18
-
Flashy #18 vegulis ha mukodik, vagy legalabbis kicserelik ha elromlik akkor nekem mindegy, kevesebb szemetet termelunk legalabb :)) -
AtisH #17 Az utóbbi időben műa. dobozkában kaptam a vinyókat (WD, Seegate, Samsung). Talán csak a Maxtor volt zacskós. Egyébként ilyen dobozos vinyót a magyar boltokban nem nagyon láttam, igaz SATA-sat még nem vettem. -
#15 megyek perelni a Mistralt. zacsiba adták múltkor azta vinyómat ami leégett, és nem voltak hajlandóak kciserélni. Húúú hogy én mekkora belhét fogok csinálni!! bezárattatom az össze kurva mistralt! :) -
Cat #14 ezt hivják ugy hogy OEM, a dobozos meg BOX
elméletben OEM-et csak vásárolt számítógépbe szerelhetnének be, csak ugy nem is lehet vásárolni
nincs hozzá tájékoztató, magyar utmutató, szal az ilyenekkel simán lehet menni fogyasztóvédelemhez, ugyanis ezek kötelezők -
BlueGold #13 Elméletileg kiskereskedelmi üzletben csak dobozos terméket lehetne árulni, de Magyarországon ezzel is lehet sporolni pár ezer forintot az áron. -
Flashy #11 ja hogy a vincsesztereket mashol nem acskóba a kezembe adják hanem dobozban aruljak? :)) -
Me Ga #8 Igen, igen, csakhogy ez SATA... -
Pöty #5 Nem olvastam el a cikket, csak egy reményteljes hozzászólás: remélem az okos mérnökök végre kifejlesztik azt a technológiát amivel slave állapotban nem kell eldobni a jumpert. Van háromféle vinyóm de ekkora f@szságot még nem láttam mint Seagateéknél... -
#3 ára? :) -
Tiby #1 Akkor ez lesz a csúcs