The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Na be is fejezem. <#wink>#wink>
Egyszerûen JÓ EGY PASI!!! <#worship>#worship><#taps>#taps>
(megint hangosan gondolkodtam) <#vigyor>#vigyor><#wave>#wave>
+ Geralt beszólásai meg amiket néha beír a naplójába. 😊
Meg a
- Gerald you drunk!
- Not truuuuuuuuuuuuuue! - és közban majd hanyatt esik. 😊
Visszatöltöttem és megnéztem azt a videot hát jót mosolyogtam rajta. Még azt is lehetett hallani ahogy a csajszikám nyög mint állat az a 2 paraszt meg a túloldalon arról beszél a szellemek ismét megszálták a Malmot.
Bírtam Geralt-nak azt a szövegét hogy: A witchereknek van egy nagyon jó megoldásuk a problémára. Ezt a csaj ruhájára értette.
Tetszett. De tényleg.
<#nyes>#nyes><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jöhet PM-ben is.
Sziasztok
\"A book is a book\" Clive Barker
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hangulatra tényleg ott van, sztem nagyon eltalálták. Nem tudom hasonlítani másik rpghez (gothic, obli/morrowind), gothicnak megint más, morrowindnek számomra meg nem volt igazán (oblit nem próbáltam).
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Believe
GOOBY, pls
Másik lehetõség: jóban lenni a másfajúakkal, akkor a törpe kovács segít.
Prof William: elõször én a satrigaátok leszedése miatt kapott karddal vittem végig, de ha elmséz egy orgazdához láthatod, hogy a Gwalhir jobb. szerintem is. ha jó acélkard kell, akkor viszont gyûjts a fogorvosnak fogakat (bestia karom, bargeszt koponya(azt nem adstam neki és adott azértjuatlmat) éhín fog, fléder fog, alp fog, cemetaur állkapocs.) asszem ennyi van. ja és az 5. fejezetben a bunyós Zdenek foga. akkor ad egy +100% sebzésû kardot. vagy nyírd Jean Pierre-t, neki is az van, de elõtte csinálj hollópáncélt...
Ezen kívül lehet még jobb acélkardot szerezni a játékban?
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Most végig viszem nehéz szinten és más választásokat fogok követni.
Egyépként remélem lesz 2. rész mert ez a sztori nagyon tetszet.
Én megvettem eredetibe angolul a játékot de mostmár kéne a magyar verzió mert nagyon sokszor elakadok!!
Nem tudna valaki egy torrent linket irni ahonnan a magyar verziót le lehet szedni mert az eredetire nincs pénzem!!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
én véletlenül semleges maradtam és amikor kalkstein-nel kell megcsináltatnom a hollópáncélt hol van a mágikus formula? melyik kriptába?
"-Én tudok vmit amit te nem"
-Mit
.A vicces fejû halember visszatért xd és ott lesz
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
a végén az orgyilkosunk egy szimpla witcher volt, ezért döbbent le geralt.
happy end - láttál te bármi happyt a játék során? 😊
a vége azért van így 'elvarrva' mert nyitva hagyták a dolgokat a folytatásnak. az identitás küldetésed sincs befejezve!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Aki végigvitte pls válaszoljon.
És ki a franc volt a végén az orgyilkos??? Nem esett le :-/ Berengar nem lehetett, mert õ kidõlt melõlem a Javed elleni harc során.
Netán egy másik witcher?
Durva, hogy mennyire nem happy end a vége. És el is cseszték rendesen!
Már olyanok voltan Shanival/identitásommal kapcsolatban, hogy "igen, szerelmes vagyok."
Erre nagy semmi a végén... ez nagyon gáz volt gyerekek. Egyszerûen kellett volna egy video vagy Shanival vagy Trissel... ez a rész nagy csalódás :-( Hiába válaszoltam azt a végén Dandelionnak, hogy most békére vágyom, akkor is u.a. a nulla befejezés volt, hogy minden visszazökkent a régi kerékvágásba, Geralt meg elment a fenébe.