Silent Hill - The Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit sok pénze menne el rá 😄
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
Legalábbis nekem tetszik a film. Jövõhéten megyek én is moziba 😄
Igen azt elfelejtettem mondani hogy a messengers az letöltõs kategória. 😊
Zodiac ezt meg lesd meg hátha megnyeri a tetszésed.David Fincher film szóval túl rossz nem lehet.
A The Messengers alég átlagos horrornak tûnik, elegem van hogy abból hogy a pár éves kisgyerek komoran néz a kamerába és ettõl a nézõnek félnie kell).
A Zodiac-ról még nem hallottam.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mondjuk úgysem fogom megnézni xD
Holmi gagyi szinkronos verzióval nem fogom rontani az élményt -_-
Inkább majd megnézem aviban. Sajnos még nem vettem meg a DVD-t. Ne tagadjatok ki 😞
Egyébként sztem nem lesz megvágva. TV2 annyira nem szokott cenzúrázni. RTL Klub szokott, de mostanában már õk sem nagyon O.o
Viszont reklámk úgyis lesznek benne ><
Atisz: Pont hogy most jön végre néhány jó film moziba, legalábbis szerintem érdemes lesz megnézni a 300-at, a Zodiac-ot meg jön valami horrorszerûség is, Messengers azt hiszem az a címe. 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nem igazán lesz most a moziban jó film. A Véres Gyémántot láttam utoljára, na az nagyon jó volt. A Grudge 2-rõl pedig ki kellett volna jönni... -.-
KAPCSOLD KI!!! NEM HALLOD KAPCSOLD KI!!!
😄😄
Búg a sziréna elsötétedik a kép... Mewgtalálja a csávót a keritésen valaki mögélopakodik Rose megfordul... és a következõ képen magához tér a tekepályán. 😊
Meg a végsõ leszámolás vágásáraleszek kíváncsi... Én nem nézem eg dse majd írjátok meg milyen lett 😊
Nem kellett sokat várni,hogy leadják a tv-ben😊
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
Itt a jó idõ😊 letettem a gépet meg a játékokat meg a filmeket😊 Megyek megveszem korimat és megyek,ha mindenigaz leteszem majd a josit mocira és go speedel😊😄
De majd lassan nekilátok a 2 dikrésznek is ami szintén ugy 85-90 perces lesz mint az elsõ is volt...Szép napot sziasztok....
Miért töröltelek volna? hmm akor vegyél fel ujra mert én nem emlékszem hogy töröltelek volna...:S
Mondjuk én nem innen tudtam meg mindent hanem végigjátszottam 1-tõl 4-ig és a végére ha többször végigviszed teljesen tiszta kép (bár valakinek elsõre is)De azért innen is meglehet tudni néhány csalafintaságot.
És a gond hogy azért a Film és játék story ha visszatontünk eltér ám😛 Mert Alessa anyja a Filmben nem gonosz viszont a játékban annál inkáb😛
Máig se jöttem rá. Valami sátánista szekta tagjai ölik meg a kiscsajt, aki bosszút áll?
Talán a vége nincs megírva még...
Nem rossz felfogás 😄
De én inkább maradok annál, hogy SH-ban a lényeg a nyomasztó érzés s a bármelyik pillanatban történhet valami s ezért majdnem csak lefosod a bokád érzés van.Hm? 😊