Silent Hill - The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Akkor inkább sh.sample VCD Cam-SaGa verzió. elõzõnél sokkal sokkal jobb!!

Jó szar. Remélem moziban nem szinkronos lesz!
Sil3nt
OFF
Silent.Hill.iNTERNAL.CAM-HYdRO

minoseg

ON

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
😄DDDDD lol

tegnap láttam reklámban, úgyhogy nagyon várom a filmet...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

zaki
😄DDDDDDDDD

Nyugtalan álmaimban azt a várost látom: Silent Hill-t. Sétálok utcáin elhagyatott sikátoraiban.Bejárom az iskolát a Rosewater parkot, a Toluka tavon csónakázom. Köröttem csak a köd és a csend...és még valami: a félelem....Majd felébredek.Megtörlöm verejtékes homlokam,és kikászálódok ágyamból.Elindulok a fürdõszoba felé,hirtelen orfacsaró bûz üti meg orrom.ÁÁÁÁ a macska, elfelejtettem neki enni adni már egy hónapja.Na mindegy. felöltözöm és a tegnap szerzett mozijegyemmel elindulok az ajtó felé.Mi történik itt ?...???.. nemtudom kinyitni.Valaki az ajtómra írt valamit: "Bezártalak,aludtál a kulcsod a hûtõ tetején." húúúú már azt hittem... A lépcsõházban lefelé találkozom a sánta szomszéd bácsival,köszönök neki, azután már az utcán állva arra gondolok milyen élményben lesz részem.Felébredtem.Fájdalmas a felismerés: csak álom volt.Még majd egy hetet várnom kell.HOGYAN BÍROM ADDIG!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.

mesor
A legtöbb valami szar kamerás felvétel szal' nem is szenvedek vele hogy letöltsem. Majd jövõ héten a moziban!<#ravasz1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

kirol
Pedig van, csak kár elrontani az élményt egy szar verzióval.

Egyet leszedtem, de az egy nemet kabaremusor volt.. Mas valtozatot sehol nem latok.
kirol
Na már van pár verzió, bár biztos nem túl jók.

Filmek nem szoktak bankot robbantani... azok a szerencsejátékok! <#lama>
Tud már valaki valamiféle bevélteli adatot?Bankot robbantott a film?<#smile>

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

Davidus

V9ykn8_TZL0

komment
120 kommantbõl van 4-5 fikázó-10-15 közepes, a többi meg szuper latívuszokban áradozik a filmrõl... Ez azért bíztató... 😊
reméljük...nézegetve imdb-t, azt vettem észre, hogy a pyramid head-ed is Nõ játsza! wow😊

Ha csak azok nézik meg akik ismerik, akkor is már szép bevétel leszz. Én azt olvastam hogy akik viszont ismerik a játékot azok odaáig vannak érte.

Lehet hogy nem dönt rekordot, de szép bevétel lessz szerintem...
Hmm...egyre több kommentet olvasok, amik azt mondják, hogy akik nem ismerik magát a játékot, azok nem tudják hova tenni a filmet...remélem nem lesz emiatt bukás, vmi bevételi adatra igazán kiváncsi lennék...

Én már két helyre eligértem magam hogy megnézem... Azt hiszem mindkétszer meg nézem...

Ha olyan jó lessz a film mint ahogy mondják, akkor ma két kutyát is áldozok Samaelnek. 😊
Sadun Tryst
akkor már nincs más hátra csak beülni a moziba és végigizgulni 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

zaki
<#wow2><#eljen><#taps><#worship>

Amerikában és Brazíliában már megvolt a premier, azt hiszem a következõ kommentek igen biztatóak:

"Finally, a good, accurate game/film crossover."

"Best Game Movie Adaptation Yet!"

"The best horror ever!"

"This film was absolutely superb."

""Silent Hill" is the best horror film in years."

"OK, I have just returned from seeing silent hill. Did I like it? Yes! Did I love it? HELL YES! "

"The town itself looks just like the town we love, and it's almost like coming home again."

"The atmosphere was perfect, the acting was on point, the creatures were amazing, well, everything was amazing."

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

kirol
Hát mától vetítik.

Davidus
""Silent Hill" is, hands-down, the best video game adaption ever. Every bit of the game can be identified by fans."

