187
Minden ami Belga
-
#187 Sziasztok, melyik az a belga szám, amelyikben a magánhangzókat nem helyesen használják, és így mintha tájszólással szövegelnek. -
Grenzjager #186 A Bëlga médiahekkje tökéletesen sikerült, szinte mindenki elhitte, hogy feloszlanak, de persze eszük ágában sincs interjú -
Grenzjager #185 Belga búcsú a ZP-ben
Médiahekkel búcsúzik el hétfőn a Belga? -
#184 http://www.stop.hu/articles/article.php?id=721212
Ezt nem néztem volna ki belőle -
#183 éws ezen nekik mi a hasznuk, hogy ingyen letölthető mind a 4 album? -
#182 Új Belga lemezek tavasszal
Az oldalról ingyen letölthetők,vagy koncerteken 500Ft-ért megvásárolhatók
Az arany-t már meghallgattam,nagyon jó,van rajta pár új kedvenc:) -
#181 gazi csemegével lepi meg a rajongóit a 10 éves Belga együttes: az évforduló alkalmából egy 48 oldalas fotóalbummal és egy egyedi tervezésű pendrive-val rukkolnak elő.
Belga6 -
Lipi1980 #180 Ez a Készülj fel a hangulatravalami űberbrutál...
Beszarás!!!! -
#179 Sziasztok! Az egykéthá censored verzió megvan valakinek esetleg mp3-ban?:) -
#178 Üdvözlet!Nyilván Ti is tudjátok hogy idén fellép a KOWALSKY meg a VEGA a VOLTon(júli4.-én)...ezzel kapcsolatban szeretnék megosztani Veletek egy oldalt amit szerintem érdemes csekkolni..a lényeg h nyerhettek VIPbérletet a fesztre,80EZER forintos italbón és 6személyes luxus lakóautót a feszt helyszínén...ha érdekel Titeket nézzétek meg : www.tefilmedtenyarad.hu -
#177 pedig vannak ezen a lemezen is kurva jó számok... jó nem sok, de ugy 4-5 szám van ami bejön nagyon... bokorpuszta pedig sztem legjobb lemezük, azon van talán legtöbb jó szám, de hát ízlések és pofonok. -
#176 sajnos mindkettő, első lemez nagyon-nagyon el lett találva masodikat is szeretem, 3ik so-so de ez az utolsó eeee -
#175 zene vagy a klip? -
#174 ez valami elbaszott szar, már bocsánat -
#173 beszteszt4!! -
#172 Mit parodizálsz?
asszem ez az első klip uj albumról. -
#171 nem való az még neked -
#170 honnan lehet az egy-két-hát letölteni ? -
#169 tökéletesen egyetértek. -
#168 Császtok!
A rossz véleményekhez:úgy látom nem értitek hogy mi a lényege ennek:egyed,új,szókimondó stílus.Az emberek mindennapjairól,a problémákról,a magyarságról beszél irúnikusan.Nem azért káromkodnak mert primitívek,hanem azért,hogy érzékeltessék a magyar nép primitívségét! -
#167 Sziasztok
Régeben hallotam Film múzeumon egy belga számot méghozzá az autós-t de szerintem szlovákul de ez már nem biztos ha valakinek megvan szóljon! De ha van ilyesmi száma ami nem kiadot és nem magyarul énekelnek a fiúk az engem érdekelne. -
#166 Zigilemez -
tysaboy #165 Áhh imádoma Belgát!!! Ez az Új lemez :) December 1-e PECSA lemezbemutató koncert!!! Ki jön? :D -
DecenS #164 zsir. és hogy lehet oda bejutni..? meghivó.. vagy valami jól esne. :) -
#163 az egyik ismert magyar torrent oldalról
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tudod...aszfalt :) -
DecenS #162 honnét tölt le..? -
#161 tegnap le is töltöttem, meglepően sok jó szám van ismét rajta -
töltöm is lefele remélem fennvan vhol -
#159 VAN ÚJ BELGA LEMEZ BASSZÁTOK MEG ... -
#158 összesen hány albumok van? -
#157 szval senkinek nincs ilyen?
nem lehet valamilyen progival kivenni belőle a szöveget? -
#156 tudom, megvan, csak kéne simán a zene is -
#155 a szöveg a lényeg -
#154 Belga egy két há számának nincs olyan verziója amiben nincs semmi szöveg csak a zene??
ha valakinek van ilyen szóljon!
köszi! -
asdasd #153 szevasztok! valaki tudja hol lehet mp3-ban (vagy zenei forműtumban) leszedni a belgától az egy-két há CENZÚRÁS változatát? előre is kösz -
#152 Kegyetlen zenét csinál ez a Belga kurva jó, az egyik kedvencem. -
Becci #151 szasztok
-
Grenzjager #150 überZSÍR!!! -
#149 Király ! -
#148 rohadt nagy!!:D