1152
Silent Hill
-
#912 Ejnye-bejnye, ekkkora fanok s nincs meg eredetiben?? :O
Nekem a 4 kivételével az összes SH megvan plusz a film.Sajnálom hogy itthon csak ilyen gyatra verzióra futotta a DVD-ből...Láttam e-bayen egy fémdobozos 2 DVD-s verziót, na egy olyat biztosan be fogok szerezni.
SH5 meg sajnos PS3 exkluzív...de remélem pc-re is lesz...
Egyébként én akkora fanatikus vagyok, hogy a szakdolgozatomat is SH-ról készítettem.(Multimédiafejlesztés) ^^ -
#911 Semmi baj:) De legalább mások is így gondolják:) eggyel több Fantáziadús ember;) -
#910 Jah hoppá bocsi nem olvastam vissza:( -
#909 De azért köszi:) -
#908 Felesleges volt leírnod:) #860 -
#907 Húh biztos nagyon jó lesz a 2-es rész alig várom, de valahogy úgy kéne csinálni a történetet hogy valahogy a csávó(Sean Bean) lekerül Silent hillbe és megkeresi a feleségét meg a lányát(mint mondjuk a játékban a 2-esben hogy kap egy levelet a halott feleségétől hogy sh-ban találkozzanak, ha jól emlékszem...) -
#906 min haltál be? ja ok :D -
#905 Ezen behaltam... :DDDDDDDDDD -
#904 Jobbulást -
#903 :):D na midnegy én most megyek mert eléggé rosszul vagyok:S kcisit késöbb leszek:) -
#902 Hát ez kétségtelen így van. Az SH az egy nagy komplex Világ.
Érdekes ötlet, nagyon eltalált zenék, remek és összetett történetek, mi kell még?? Én tudom a választ :D 5. rész :)Ami már készül...nyami :P -
#901 nem az hogy nem tetszik:) Mert SAW a másik ami nekem nagyon tetszik:) csak épp ezaz más más téma:) a SAW inkább elgondolkodtatt, de az SH az egy VILÁG:D -
#900 2, részt én is várom nagyon SH-ból.
SAW?? Háááát izéééé nekem tetszenek :D
De végülis teljesen más műfaj a kettő sztem.
Meg úgy egyébként is az én filmes ízlésem eléggé szerteágazó :D -
#899 Okés:) Majd leszel:) remélem:D
Várom már a második részét a filmnek pedig még cska most készül:(
Különben szerintem SH sokkal értelmesebb pl mint a SAW sorozat:) És remélem egyetértesz:) -
#898 Ööööööö......ööööööööö.....ööööööööö
Ennyire nem vagyok fanja a játékoknak még :D -
#897 nah jaja én is megfofogm de most letölöttem:) jó az ugy:D Heather tényleg jó :) Ő Morrisék kislánya:) Nagyon LoL ahogy megvan cisnálva történet:) plus Sullivent is beadták a 4be aki már szerepelt a 2be Újságokban,A "liftes játékban" nem tudom tudod e mire gondolok:) -
#896 Hát nekem főként az amikor átváltozik a város. Az számomra csodaszép CGI.
Rólam tudni kell, hogy CGI buzi vagyok :D Ami filmben van 3D, az nálam már egy nézést tuti megér. Bár SH-t nem ezért szeretem -_-
SH, az SH. Bár számomra (sokakkal ellentétben) a 3. rész tetszik. Heather rulezz :D
De amikor megjelenik először Piramisfej az huh. Az nagyon ott van. Ahogy vonzza magaután a kardot, huh
Mondjuk nem emlékszem moziban a "kislányok" nála sikoltoztak-e, de amikor az elején megjelentek a Lying Creature-ok. Nah akkor pár csaj erősen elkezdett ilyen "júújj" hangokat hallatni :D
Én meg tök beleborzongtam a látványukba, mert totál a játékbéli alakjukat csinálták meg. A film alatt meg többször is végigfutott hátamon a hideg. Annyira jól ellett találva a film hangulata, hogy valami hihetetlen. A helyszínek is eszméletlenek.
