13886
  • Bachstein
    Sok fecske, és ha megöltél egy... "tulipánt", akkor húzódj a barlang távolabbi falához, várd meg míg kicsit visszatöltődik az életed, aztán levághatod a következőt, és ezt addig aímg meg nem lesz a koponya (és erős stílussal támadd őket!)
  • Pleomax365
    Sziasztok, most Vizima alatt lévő barlangban járok, ahol kimásznaka földalól azok a tulipánok, és annyian vanna hogy mire egyet levágnék, addigra lenyilaz a többi...Itt mit kell csinálni?
  • Brother Caine
    1.Fel van-e patchelve?
    2.Hangkártya driver?
    3.Windowsba a teljes hardvergyorsítás be van-e kapcsolva.
    Ennyi jutott, így hirtelen eszembe.Akinek van még valami ötlete hajrá!
  • renatokancso
    Hi all valaki megtudná mondani mi a baj a játék verziómmal??Magyarul van meg és el is indul a játék meg minden de ahogy az elején megölöm a szalamandrákat és elkezdek beszélgetni valamelyik emberrel befayg a játék feljön a felirat és befagy mozgog mindenki de nincs hang és nem megy tovább!!!Ha valaki tud valamit akkor PLS HELP!!
  • Brother Caine
    A hivatalos honlapon a patch mellett található egy ingyenesen letölthető módosíott The Witcher Launcher,az ilyesfajta problémák elkerülése miatt.
    Asszem már az 1.1 óta.
  • Chipii
    Milyen fokozaton játszol? Kardozáshoz az kell, hogy a kurzort arra az ellenre állítod, akit támadni akarsz, majd megnyomod 1-szer a támadást. Elkezd suhogtatni, majd nehézségi fokozattól függően látványosabb, vagy kevésbé látható sárga suhintást láthatsz, akkor nyomd meg újra a támadást. Megint suhogtat párat a karddal, megint jön a felvillanás. A te dolgod csupán annyi, hogy mindig pont jókor nyomd a támadást, mert ha elrontod, akkor kiesik a ritmusból, és kezdheted először. Viszont ha jókor nyomsz, akkor minden egyes támadásod egyre erősebb lesz, 2-3 ütéssel valószínűleg elhullik mindenki (az erősebbeket leszámítva). Ezen felül idővel lehet választani különböző támadási módokat: erős támadás, gyors támadás, csoportos támadás, ezeket majd kitapasztalod, mikor melyik ellenfél ellen érdemes használni, de a szörnyhatározó is szokta írni, hogy mi ellen melyik a hatásos.

Ami még fontos! Kétféle fegyvercsoport van: vannak a witcher kardok, meg a többi. A többit felejtsd el, ne harcolj velük, mert azokkal nem működnek a witcher harci stílusok (amit leírtam fent). Ezen kívül érdemes lesz olajokkal/egyebekkel kenegetni a kardodat, elősegítendő az irtást - ilyet lehet találni is, de alkimiával te is keverhetsz majd.
  • Pleomax365
    Légyszíves válaszoljon valakii:S
  • Pleomax365
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem, hogyan tudom kikapcsolnia varázslást? mert körbevesznek a kutyák, és csak hátrahárítom őket, kardal meg alig csinál valamit:S vagy ti hogy szoktátok?? légyszi segítsetek

Előre is THX
  • xido
    inkább dolgozzák ki szépen azokat az újra-animálásokat,amiket szeretnének:)
  • rotator
    Eltolták az Enhanced Edition megjelenését augusztus/szeptember környékére
  • Gontart
    Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek ! Sikerült ! Alcoholnak a maradványait kellett kitörölni a reg. adatbázisból, és voálá.
  • Gontart
    A játék dobozáról saját kezűleg távolítottam el a celofánt, teljesen eredti. A képolvasó progikat töröltem, de úgysem akarja az igazat. A meghajtóm meg nincs fél éves :(. Nem tudom hogy a tört witchernél lehetet-e regisztrálni a terméket, de mindenesetre az sikerült.
  • Chipii
    Mini image azért is jó, mert akkor nem kell vacakolnod a dvd-vel...
  • Probatbicol
    2 dolog lehet: vagy fut a gépeden valami image mountoló program (daemon tools, alcohol stb.)amit a játék védelmi rendszere nem szeret, ezeket kapcsold ki, uninstalláld ha kell.
    A másik a rosszabb eset, ami pl. nálam is volt, ha már nem olyan jó a dvd olvasód, akkor a játék védelmi rendszere kifog rajta, nem fogja eredetinek látni a dvd-t. Ekkor vagy új meghajtó, vagy mini image mountolás (mintha kalóz lenne a szoftver) segíthet.
  • Prince23
    biztos eredeti?
  • Gontart
    Sziasztok ! Kérlek segítsetek ! Megvettem a Witcher játékot, és indítás után a következőt írja ki : "helyezd be a the witcher eredeti lemezét", hiába patcheltem fel 1.3-ra nem változott semmi. Hozzá kell hogy tegyem win xp sp2-t használok, segítségeteket előre is köszönöm !
  • rosti
    Hát a készítök ha már beraktak egy ilyen minijátékot legalább a szabálykönyvet elöveheték volna.
    Na nem baj már lenyomtam az ellent csak hát idegasítet,hogy egy rakat pénzt vesztetem ezzel a bakival..
  • Probatbicol
    Valószínű, hogy mivel mind a kettő full house, ilyenkor a kockák összértékét nézi a program.
  • Sir Quno Jedi
    Na én pókerozgattam, sőt szépen meg is vertem sok embert keményen, de mindmáig segédelképezlésem sincs a szabályokról és hogy miként lehet ezt megtenni (nem is nagyon érdekel! :D)... :DDDD
  • rosti
    Azt mondja meg nekem valaki hogy a pokerben a 3x4-es meg 2x5-ös miért nagyobb a 3x5-ös meg 2x2-es.
    Holot igazébok a 3x5 nagyobnak kéne lenni nem???

