263
a véleményetekre vagyok kiváncsi
-
DJ BP #183 mihez képest megy jól egy 1.4 Xsara vajon? :DD -
#182 Citroen rulez:) Iszonyú kényelmesek és elég jól is mennek:) -
#181 Hogy mit gondolok a Citröenről?Én úgy tudom hogy a Francia autók gyengék,de viszont kiváló motorjuk van :) -
DJ BP #180 családnál lehet új Jumpy személyszállító batár lesz :), legjobb ajánlat a Citroené, szóval :)
csak színre fújt fekete elemekkel :) -
#179 A legjobb a Citroen Kacsa :P
Avagy Citroen 2CV ;) -
#178 Atyának C5 van, jó taliga, mocskosul kényelmes, megy is ahogy kell. Én Xm-et fogok venni, dízelt, automatát. nem kell a kraft, vén trotty vagyok a kényelem az első :) -
#177 xsara picasso -
#176 van egy eladó ami jó állapotú!!! -
555 #175 SZAR AZ ILLESZTÉSE CSÖRÖG CSATTOG AZ ÚJ KOCSI IS -
#174 kőnnyen tőrik!!!
-
#173 jaja zsír cucc:) -
#172 Hdi nagyon ütős cucc.. Nekünk Peugeotunk van, de most lesz egy új Citroen természetesen Hdi. -
#171 Hát nekünk két citroenünk is van. Egy Xsara II 1,4 meg egy C5 (2003as) HDi. Én mindkettőt imádom főként a kényelmét szeretem:) -
airsuni #170 a rally engem nem érdekel, de azt tudom hogy a mai citroenek úgymond sz@rok, de régen nagyon álat gépek voltak, egyik legkedvencebb autóm az xm -
#169 citroen jo auto, marmint ami a WRC rallyt illeti mert egyedul abban imadom. Maugy is elviselem de nem a kedvencem. -
#168 helyes -
Vlala #167 2004.júl.21 :-)
Nekem a CV2 jön be, totál hobbijárgány. -
Borg #166 Ja, a kép frankó, csak élőben néz ki nagyon bután.
Ellenben belülről marha kényelmes. Viszont egy Citroën-re azt mondani hogy megbízható... akkor a japán autók nem is tudom mik :D -
#165 Sztem jó, megbízható autók. a kép frankó:) -
Jhon Balu #164 szép de a hátulja egy kicsit furcsa még szokni kell -
Jhon Balu #163 sziasztok! nekem volt egy citromom mert én igy hivtam tipusa:bx19 trd
soha nemvolt vele semmi gondom nagyon keveset fogyasztott és kényelmes is volt.mára már lecseréltem egy405 peugeot-ra . imádom a francia autokat:kényelmes-megbizhato-szép. -
#162 És hogy vagy az Alfákkal (156) bejönnek neked Cifu ? Mert az eggyik "haverom" szerint nagyon bejönnek neked (pontosabban ő ezt hiszi) -
#161 Nagyon bejövös a C4 külseje, de a középkonzolos műszerfalat a hátam közepére kívánom... Kár volt ezzel elrontani... -
#160 sztem nagyon jó ez a design -
[Walaki]D`Lair #159 viszont azért tetszik...:D -
#158 azé kicsit átszabták
de koppintás -
#157 na nekem meg pont az nem tetszik :) -
#156 full ugyanaz 10 évvel korábban -
#155 -
#154 jóóaatóóó
tiszta lowrider -
#153 Elég gány a háta, tiszta Mazda 323.
Az 5 ajtós viszont egész jól néz ki. -
#152 azzal együtt nem csúnya
nekem kéne :) -
[Walaki]D`Lair #151 ja, meg lámpák tiszta BMW koppintás... -
#150 korrekt kis desing, bar nekem az orra eleg buci -
#149 -
#148 -
#147 na par uj kepet beteszek -
#146 jóautó!! -
#145 lessel ra a galeriamra ott figyel 1 kep rola -
#144 gondolom jóak