Meg is kellene már vennem eredetiben. Sajna még nincs meg :( -
#895 nem gond:) csak gondoltam én is érdekesen néznék ki mellbimbo nélkül:D akkor ő isXD Nekem a kedvenc rélsze ma legeleje és a legvége:) -
#894 Jól van nah, láma kérdés volt, de hát a mai világban ezt már nem lehet tudni, pláne nem egy avatarból :D Nah meg hát nem is gondoltam arra, hogy egy lány veszi észre ezt a hibát :D
Mivel eddig ezt a kis "bakit" egy fiú sem említette O.o :D
Nah mind1 :) -
#893 De akkor is nagyon gyatrán lett megcsinálva a "bőre" sokkal ügyesebben meglehetett volna:) -
#892 Már nem tudom:) Különben hogyne lennék csaj mit látsz a Logomon? Lány vagy Fiú arcot?:P -
#891 Pffff micsoda figyelmesség. Amúgy lány vagy vagy fiú?? :D
Egyébként megnéztem és az egyik mellén kivehető a mellbimbó :D
Újra megnéztem :D Mindkét mellbimbóját lehet látni O.o
Vagy csak én vagyok vak? :O -
#890 Az meg a másik tényleg :D -
#889 Hát most nem akarok itt perverzkedni Dee nincs jol megcsinálva az a ruci nézd csak meg a mellét a csajnak eltüntek a mellbimbói -
#888 Jaaa talán mégis rájöttem :D
Hát nincs nála a kardja. Amit tudjuk mindig magánál hord :D
Ez szvsz fel sem tűnt O.o -
#887 Hát én most vagy 20x megnéztem azt a jelenetet amikor letépi a bőrét (szvsz enyhe hányinger befigyel xD :D) de nem igazán vettem észre azt a nagy hibát O.o -
#886 Háátt őő eléggé mélybenyomást tett:) De akkora hiba van a filmben:( Amikor tudjátok Anna-t kinyirbákolja és letépi a bőrét...na ott a hiba:) Kiváncsi vagyok ti megtaláltátok-e:P szal még nem mondom el a válaszotokig:) -
#885 Remélem közbeszólhatok. :)
Szerintem a legjobb részek azok ahol feltűnik piramisfejű barátunk. :)
Ezeknél a részeknél érdekes módon a moziba olyan csönd támadt, hogy el se akartam hinni..nagyon durva. -
#884 Az egész film... -
#883 XD jeee:) naja a nyelvtudás nem hátrny de nálam megvan:) és melyik a kedvenc részed? -
#882 Vágom, csak tudtam, hogy nem lesz egyszerű történet, és nem volt kedvem +ba még olvasni... :c
De most már (majdnem) perfekt vagyok, úgyhogy mehet eredeti nyelven... Meg úgy jobban is szól a házimozin, szomszédok nagy örömére, panel lakás rulez. -
#881 Áhh a kettő a legjobb:):P szerintem:)
Különben igen Angolul sokkal élvezetesebb..pl én mindent letudtam forditaniXD dehát az én vagyok:D A magyar az tényleg nagyon gázzos:S
de a dvd változatban van nyelválasztási lehetőség:P -
#880 Jah, bejövős volt nagyon, bár megmondom őszíntén, hogy nem volt minden tiszta... De aztán visszaolvasgattam a fórumban, és már kezd összeállni a kép... Majd vmelyik nap megnézem újból, most már nem szinkronnal (ami 1ébként elég gázos volt), hanem eredeti angol nyelven.
A játékokkal nem nagyon játszottam, csak a 2-vel, de azt sem nyomtam végig, hanem csak 2-3 pályán toltam, de az eléggé parás volt... :o -
#879 nah jaja:) Nekem meg alap:) mindegy letölöttem jó az ugy is:) majd disztokot szerzek hozzá:) Van hozzá ember:):D
ÉS neked tetszik a film? -
#878 Hooogyne, ráadásul digipakkos...
Viccet féretéve: egy mezei kiadás, alig van rajta vmi extra.
1-2 előzetes, meg egy nem túl hosszú werkfilm.
De még 2k-t is simán megér szvsz. Főleg a rajongóknak. -
#877 oké...hát ez meg szerintem nagykár hogy ilyen olcsó:( Szerintem:) És legalább díszdobozban van?? -
#876 Sztem max 2-3 hónap, és lejön az ára 1000 ft-ra. Mondjuk most is csak 2k, én meg 1200-ért vettem 1-2 hete... -
#875 Na igy szilveszter másnapján vagy mi...Kezdjünk neki 2007ben is az SH-nak:)
Na szóval most töltöm a DVD változatot sok-sok extrával:) Tök jó lenne ha lenne Alternatív befejezések rajta:P De majd megveszem eredetibe is szerintem majd EGYSZER:) -
#874 VISZONT ! -
#873 Szerintem még maradjunk a 2. résznél:) Még az sincs kész:) Majd ha az meglesz és olyan lesz a vége hogy következtetni lehet arra, hogy lesz folytatás majd akkor reménykedjünk:) BOLDOG ÚJÉVET!