Silent Hill - The Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
tegnap láttam reklámban, úgyhogy nagyon várom a filmet...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
V9ykn8_TZL0
Lehet hogy nem dönt rekordot, de szép bevétel lessz szerintem...
Ha olyan jó lessz a film mint ahogy mondják, akkor ma két kutyát is áldozok Samaelnek. 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
"Finally, a good, accurate game/film crossover."
"Best Game Movie Adaptation Yet!"
"The best horror ever!"
"This film was absolutely superb."
""Silent Hill" is the best horror film in years."
"OK, I have just returned from seeing silent hill. Did I like it? Yes! Did I love it? HELL YES! "
"The town itself looks just like the town we love, and it's almost like coming home again."
"The atmosphere was perfect, the acting was on point, the creatures were amazing, well, everything was amazing."
nem játszok vele sûrûn és még sokat se.
szal most jutottam el elsõ miniboss-hoz is. bár a történet alapja és vége elõttem is nyílt, de ami közben történik, azért arról nem tudok sokat. pl a mellékszereplõkrõl. stb. stb. 😊
na a lényeg az, h jöjjön már magyar mozikba a film! <#hehe>#hehe>
Ennyi alapján még lesz min izgulni szerintem.
Viszont az elromló rádió fergetegesen jóóóó! A hang koppra ugyanaz mint a játékban+ minden... Az a WC-s jelenet is hoszabb... Szóval ne m az elsõ 10 perc...
Szóval nem vala nagy spoler megnézni. A tralilerbõl+a Making of-ból egy kivételével minden rész visszaköszön...
Lehet hogy mátol már tölthetõ lesz! 😛
Kérdéses hogy milyen minõségben. Ettõl függetlenül biztos hogy moziban is megnézem.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Remélem normális vége lessz... Mármint nem valami sz*r végsõ csavar, vagy értelmetlen vég... Teli van a t*k*m az olyan múvikkal, hol csakazért i beleraknak valami kétértlmû befejezést. (Gyilkos mégsem hlm meg, fõhõs mégsem menekül meg, jason kinyitja a szemét a tó fenekén.)
Nem azt akarom hogy Heppiend legyen hanem azt hogy Silent Hill End legyen! Kicsit szomorkás, de reményteljes... Nekem a SH játékokból, is ezek a végek tetszettek. Pl. A 2 Leave vége. Fõhõsünk lehagyja SH-t és megpróbál a felesége nélkül élni. (Mint kiderül az egész Game lényege az volt hogy eljuthasson a feleségéhet és ezt a két szót mondhassa... forgive me... tökéletes...)
Szóval reméllem hogy a végét nem szúrják el.
Az itthoni bemutató dátuma pedig: 2006. április 27. És 18 éven aluliak számára nem ajánlott! Ez is feliratos, de akkor minek a csúszás?
NAGYON durva ....