The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja nekem is! 😊
Tinman
Burkolt AMD flame volt, nem jött le? ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ha találkoznál vele, üzenem neki, hogy Shanit küldheti hozzám <#buck>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

GeraltFan
Ha szembejönne velem az utcán nem utasítanám el. <#vigyor> Nem egy eldobható pasi az biztos. <#puszi><#love11>
Na be is fejezem. <#wink>

Tetszik?<#love11>
GeraltFan
Igen Gertalt-nak nagyon jó szövegei vannak. Azokat nagyon bírom. Jól eltalálták a karakterét, vicces mégis komoly de nem annyira. Jó fej és nem tolakodó.
Egyszerûen JÓ EGY PASI!!! <#worship><#taps>
(megint hangosan gondolkodtam) <#vigyor><#wave>

Van egy nagyon jó hangulata a játéknak. 😊 Bírtam amikor Geralt egy bordélyban töltött éjszaka után vodkaszagúan tántorgott haza Shani meg rászólt hogy nehogy felébressze már a gyereket. 😊

+ Geralt beszólásai meg amiket néha beír a naplójába. 😊

Meg a

- Gerald you drunk!
- Not truuuuuuuuuuuuuue! - és közban majd hanyatt esik. 😊
GeraltFan
Hali

Visszatöltöttem és megnéztem azt a videot hát jót mosolyogtam rajta. Még azt is lehetett hallani ahogy a csajszikám nyög mint állat az a 2 paraszt meg a túloldalon arról beszél a szellemek ismét megszálták a Malmot.
Bírtam Geralt-nak azt a szövegét hogy: A witchereknek van egy nagyon jó megoldásuk a problémára. Ezt a csaj ruhájára értette.
Tetszett. De tényleg.
<#nyes><#nevetes2><#nevetes1>

Köszi!
GeraltFan
Nekem is meglett volna csak hát elfelejtkeztem róla mert épp Odo küldijét csináltam végig.

tegnap 3féle képpen jöttem rá arra, hogy Raymond halott. elõször láttam éjjel Thaler fele a Mysterious Mant, és beszéltem Thalerrel, hogy lelepleztem a szalamandrát. és valahogy kijött hogy Raymond halott. aztán elmentem a kriptába. végül boncolás közbenm láttam a megmérgezett testet, majd pedig a koponyát nyitottuk fel. cecelégy lárvák😄 elcsodálkoztam rajta, nem rosz ötlet Javedtõl. nem tudtam mindent nézegetni, mondjuk nem olvastam boncolásról könyvet, csak Vincentet kérdeztem meg, õ viszont csak egy nagy röhögtetéssel szolgált...

Aláirásomba van😊

Sir Quno Jedi
Hehe. Szerény. Amúgy még az én gépemen sem folyamatos a nemesek városrészében a 3. fejezetben. Az ott már durva. Sok kari, sok grafó, sok anim. Nem mondom, hogy szaggat, de nem is stabil az FPS, az is tutker. Maj lemérem, ha ráérek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Maxon toltam végig... mindem max@1280x1024, nem volt gondom... ja a proci az nem 3 betûs volt.

És azt hol vegyek?

Gyémántot.
Mit kell vinni pontosan a 3. epizódban a hivatalnok csajnak a városházában? Valami ékkõt akar csak elfogadni de lövésem sincs milyet szerezzek neki.

És milyen géppel hajtod a játékot?

Nekem fullon megy minden,az élsimitás ami egyedül 2*-es. Amugy nagyon jo a game,eddig nemvoltam ilyesfajta játékok rajongoja,talán utoljára a Nox-al nyomtam de kellemesen csalodtam😊

Ennek a nagyszerú hangulatú és kiválló játékkal csak 1 pici problémám lenne. Szerintem futhatna jobban is a gépen. X2 4600+, 2GB DDR2, X1950pro 256MB. 1280*1024 medium beállítások, semmi AA és AF. És mégis úgy akad a játék. Úgy "folyamatosan" megy a játék, de közbe folyamatosan meg megröccen, egyszerûen döcög. Látótávolságot is lejjebb vettem, annak nem volt hatása rá.

rotator
Pedig õ még nekem is megvolt. 😊

Nagyon köszönöm a segitséget!! sikerült

GeraltFan
Mit mondtak mert sajnos én lemaradtam a Vesna-val való <#law>hancurozásról. <#falbav>
Jöhet PM-ben is.

