Silent Hill - The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
most néztem meg. <#wow2>
nagyon jó lesz. <#wow2>
tutira megnézem majd moziba <#ijedt>

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚRRR ISTEN!

Nagyon jü kis trailer! Hangulet meg minden ott szeren! A kezdés is remek.
De mi ez a sok ember? Mármint normális? Ott ragadtak elfeledve? Na biztos hogy érdekes lessz. Meg beteg. Ez nem gy Uwe Boll producsön emberek! Ebbõl lessz valami!
ÁÁÁÁÁ!! Nagyon ott van!! A feeling uaz számomra! És elõkerülnek a régi jó "ápolónõk" és azok a deformált izék😊)) Elsõ helyre lépett a várólistámon!

Voltan
Ott van nagyon. Ezt a filmet csak nem b****ák már el...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!! HIHHHETETLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
NEM GONDOLTAM VOLNA, H ENNYIRE VISSZA TUDJÁK ADNI!!!!!! a ZENE ugyanaz, a kép UGYANAZ!!!!! ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

TOP1-re lépett a várólistámon!

Sadun Tryst
én azt hiszem, most megakadtam abban, mert túl gyengék a hõseim 😄
nem tépoltam sehol... 😞
pedig vagy 20 órám már nekem is benne van, újra kezdeni meg nem nagyon akarom...
és innentõl szerintem ne offoljuk 😄
(mármint csak SH téma menjen)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
igen, én is úgy fogom 😊

zaki
hmmm, akkor azzal lehet nyomni pc-n is emulátorral, ugye? 😊

Seth
ufff, chrono triggert ne is említsd, keresztül kasul végigvittem, lehet benne vagy 50 órám. Azért snes játéknál ez nem semmi

PSN ID.: Beegabor

Sadun Tryst
az még ps1-re jött ki.

zaki
elsõ rész még ps1re jött ki? vagy az is már a 2-re?

Sadun Tryst
az elsõ részt most akarom végigvinni (már letöltöttem), de elõtte ott van a 3 zelda meg a crono trigger 😄
szal téli szünet lesz belõle ^_^

zaki
zsír <#eljen>

már csak egy trailer kéne, aztán jöhet a film <#smile>

Seth
Nálam a toplista:
1-valami eszméletlen volt vele játszani, fõleg este- nagyon nyomasztó volt
3-az elsõ rész folytatása, szerintem fantasztikus lett
2-mellékvágány, nem nagyon szeretem-inkább frusztráló volt mint nyomasztó
4-még nem szántam rá magam hogy végigvigyem ( erdõs pályánál vagyok)

Sadun Tryst
a 4. rész tényleg elég érdekes lett, sõt már a végén kicsit flusztráló, h a szobánkban is szellemek vannak 😄
a 3. nagyon eksün-orintált lett, de gyönyörû volt a grafika, és nagyon jó volt a történet. a játék végén az effektek pedig nagyon büntettek.
a 2. rész pedig úgy ahogy volt, mestermû 😊

Seth
A teaserek már csak ilyenek. A filmben természetesen(illetve nagy valószínûséggel) nem lesz így elmosva meg remegtetve, efektezve a kép, pedig ez adja meg a hangulatát. A 4.rész trailere volt hasonlóan megcsinálva, éshát az nekem jobban tetszett mint maga a játék

Sadun Tryst
ebbõl a videóból nekem csak 1 dolog jött le eddig, h a zene oltári nagy lesz!
a film hangulata is így elég jónak tûnik, de azt igazán majd csak akkor lehet meghatárlozni, mikor már láttuk a filmet 😊

nem ez lenne az elsõ film ami trailer alapján nagyon gusztának tûnt, a film meg egy kupac sz*r volt...

továbbra is reméljük a legjobbakat! 😊

Iori
jaja, én is nemrég néztem meg, úgy tûnik hozza a játék hangulatát

I love this game!

Seth
Whaaaa, itt a teaser trailer,nagyon durva Tõccsétek

link: Hardwired

grebber
Remélem frankó lesz.

Next PC upgrade: 2022

Voltan
<#wow1> Azta! kib**** jók a képek, abszolút a játék hangulata. Megyek, fel is rakom megint a 3-at!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Az tetszik benne, h meg tudták csinálni azt, amit a játékban is....sivár, de mégis érzed, h van ott még vmi...VÁROM!!

