodtan csinálj egy biztonsági példányt a mentésekből a C:\Docs&Setts\SAJATNEVED\Dokumentumok\Witcher\saves mappából.

Nem, mindig elég az utolsó patchet letölteni és feltenni. (Pl. most alapjáték ---> 1.3)
  • JaSoN HuNTeR #9748
    Sorba kell felrakni őket?
  • JaSoN HuNTeR #9747
    felrakom a patchet elvesznek a mentések?
  • Maksi
    Nagyon köszönöm!
    Igyekszék úgy játszani, hogy a mellékküldetések is meglegyenek. :)
  • Maksi
    Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de hogy lehet fejleszteni a képességeket? Már 4. szintű vagyok, de nem tudtam semmire sem pontot tenni. Meditáltam egyszer 6 órát is lőtte , de semmi változás.
    Hogy kell megszerezni a bronz, ezüst, arany pontokat, és szétosztani őket?
  • bélanéni #9744
    Nem minden küldetést lehet azonnal megcsinálni, sőt elég sok ilyen van. Többek között az általad említett is. Sokszor nem agyon törnöd magad, ez a titka, jön minden szép sorjában, ritka az olyan eset, hogy kutatni kell valamit erőteljesen.
  • Maksi
    A Prológusban kapott Berengar megtalálásáról szóló mellékküldetést ugye csak a későbbiekben lehet megcsinálni? Vagy annyira béna vagyok, hogy a Prológusban nem találtam meg?
    Mikor, és hol kell keresni?
  • JaSoN HuNTeR #9742
    fasza.
  • bélanéni #9741
    Az 1.3 patch után a mentés betöltését leszámítva tényleg maximálisan elfogadható a töltési idő. Főleg amikor házból mész ki/be. Ott egy-két villanás alatt megvan, de nagyobb területek betöltése sem töri meg a játék ritmusát.

Kinek hogy tetszik az újonnan beépített "Semlegesség ára" kaland? (Ha valaki már próbálta.)
  • mama2
    Vazz a 2 giga rammal milyen gyors lett már a töltés:O. Kettőt pislogok, azt már be is töltötte:D. Meg 1024x768-ba, mindent maxra véve(Élsimitást is), nem szaggat. Rohadt szép:O.
  • macleody
    Pro Advanced 4.10.218
    Ez meg a képed.
  • Maksi
    Lite, vagy Pro?
    Asszem, az utóbbiból nincs is újabb, mint a 4.10.akármennyi
  • ptomesz
    ja és 1.2őt mindenképp rakd fel mert ha másért nem a töltögetési idők jelentősen csökkennek és nem unod magad halálra 1-1 helyszin váltás közben
  • ptomesz
    maksi a mini images megoldáshoz legalább egy 4.11 vagy magasabb verzió számú daemons tool szükséges
  • Maksi
    Úgy látom, faszán megy a képfeltöltés. Inkább hagyom is a rákba.
  • Maksi
    http://img371.imageshack.us/img371/471/hibaqs1.jpg
  • Maksi

Ezzel az oldallal vagyok megáldva. Leszedtem, és újratettem a játékor, ezúttal 1.2-es peccsel, de ezzel a Daemon Tools Pro-val képtelen vagyok megcsinálni, hogy működjön is...
  • Maksi
    Kerestem, de nem leltem.
    Asszem, beszoptam, és újból fel kell pakolni a játékot.
    1.2-es peccset érdemes felrakni, vagy játsszam végig a mezitlábas verziót nyugodtan?
  • Maksi
    Próbáltam egyet, de nem megy, valszeg az sem magyarhoz készült.
  • wedge31
    Keres cracket a GCW-ön bár még nagyon uj a patch.
  • grebber
    Mini image?
  • Maksi
    Bélanéni azt írta a #9719-ben, hogy kompatibilis a magyarral, csak a plusz részekben nincs magyar hang, csak felirat.

De hogy lehet működésre bírni, miután feltettem az 1.3-at?
  • wedge31
    Magyar 1.3-as patch nincs és egyenlöre nem is hallani hogy mikor lesz.
  • Maksi
    Működőképes 1.0.0.1103-s magyar verzióra tettem fel az 1.3-as peccset, azóta a főmenü sem jön be. Milyen crack kell hozzá, vagy hogy lehet játékra bírni?
  • grebber
    Az teljes magyar verziót le lehet szedni torrentről! Külön szinkronnal nem találkoztam.
  • Brother Caine
    "A The Witcher 32-bites Windows Vista operációs rendszer alatt kimerítheti a virtuális memóriát. A Microsoft kiadott egy a problémát orvosló javítást.
    Ha 32-bites Windows Vista alól futtatod a játékot, akkor töltsd le az alábbi webhelyen lévő javítást: http://support.microsoft.com/kb/940105"

Talán ez.