81
A vén CoVosoknak:-)
-
egyik komputer karácsonyon vagy min kértem autógrammot a kisgettótól vmelyik rajzára,de nemmászok le a pincébe megnézni,hogy mire :-) -
Csak amit a levelezésben olvastam, annyit tudok. Vmi olyasmi volt, hogy megkérdeztek emberkéket, hogy mi a véleményük a számítógépes játékokról és CoVBoy-t is meginvitálták oda. Az arcát viszont eltakarták, mert nem akarta, hogy az olvasók tudják, kiről van szó, vmi hasonló :)) -
nekem az első 4 hiányzik :-( de a többi különszámostól mindenestől megvan :-) -
azért írták, hogy elfogyott, mert bent volt nekik még, és akik bemászkáltunk hozzájuk, mi hordtuk szanaszét :o)
Hancu kollegát is ott ismertem meg, aztán pár évig Magic-ezgettünk... -
Nekem megvan mind.
Az első számot utólag hozattam meg egy haverommal Bpestről valamilyen boltból, miközben az újságban már 1-2 hónapja azt írták, hogy elfogyott :) -
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=886
akkor egy kis olvasnivaló a rajongóknak :o)
"A készítők névsora is tartalmaz néhány igen nagy marhaságot, viszont a legvégére egy csodálatos életbölcsesség maradt: KAPCSOLD KI A SZÁMÍTÓGÉPET ÉS MENJ ALUDNI! Hát ennél többet már mi sem fűzhetünk ehhez a játékhoz..." -
#34: Váááá, az nekem megvan fénymásolva! :))) -
riviera #34 Persze papíron, nem a neten, itt figyel a polcomon majdnem az egész CoV gyűjtemény.
De a legjobbatt a Monkey Island leírást kölcsön adtam és azóta sem kaptam vissza :(
Kb 16 oldal Guybrush Threepwood! Olyan volt mintha kisnovellát olvastam volna szétröhögtem az agyam. -
riviera #33 Haha igen Robert Redford születik volt az élménybeszámoló címe egyik nap a kezembe akadt nagyon jó. :) -
CoVBoy posta
-
LOL :)
Elolvastam a #21-ben írt tv-s storyról szóló CoVboy postát. Szenzációs! Rengeteg postát olvastam de szerintem ez kimaradt, mert emlékeznék rá. :)
Látta valaki az adást? Érdekes lehetett. :) -
naaa, csak a régi klasszikus 576vsCoV háborút akarja felújítani :o) hajráááááá -
Olvastad mindkettőt?
Ha nem akkor ne beszélj balfaszságokat légyszives.
Én ugyanis olvastam mindkettőt. Az 576 csevegője Zolee idejében legalább annyira poénos volt a maga nemében, mint a CoVboy posta. -
hát igen... brühühühű :) -
hihi :) régiszépidők - én még jártam bent a CoV HQ-n is, elhoztam pár évkönyvet meg a kimaradt számokat :) jókis scene-es idők, c64vs+4 háború, demoversenyek, és a nyálcsorgatás az Amigás demokra :o) aztán lassan átalakult a dolog -
:DDDDDDDDDd
-
576 egy fos volt a CoV-hoz képest -
huhh, nekem is megvolt az a különszám, amiben az Eye of the beholder sorozatot írták le.
Finoman szólva is KEGGYETLEN volt!

Ha nem volt jó kedvem, mindig elővettem egy CoV-ot és elkezdtem olvasni, garantált gyógyulás! hehe -
Hé, és az SPV kimarad? Hiszen a CoV-osok ott kezdték (CoVboy és az 1.75) :))) -
jó ez az oldal:
http://pettingmaster.muskatli.hu/News/news.index.html
ütősek a kisgettó rajzok, de még emlékszem a párbeszédre is:
-Te a kör nem 300 fokos?
-??? Nem, 360
-Akkor miért 320-at rajzoltál be?
-Hogy legyen miről levelezned. :) -
Mazy #21 http://pettingmaster.muskatli.hu/News/CoV/CoV201/cov201.html
61. oldaltól :-) -
Hmmm. Erről nem is tudtam, mesélj. -
Mazy #19 és abba persze ez a 'legenda' is beletartozik:-) -
Mazy #18 Kicsit félrevezető lehet a topikcím, az egész nem a cov körül forog, az csak amolyan origó, azon a korszakon van a hangsúly. -
CoVBoy még a tv-ben is volt, aztán amikor a levelezésben olvastam, hogy mi volt, szétröhögtem az agyam :)) -
balibacsika #16 Ó azok a Magic Candle leirások...
Emlékszik még rájuk valaki?
Gúd old tájmsz... -
A régi szép idők... csak azért vettem/kértem kölcsön, hogy CoVBoy beszólásait olvashassam a leírásokban, na meg ugye a levelezés... :D -
Hú de nem ma volt! -
asszem megvolt az egyik szám... de régen volt
-
DecenS #12 Hát LOL!
Mekkora volt!! Úúú :D
A régi szép idők... -
Ja erre gondoltam kösz.
Én azt hittem ez az 576 első számainak borítóján volt. Már keverem a szezont a faszommal. :)
A CoVboy posta büntetett annak idején nagyon. A CoVboy világ különdszámom is megvolt, egyszer adtam kölcsön valakinek azóta sem láttam... -
Majati #10 görbelábú ninja -
A görbelábú ninja az nem 576?
Támogatom az oldalt, mindent bele. Az 576 és a CoV volt a számítógépes játékokkal foglalkozó lapok csúcsa abban az időben. Amik most vannak azok csilli-villi szarok egytől egyik, a Gamestartól elkezdve a PC Guruig. -
Manapság már a PlaStation 1 is retró! -
95-ben még volt CoV -
Mazy #6 nekem ami 15 éve volt az már retró -
Kiss Laci és A Lajos mióta retró? -
Mazy #4 http://retrostation.freeblog.hu
olvassátok el a gyikot is.
Ja és Sötész Gögy is szerkeszti:-) -
öreg CoVboypostás vagyok
engem érdekelne -
mi ez pontosan?