Silent Hill - The Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom miért, nem vagyok illyedõs de az ott akkor Dolbyban nagyon hatott. Azóta a DVD-n megnézve már nem de akkor eléggé megilyesztett. Át bírtam érezni a szerencsétlen nõ heylzetét. + Most láttam elõször olyat (nem vicces filmben) hogy valaki félelmében elájuljon... 😊
Talán a vége nincs megírva még...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Én sokkal inkább a Street Fighter-re, Mortal Kombat-re és a Tomb Raider-re gondoltam, a többi B-C-D-...-ZS kategoriás szemétrõl már nem is beszélve...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
football without ultras is nothing
Ugyanúgy szar a Doom , Alone in the Dark "adaptáció"...
Resi3 Trailer meg nem sokat árul el, ugyanúgy nem horror lesz hanem öljük a zombikat 80-90 percen keresztül, ebbõl nem tud kinõni a Resident sztem.Az 1 olyan szinten csalódás volt hogy a kettõt meg sem néztem.Az egyet nem kellett volna annyira elcseszni hanem ott építeni a sztorit s akkor talán más lett volna. 😊
Ott van pl a RE. Pár néven meg pár egygezésen kívül szinte SEMMI köze sincs a Resident Evilekhez. Lehetett volna egy jó szereplõkkel, hangulattal, nagyjából a játékot követve csinálni belõlle egy jó kis filmet de erre valami aygatlan akciómozis marhaság let belõller és az egymást követõ részeknek egyre kevesebb köze lett gaméhez ez valszeg a 3. részben fog kicsúcsosodni ami valszeg már nyomokban sem fog emlékeztetni a játékra.
A SH ezzel ellentétben egy jó színvonalas adaptáció, már ami a képi világot és a hangulatot jelenti. Meg merem kockáztatni, hogy az ELSÕ IGAZÁN jó/hû adaptáció amit eddig láttam.
A máik nagy reménységem a Prince os.. osrozat lessz de az nem ide való...
És szerintem is ilyen Pc játék adaptációt életemben nem láttam😊 Pl nézd a Resident Evilt:-) Sokszor köze nem volt az eseményeknek a játékozXD De most láttam a 3. résznek a trailerét és eléggé biztató hogy elsivatagodás történt😊 Szal várjuk azért elõszeretettel a R.E. 3-mat😊
Igaz nem volt nagy konkurencia, mivel az összes többi olyan játékok alapján készült amiben alapból nincs sztori...
"minden a buta amerikai szájába rágunk" - erre mondj már példát lécci.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Respect Christophe Gans, alig várom már a kettõt...
Lehet hogy valóban meghaltak amikor "beütötték" a fejüket a szereplõk, de sztem ez nem olyan egyszerû. A rendõrnõ pl. elég szépen ordítozott amikor elégették halott létére... Talán a normal és a dark silent hill közötti váltások azok, amikor az élet és a halál mezsgyéjén mozognak...
Mondjuk ez általánosságban igaz a SH epizódokra, hogy mindenki azt képzel bele amit akar. Ezért írtam anno, hogy SH-ben nem annyira a sztori hanem inkább a hangulat dominál <#vigyor3>#vigyor3>
Nem tudom volt e már szó róla, de nézzétek meg ha tehetitek a Jákob Lajtorjája ill David Lynch : Útvesztõben címû filmeket, sokat merít ezekbõl SH.Ill wikipedian olvastam, amit régebben hallottam de nem volt még hivatalos, hogy valóban lesik a Konami emberei a különbözõ fórumokat s beleépítik az egyes emberek véleményét a játékokba, persze amelyik teória érdemes erre. 😊
Mert ha egy ember meghal ahogy Prof William is mondta üzenetet tud küldeni😊 Eléggé egyszerüen csak felkell venni😊 Mert azt hallják..Pl Fehérzaj cimû film😊 Meg a Spektrumon asszem volt nemrég errõl szó😄 vagy Discovery Channel-en nem tudom😄 de a lényeg ami lényeg ez igy van😛 ÉS mind meghaltak de a Kocsi NEM!!😄
Játszd végig a Silent Hill 1-et és megláthatod milyen egyéb vége lehetett volna a filmek.
