13886
  • Fbn Lx
    jaja, Vista van... akkor az a hibás :| nincs vmi megoldás vista alatti normális futtatásra?
  • Ombika
    Kozben segitett mar bardocz en ctrl+re hittem,hogy harc gomb,de rajottem itt csak siman egerrel kell mindent szinte vagy,ha varazsolni akarok! :)
  • Count Adyn
    Lehet nem a megfelelő stílusban próbálsz harcolni valaki/valami ellen.
    Egyszer rákattintasz, azátn ha besárgul a kurzor akkor megint klikk, ennyi az egész, ha megfelelő stílusra van állítva, és nem ütnek közbe pont akkor elkezdi tolni
  • warrior28
    Vistád van?
  • Ombika
    Nemertem,hogy mitol fugg,hogy a karakterem elkezd e vegre harcolni vagy nem... Mar jatszok vele fel oraja ,de nemertem! Valszeg envagyok a bena.... :S
  • NEOreg3
    8600gt-kkel ezt csinálja:C
  • sweech
    mert fos
  • SaGa
    Borostyános ezüst...
  • rosti
    Még annyit,hogy Triss-nek a milyen gyűrü kell?
  • rosti
    Lehetséges a zenéket kicserélni a játékban???
  • Fbn Lx
    miért van az, hogy a játék bizonyos idő után (kb. fél óra) kilép egy nem válaszol hibaüzenettel? Elég idegesítő :/ És rendszerint dialógusok, vagy videók közben.
    Felraktam az 1.3-as peccset, de még mindig ez van...
  • yaqwsxcde
    Köszi az infót, nem tudom ezt miért kellet így csinálni a fejlesztőknek, na mind1. (hátha kijavítják az újrakiadásban)
  • Bachstein
    :D:D No igen, biztos kitalálnak valamit a fejvakarás és a kesztyűigazítás mellé még. Meg úgy tudom lesznek új arcok az utcán járkáló népek között is, hogy ne legyen mindegyik egyforma. Már nagyon kíváncsi vagyok, várom ezt az "Elvarázsolt verziót" :)
  • xido
    na meg a tovább finomított karakterek...azért minden elfogultságom ellenére vicces volt,hogy minden párbeszéd résztvevője ugyanazt a 3 toporzékolós metakommunikációt használta és ugyanolyan gonosz mimikájuk volt:)))
  • xido
    Csőre Gábor feltűnt a bevezető videóban is...amit nem értettem nagyon,hogy miért,mikor az angolban is egy ember a narrátor....magyaroknak kettő dukál:)
  • Bachstein
    Igen, a vége nekem is túlságosan nyitott maradt, befejezetlen. No de sebaj. :)

Azért Enchanted version-re kíváncsi vagyok, az a pár új küldetés vajon mennyit tesz hozzá a játékhoz.
  • Etelkozi Vata
    Nekem csak az nem tetszett, hogy Vesemir és a nem tom hogyhívják már gazdag kereskedő hangja ugyanaz volt.

Ja, az sem tetszett, hogy Vesemírt és Lambertet a prológban láttam előszőr és utoljára...
  • Bachstein
    Én csak magyarul játszottam vele, így nem tudom az angol milyen lehet, de abban biztos vagyok, hogy ezek a jól eltalált magyarhangok (Kalkstein meg Vincent valami eszméletlen) rengeteget dobnak a játék hangulatán. Majd talán egyszer kipróbálom angolul is :)
    Akkor pedig külön megörültem, mikor meghallottam Csőre Gábort Dandelionként :)
  • xido
    na pont ez az amit figyeltem az elején...Leo is jó lett..nem ilyen buzis nyávogós,hanem normális:)
    Ahogy figyeltem,valahol az angol meg a magyar között vannak a színészek,Geralt kicsit hasonló,mint a mi Csík Csaba Krisztiánunk,hanghordozásban is...:)
  • Bachstein
    S milyenek a lengyel szinkronhangok? Én a magyarban egyedül Leóéval nem voltam megelégedve... Hát b'meg, mint valami óvodás
  • xido
    találtam a neten "eredeti" lengyel szinkronos verziót,amivel szintén működött a magyar feliratos regedit trükk...kiváncsi voltam rá,mégis a saját gyerekük,a nyelvüket nem kommentálom,a hangokra voltam kiváncsi:)..-igen,tudom,itthon teljes szinkron és fenn is van a polcon,de a nyelv választás lehetőségét is szeretem:)
  • Bachstein
    Igen, 3 lehetséges kombináció van. És a Végigjátszásban tényleg rosszul írták :D:D
  • ZÓÓÓcsi
    Rendben. Majd kipróbálom!
    Kösz a segítséget!
  • bardocz
    Más kövek vannak tutrira,hogy mindenhol más-e a kombináció azt nem tudom,amúgy én megnéztem,és ami végigjátszás könyvbe volt írva kombináció,az rosz volt:D
  • ZÓÓÓcsi
    Tehát minden oldalon (másfajú, rend, semleges) más és más kombinációk vannak. Ugye?
  • bardocz
    Csak egynél kell,mert 3 ilyen kő van,mind máshoz tartozik.
  • ZÓÓÓcsi
    Hú ezzel én is szívtam rendesen! Már azt hittem, hogy bugról van szó, de NEM! Alkonyatkor menj oda Alinához a málnásba, várj egy kicsit, majd megjelenik Dandelion... Ha jól emlékszem én 18:00 óra körül voltam ott és úgy jó volt!
  • ZÓÓÓcsi
    A rendel vagyok igen! Akkor kipróbálom a kombót. De mindegyik kőnél ezt kell nyomni?
  • yaqwsxcde
    fúú, már "pár" órája nem tudok előbbre jutni, a dalonok nem akar énekelni alidának a málnásban... nincs ihlete, pedig vártam rá egy "csomót"!
  • bardocz
    Macska főzetet te tudod csinálni,fáklyát meg találhatsz hordókban.
  • temes69
    sziasztok!
    még az elején járok a programnak, most kell lemennem a kriptába. na már most lehet hogy hülye vagyok, de sehol nem bírok venni fáklyát, se macska főzetet. ezek nélkül meg kuka sötét van és eltévedek. pls help!
  • Bachstein
    Ha a renddel vagy (mert ugye az ő oldalukon állsz) akkor Aard-Aard-Igni
  • tonyr #9851
    müködik valakinek az 1.3-as verzioval ?
  • ZÓÓÓcsi
    Köszi! Csak akkor a sorrendet is jó lenne tudni...
  • bardocz
    Rájuk kell küldeni 3 varászlatot,igni meg aardot megfelelő sorrendben egymás után,de gőzöm sincs már mi a sorrend.
  • ZÓÓÓcsi
    Hello!
    A holló páncéljával kapcsolatban lenne egy kérdésem: már csak Szent György litániájára lenne szükségem, de nem tudom mit kell csinálni ezekkel a Kalauzkövekkel?
  • Ebola
    ha körbevesznek a kutyák akkor a csoportos támadás a nyerő stílus - "C" billentyű
  • Bachstein
    nem tudom milyen nehézségi fokozaton játszol, esetleg próbáld meg azt, hogy ezt a küldetést kicsit későbbre hagyod, megcsnálsz előtte párat, szintet lépsz, és utána újra megpróbálod
  • Pleomax365
    Köszi, csak megütne se tudom igazán:S:S
    De kipróxálom párszor
  • yaqwsxcde
    The Witcher Gépigénye - www.gepigeny.extra.hu