13886
  • JaSoN HuNTeR #9803
    köszi :)
  • gyonax
    Ha a C-re raktad: C:\Program Files\The Witcher\System\The Witcher\saves
  • JaSoN HuNTeR #9801
    valaki segitsen már ki h hova rakja a játék a mentéseket pls!
  • JaSoN HuNTeR #9800
    ja
  • JaSoN HuNTeR #9799
    srácok hova rakja a játék a mentést?
  • Prince23
    Ha crackelem az eredeti magyar witchert az 1.2a orosz crackel---> tudok így játszani vele?
  • Prince23
    Vedd le az 1.3 patchet:D
  • blackgamer
    azóta sikerült megoldani? nekem is ilyen gondom van
  • Prince23
    Nem is tudom, így a kiegészítő felé gondolkodtam amiként végigvittem a prolológust moost. Ugyebár a temetés után a witcherek útjaik különállnak, elválnak. Én nekem rögtön egy kiegészítős jutott eszembe. Az egyik nyugatra ment amásik keletrem stb. Kapnunk egy olyan kiegészítőt, amely a 3 witcher történetét követnük nyomon. Tehát Vesemir, Lambert, és Eskel történetét vinnük a közelgő kiegészítőben. Csak a bökkenő az, h itt Geralt a góré... de végülis.. na mindegy, mejek alukálni :)
  • Prince23
    Az 1.2a mit tud? vagy a sima 1.2-t tegyem fel?
    thx
  • Prince23
    Hát sajnos vettem észre... így bekellett kapcsolnom a feliratokat. amúgy ha végig viszem ezt a minimodot, akkor első dolgom az lesz, h leveszem az 1.3-at és fel az 1.2-őt, mert a C:/ particiomon legalább fél gigát leszedett, mert ott tartja a 1.3 modot... próbéltam átmásolni a játék főmappájába, de úgy meg nem müxik.
    gondolom 1.2-től nem nagyon tér el az 1.3 javított bugfixei.

ui: ezt a 1.3 patchet ugye a játék főkönyvtárában lévő remove patch nevű ikonnal tudom eltávolítani?
  • lwb
    Szerintem az új modhoz nyelvtől függetlenül nincs szinkron. Angol se. Ez egy mod csak, amit ingyen adtak a peccshez, nem kiegészítőlemez. Az editort demonstrálja, ennyi.
  • rotator
    Az új küldetésekhez nem készült magyar szinkron.
  • Prince23
    Na végre feltettem az 1.0-rá az 1.3-at. de nincs hangja az új kalandok módnál, még is mit tegyek, vki pls.... vagy a fejlesztők magyar szinkronszínészeink nélkül adták ki ezt az új játék módot?
    De miért nincs hang? :(
    a normál játékmódban van. de itt az új kalandoknál nincs, egy mukse:(
    vki help, pls
  • Prince23
    *9784-re senki?
    öregem tőletek függ, h újra tegyem e fel a játékot, erre hátráltok engemet dögivel:DDDDDDD xD
  • zzeN
    itt esetleg
  • Seithennin
    srácok hülye kérdésem lenne:D hogyan lehet itt sg névnek ilyen mozgóképet csinálni?
  • Prince23
    Na akkor vki?
  • Ombika
    Ha most kezdem el eloszor gammat erdemes felraknom 1.3-at(angol reszek is lesznek igy benne)?
  • Prince23
    Hm, ezer köszi.
    tehát akkor az 1.0-ra fel lehet e tenni? vagy lekell szedni az 1.1 és1.2-t, és csak aztán fel az 1.3?

Ez az új kaland (új modul) menüpont alatt mit értenek? ezt nem értem:S
    akkor most két játékmódja van? a sztori mód, és akkor most ez az új modul? vagy mi a szöszke?
  • zzeN
    jó pár hónapja le lett törölve, most ismét felraktam...
    van witcher mappám, de az üres...
  • The Protector
    Nem ismeri a régi mentéseid ugyanis a patch után máshova menti őket.
  • zzeN
    vga driver már hónapok óta ugyan az van, nem jött ki új, direct x-et meg nem tom, más gamenél nincs semmi baj...
  • xido
    pedig ismerős...de most nem mondom meg,hogy vga driver vagy direct x...de most már 1.3 patchel talán nem lesz ilyen
  • zzeN

Hi all!
    Régebben ez a hiba elfordult nálam, az 1.2-es patchnél, az alapnál nem.Mi lehet a baj?
  • rotator
    Eltolták az Enhanced Edition megjelenését, kitűzött dátum nincs. A boltokba kerülő változat az összes lokalizációt tartalmazni fogja (= minden nyelven rajta lesz a játék).
  • Brother Caine
    "A Moduláris Változat javítócsomag a The Witcher című játékot az 1.3-as verzióra frissíti, emellett lehetőséget biztosít a felhasználók által szerkesztett modulok használatára. Mellékeltünk egy mintamodult, mely jó pár órányi plusz játékidőt biztosít. Ezt a modult a felhasználók a szerkesztő segítségével szabadon módosíthatják. A főmenüben lévő Új játék menüpontra kattintva két lehetőségetek lesz: sima játékot indíthattok, vagy új kalandba foghattok (új modul).

Figyelem! A The Witcher 1.3 Moduláris Változat csak részben kompatibilis az előző verziók (1.0, 1.1a, 1.2) mentett állásaival. A régebbi mentések betöltése továbbra is lehetséges, de ez kiszámíthatatlan programfutáshoz, vagy egyéb problémákhoz vezethet. Javallott, hogy az 1.3 Moduláris Változatot feltelepítő játékosok újrakezdjék a The Witchert a legelejétől.

