1152
Silent Hill
-
Prof William #230 Silent Hill! A madárinfulenzás város.
De lehetett volna az a cím is, hogy csak simán lehagyják a SH-t és a Halott város a főcím. :)
Vagy...
A rettegés városa!
Borzalmak Városa!
Csendes Domb!
A gyerek a tökös a nő és a Piramisfej...
SZóval nem is remléktem ekkora mázlit. :) -
#229 :DD -
#228 jah. pont ezen gondolkodtam tegnap én is. h helyesen az alcím inkább a fertőzött város lenne. de az emberek ekkor nem a fekete mágiára és a gonoszra godolnának, hanem hepatitis c-re vagy madárinfluenzára :D -
#227 jah ok
bár a "fertőzött város"-on se lepődnék meg, mert a trailer egyék jelenetében tainted town-t írnak... -
#226 a reklámban Silent Hill - A halott város volt :) -
#225 szerintem vagy Silent Hill lesz, vagy pedig Silent Hill, az elveszett város
vagy valami ilyesmi, de hogy Elveszett város? áh... reklámban is Silent Hill volt -
#224 Az jó! -
#223 De már elkezdték fordítani! -
#222 Én semmit. Illetve hogy túllegyek a következő 2 hónapon, de ezt nagyon.
Csak valaki írta, hogy szívesen látna pénzügyi adatokat! -
vg #221 Horror filmet soha nem néznek tömegek, nem tudom mit vártál... -
#220 "Amerikában rögtön az első helyen nyitott a már régóta várt kultjáték filmadaptációja, a Silent Hill - A halott város. A kezdés azonban nem túl bíztató, hiszen mindössze 20 millióval nyitott, ami közepes eredmény.
A 20 milliós kezdet alaposan elmarad a várakozástól. Ha csak azt vesszük, hogy a múlt héten bemutatott Horrorra akadva 4 közel 50 milliót kapart össze, akkor bizony akár még csalódásnak is nevezhetjük a premiert. A gyártási költségeket (50 millió) azért vissza fogja hozni. Kiváncsian várom a hazai bemutatót (04.27)." -
#219 Pont olyan képek vannak,amik világosak.Szerintem a film nagy része sötétben játszódik,és ilyen minőségnél szart sem látni. -
skristof #218 -
#217 én már a Csendes Domb miatt is agytubákot kaptam volna... -
skristof #216 najó... télleg aludnom kéne -
Prof William #215 De gondolj bele milyen címeket adhattak volna neki a hős magyar fordítók... -
Darkoo #214 Elveszett város?Inkább A halott város nem? -
skristof #213 hoppika.. bocsi nem olvastam vissza.. látom nem mondtam újat :)
sry mégeccer... de már alig bírom kivárni, és csak most jutott eszembe h hátha van ilyn totyik is -
skristof #212 magyar bemutató április 27.
a reklámja nem is rossz :)
magyar cím: Az elveszett város .. ez viszont sztem kurvaszar -
Darkoo #211 A hétvégén ezt a filmet nézték legtöbben az USA-ban -
Prof William #210 Huhh a szusz bennem akadt...
Ezért majd felkeres a piramisfejű barátom és elbeszéget veled, hogy miért kelted rosz hírét a kis városkájának. :) -
#209 Csak vigyázz legközelebb, nehogy megkövezzenek! -
#208 Hát aki ismer egyből tudhatná hogy angol filmet nem nézek magyar felirat nélkül. -
#207 Én észrevettem!
De azért az első mondat fura volt! -
#206 'zanyád, alig vettem észre a fehér betűidet :D -
#205 Megnéztem a filmet. Alone i the Dark 600x jobb ennél.
Még nem néztem meg majdcsak ha lesz felirat :D -
#204 nincs -
#203 Pfff... -
#202 Nem hinném hogy lenne. -
#201 felirat van hozzá? vagy ez kérdés? -
#200 Akkor inkább sh.sample VCD Cam-SaGa verzió. előzőnél sokkal sokkal jobb!! -
vg #199 Jó szar. Remélem moziban nem szinkronos lesz! -
#198 OFF
Silent.Hill.iNTERNAL.CAM-HYdRO
minoseg
ON -
#197 http://www.silenthillfilm.hu/ -
#196 :DDDDDD lol
tegnap láttam reklámban, úgyhogy nagyon várom a filmet... -
#195 :DDDDDDDDDD -
Derapo #194 Nyugtalan álmaimban azt a várost látom: Silent Hill-t. Sétálok utcáin elhagyatott sikátoraiban.Bejárom az iskolát a Rosewater parkot, a Toluka tavon csónakázom. Köröttem csak a köd és a csend...és még valami: a félelem....Majd felébredek.Megtörlöm verejtékes homlokam,és kikászálódok ágyamból.Elindulok a fürdőszoba felé,hirtelen orfacsaró bűz üti meg orrom.ÁÁÁÁ a macska, elfelejtettem neki enni adni már egy hónapja.Na mindegy. felöltözöm és a tegnap szerzett mozijegyemmel elindulok az ajtó felé.Mi történik itt ?...???.. nemtudom kinyitni.Valaki az ajtómra írt valamit: "Bezártalak,aludtál a kulcsod a hűtő tetején." húúúú már azt hittem... A lépcsőházban lefelé találkozom a sánta szomszéd bácsival,köszönök neki, azután már az utcán állva arra gondolok milyen élményben lesz részem.Felébredtem.Fájdalmas a felismerés: csak álom volt.Még majd egy hetet várnom kell.HOGYAN BÍROM ADDIG!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. -
#193 A legtöbb valami szar kamerás felvétel szal' nem is szenvedek vele hogy letöltsem. Majd jövő héten a moziban! -
#192 Pedig van, csak kár elrontani az élményt egy szar verzióval. -
Anotino #191 Egyet leszedtem, de az egy nemet kabaremusor volt.. Mas valtozatot sehol nem latok.