187
Minden ami Belga
-
#147 zsír -
#146 Vótmá? -
#145 Paratszrap is mekkora állat egy jó szám. DD
Egyszerre öten ültünk be a Ladába
és nem indult, azthittük be van a kézifék húzva...
azt' csak tegnapról maradt benne három zsák búza..
hip - hopp kirakodtuk....
valakinek nics meg a szövege ? -
#144 a zinternetrol :c -
#143 (zenéket) -
#142 honnan lehet ingyen letölteni? -
#141 holnap koncert -
leotheprince #140 a b3 dalszövegeket hol lehet megtalálni??
-
#139 Zsolti a béka rulez!!! -
#138 nincs meg valakinek véletlenül a kalauz és vmi michael jackson szám mixe?
Koncerten szokták játszani :/ -
gergő992 #137 jaja%%%Éljen -
olir #136 éljen belga
-
#135 Na,Na!!! -
#134 Általába teccenek a számaik de a zsolti a béka nagyon nagyon nagyon nagyon szar -
#133 A legkeményebb a fehalófaja. (Fehér Ló Fia)
Nagyon nagy szám. Beszartam a röhögéstől!!! "Azta Paszta Mekkora nagy hét fejű sárkány,ne agodj királylány ellátom a baját.Mert én vagyok a fehérló fia a faja." Hét fej oda lett a sárkánynek vége lett. Nagyon nagy szöveg. Grat Belga -
Tobbi #132 Hát a Nagymama, nagypapa és a kiskakas számuk az nemegyszerű!!!
Aki még nem ismeri, az mindenképp halgassa meg! Eszméletlen a szöveg benne! -
szonika #131 nem tom melyik klippet keresitek de az egyiket innen: www.futile.hu hajrá belga cs így tovább!!!!! -
#130 Honnan tudom leszedni a Majd Megszokod Albumot? -
#129 A klipp engem is érdekelne... -
boleta #128 Valaki nem tud hejet ahol le tőlthetem a zsolti a béka cimű klipet?
Vagy zenét. -
helmut #127 Nincs igazad. Ez zene. Magyarország egyik legjobb Dj-je nyomja nekik. Ő Titusz. -
helmut #126 "Kellj fel komám, ne aludjál!" valahogy így hangzik a címe. De akkor már nézd meg a többi részt is nézd meg.
Sorrendben:
-Nekem lámpást adott kezembe az Úr itt Pesten
-Anyád! A szúnyogok
-Utolsó vacsora az Arab's szürkénél
-Kellj fel komám, ne aludjál!
-Mohácsi vész
A többi részben nincs Belga, de így kerek a történet és sok más jó zenekar játszik a filmekben. Mint pl.: a Lyuhász Lyácint Bt. is. -
Daza500 #125 Ez nem zene, ez valami állatság, meg majomkodás...
Ámbár igaz, hogy a tányércsörömpöléstől kezdve a focihimnuszig minden van benne. -
Etti #124 Hali.valakinek nincs meg a Zsolti a béka cimü klipp??ha vki tudna adni hozzá adni egy linekt azt is megköszönném.elöre is thx.
(A linket vagy a klippet lécci az [email protected] küldd) -
DecenS #123 nem. az bliccmen :)) -
#122 nem "blicc-BEN"? annak értelme is van, mint ace venturában a "dögöljön meg tripperben, és rohadjon meg a pokolban" szösszenetnek... -
rohadt alma #121 Melyik Jancsó filmben vannak? -
#120 miért nem töltöd le DC++ -al ? -
#119 nem adod fel -
tomszojel #118 Sziasztok,valaki eltudja küldeni nekem belgától a szerelmes vagyok én című dalt,itt az e-mailem: [email protected] aki elküldi annak majd valamivel meghálálom! Sziasztok! -
#117 :)) -
#116 mit lehet benne szeretni? -
#115 Nem akarok én itélkezni,de ezzel a véleménnyel teljes mértékben egyetértek -
laura111 #114 Cső! El tudná nekem valaki küldeni az Egy-két-hát? Thx! Címem: [email protected] -
#113 Teljesen igazad van!!!Belga -
#112 lipi1980,sztem te nem tudtad kiszedni abból a belga számból az iróniát,de csak nyugodtan legyél szerelmes...:D -
#111 Véleményem a Belgáról: Keressétek meg az értelmező kéziszótárban azt a szót: IGÉNYTELEN. Aki ilyen zenét képes hallgatni annak akkora izlésficama van hogy hogy majdnem kidönti a ház oldalát! -RESPECT- -
Lipi1980 #110 Hello Belga fan-ek!
Szerintem ez a Belga együttes nagyon eltalált valamit!!!!
Azt, hogy hogyan kell jó zenét csinálni!
A Belgát lehet nagyon szeretni, vagy nagyon utaálni! Aki utálja az hallgassa meg mégegyszer, mert volt már olyan ismerősöm aki nagyon utálta, és amikor meghallgatta még egy párszor megszerette, azóta... Azóta ő szólt nekem, hogy megjelent az albumuk!!!
Azóta egyfolytában SZERELMES VAGYOK!!!! -
#109 BKV -a legjobb számuk egyike.
"Dögölj meg bliccman te rohadt geciiii !!!!!" -
gergő992 #108 kapjátok be rohat geci békévésok