Silent Hill - The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hellnight
Hát ez kétségtelen így van. Az SH az egy nagy komplex Világ.
Érdekes ötlet, nagyon eltalált zenék, remek és összetett történetek, mi kell még?? Én tudom a választ 😄 5. rész 😊Ami már készül...nyami 😛

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

Csibusz
nem az hogy nem tetszik😊 Mert SAW a másik ami nekem nagyon tetszik😊 csak épp ezaz más más téma😊 a SAW inkább elgondolkodtatt, de az SH az egy VILÁG😄
hellnight
2, részt én is várom nagyon SH-ból.
SAW?? Háááát izéééé nekem tetszenek 😄
De végülis teljesen más mûfaj a kettõ sztem.
Meg úgy egyébként is az én filmes ízlésem eléggé szerteágazó 😄

Csibusz
Okés😊 Majd leszel😊 remélem😄
Várom már a második részét a filmnek pedig még cska most készül😞
Különben szerintem SH sokkal értelmesebb pl mint a SAW sorozat😊 És remélem egyetértesz😊
hellnight
Ööööööö......ööööööööö.....ööööööööö
Ennyire nem vagyok fanja a játékoknak még 😄

Csibusz
nah jaja én is megfofogm de most letölöttem😊 jó az ugy😄 Heather tényleg jó 😊 Õ Morrisék kislánya😊 Nagyon LoL ahogy megvan cisnálva történet😊 plus Sullivent is beadták a 4be aki már szerepelt a 2be Újságokban,A "liftes játékban" nem tudom tudod e mire gondolok😊
hellnight
Hát nekem fõként az amikor átváltozik a város. Az számomra csodaszép CGI.
Rólam tudni kell, hogy CGI buzi vagyok 😄 Ami filmben van 3D, az nálam már egy nézést tuti megér. Bár SH-t nem ezért szeretem -_-
SH, az SH. Bár számomra (sokakkal ellentétben) a 3. rész tetszik. Heather rulezz 😄
De amikor megjelenik elõször Piramisfej az huh. Az nagyon ott van. Ahogy vonzza magaután a kardot, huh
Mondjuk nem emlékszem moziban a "kislányok" nála sikoltoztak-e, de amikor az elején megjelentek a Lying Creature-ok. Nah akkor pár csaj erõsen elkezdett ilyen "júújj" hangokat hallatni 😄
Én meg tök beleborzongtam a látványukba, mert totál a játékbéli alakjukat csinálták meg. A film alatt meg többször is végigfutott hátamon a hideg. Annyira jól ellett találva a film hangulata, hogy valami hihetetlen. A helyszínek is eszméletlenek.
Meg is kellene már vennem eredetiben. Sajna még nincs meg 😞

Csibusz
nem gond😊 csak gondoltam én is érdekesen néznék ki mellbimbo nélkül😄 akkor õ isXD Nekem a kedvenc rélsze ma legeleje és a legvége😊
hellnight
Jól van nah, láma kérdés volt, de hát a mai világban ezt már nem lehet tudni, pláne nem egy avatarból 😄 Nah meg hát nem is gondoltam arra, hogy egy lány veszi észre ezt a hibát 😄
Mivel eddig ezt a kis "bakit" egy fiú sem említette O.o 😄
Nah mind1 😊

Csibusz
De akkor is nagyon gyatrán lett megcsinálva a "bõre" sokkal ügyesebben meglehetett volna😊
Csibusz
Már nem tudom😊 Különben hogyne lennék csaj mit látsz a Logomon? Lány vagy Fiú arcot?😛
hellnight
Pffff micsoda figyelmesség. Amúgy lány vagy vagy fiú?? 😄
Egyébként megnéztem és az egyik mellén kivehetõ a mellbimbó 😄
Újra megnéztem 😄 Mindkét mellbimbóját lehet látni O.o
Vagy csak én vagyok vak? 😮

Csibusz
Az meg a másik tényleg 😄
Csibusz
Hát most nem akarok itt perverzkedni Dee nincs jol megcsinálva az a ruci nézd csak meg a mellét a csajnak eltüntek a mellbimbói<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
hellnight
Jaaa talán mégis rájöttem 😄
Hát nincs nála a kardja. Amit tudjuk mindig magánál hord 😄
Ez szvsz fel sem tûnt O.o

hellnight
Hát én most vagy 20x megnéztem azt a jelenetet amikor letépi a bõrét (szvsz enyhe hányinger befigyel xD 😄) de nem igazán vettem észre azt a nagy hibát O.o