Akkor lehet hogy Silent Hill egyfajta kapu az élõk világa és a holtak világa (talán pokol?) között? Tehát ha visszamennek Silent Hillbe, és talán megkérik Alessat hogy nyissa meg a kaput az élõk világába... Akkor elméletileg lehetséges hogy visszatérnek? Mellesleg sztem igaz az elméleted hogy csak látni akarták utoljára a pasast, de kocsival mentek vissza, és a kocsinak nincs szelleme és szellem nem vezethet fizikai tárgyat, szóval sztem a rendezõk sem tudták istenigazából hogy mit akarnak a film végére... De végülis ha tudtuk volna... Akkor most nem lenne belõle ilyen népszerû topic.... Nem? 😊
Az ilyen oaranormális jelenégek cuccban volt egy olyaan eset amikor egy férfi meghalgatta a felesége hangját a (ami valami miatt nagyon rossz minõségû volt) az üzenetreögzítõn, de nem értette tisztán. Aztán kiderült hogy a feleség gépe lezuhant és már legalább 2 napja halott vola amikor az üzenetet küldte. 😊 Szóval paranormáli szempõontból lehetséges. 😊
Azt hiszem már valahol leírtam de akkor megint...
Az a ködös cucc sztem valami megálló lehet az IGAZI tulvilág és az élõk világ között. Emlészewl a végén nagyon ritkás volt, épp mint egy fátyol. De SH -ban sûrû sötét volt + a sötétség. Az ottani bûnök + a Dark Alessa? (már nem melkékszem a nevére pontosan) ereje fertõzte meg/torzította el azt a területet. Az ottani lakosok is meghaltak tûzben.
" - Meghaltak a tûzben amit felidéztek. "
De õk azt hitték nem, hanem csak lazán világvége volt. A hitülk ereje, bámilyen gonosz és elfajzott ez a hit, tartotta ott õket (mint eggyes médimuko szerint a lélek amíg nem jön rá hogy meghalt nem hagyja el a világot.) + nem engedte Alessát hozzájuk.
Aki itt is meghal az megy tovább (rendörnõ és szektatagok) de sztem egy idõ után mindenki elmegy...
2 dolog lehet.
1. Sharon + Rose is elmennek egy idõ után, csaj még hazajöttek hogy lássák az aput. Nem voltak meglapve hogy még mindig köd van meg hasonlók. Sztemmár rájöttek és belenyugodtak.
2. Ott ragadnak mert még nem akarnak elmenni. Ebbõl egy folytatást lehetne kihozni. Monjuk pont mint a SH2 -ben ahol a pasi levelet kap a rég halott feleségétõl...
Nyílván nem véletlenül. -.-
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Na Igen a Nõ és a Lány,de milenne a ha a nevükön szolitanánk? Nem érdemlik meg? DE😄
Szóval Rose és Sharon már az elején meghaltak igy igaz Cybil-el eggyütt😊ÉS igen Sh csak egy a halál és az élet közötti utnak😊 És csibének teljes mértékben igaza van nézd meg a dátumokat😊 Személyem szerint én játszottam az összesel😊 Szóval max akkor mondj errõl véleményt ha ismered mindegyiket espio😊 Elmondom neked csak neked hogy korához képest az elsõ rész is fantasztikus grafikát nyújtott😊 De a 2,3,4 már csodákat mûveltek hiszen majndem 2-3 évvel szerintem a akkori kornál tulvoltak😊 Na leritam szerény véleményem lehet csesztetni de csibe megvéd😄 igaz??😄
"De a grafikája kicsit (hm... laza)" - tisztába vagy vele hogy mikor jöttek ki ezek a játékok??S még mai szemmel is nagyon szépek tehát nem értem mirõl beszélsz. 😊