Belga

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja%%%Éljen

éljen belga
gordon 24
Na,Na!!!<#ejnye1>

Downhill!!

szetti
Általába teccenek a számaik de a zsolti a béka nagyon nagyon nagyon nagyon szar<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

Szetti

gordon 24
A legkeményebb a fehalófaja. (Fehér Ló Fia)
Nagyon nagy szám. Beszartam a röhögéstõl!!! "Azta Paszta Mekkora nagy hét fejû sárkány,ne agodj királylány ellátom a baját.Mert én vagyok a fehérló fia a faja." Hét fej oda lett a sárkánynek vége lett. Nagyon nagy szöveg. Grat Belga<#worship><#worship>

Downhill!!

Hát a Nagymama, nagypapa és a kiskakas számuk az nemegyszerû!!! <#eljen><#vigyor><#worship><#vigyor0>
Aki még nem ismeri, az mindenképp halgassa meg! Eszméletlen a szöveg benne!
nem tom melyik klippet keresitek de az egyiket innen: www.futile.hu hajrá belga cs így tovább!!!!!
gordon 24
Honnan tudom leszedni a Majd Megszokod Albumot?

Downhill!!

Buskiller
A klipp engem is érdekelne...

ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D

Valaki nem tud hejet ahol le tõlthetem a zsolti a béka cimû klipet?
Vagy zenét.<#worship><#confused>
Nincs igazad. Ez zene. Magyarország egyik legjobb Dj-je nyomja nekik. Õ Titusz.
"Kellj fel komám, ne aludjál!" valahogy így hangzik a címe. De akkor már nézd meg a többi részt is nézd meg.
Sorrendben:
-Nekem lámpást adott kezembe az Úr itt Pesten
-Anyád! A szúnyogok
-Utolsó vacsora az Arab's szürkénél
-Kellj fel komám, ne aludjál!
-Mohácsi vész
A többi részben nincs Belga, de így kerek a történet és sok más jó zenekar játszik a filmekben. Mint pl.: a Lyuhász Lyácint Bt. is.
Ez nem zene, ez valami állatság, meg majomkodás...
Ámbár igaz, hogy a tányércsörömpöléstõl kezdve a focihimnuszig minden van benne.

Hali.valakinek nincs meg a Zsolti a béka cimü klipp??ha vki tudna adni hozzá adni egy linekt azt is megköszönném.elöre is thx.
(A linket vagy a klippet lécci az [email protected] küldd)
nem. az bliccmen 😊)

Gyiik
nem "blicc-BEN"? annak értelme is van, mint ace venturában a "dögöljön meg tripperben, és rohadjon meg a pokolban" szösszenetnek...

....................................................................................................

Melyik Jancsó filmben vannak?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

LittleL
miért nem töltöd le DC++ -al ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

magus
nem adod fel

Sziasztok,valaki eltudja küldeni nekem belgától a szerelmes vagyok én címû dalt,itt az e-mailem: [email protected] aki elküldi annak majd valamivel meghálálom! Sziasztok!

flippy
😊)

flippy
mit lehet benne szeretni?<#fejvakaras>

Nusi
Nem akarok én itélkezni,de ezzel a véleménnyel teljes mértékben egyetértek<#wilting>

Csõ! El tudná nekem valaki küldeni az Egy-két-hát? Thx! Címem: [email protected]
flippy
Teljesen igazad van!!!<#gun>Belga

Guilty01
lipi1980,sztem te nem tudtad kiszedni abból a belga számból az iróniát,de csak nyugodtan legyél szerelmes...😄

You\'ll never walk alone!

icewolf
Véleményem a Belgáról: Keressétek meg az értelmezõ kéziszótárban azt a szót: IGÉNYTELEN. Aki ilyen zenét képes hallgatni annak akkora izlésficama van hogy hogy majdnem kidönti a ház oldalát! -RESPECT-

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Hello Belga fan-ek!

Szerintem ez a Belga együttes nagyon eltalált valamit!!!!
Azt, hogy hogyan kell jó zenét csinálni!
A Belgát lehet nagyon szeretni, vagy nagyon utaálni! Aki utálja az hallgassa meg mégegyszer, mert volt már olyan ismerõsöm aki nagyon utálta, és amikor meghallgatta még egy párszor megszerette, azóta... Azóta õ szólt nekem, hogy megjelent az albumuk!!!
Azóta egyfolytában SZERELMES VAGYOK!!!!
LittleL
BKV -a legjobb számuk egyike.

"Dögölj meg bliccman te rohadt geciiii !!!!!"

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

kapjátok be rohat geci békévésok

buék

Dalospacsirta 2005 - Melyik a legnépszerûbb együttes?- SZAVAZZ!
ITT: http://www.zene.hu/cikkek/cikk.php?id=2142
LittleL
A Gyorsétterem is jó szám, vagy Meki

ilyen néven is le lehet tölteni.

Sland

ez a borító kéne nagyban. vki el tudnád küldeni hozzá a linket priviben?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

schrank
ezeknek a fele VHS kamerás ratyi <#ejnye1> vagy én vagyok balf...sz <#fejvakaras><#nyes>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
háát én csak 3 klippet találtam a neten tõlük :
- az a baj
- szerelmes vagyok
- luk-luk
- meg itt a lap aljade ez nem hivatalos klip de nagyon jó <#worship><#eljen> kíváncsi lennék az eredetire <#fejvakaras>

Tarajos Sül
Ki szereti a "Szerelmes Vagyok"-t???

Az osztályomban/srácok,csaj 1 sincs 😞((/ már mindenki ezt akarja halgatni,ugyanis feltettem a telomra,és mindenki elkéri!
Tojesz
<#nyes>

schrank
"Ki ütötte ki a hódnak a fogát?" <#hehe>ez tényleg nagy poén a lemezrõl

Tojesz
Ha jó a Whisky nem a temetõbe visz ki
Yeeeaaahhh

be linkelnéd a cimet! plizz!mert nem találom

LittleL
dc++, dc++, dc++, dc++.

DDDDDD

Matrix hubon például kismillió embernek van klipje Belgától..

pl: Az a baj, KAlauz 2, Szerlemes vagyok, hazakísérlek, gyere kislány gyere, lyuk, gyaloglás vége, királyok a házban...

per pillanat ezek vannak meg ott...
tessék nekiállni tölteni.

zaki
dc

klippet hol tudok letölteni?klippet hol tudok letölteni?klippet hol tudok letölteni?klippet hol tudok letölteni?

klippet hol tudok letölteni?

LittleL
szerintem a DC++ -on millió embernek megvan.

a régieket énios onnan töltöttem le.

most komolyan, 2005 novemberében ennyi ember nem ismeri a Belgát?

-the invisible-

Sziasztok.Hol tudnám letölteni az új Belga lemezt?Tudtok segíteni?Köszi.<#help><#help><#nemtudom>