The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aludd ki magad! De a kutyaharapást szõrivel gyógymód is beválik, de csak óvatosan, mert kifoszthatnak 😉
Nagyon berúgott a witcherkém,most mit csináljak?😄
már próbáltam de megénzem mégegyszer
Tinman
Napnyugtakor próbáld...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

sziasztok!
a IV. fejezetben amikor nem válik be a tükör Alna szelleme ellen és dandelion balladája kell..
beszéltem dandelionnal és azt irja a feladat h találkozzak vele a málnabokroknál azu akasztott ember fájánál de nincs ott! se éjjes se nappal hiába vártam nem volt ott..délbe ott volt alina de semmi értelme nem volt... kikor jön elõ?
Tinman
Csináld meg a többi küldetést... Vizimába csak a 2. fejezetben juthatsz be, miután megölted a bestiát.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bacsobalint
az elsõ fejezetbe mit kell csinálnom hogy a városi örök beengedjenek a másik városba mert nem tom hogy kell szerezni engedélyt?????
elõre is kösz

Tinman
Menj el a törpe kovácshoz... ott 2 törpe lesz, az egyik a fõnök a másik a beosztott. A fõnök megcsinálja.

velem szóba állt a rend, pedig nem csináltam nekik semmit, hetven orenér megcsinálta...

bardocz
törpök?😊
Hali
mit csináljak akkor ha rend nem ál velem szoba és nekm meg kell a villámháritó a golmhez?😊

One Player

Tinman
5, no meg az epilógus.
A 2. és 3. fejezet a leghosszabb.

Tinman
Nekem sem. Mindenkinek ilyen evvan, reméljük javítják.

õszintén hány fejezetes ?? mert már játszok vele kb. egy hónapja és még csak a 3. fejezetben wok..(KERESKEDÕNEGYED) mondjátok má el xD
koppim
Csak egy befejezés video van, ha megnézed a data\movies könyvtár alatt meg is találod outro.bik. Ha van bink player-ed le is játszhatod.
Ez fura amit írtál, mert nálam elõbb a királyhoz szaladt Geralt, hogy megmentse, majd mikor megölte a támadót mindketten a tetemet nézték, közben felfelé eltávolodott a kamera. Én úgy néztem az is egy witcher lehetett, mert az övén fõzetek voltak.

Jólvan most nem egy kis elszinesedésrõl beszélek...
Sziaszotok!
Eredeti Witcher kiír egy hibát, és kilép a game-bõl. Már nem elõször csinálja.

Sir Quno Jedi
Mer ha nem jó a reputációd a rendnél, akkor a rend kovácsa a nem igazán akar neked kovácsolni pl. De szvsz. lesznek más kovácsok is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Valaki mondja már el nekem a legutolsó videobejátszás lényegét, mert nem jöttem rá. Lehet, hogy több fajta is van -attól függõen, hogy mikor milyen oldalon álltál- nem tudom. Nálam úgy történt, hogy megyek kifelé a kapott pénzzel és a folyosón nekem ront egy orvgyilkos, akinek levágom elõbb az egyik kezét, majd megölöm. Megnézem az arcát (én nem ismertem fel), majd elkezdek rohanni a király felé, de végül nem csinálok semmit. A videoból egyébként nekem annyi jött le, hogy a király talán mégsincs emögött, de akkor minek rohanok felé? THX
PhantomAss
nem, beszéltem a kovácssal is, de nem akar nekem kovácsolni😊

GOOBY, pls

tibor16
foggalmam nincs - most játszom a rózsa rend oldalán - ölég frusztráló, mert jószándékból ezt soha nem választanám - ezért kicsit meg is szakítottam a befejezést az 5. résznél. Most Morrowindezek. Jut eszembe - nem mai játék, de aki még nem játszott vele és túl tudja tenni magát a witcher féle textura és a 2002-es texturák különbségén, mozgásán - az semmiképpen ne hagyja ki, mert kaaaanfaaasztikus játék. 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

