1152
Silent Hill
  • gator
    sziasztok!
    lattam a filmet es szerintem nagyon jo volt az adaptacio!foleg a jatekbol ismert szornyeket sikerult teljes mertekben athozni ! Viszon azt nem ertem Rose es a gyereke a balesetben meghaltak(+a zsarucsaj)?mert a film vegen ugye kijutnak a varosbol es haza is mennek de nem abban a vilagban vannak ahol ROSE ferje.
  • skristof
    na akkor én jártam a legjobban, mert még nem játszottam a játékkal... :)
  • haxoror
    Nagyon szar minőség :(
  • Sadun Tryst
    mondjuk nem mintha engem zavarna :D
    a lényeg az, h nekem tetszik, a többi fejére meg tekerek egy brióst ha beszól :)
    Kijött egy ilyen verzió:
    Silent_Hill_(2006)_SaGa_CAm_KVCD_by_Hockney(TUS_Release)
  • kirol
    Én biztos vagyok benne, hogy nekem tetszeni fog. A trailer is tetszett. Más véleménye meg nem érdekel.
  • Prof William
    Ha arra a sorsra jut nem baj... Én biztos örömmel fogom nézni és nem azt fogom lesni, hogy "jujj ez nem pont így van!"
  • Sadun Tryst
    aki ismeri az univerzumot.
    úgy néz ki a silent hill arra a sorrsa jut, mint az ff7 - ac. de talán annyira nem. de sztem egyértelmű, h elsősorban rajongóknak készül a film :)
  • Prof William
    Én úgy űlök be rá mint filmre...
  • Unknow
    Én elolvastam azt az ismertetőt amit ide beraktál és sztem abból levonva semmi gond nincs a filmmel. Úgy látom aki a kritikát írta úgy ült be mint játékos és nem pedig néző. Igen a nézőnek igenis el kell magyarázni a dolgokat és nem szeretik a vakfoltokat. Akkor meg az lenne a gond,hogy minden csak úgy van és semmi nincs megmagyarázva. Amúgy örülök neki,hogy azért leírta,hogy mi benne a jó mert én legalább tudom,hogy pont azt fogom kapni amit vártam. Egy Silent Hill FILMET :P Mert bárhol olvastam eddig ismertetőt abból az jött le,hogy a hangulat meg van és még is szar... Sztem elég gáz,hogy a legtöbb ember nem úgy ül rá be mint egy filmre hanem mint egy játék adaptációra. Na mindegy...szombaton én is megnézem :)
  • kirol
    Tök jó, akik már látták, mind azt mondják, nem egy nagy szám, finoman fogalmazva.
  • kirol
    Silent Hill beszámoló
    "Tehát minden szép és jó? Nem. Ugyanis a Silent Hill egy rossz film."

• Sadun Tryst
    én eddig úgy vettem észre, h a nagy filmeken kívűl (gyűrük ura, stb), szinte az összes le van húzva. 6.8 csillag, 7 csillag, ami szerintem sokszor közel sem reális. szóval én is csak annyira nézem, meg az értékelést, h nagyjából tisztában legyek vele, h mire számítsak. (persze ez alapján még sose döntöttem, h ezt filmet látnom kell vagy a jó életben nem nézném meg)
  • winnie
    épp hogy lehet adni. nem véletlenül vannak magasan a jó filmek - ráadásul éppen a játékos réteg szavaz. (de, ha nem adunk rá, akkor a rossz film miért kezdődik 5 csillagnál?)

ha az elfogultság faktort kivesszük (37%-a szavazóknak 10/10 adott (mert van hülyegyerek, aki meg 10-et adott rá), 7%-uk 1/10-et), akkor nagyjából lehet látni a reális eredményt.

nem mindeható, de nagyon jó támpont.
  • Sadun Tryst
    IMDB-re nem szabad adni, mivel nemzetközi, és mint mindenhol itt is sok fikázó van. csak azért mert játékadaptáció, lehet már 1 pontot adott rá elég sok hüjegyerek. szal ami már 6,5 csillag, arra már érdemes figyelmet fordítani. a rossz filmek kb 5 csillagnál kezdődnek.
  • Prof William
    Bocs a szövegért... ha gyorsan írok és egy szemeteskukát viselő néni átnyom rajtam egy kardot, néha tévesztem a betűket...
  • Challanger
    Ebben teljesen igazad van.
  • Prof William
    Nem hiszem hogy máfajújjító lessz. De hogy kellemses darab lessz at reméllem...

