1152
Silent Hill
-
#1072 de hát nálam nem jelenitette meg hogy fent vagy:S
Nem tom mibaja majd ujratelepitem:) -
#1071 na felvettelek újra de egyenlőre semmi...:O -
#1070 Én??:D Nem hiszem mostanába leálltam:) Marad a buli meg a Dance:P
Itt a jó idő:) letettem a gépet meg a játékokat meg a filmeket:) Megyek megveszem korimat és megyek,ha mindenigaz leteszem majd a josit mocira és go speedel:):D -
#1069 adhatnál linket..:) -
#1068 Csibusszal vigyázz...ő hardcore SH rajongó -
#1067 Szija, elküldenéd nekem MSN címemet megadom:) -
Gyurmix #1066 Sziasztok...Én megcsináltam a The Movies játékkal a Silent Hill filmet...Elégjolett sokak szerint...Van benne para bőven...A haverom azt mondta a multkor finoman szolva..Bazdmeg te kész vagy :)))
De majd lassan nekilátok a 2 dikrésznek is ami szintén ugy 85-90 perces lesz mint az első is volt...Szép napot sziasztok....
-
#1065 én nem töröltelek:S:S
Miért töröltelek volna? hmm akor vegyél fel ujra mert én nem emlékszem hogy töröltelek volna...:S -
#1064 Csibusz amugy te miért töröltél msn-ről ? Dx -
#1063 ezt meg elírtam,ha visszatekintünk:) -
#1062 De ha szeretnél MINDENT tudni akkor ajánlom neked a www.silenthill.hu-t azon belül a Még... nevezetű menüt és azon belül a Lost Memoriest:)
Mondjuk én nem innen tudtam meg mindent hanem végigjátszottam 1-től 4-ig és a végére ha többször végigviszed teljesen tiszta kép (bár valakinek elsőre is)De azért innen is meglehet tudni néhány csalafintaságot. -
#1061 Ez nagyon hosszú dolog:)
És a gond hogy azért a Film és játék story ha visszatontünk eltér ám:P Mert Alessa anyja a Filmben nem gonosz viszont a játékban annál inkáb:P -
#1060 lol nem -
#1059 Igazatok van, de a nyomasztó hangulatot hagyjuk a harmadik világhávorúra. Én belekóstoltam az SH-ba és ha hús-vérként éltem volna meg nem csak a bokámat fostam volna le. Nagyon dúrva. Hamár itt vagyunk mi a storyja?
Máig se jöttem rá. Valami sátánista szekta tagjai ölik meg a kiscsajt, aki bosszút áll? -
Prof William #1058 Szerintem is a nyomasztó hangulat a lényeg. Az ilyen (és akkor hirtelen hátulról a nyakadba ugrik üvöltve a szörny) dolgokon meg lehe ilyledni, de ott csak a hirtelenség mitt. Az a lassú ideghúzás sokkal izgalmasabb. -
#1057 Hát igen és is ezt mondm hogy nem az a lényeg hogy lefossad a bokád,hanem hogy nyomaszon a dolog...de mindegy szal nem én állitom azt hogy az a lényeg hogy kihulljon a hajad a végére + megőszülsz.De hagyom Espionak az igazat... -
#1056 Hogy lefossad a bokád?? :O
Nem rossz felfogás :D
De én inkább maradok annál, hogy SH-ban a lényeg a nyomasztó érzés s a bármelyik pillanatban történhet valami s ezért majdnem csak lefosod a bokád érzés van.Hm? :) -
#1055 Ahogy vesszük:) De különben a smiley a kérdésem végén például arra vonatkoztatt hogy viccelek de mindegy.OK legyen igazad...ennyi -
#1054 te úgy érzed? -
#1053 Most vitatkozol??:P -
#1052 őőőő. de... -
#1051 figyelj oké annak is benne kell lennie:) de szerintem nem az a főőmotívum az SH-ban hogy lefossad a bokád:D -
Prof William #1050 Monjuk amikor előszö fordul át a város és jönnek azok a kis égő izék... Ott eléggé markoltam a karfát...
Nem tudom miért, nem vagyok illyedős de az ott akkor Dolbyban nagyon hatott. Azóta a DVD-n megnézve már nem de akkor eléggé megilyesztett. Át bírtam érezni a szerencsétlen nő heylzetét. + Most láttam először olyat (nem vicces filmben) hogy valaki félelmében elájuljon... :) -
#1049 lennie... -
#1048 is... -
#1047 De pont hogy annak kéne... -
#1046 Hát nem is a beszaratás a lényege;) -
#1045 Ez jó játék és jó film, de nem lehet tőle beszarni. Sajna... De az a tipikus nyomasztó SH hangulat mindenért kárpótol... :D -
#1044 Háát ja én szívesen vettem volna ha van benne pl. Alternatív befejezés(ek) menüpont... :) -
#1043 Mondjuk a Resident Evil sztem pont nem jó hasonlat, mert az is elég jó volt...már amit egy ilyen zombis-vírusos-kommandós filmből ki lehet hozni
Én sokkal inkább a Street Fighter-re, Mortal Kombat-re és a Tomb Raider-re gondoltam, a többi B-C-D-...-ZS kategoriás szemétről már nem is beszélve... -
#1042 jajaaa,és másik 10x sz@rabb filmekért meg sokkal többet elkérnek ez az ami igazán vicces -
#1041 Én nyitóáron vettem 2000-ért, de kiadtam volna érte 4000-et is.Csak szar hogy egy werkfilmen, előzetesen kivül semmi extra nincs... -
#1040 Hmm.Nemtudom,szerintem többet ér mint 990 Ft,dehát mindeki gondolj amit csak akar:) PL eléggé gusztustalan az hogy nekem is megvan DVD verzió,kintvan az a fül a menüben hogy Extrák és semmi se történik...magyarán nincs is Extra benne...Lehetne kimaradt jelenetek, vagy őő több befejezés,dehát MAGYARORSZÁG:P -
#1039 Ja, milyen gusztustalan hogy itthon csak ez a silány kiadás van...felháborító..
-
#1038 Mert pont 990Ft-ot ér. Legalább a csóró is megveheti. -
#1037 Miért is?? -
#1036 Nem is ér többet:P -
#1035 MICSODA??? Az igen...FelháborítóXD -
skristof #1034 most jövök a CBA-ból és 990-ért van a SH dvd-n. beszarás... :c -
#1033 pontosan:)