57
  • h4x0r
    Fúúúj. :-D
  • Fido4life
    Nekem van két eredeti Dopeman cd-m! :D
  • Fido4life
    Ill. volt, vagyis lehet, csak a mai napokban nincs a helyzet magaslatán..
  • Fido4life
    Eminem, a ma létező legtehetségesebb rapper...
  • Tetsuo
    Azért, az absztarakt hip-hopot imádom: pl Shadow, Krush, Vadim..
    R&Bből pedig, sőt a világon a legjobb 10 albumban van a Lauryn Hill - The Miseducation of L. H.
    Bár a 2. albumot nem hallottam- a Baelga 1st albuma magasan a legjobb hip-hop v mifene itthoni alkotás. Ami nem nagy kunszt.
    Csak azt nem értem hogy ilyen Dópmen meg Gangszta hogy élnek meg, ki az a hülye aki +veszi a lemezüket? És a kinti piacokon is miért nem a jó, minőségi zenét keresik az emberek? Az MTVn miért nem világhíres hegedűművészek adnak Unplugd koncerteket?
    /Tudom, ne kérdezzek ilyeneket..
  • Kensin
    Jé, nekem van iTunes-om, ingyen letöltöttem az Apple oldaláról :)
  • bandia
    Egy az egyben egyetértek:) Balfa*ok...
  • Tetsuo
    A cikkhez is szólnék:
    M&Mnek biztos hogy komoly ügyvédek tanácsolták ezt a lépést, vagyis nyert ügye van. S részben igaza is.
  • Tetsuo
    Régebben szerettem a hip-hopot, R&Bt stb, de a mai hip-hopot pont az ilyen nagyarcú kancsók miatt nem hallgatom.
    Ma a hip-hop arról szól h a gettóból jöttünk, de csak mi és anyukánk kurva volt, éheztünk, de ma dollárral fürdök és kokó van dögivel, 100 nőm van, Yeah!
    A háttérben 20 feka 'Pamela Anderson' nyalja az énekes bicepszét aki azért kér forgatási szünetet mer nembírja a nyaklánc súlyát és megigazítsa a zoknival kitömött alsógatyáját..
    :) Az R&B ennek a szolídabb változata, ugyanaz a ritmusképlete, primitív dallama minden slágernek.

Hozzá kell tenni az egész pop-zene már régen nem zene.
  • SwITcHMaN
    Szép az a dagadt ember ott mögötte :)
  • [HUN]PAStheLoD
    erről eszembe jut balázs pali vs. balázs pali :DDDDDDDDDDDDDD

ez az eminem meg mennyen L wc pucolónak (ugyis van 1 olyan száma :P)
  • asdasdasd
    A kover neger kiraly!
  • asdasdasd
    Engem meg kurvara nem erdekel sem Eminem, sem az Apple, sem az iTunes. Nem nezem, nem hallgatom, nem veszem meg, nem zavar, nem sir a szam.
    De azert csak oljek egymast, majd kipusztulnak.
  • zakika
    "Na most az apple ilyen szoveggel probalja eladni a buzisagait"

pl. ez a buzisag is koztuk van
  • Herkulles
    lol
  • arty
    A jogi reszeben igaza van hiphop911nek, mert illegális amit az apple csinált. Őket beperelni rendben volt.

Emberileg(?) eminem egy csökött pénzhajhász.Egy évet várt, ez az egyik, a másik meg h mindenkit beperel aki él és mozog... bravo.

Szoval a két dolgot mérlegre téve eminem menjen a bús p*cs*ba.
  • Yv@n
    Ez inkább csak azt mutatja, hogy aki egyedül el képes indítani egy browsert, és megírni a fórumba (regisztráció után) egy hozzászólást, az magasabb szintre jutott mintsem, hogy efféle fosht hallgasson :)
  • bandia
    Ez az ember egy nagy 0!!!!Ahogy a többi rapper is...Kis b*zi senkik sok pénzzel. És a poén az, hogy őket a mégtöbb buta ember teszi naggyá.."Eeeezzz iiigen" mondják kiskirály csákó! Az összes kis pénzéhes mitugrász...Ez már csak a videoklipjeiken is látszik..Csak ezek a marhák mutogatják az 5 kg fuxot, meg a 10 Ferrarit meg mittudomén milyen csodát a háttérben:) Véletlen...Könnyen jutottak pénzhez a sok hülye révén, és azt jól meg is mutatják.."Bibí nekem 5 ferrarim van"...Lófa*t az ilyenek hátsójába...na nem idegesítem tovább magam...
  • RangeR
    És kit érdekel ez a szám??? Ezt is számnak nevezik felétek? És kit érdekel, hogy miről szól? Gondolom hatalmas művészeti értékkel bír! Klasszicista vagy reneszánsz? Mivel veketszik? Bár kurvára nem érdekel, ezért hibás a kérdőjel...
  • Robbb
    Azért ne feledjétek el:ő egy "SZTÁR":)Ma mindenkiből lehet sztár bármennyire tehetségtelen fasz is!
  • selwik
    Akkor lehet nem is ez a majom akar még pénzt harácsolni, hanem ezek az úgymond befektetők.

Ahelyett, hogy örülnének, hogy ingyen reklámhoz jutnak az apple által...
  • Police88
    Jól mondod!
  • Police88
    Utálom a palit!!!!
    Elegem van a sok "rapper" lógógatyás fasziból és főleg azokból akik majmolják őket!!!!!!!
  • GabiWong
    Nekem nem a hiphop al van a bajom (nem szeretem de tiszteletben tartom hogy más szereti), az a baj hogy tul sokba nézitek az ien senkiket /akiket fentről "tápolnak"/, (Enterprise szavait idézve), mit gondolsz egy szívsebésznek, vagy bármien más nagyon komoly és felelősségteljes munkát végző embernek, mennyit kellet tanulnia, mien felelősség van rajta?
    Persze az ien embereket szarba se nézitek, mert nem ugy viselkedik, ahogy szerintetek menő.
    Mindenkinek kölcsönös tiszteletet kéne gyakorolni, kicsit barátságosabb hely lenne a föld.
  • Robbb
    Amit ez a kis pöcs csinál nem nevezném zenének.És ezért a "kapd be a faxom" feka szövegelésért van oda mostanában a sok kulturálatlan,izlésficamos embereknek nem nevezhető egyed.Ez a divat.
  • Mr_no_NaMe
    Kis köcsög buzi lol!
    Bazz egyébként se szottam rapet halgatni foleg nem ennek a kocsognek a szájából!
    Télleg miért nem pereli be a NASA-t merthogy valamejik "jómunkásember" épp az ő zenéjet halgatja walkmenen:)
  • GabiWong
    Az élet eléggé megbüntette, hogy nemszülethetett normálisnak, én már nem pazarolom rá a szót.
  • ranGer2
    Pereljen be engem is ;)
  • ranGer2
    JUUUUUUUUUUJ!!!! a családjával együtt sorbaállitanám és fejbelőném!!! MINDEGYIKET!!!
    WÁÁÁÁÁ DE UTÁLOM!!!