Silent Hill - The Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy keresgéltem ilyen Limited-ek után. Hát a 4. résznek találtam, a 3-nak ilyen Mini soundtracket találtam, meg pár Remixes zenét 😮
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
No meg, csak a filmes részleget nézegetem 😄
Asszem ezeknek a Limited Edition-oknak utánanézek 😄
Akartam mondani meg van mind a 4 játék zenéje
(Csak a mindhármat jobb leírni betûkkel xD)
Csibusz: én ált 2-ig szoktam netezni, addig meg néha-néha felnézek erre a fórumra is 😊
SH2-nek milyen más OST-je van még? O.o
Ha gyors lenne a feltöltésem már feltöltöttem volna valahová 😞 😄
Nagyon Cool-ok az effektek a filmben a technika...áhh amikor a suliban a Wcben átváltozás történik na az nagyon jó, ahogy lepereg a csempe😊 én azt a részt külön díjjaznám😊
Ráadásul a Shadow of the past alcímrõl már kiderült,hogy nem ez lesz.
Egyébként ha van rá igény akkor feltölthetem a szakdogám valahova, hogy a fanok megtekinthessék.
S még valami, nem tudom ki csinálta de van egy Silent Hill dvd amit egy rajongó csinált, ez egy movie, már egy ideje megvan de mostanság jutok el addig , hogy megtekintsem, majd írok róla hogy milyen.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Nekem a 4 kivételével az összes SH megvan plusz a film.Sajnálom hogy itthon csak ilyen gyatra verzióra futotta a DVD-bõl...Láttam e-bayen egy fémdobozos 2 DVD-s verziót, na egy olyat biztosan be fogok szerezni.
SH5 meg sajnos PS3 exkluzív...de remélem pc-re is lesz...
Egyébként én akkora fanatikus vagyok, hogy a szakdolgozatomat is SH-ról készítettem.(Multimédiafejlesztés) ^^