18
  • Flashy
    vegulis ha mukodik, vagy legalabbis kicserelik ha elromlik akkor nekem mindegy, kevesebb szemetet termelunk legalabb :))
  • AtisH
    Az utóbbi időben műa. dobozkában kaptam a vinyókat (WD, Seegate, Samsung). Talán csak a Maxtor volt zacskós. Egyébként ilyen dobozos vinyót a magyar boltokban nem nagyon láttam, igaz SATA-sat még nem vettem.
  • Darth Sith
    megyek perelni a Mistralt. zacsiba adták múltkor azta vinyómat ami leégett, és nem voltak hajlandóak kciserélni. Húúú hogy én mekkora belhét fogok csinálni!! bezárattatom az össze kurva mistralt! :)
  • Cat #14
    ezt hivják ugy hogy OEM, a dobozos meg BOX
    elméletben OEM-et csak vásárolt számítógépbe szerelhetnének be, csak ugy nem is lehet vásárolni
    nincs hozzá tájékoztató, magyar utmutató, szal az ilyenekkel simán lehet menni fogyasztóvédelemhez, ugyanis ezek kötelezők
  • BlueGold
    Elméletileg kiskereskedelmi üzletben csak dobozos terméket lehetne árulni, de Magyarországon ezzel is lehet sporolni pár ezer forintot az áron.
  • Flashy
    ja hogy a vincsesztereket mashol nem acskóba a kezembe adják hanem dobozban aruljak? :))
  • Me Ga
    Igen, igen, csakhogy ez SATA...
  • Pöty
    Nem olvastam el a cikket, csak egy reményteljes hozzászólás: remélem az okos mérnökök végre kifejlesztik azt a technológiát amivel slave állapotban nem kell eldobni a jumpert. Van háromféle vinyóm de ekkora f@szságot még nem láttam mint Seagateéknél...
  • [HUN]PAStheLoD
    ára? :)
  • Tiby
    Akkor ez lesz a csúcs