Csibusz
Háátt õõ eléggé mélybenyomást tett😊 De akkora hiba van a filmben😞 Amikor tudjátok Anna-t kinyirbákolja és letépi a bõrét...na ott a hiba😊 Kiváncsi vagyok ti megtaláltátok-e😛 szal még nem mondom el a válaszotokig😊
Csibe001
Remélem közbeszólhatok. 😊
Szerintem a legjobb részek azok ahol feltûnik piramisfejû barátunk. 😊
Ezeknél a részeknél érdekes módon a moziba olyan csönd támadt, hogy el se akartam hinni..nagyon durva.

zaki
Az egész film... <#gonosz1>

Csibusz
XD jeee😊 naja a nyelvtudás nem hátrny de nálam megvan😊 és melyik a kedvenc részed?
zaki
Vágom, csak tudtam, hogy nem lesz egyszerû történet, és nem volt kedvem +ba még olvasni... :c

De most már (majdnem) perfekt vagyok, úgyhogy mehet eredeti nyelven... <#beka2> Meg úgy jobban is szól a házimozin, szomszédok nagy örömére, panel lakás rulez. <#vigyor1>

Csibusz
Áhh a kettõ a legjobb😊😛 szerintem😊
Különben igen Angolul sokkal élvezetesebb..pl én mindent letudtam forditaniXD dehát az én vagyok😄 A magyar az tényleg nagyon gázzos:S
de a dvd változatban van nyelválasztási lehetõség😛
zaki
Jah, bejövõs volt nagyon, bár megmondom õszíntén, hogy nem volt minden tiszta... De aztán visszaolvasgattam a fórumban, és már kezd összeállni a kép... Majd vmelyik nap megnézem újból, most már nem szinkronnal (ami 1ébként elég gázos volt), hanem eredeti angol nyelven.

A játékokkal nem nagyon játszottam, csak a 2-vel, de azt sem nyomtam végig, hanem csak 2-3 pályán toltam, de az eléggé parás volt... :o

Csibusz
nah jaja😊 Nekem meg alap😊 mindegy letölöttem jó az ugy is😊 majd disztokot szerzek hozzá😊 Van hozzá ember😊😄
ÉS neked tetszik a film?
zaki
Hooogyne, ráadásul digipakkos... <#idiota>

Viccet féretéve: egy mezei kiadás, alig van rajta vmi extra.

1-2 elõzetes, meg egy nem túl hosszú werkfilm.

De még 2k-t is simán megér szvsz. Fõleg a rajongóknak.

Csibusz
oké...hát ez meg szerintem nagykár hogy ilyen olcsó😞 Szerintem😊 És legalább díszdobozban van??
zaki
Sztem max 2-3 hónap, és lejön az ára 1000 ft-ra. Mondjuk most is csak 2k, én meg 1200-ért vettem 1-2 hete... <#ravasz1>

Csibusz
Na igy szilveszter másnapján vagy mi...Kezdjünk neki 2007ben is az SH-nak😊
Na szóval most töltöm a DVD változatot sok-sok extrával😊 Tök jó lenne ha lenne Alternatív befejezések rajta😛 De majd megveszem eredetibe is szerintem majd EGYSZER😊
Fido4life
VISZONT !

Csibusz
Szerintem még maradjunk a 2. résznél😊 Még az sincs kész😊 Majd ha az meglesz és olyan lesz a vége hogy következtetni lehet arra, hogy lesz folytatás majd akkor reménykedjünk😊 BOLDOG ÚJÉVET!
Fido4life
az lenne az igazán komoly, ha lenne harmadik rész, ami Heather történetét dolgozná fel 😊 bár szerintem nem nagyon találnának hiteles szinészt a szerepre

Csibusz
a happyend mikor megnyugszik a szellem és james visszatér máriával a városbol
Csibusz
nem direkt irtam neked...bocsika😊
Csibe001
#866 <---- Ezt felesleges volt írnod ezért ---> #864

#867 - S ezt miért nekem írod? 😊)