V9ykn8_TZL0

Inkább h az öszessel játszottál. Az 1 cvolt hangulatban a legjobb. De az igazán beteg lények a 2-tõl jöttek. Az 1 ben még kicsit normálisabb monsztrák voltak.

De az 1 bõl tetszetek az átláccó kis csipogó szellemek. Azok olyan aranyosak voltak, ahogy ott futkároztak + elestek néha! Nekem õk pozitív lényeknek tûntek...
Sadun Tryst
még mindig az elsõ résszel tolom 😄
nem játszok vele sûrûn és még sokat se.
szal most jutottam el elsõ miniboss-hoz is. bár a történet alapja és vége elõttem is nyílt, de ami közben történik, azért arról nem tudok sokat. pl a mellékszereplõkrõl. stb. stb. 😊

na a lényeg az, h jöjjön már magyar mozikba a film! <#hehe>

kirol
Én egyátalán nem bánom. Ha láttad a játékot, akkor tudod mi lesz benne kb.
Ennyi alapján még lesz min izgulni szerintem.

Sadun Tryst
én már a making of-ot is bánom, h megnéztem, mert túl sok részt lõtt le... 😞

Én inkább arra tippenék, hogy a film elsõ 20-25 perce volt, 6 percben elmesélve. Nehogymár 10 perc után jöjjön az elsõ valóságtorzulás. Láttam klippeket amikor SH-ról kérdezõsködik a csaj a közeli vároban. Na az majdnem 5 perc volt.

Viszont az elromló rádió fergetegesen jóóóó! A hang koppra ugyanaz mint a játékban+ minden... Az a WC-s jelenet is hoszabb... Szóval ne m az elsõ 10 perc...

Szóval nem vala nagy spoler megnézni. A tralilerbõl+a Making of-ból egy kivételével minden rész visszaköszön...
kirol
<#nyes>

Miért, Chuck Norris is 20 perc alatt végignézi a "60perc" címû mûsort!
kirol
Hát nem az elsõ perctõl indult az biztos. De a vége már kezdett izgalmas lenni!

mesor
Az elejébõl sok minden ki volt vágva szerintem! (remélem)

kirol
7 percben! <#vigyor3> Jó nem?

kirol
kirol
Az biztos!

Sadun Tryst
én mindenképpen kivárom a mozit, úgy az igazi 😊

Törölt felhasználó
Azt az egy hetet már nem lesz nehéz kibírni.
mesor
Ki tudja!
Lehet hogy mátol már tölthetõ lesz! 😛
Kérdéses hogy milyen minõségben. Ettõl függetlenül biztos hogy moziban is megnézem.

kirol
Hm, holnaptól az amcsik már megnézhetik. Mi meg várhatunk.

kirol
Engem pl. nem érdekel senkinek a véleménye. Majd én eldöntöm, hogy nekem tetszik e, vagy sem.

Azt hittem mindenütt 27... De így legalább lessz pár napunk, hogy a kritikákat elolvassuk., Miket gondolnak az emberek rólla.

Remélem normális vége lessz... Mármint nem valami sz*r végsõ csavar, vagy értelmetlen vég... Teli van a t*k*m az olyan múvikkal, hol csakazért i beleraknak valami kétértlmû befejezést. (Gyilkos mégsem hlm meg, fõhõs mégsem menekül meg, jason kinyitja a szemét a tó fenekén.)
Nem azt akarom hogy Heppiend legyen hanem azt hogy Silent Hill End legyen! Kicsit szomorkás, de reményteljes... Nekem a SH játékokból, is ezek a végek tetszettek. Pl. A 2 Leave vége. Fõhõsünk lehagyja SH-t és megpróbál a felesége nélkül élni. (Mint kiderül az egész Game lényege az volt hogy eljuthasson a feleségéhet és ezt a két szót mondhassa... forgive me... tökéletes...)

Szóval reméllem hogy a végét nem szúrják el.
kirol
Az USA -ban 21-én lesz a premier.

Az itthoni bemutató dátuma pedig: 2006. április 27. És 18 éven aluliak számára nem ajánlott! Ez is feliratos, de akkor minek a csúszás?

3? Nem 27-én jön?
mesor
<#taps>

Várjuk, várjuk!
kirol
Na, már csak 3 nap.

Hangulat! Hangulat! Hangulat!
Ezt láttátok már ??? Silent Hill Tv spot and klip
NAGYON durva ....