azt amit akkor kapsz, ha nem nyírod ki a strigát? D'yaebl. elõször azzal játszottam végig, de aztán megnéztem az orgazdánál, és a Gwalhir. D'yaebl 200 orenér eladó, Gwalhir 600ér. viszont a Mahakami Rúnasihill is 200 orenér eladó, így ebben már nem bízok. most úgy viszem végig, hogy totálisan gonosz leszek, és csak a boszorkákkal fekszek le (meg akikrõl tudom hogy merész a képük pl Rayla) és a renddel leszek, aztán végignyomom úgy,hogy betegesen másfajú és szörnyimádó, a vérfarkast se fogom kinírni, de leszedni se fogom az átkát. aztán végigvinném semlegesen. egyébként bele fogok csalni: a 4. fejezet végén csinálok egy mentést, és megnézem, mi törénik, ha semleges vagyok, és Shaninál van Alvin. SPOILER: hogy akkor milyen dumával küldöm el Trisst az epilógus végefelé, és hogy akkor ius királyi tanácsadó lesz-e. Vagy nem is õ jönne segítségemre?

tibor16
Nekem az 5 vagy a 6.-ban a korábbi játékomban, a király küldött egy nevesített görbe kardot. A nevére már nem emléxem, de jó kis szablya volt.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

lehet szerezni, a második fejezetben is van egy kosvelõ hullájánál, negyedik fejezetben bunyóban lehet szerezni, és az ötödik fejezetben is van 3. bár az 5. fejezetben nem hiszem, hogy lehet kovácsoltatni

alakjában ugyanolyan... mediumon játszom, nem hardon

bardocz
hát marhára nem,vagy színvak vagy😄 nézd meg meteoritkardot,eleve van egy kék része,míg eredetinek nincsen
Annyit hozzáfûznék hogy az ezüst rúnakardok és a meteoritkardok teljesen úgy néznek ki mint az eredetik.
Nincs 3 sárga rúna😄 Eredeti kard? Hardban? Nem lesz az egy kicsit túl gyenge? Fõleg ha ezüstbõl is alapot akarsz.
nekem még mindig fennáll azm, hogy a videók elején csak feketeség van, raktam divx meg xvid codecet is, meg nvidia drivert is. mi lehet a baja?

akkor csak a kovácssegéddel beszéltél. a rend kovácsánál pl kérdezd meg, milyen áruja van, és akokr lehet. a kalapács ikonra lehet kattintani, és akkor minden kombinációt meg lehet vásárolni azokból, amik nálad vannak

PhantomAss
meg tudnátok mondani hogyan kell pontosan kovácsoltatni kardot?
van nálam vagy 5 rúna, meteorit, de hiába beszélek akármelyik kovácssal, csak eladni tudom a köveket (vagy újakat venni ), nem kínál fel más opciót

GOOBY, pls

melyik a legújabb nvidia driver? hol találok linket hozzá?

gondolom a sárga+sárga+sárga... de a legjobb akkor is a Mahakami Rúnasihill, viszont most elhatároztam, hogy az eredeti karddal csinálom végig, mert a videókban is azt mutatja

Na, egy olyat szeretnék kérdezni hogy melyik az a legerõsebb acél kard ami ugyanúgy vagy NAGYON hasonlóan néz ki az alap witcher kardhoz képest. Én eddig az újrakovácsolt sárga+piros+piros meteoritköveset használtam A választ ekõre kösz
Ne tegyél fel mindent maxra, mert akkor már a vga memóriájából is kifutsz.
Ramból 2GB.
na hali..bazz ez durva..nekem nagyon tetszik nagyon szép a játék..nos kezdeném is..most jelenleg ott tartok hogy bekell zuznom a mocsárban a szalamandrákat még egy bázisuk wan ott fennt a másfajuak táboránál..majd hamarosan lenyirbálom õket..halljátok mennyi ram kell bele ? nekem wan 1GB ramom DDR2-es...és wan Nvidia Geforce 7600GS 256 mb.. Intel Dual Core 1.8Ghz meg ASrock alaplap..olyan h fogadja a 4 core dual-osat sztem jó kis alaplap..csak egy baj wan..max 2GB ram megy bele.. a probléma..nem zavar csak 1-2 óra elteltével ott a kereskedõnegyednél amikor bemegyek épületekbe vagy kimegyek egy idõ után 1 percet tölt mire beadja az egészet és utána még egy picit szarakszik és pörög fagyás nélkül FULL grafikán..minden fennt wan maxon..szerintetek ? RAM ? wagy uj video kártya..sztem februárban lesz 8800-am..nah szal tipp ? elõre is thx
Egyszerûen menj oda a bankhoz. Már folynak az események.

Nenrandil
Nekem most a negyedik fejezetben semmilyen komolyabb befektetésem nem volt... a pénzem meg csak gyûlt...