Egyébként neked melyik befejezés tetszik a legjobban az SH2 játékban?
Az én favoritom amikor James fel akarja támasztani az asszonyt.Jó kis darkos vég. 😊

Csibusz
Na szal igen ez egy eléggé érdekes dolog😊 Szal ugye csak a szellemük volt már..csak maguk sem tudnak róla ugyebár😊 És lehet azthiszik hazamennek,de ez azért van mert Silent Hill elengedte a lelküket.(mert aki ott volt bent a 3/4 gonosz volt valami céljuk volt hogy jóvátegyék vagy örökké elvésznek) így õket elengedte mert beteljesitették a "bosszút" és igy kijuthattak a város gonosz oldaláról..de ugyanugy ott votlak csak már saját világukban😊 ezért éreszte a férfi a nõ parfümjét például, meg hogy ott van vele..mert ott volt csak már a másik világban😊
Csibusz
Nem hiszem hogy meghal😊 sztem a második rész a játékban a vége az mikor Megnyugszik a szelleme a feleségének...csak mivel a filmben ugye nem betegségben halt meg😄 szal valamit csak kitalálnak akkor is😊Pl miért nem jött értük biztos elfeljtette õket meg ilyenek...ez lenne a jó szerintem😊
Csibusz
A Silent Hill 2ben van😊 hidd el nekem😊 FAN vagyok..csak tudom😛
Sztem õ kezd utánnajárni így nem megy kárba ez a remek szinész. A vége meg sztem az lessz hogy õ is meghal de legalább együtt lesaznek. 😊

Aiszont Alessa bosszújával már nem oylan borzongató SH. amikormentek kifele a városból már a köd sem volt olyan sûrû. Inkább mint egy pára, ami eltakarja az élõk világát.

Bár a 2-re biztos megint bedémonosodik a város... 😊
Csibe001
A Silent Hill 2-ben van mikor a feleség levelet ír a férjnek, James Sunderlandnek.

Szerintem ez tök király folytatás lenne!!!!😄
De én nem vágtam, hogy végülis a film végén hova mentek vissza,????
Segítsetek please😊

kirol
Ez a 3. részben volt? Mármint a játékban. Csak ott õ tette el láb alól a nõt. 😊

Fido4life
szerintem is ez lenne a folytatás

Csibusz
Pontosan😊 Alap hogy az elején haltak meg😉 okés megvan a 400.000.00Ft-os kérdés😊 A második rész elméletileg arrol fog szolni hogy Christopher visszatér Silent Hillbe mert Rose ír egy levelet neki, kisebb átalakításokkal😉 De szerintem ez nagyon jó folytatás lehetne😊 és én ezt is olvastam a következõ részrõl😊
Szerintetek milyen folytatás illene legjobban bele a képbe? (mert szerintem alap hogy a férj amilyen önfejû maga kezd utánajárni megint a dolgoknak majd) Na várom a válaszokat😊
Szerintem is az elejémn. Jó erõsen odacsapta aí fejét. + amikor a Rendörnõvel találkozot annak is vérzett a feje, és monda is hogy leesett a motorról és beverte. Szóval már õ is halott volt.
hellnight
Hmm nehéz megmondani. Silen Hill furcsa város 😄
De sztem már az elején meghaltak, amikor Rose a kocsival lefékezett és beleverte a fejét a kormányba. Lehet, hogy már itt nem éltek. De az is lehet, hogy csak a legvégén haltak meg O.o

Csibusz
azé jól megnézted😛 ha nemtudtad😊 huhh azé jó lesz ha jön a 2dik rész..wáá várom😊 menjünk eggyütt megnézni majdXD...
Sztem aki nem játszitt a játékkal elsõnek semmit nem értett a filmbõl😊
vitassuk meg😊 szerintetek mikor halltak meg a filmben Sharon és Rose!!!???
Fido4life
ööö..nem

Fido4life
Heather Mason angol hangja, Heather Morris a Silent Hill 3-ban...

Seth
jahogy te a szinkronszínésznõt ismered talán személyesen?? ^^

PSN ID.: Beegabor

hellnight
Hmmm nem tudom. Én ezt a Heather Morris-t a silenthill.hu-ról tudom. Meg ez a szinkronhang ez nem tudom mi akarna lenni O.o Most ezzel a magyar szinkronra gondoltál?