Sziasztok

Nenrandil
Egyet értek az elõttem szólókkal... A hangulat nagyon egyedi, és pont az elõbb említett apróságok miatt teljes az összkép! Én várom a folytatást. (bár még ezt se toltam végig idõ hiányában... olyan ez, mint amikor sütit eszik az ember fia... Jól esik a tudatának, hogy ott van egy másik tálon egy egész süti... No, nem vagyok telhetetlen...<#vigyor2>)

\"A book is a book\" Clive Barker

Szaruman
Igen😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

arra gondolsz amit az a két arc mond közben a túlparton? hát azon én is feküdtem a röhögéstõl 😄
Szaruman
Eddig, ami a legnagyobb volt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor a vesna nevû csajt dugta geralt a malomban, ott az átvezetõ videó (vagy mi), na azon behaltam 😄

Hangulatra tényleg ott van, sztem nagyon eltalálták. Nem tudom hasonlítani másik rpghez (gothic, obli/morrowind), gothicnak megint más, morrowindnek számomra meg nem volt igazán (oblit nem próbáltam).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ha jól tudom már hegesztik a második részt (yeeeeeeeeeeeeeeah), talán ezért maradt nyitva sok minden. Szerintem ez a játék az utóbbi idõk legjobb gammája. Lehet hogy van benne bug (azárt egy Gothic3hoz képest lófütyi), lehet hogy van nála szebb, csilli-villibb grafikájó játék (Crysis ide vagy oda, szerintem szép a játék, mert a grafikája is hangulatos), lehet hogy van olyan játék (rpg) ahol nagyobb szabadsága van az embernek,tündének,elfnek,witchernek,stb, ahol tényleg az elsõ perctõl kezdve arra mész amerre akarsz (pl Oblivion), és még sorolhatnám, viszont egy dologban verhetetlen (és ez az ami számomra a legfontosabb) = ez a hangulat. Ennek a játéknak (így nagybetûvel) HANGULATA van, olyan amit nagyon rég nem éreztem. Legutóbb akkor talán amikor az Obliviont elkezdtem tolni. Nagyon várom a második részt, és reménykedek hogy lesz harmadik is! Ammen
macleody
Én átnyomom mp3-ba ha megmondjátok melyik az a zene, mert nem találom.
Believe
PhantomAss
én "rosszban" vagyok a renddel, vizimában mégis segít a kovács, csak adnom kell neki gyûrût

GOOBY, pls

A Rend kovácsa akkor hajlandó bármit is tenni, ha jóban vagy Siegfrieddel. Mindaddig lehet vele üzletelni, míg nem beszélsz arról a lovaggal, hogy nem akarsz belépni a rendbe. Azaz, amíg csak lehet, kerüld a témát, ha a törpe kováccsal nem vagy jóban. Az sem árt, ha a mocsárban a Rend felderítõit támogatod, ellenkezõ esetben ott állsz a két kovács között és egyik sem áll veled szóba...

Másik lehetõség: jóban lenni a másfajúakkal, akkor a törpe kovács segít.

priluki: a fogadó elõtt van a gyógynövényárus, attól lehet venni. képesség: az intelligenciában kell bronzponttal fejleszteni a herbalizmus képességét.

Prof William: elõször én a satrigaátok leszedése miatt kapott karddal vittem végig, de ha elmséz egy orgazdához láthatod, hogy a Gwalhir jobb. szerintem is. ha jó acélkard kell, akkor viszont gyûjts a fogorvosnak fogakat (bestia karom, bargeszt koponya(azt nem adstam neki és adott azértjuatlmat) éhín fog, fléder fog, alp fog, cemetaur állkapocs.) asszem ennyi van. ja és az 5. fejezetben a bunyós Zdenek foga. akkor ad egy +100% sebzésû kardot. vagy nyírd Jean Pierre-t, neki is az van, de elõtte csinálj hollópáncélt...

o értem és az melyik képesség? Mert a kereskedötöl se tudom megvenni,bemegyek a fogadoba de nem tudok vele üzletelni...

A faluban vett +50-es kard vagy Strigaátok leszedésért kapott kard jobb?