remélem érthető?
  • bardocz
    ahogy látom procimmal 1.3 nem is működne,úgyhogy fasza,leszede obliviont kipróbálni,witchert meg lehet már csak új gépen nyáron,de akkor majdnem max grafikán:-)
  • bardocz
    és a fasznak kell krekkelni?már miliószor le volt írva...
  • Prince23
    Mert kimentetted, azért... de pl. ha játszol és van mentésed, és úgy rakod fel a patchat akor nel tünne a mentés a játékból...
  • hentesferi
    Huh.. feltettem a gamet , mellé az 1.3-at bemásoltam a mentéseket , és teljesen jó :) azóta kész van a 3. fejezet is :) És teljesen hibátlanul fut , észlel minden mentést is :)
  • Prince23
    Nekem is eredeti magyar... szal... sajnos ez van.
  • hentesferi
    Köszi a választ , csak az a baj , hogy nekem eredetiben van meg , most ha meg crakelem ? :S És ha csak addig patchelem fel , ameddig fenn volt régebben ? ( Azt hiszem 1.2 )
  • Sir Quno Jedi
    Gwynnbleid
  • Prince23
    ja és már az elején crackeld meg, mert akkor is elvész a mentés.S szeremcsére én előlről kezdtem, kb 40 percnyi játékot törölt a crack azzal, h felkrekkeltem...
  • Prince23
    így van, elvész a mentés, ha pedig megkrekkeled, a doksikban nem látható a mentés, de ott van, csak nincs a mappába látható szemmel.
  • Groom
    Sziasztok!

Volna egy kérdésem!
    Hogyan nevezik a driádok Geralt-ot?
    Ugyebár ők Fehér Farkasnak hívják, csak a saját nyelvükön.
    A kérdésem lényege az, hogy hogyan? :)
  • hentesferi
    Jah és bocs , a flame-elésért , de nem tudok szerkeszteni , szóval egy valami kimaradt : úgy olvastam , hogy nem biztonságos régi patch-es mentésre újat tenni , mert lehet kifogy fagyni stb :S akkor szerintem nem teszem fel az 1.3-at lehet sokat javítana , de annyit nem ér meg nekem , h újra kezdjem :) Vagy nem így van ? :) a másik megtudom nézni valahogy h, a régi mentéseim milyen verzión voltak ? mert már nem emlékszem , és akkor csak addig patchelném fel.
  • hentesferi
    Sziasztok

nekem csak 1 kérdésem lenne : Pont az előtem szólóról jutott az eszembe , szal thx neki :D megvettem régebben a withcert , csak sajna lekelett törölnöm ,de a mentéseket eltároltam direkt . Most újra megjött a kedvem , de valami olyasmit hallodtam , hogy minden patch után elvesznek a mentések ? Vagyis most , ha felteszem a withcert , és fel patchelem 1.3-ig , utána beteszem az eredeti helyére a mentéseket , akkor nem fogja észlelni ? :S Remélem meglehet valahogy oldani , mert már nem az elején voltam , és újrakezdeni nem sok kedvem lenne :S

Előre is köszönöm a segítséget.
  • bardocz
    hali

nem olvasom a topikot ezért kérdés:
    1.3 a legújabb patch?ha igen,ugye gépigény ugyan az?
    változott valami?új páylk vagy ilyesmik?valami ilyesmi van oldalukon hírek között
    volt még hír valami új részről,vagy kiegészítő,az már megjelent?és ha igen menyibe kerül?
  • Ombika
    De,ha ezt felteszem,attol magyar marad a regi resze csak az ujak lesznek benne angolok?
  • rotator
    Pontosabban csak a közép-európai lokalizációkkal nem foglalkoztak. Bár az ebből a régióból összessítetten 15k eladott példány alapján nem is csoda.
  • Prince23
    Hát öregem ezt nagyon bírom, kiadtak patchet, amivel fixálták a hangokat, természetesen kivéve magyar hangra nem tették meg!!!!!!!!!!!

1.3 digitális letöltés ingyen
  • JaSoN HuNTeR #9807
    ne nézd.Játszd!
  • kilyking
    Csak azt magyararázd már meg egy ekkora lámának, hogy akkor a minimum gépigénynék miért van ott a 64
  • JaSoN HuNTeR #9805
    nem.Ehez 1024bites proci kell...

Amugy meg elég.
  • kilyking
    Hi All!
    32bites procival elfog indulni?