\"A book is a book\" Clive Barker

tibor16
nekem mondjuk 1 GB fizikai van - az mindenképpen kevés, ehhez a játékhoz

tibor16
igaz, csak az a kérdés, mennyi a sok és mennyi az épp elég..

De jó most újra játszani ezt a jó kis játékot. Régebben elkezdtem angolul eljutottam a 4-fejezetnél abba hagytam mert meg kaptam a magyart. Ott meg untam mert elõrõl kellet kezdenem. Eddig mindig a pénzel volt bajom és csak most jövökrá hogy a pókerezésben van a legtöbb pénz. Régebben a pókerezésel alig törõdtem de most minden egyes kis részletét megnézem ennek a játéknak.
bakvarnyu
Ez egy hülyeség , akkor kell duplaannyi virtuális memória ha kevés a RAM. Minél több a RAM annál kevesebb virtuális kell.

tibor16
háát ne haragudj, de ezt elég rosszul gondolod - ha semmi mást nem néznék, csak a saját tapasztalatom a játékkal kapcsolatban, akkor sem adnék igazat. Akkor van csak igazad, ha nem törli ki a virtuális memóriát a gép ki vagy belépéskor, és tele van szeméttel és a között lavírozik a játék. A mai játékok iszonyat terjedelme, a texturák és a pályák elemei stb ki van bontva a virtuálisban, készen arra, hogy a játék elõrángassa ha szüksége van rá.
Igen, tudom, meg van az új gép, rá ment egy csomó pénz, elvárható, hogy élbõl adjon teljesítményt. Csakhogy, ilyenkor a gazdi - mivel jó a konfig, felnyomja a beállításokat, - a witcher esetében meg van is mit. A kereskedõ negyed számon tartása, a textúrák, az NPC-k mozgása-cselekedeteinek figyelése egy ölég nagy területen, az bezony lezabálja a csúcsgépet is. Nincs töltés a teljes vár területén, és bezony bosszankodnánk ha a szereplõk nem úgy és nem akkor jönnének elõ.
A fizikai és a virtuális memória közötti összefüggést meg én mindig is így tudtam, vagyis - legalább 2x-e a fizikainak. Lassulást meg akkor tapasztaltam, ha nyúlkált a gép a virtuálishoz de nem találta amit akart és neki állt emiatt kerepelni a vinyó... De, persze úgy állítod be magadnak, ahogy a legjobbnak gondolod, nem vitatkozom, csak jót akarván írtam be.

Sziasztok , elakadtam a III fejezetben annál a résznél mikor a druida segítségével a szalamandrákat elintézzük majd vissza kell menni a fogadoba , ott odaadtam amit találtam a szalamandráknál , leuvarden (remélem jól írom a nevét ) azt mondja idõre van szüksége , visszamentem késöbb hogy meg kell gyõznõm embereket hogy mellémálljanak. De a térkép nem jelöl semmit , egy végigjátszásba olvastam hogy annak kellene jönnie hogy odajön hozzám egy ember és azt mondja h a vivaldi bankot kirabolják , de nekem nem történik semmi, ha valaki tud valami megoldást írjon ide , vagy pü-be, elõre is köszönöm.
rotator
Minimum a valós memória méretét illendõ megadni, de inkább a másfélszeresét. 😊

volt aki Shanihoz vitte Alvint és semleges volt? Akkor is Triss segít csak mogorvábban, vagy pedig Shani?

PhantomAss
bocs de a hatalmas virtuális memória lassítja a játékot
egyrészt felesleges neki 2gb-nál többet adni, másrészt nem pótolja a fizikai memóriát
a valós memória felét add meg virtuálisnak azt jónapot
nekem 2gb ddr2-es memóriám van, max grafikán 4*aa+8*af~60-70fps
mondjuk 8800gt-vel

GOOBY, pls

tarti19
a fene vinné el a cuccot😊
Betoltam még 1G ramot és most minden élsimítás mellett úgy zakatol a kicsike hogy az valami gyönyör😊 eddig is ment élsimitás nélkül maxon de a töltési idõ azért nem volt még mindig a toppon😊, de most wáááá nagyon cool

Szerintetek kezdjem el 5. alkalommal is a végigjátszást? ^^

ok köszi kipróbálom😊
tarti19
alkonyat elõtt kell kimenni a mezõre... úgy kb 20:00 körül már ott lesz, aztán jöhet a móka😊