Csak attól félek hogy nem fogok parázni rajta. Amíg a többiek félnek a lényketől és újjongok, hogy jé ezt ismerem! Meg ezt is! Wááá mint a filmben!
  • mesor
    Én úgy vagyok vele ha nekem tetszik egy film és jónak tartom akkor felőlem aztán kaphat 1-es osztályzatot is.
  • Challanger
    Végülis én úgy vagyok vele, hogy kb. 6.5-től már jó egy film. És nem csak nézhető, hanem tényleg jó. Legalábbis ez az én tapasztalatom.
    Csak annyira tetszett mindenkinek a trailer, meg előre úgy beszéltek róla, mintha vmi műfaj újító film lenne. Csak ezek miatt lepett meg a 6.9 csillag.
  • Prof William
    6.9 az jó nem?

Mármint lerhetne roszabb is...
  • Challanger
    Mára, 19:15-ös előadásra foglaltattam jegyet. Majd beszámolok az élményről.
    Remélem jó lesz. Már nagyon vártam, de az IMDB 6.9-es eredménye kicsit elbizonytalanított. Bár nagyrészt 8-9-10 csillagot kapott.
  • Derapo
    Azaz.Majd szépen megtisztulnak a gondolataik.Ha meg nem hát maj megoldja Piramisfej néni:)
  • haxoror
    Ja én is azonnal töröltem, láttam már elfogatható kamerás filmet de ez a Saga Cam tényleg nagyon szar :(
  • Prof William
    Szegények...

Szerintem amúgy az összes kritikust, riportert és sztárt wel kéne küldeni Silent Hill városába, egy laza ksi hétvégére. hátha megjavulnak. :) De han nem az sem baj. :)
  • mesor
    hmm...

Milyen szarba lehetnek a kritikusuk. Nem hallgat rájuk a közönség! :D
  • Prof William
    Reméllem a moziban is félelmetes lessz. De nem a rosszasága mitatt. :)
  • mesor
    Ami a neten kering változat az valami borzalmasan rossz minőség. De tényleg félelmetes hogy milyen rossz. Ahogy lejött azzal a lendülettel töröltem is ki a picsába.
    A feliratok.hu-n elkezdte hallaás fordítani chetory.
  • wesker24
    na az szuper te kirol ird már meg privátba az e-mail cimed !!!!
    aztán elküldöm az e-mail cimedre a leirásokat hogyan kell svcd-re feliratot csinálni !!! abba benne lesz hogy milyen programok kellenek a felirat szerkesztéshez !!! Lehet hogy ma este lehet hogy csak holnap délután tudom elküldeni a leirásokat !!! Maga a művelet nem túl bonyolult csak maga az átkonvertálás amig ráteszi a feliratot az svcd-re az a gépteljesitménytől is függ !!!
  • kirol
    Nekem nincs semmilyen feliratom, csak itt kötekedik ez az illető, és azért kérdeztem csak tőled.

Döggtől kérdezd, ők fordítanak valamit.
  • kirol
    "Svcd-re feliratot rakni mi sem egyszerűbb annál már számtalanszor csináltam olyat hogy svcd-re ráégettem a feliratot és jó volt !!!"

Hogyan kell? Ez mindig is érdekelt.
  • wesker24
    na azért azt nem mondanám hogy profi vagyok angolból azért az erős túlzás lenne mondjuk inkább azt hogy közép szinten értek az angolhoz!!!

Svcd-re feliratot rakni mi sem egyszerűbb annál már számtalanszor csináltam olyat hogy svcd-re ráégettem a feliratot és jó volt !!!

Úgy tudom a Silent Hillhez még nincs felirat persze ha lenne angol akkor azt leforditanám !! Ird már le légyszi mihez van feliratod ??

Azért annyira profi meg nem vagyok hogy hallás után forditsa le a szöveget !!
  • kirol
    Most már leszállhatnál rólam!

wesker24 van szükséged feliratra vagy sem?
  • vg
    Honnan tudod, hogy nem profi angolból?
  • kirol
    Ezt mondtam én is, "egész" jó az. csak felirat nélkül minek? SVCD hez hogy lehet amúgy is feliratot rakin?
  • wesker24
    csak egy picit lassan jön mindegy csak akkor is kivárom
  • wesker24
    Én találtam egy ilyen verziót Silent Hill (2006)Saga Cam KVCDmegnéztem a sample videót és egész jó volt a képminősége neki is álltam tölteni.
  • zaki
    Látom teljesen belezúgtál abba a piramisfejűbe. :D
  • Laky
    "A gyerek a tökös a nő és a Piramisfej..."

:DDDDD