Ezen kívül lehet még jobb acélkardot szerezni a játékban?
Meg kell tanulnod hozzá a megfelelõ képességet is, csak azután tudsz növényeket szedni.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Hali olyan gondom lenne,hogy a boszinak kell valami virágot vinnem ,megis vettem töle a könyvet hogy felismerjem de sehogy se tudom leszedni a bokorrol.. Hogy kell? valaki pls

Az intró zenéje kell? Mert azt megtalálhatod igen jó minõségben a játék 'Data' könytárában (ha Winamppal akarod lejátszani, akkor egy plugin kell neki), valamint a CE-hez - illetve idehaza az alapverzióhoz is - járó soundtrack CD-n.
Végig vittem közepes szinten.😄
Most végig viszem nehéz szinten és más választásokat fogok követni.
Egyépként remélem lesz 2. rész mert ez a sztori nagyon tetszet.
Sziasztok! Nem tudja valaki hogy a játék introjábol készült klip zenéjét a sword of the witchert mp3-ban honnan lehet letölteni? Lehetõleg ne torrentés legyen. Köszi!
Csá!!
Én megvettem eredetibe angolul a játékot de mostmár kéne a magyar verzió mert nagyon sokszor elakadok!!
Nem tudna valaki egy torrent linket irni ahonnan a magyar verziót le lehet szedni mert az eredetire nincs pénzem!!

BlackShadow
nyomd be a küldetés nyomonkövetése gombot, és látni fogod a térképen

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

vki tud segíteni?
én véletlenül semleges maradtam és amikor kalkstein-nel kell megcsináltatnom a hollópáncélt hol van a mágikus formula? melyik kriptába?
csinálsz egy kicsit a nap heve küldibõl és egyszer csak odajön az akaratos lány:
"-Én tudok vmit amit te nem"
-Mit
.A vicces fejû halember visszatért xd és ott lesz
Beszéltél a tó úrnnõjével a békítésrõl. Én hiába meditáltam nem jelent meg aztán beszéltem a tó úrnõjével(ha jól emlékszem). Azután mikor oda mentem a kis csaj egybõl szólt hogy a pap visszatért.
Néha elkergetik a dagonisták. Ilyenkor egy idõ múlva megjelenik újra... Pihenni/meditálni kell egy kicsit...
proway
<#falbav> a vodiánps papot mér nem találom meg az oltárnál, pedig már nem tom mennyi Dagon követõt leöltem és mégse jelenik meg a pap. lécci vlmi ötletet

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Tinman
Láttam hát... Carmennek és Vincentnek sikerült, Kalkstein is megvalósította az álmát...

BlackShadow
én is gondoltam arra az alvinos dologra, de szerintem nem.

a végén az orgyilkosunk egy szimpla witcher volt, ezért döbbent le geralt.

happy end - láttál te bármi happyt a játék során? 😊

a vége azért van így 'elvarrva' mert nyitva hagyták a dolgokat a folytatásnak. az identitás küldetésed sincs befejezve!

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Tinman
Végigtoltam... lvl 39 lettem a tudjátok ki elõtt.

Aki végigvitte pls válaszoljon.

Hihetetlen befejezése volt... kezdve a látomással, egészen a Vadak uráig... jól sejtem, hogy a Nagymester = Alvin?

És ki a franc volt a végén az orgyilkos??? Nem esett le :-/ Berengar nem lehetett, mert õ kidõlt melõlem a Javed elleni harc során.
Netán egy másik witcher?
Durva, hogy mennyire nem happy end a vége. És el is cseszték rendesen!
Már olyanok voltan Shanival/identitásommal kapcsolatban, hogy "igen, szerelmes vagyok."
Erre nagy semmi a végén... ez nagyon gáz volt gyerekek. Egyszerûen kellett volna egy video vagy Shanival vagy Trissel... ez a rész nagy csalódás :-( Hiába válaszoltam azt a végén Dandelionnak, hogy most békére vágyom, akkor is u.a. a nulla befejezés volt, hogy minden visszazökkent a régi kerékvágásba, Geralt meg elment a fenébe.

Köszi.Sejtettem hogy ez a megoldás,sajna elég messze van a legközelebbi tábortûz..na mindegy elkoválygok odáig,remélem kardoznom nem kell közben,Odó pár szörnyû gazát is alig tudtam kiírtani😊