Kijavított játék és szöveghibák:

- Számos Angol, Francia, Olasz, Német és Spanyol lokalizációs hiba javítva.
    - A ’Patinado’ és a ’Baljós’ képességek bizonyos körülmények között nem működtek megfelelően, de ez már a múlté.

Kijavított kódhibák:
    - A Prológusban, valamint az első három fejezetben előforduló fagyások kijavítva.
    - A negyedik fejezetben, a tóparti átjáróhoz közel eső fagyási zóna kijavítva.
    - Az Alt+Tab kombinációra, különösen mentés, vagy új helyszín betöltése során bekövetkező fagyás kijavítva.
    - A felálló karakterekkel folytatott dialógusban látható kamerahiba kijavítva.
    - A ’Játék Megállítva’ felirat ezután nem fog eltűnni, ha a játékot pont egy panel megnyitásakor állítottad meg.
    - Kijavítottuk azt a hibát, ami megakadályozta a támadást abban az esetben, ha sokáig védekeztél, majd utána egyből támadni próbáltál.
    - Számos egér-irányítási, illetve útkeresési hibát kijavítottunk.
    - A fegyvereket érintő bonusz tulajdonságok nem kuszálódnak már össze akkor, ha eldobsz, vagy két fegyverhely közt megcserélsz egy fegyvert.
    - Kijavítottuk azt a hibát, mely következtében Geralt nem támadott meg mozdulatlan lényeket, illetve nem közelített meg objektumokat egy bizonyos távolságból.
    - Kijavítottuk azt a hibát, ami bizonyos átvezető animációk közben és az ökölharcok elején blokkolta a középső egérgomb működését.
    - Kijavítottuk azokat a néha előforduló hibákat, melyek nyomán Geralt eltette közvetlenül harc után, illetve Alt+Tabot követően a fegyvereit.
    - Ezentúl nem szakad meg a meditáció abban az esetben, ha Geraltot megtámadják, mikor épp elkezd meditálni."
  • Sir Quno Jedi
    De most komolyan! Ott szenvedek, hogy minden jó kis csapás, meg harcmód, meg anyámkínja meglegyen, meg a tápos kardok, meg meteoritok, meg kitudjamik, közben meg tutkerre elő sem kell venni azt a fos kis venyige kardot. Bazi idegesítő.
  • Prince23
    Sry, de azért megkérdezem:)

ez a patch mit tud??--->1.3 patch

1. nekem eredeti magyar verzióm van, és winfos XP
    2. ez a patch az 1.0-rá kell vagy 1.2-re?

Most nincs fenn a gépemene a witcher, de ha jelentősen javítja a gammát ez az 1.3, akkor felteszem újra!
  • Doc Hooliday
    az erő veled van úgy látom fiatal padavan barátom
  • aaasdd
    Neked könnyű te Jedi vagy....
  • Sir Quno Jedi
    Nem, ropogósra sütöm, de előtte megfektetem egy jó kis erőcsapással.

Vége felé meg szinte folyamatosan lehet nyomni a fullos igni-t, az ember nem is veszi elő a kardját, mert mi a ráknak?!! Hülyén oldották meg. Mágiával bárkit meg lehet lazán fektetni.
  • Prince23
    Leitassa xd
  • Doc Hooliday
    miért?...te mit csinálsz a szörnyekkel? pofonrúgod?
  • Maksi
    Szúrbozótokat milyen könyvből lehet megismerni, vagy ki mesél róluk, mert hiába ölöm őket a mocsárban, nem tudom befejezni a küldit, mert nincs benne a szörnyhatározómban.
  • Sir Quno Jedi
    Őőőőő... Kard??? Ki használ itt kardot?!! :D
  • mindero
    Hát akkor neked nem jött össze az a csodás kard se, amit a vadász ad az 5-ik fejezetben, mer nem gyűjtötted össze mind a 10 trófeát.
  • Maksi
    Bizony, végre nekem is előmászott a malom mögötti is.
    A tábortűznél, amely a híd után van, szintén ennek a partján a folyónak, kell meditálni éppen éjfélig, majd szétcsapni a mocskokat a malmot elhagyva, a mocsarasabb részen.

A kriptásat meg csak azután lehet megszerezni, ha a ghoul-véreket leszállította az ember Mikulnak. Ezután lehet ismét visszamenni az észak-keleten lévő kriptába, és végezni a másik trófeát adó boss-al. Immáron be lehet menni a folyosón, amit eddig kőrakás zárt el. Ennek a folyosónak a végén van jobbra egy befalazott járat, azt kell áttörni egy jelvarázslattal.
  • Magh
    A neves ghoult (alghoul feje) és fojtólidércet (nadir feje) kell megölni. Egyik a halott lányos kripta később kinyíló hátsó végében, másik éjfél körül jön elő a malom mögött.
  • SaGa
    Az első fejezetben ugyan beszél a királyi vadászmester a ghoulról, de trófeát nem lehet tőle szerezni. A láplidércektől sem. Leglábbis nekem, 3 végigjátszás alatt sem sikerült. Trófe az, amit az övéről lógó kampóra akaszt, egyszerre csak egyet. Az első trófe a kukorix feje, majd a nagy szúrcsohó (nem jut eszmebe a neve) gyökere, később a Moa feje, stb...

A ghoulból, meg a láplidércekből ki lehet rugdalni mindenféle alkatrészeket, de trófeát nem...