Seth
No, szerintem ez egész türhetõre sikeredett. Márami a díszleteket illeti. A story meg a többi remélem nem jut alone in the dark szintre 😄

Törölt felhasználó
Nagyon frankó képek.Most már jöhetne valami brutál trailer is😊
zaki

iszonyat lesz. alig várom már. nagyon tetszenek a képek

hardwiredrõl vannak a pikcsörök

Iori
amen

uwe boll->die

I love this game!

El sem merem képzelni Boll-bá mit rendezett volna. Az õ verziójában valszeg egy totál ködtelen, zombiktól megszált városba megy be egy szuper kommandóscsapat gyakni.
Loál János
Uwe Boll-nak már semmi köze hozzá, hálistennek.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Iori
Uwe BOll? na neeee

I love this game!

zaki
hangulatos<#eljen>

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

White QVAS
Hali...Megnéztem a képeket és sztem elég jó lesz.Ha sikerül beleültetni az igazi Silent Hill atmoszférát akkor ott leszek a premieren...És a nem premieren is..CSak jöhetne már.

Sadun Tryst
hát ha csak a neveket nézem már tudom, h az elsõ részt veszik alapnak.
szóval ha eddig nem nyomtad végig az SH1-et, akkor nagyon gyorsan pótolni 1 PS emuval.

Gr... nem tudom miért nem megy.

Akkor nézzetek el erre a címre. http://www.freezedriedmovies.com/gallery/photodir.php?dir=262
Pár kép a forgatáról és a városról. B

Bíztató...

Akkor talán van remény?

Valaki nem tudja mirõl fog szólni? Úgyértem egy részt vesznek alapul vagy új sztori lessz?
Sadun Tryst
Felnéztem 10 perce az imdb-re, és úgy néz ki a casting már biztos.
1 ismert színész legalább már van 😊
Sean Bean

meg olvasgattam erre-arra a filmrõl, és több helyen is írták, hogy a film nagyon jó kezekben van, ugyanis az egyik rendezõ (nemtom fejbõl a nevét) nagy SH rajongó. szóval õ csak nem hentelõs filmet akar...
reméljük a legjobbakat, elvileg 2006-ban érkezik is a film.

A House of the Dead játék szerintem szar történettel, egy szar hentelõs cucc lett, aminél ha a játékhoz hû filmet akarnak készíteni, akkor jó alapanyag híján ez nem sikerülhet, mert lehetetlen. Ha merõben mertek volna elszakadni a játék nyújtotta eszetlen gyilkolástól, és megpróbáltak volna kicsit az érzékekre ható félelmetes filmet készíteni, akkor biztos sikerrel jártak volna. Mert nekem még igy is tetszett néhány rész.

Azaz, nem jutott eszembe a neve 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

ricsi1
áhh fasza kis film lesz!
várom már,mint az alone in the darkot 😄

Sephi
Dr. Uwe Boll rendezte oket! Jelenleg o a legbenabb 10 rendezo kozott az elso helyen dukal! Hiehetlen bukas volt az HOD es az AITD is az lesz! Es most kesziti a Dungeon Siege-et es a Bloodrayn-t... remule vaaz!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

frodó néni
😊

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

HuAn82
Akkor lassan elérjük azt, hogy a játékok megjelenése után rövid idõn belül várhatóak a filmes adaptációk. Quake mozi!!! HuuuÁÁÁÁ!!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Ja télleg, azt kihagytam 😄

Loál János
Ja. :/// És Far Cry-t is.

Hát igen, azok csinálják az Alone in the Dark-ot akik a House of the Dead-et is csinálták. Utóbbi valami iszonyatosan szar lett, szal AITD-tõl se várok többet. Mellesleg ugyan ez a csapat csinál majd a Bloodrain-bõl is filmet... elõre sírok hogy milyen lesz 😄

Loál János
Hát igencsak örülnék neki, ha a játékot SZÍNVONALASAN átültetnék a mozivászonra, csak sajnos kevés esélyt látok rá. Inkább pesszimista vagyok, hátha kellemes meglepetés ér.
Egyébként nem hallottam róla, viszont imdb szerint létezik a projekt.
Az Alone in the Dark-filmtõl viszont már a trailere alapján rettegek... (És nem azért mert annyira jónak ígérkezik.)

Sadun Tryst
Én még 1 vagy 2 hónapja hallottam vmi olyasmirõl, hogy készülget a háliwúdi film, de eddig semmi info nem jött róla. Legalábbis én nem tudok egyrõl sem. Esetleg Ti?