81
A vén CoVosoknak:-)
  • Botond #41
    egyik komputer karácsonyon vagy min kértem autógrammot a kisgettótól vmelyik rajzára,de nemmászok le a pincébe megnézni,hogy mire :-)
  • artschi
    Csak amit a levelezésben olvastam, annyit tudok. Vmi olyasmi volt, hogy megkérdeztek emberkéket, hogy mi a véleményük a számítógépes játékokról és CoVBoy-t is meginvitálták oda. Az arcát viszont eltakarták, mert nem akarta, hogy az olvasók tudják, kiről van szó, vmi hasonló :))
  • Botond #39
    nekem az első 4 hiányzik :-( de a többi különszámostól mindenestől megvan :-)
  • Dzsini
    azért írták, hogy elfogyott, mert bent volt nekik még, és akik bemászkáltunk hozzájuk, mi hordtuk szanaszét :o)
    Hancu kollegát is ott ismertem meg, aztán pár évig Magic-ezgettünk...
  • Aramir
    Nekem megvan mind.
    Az első számot utólag hozattam meg egy haverommal Bpestről valamilyen boltból, miközben az újságban már 1-2 hónapja azt írták, hogy elfogyott :)
  • Dzsini
    http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=886

akkor egy kis olvasnivaló a rajongóknak :o)

"A készítők névsora is tartalmaz néhány igen nagy marhaságot, viszont a legvégére egy csodálatos életbölcsesség maradt: KAPCSOLD KI A SZÁMÍTÓGÉPET ÉS MENJ ALUDNI! Hát ennél többet már mi sem fűzhetünk ehhez a játékhoz..."
  • Guest
    #34: Váááá, az nekem megvan fénymásolva! :)))
  • riviera
    Persze papíron, nem a neten, itt figyel a polcomon majdnem az egész CoV gyűjtemény.
    De a legjobbatt a Monkey Island leírást kölcsön adtam és azóta sem kaptam vissza :(
    Kb 16 oldal Guybrush Threepwood! Olyan volt mintha kisnovellát olvastam volna szétröhögtem az agyam.
  • riviera
    Haha igen Robert Redford születik volt az élménybeszámoló címe egyik nap a kezembe akadt nagyon jó. :)
  • Guest
    CoVBoy posta
  • BaLeeX
    LOL :)

Elolvastam a #21-ben írt tv-s storyról szóló CoVboy postát. Szenzációs! Rengeteg postát olvastam de szerintem ez kimaradt, mert emlékeznék rá. :)
    Látta valaki az adást? Érdekes lehetett. :)
  • Dzsini
    naaa, csak a régi klasszikus 576vsCoV háborút akarja felújítani :o) hajráááááá
  • BaLeeX
    Olvastad mindkettőt?

Ha nem akkor ne beszélj balfaszságokat légyszives.
    Én ugyanis olvastam mindkettőt. Az 576 csevegője Zolee idejében legalább annyira poénos volt a maga nemében, mint a CoVboy posta.
  • Z
    hát igen... brühühühű :)
  • Dzsini
    hihi :) régiszépidők - én még jártam bent a CoV HQ-n is, elhoztam pár évkönyvet meg a kimaradt számokat :) jókis scene-es idők, c64vs+4 háború, demoversenyek, és a nyálcsorgatás az Amigás demokra :o) aztán lassan átalakult a dolog
  • Galy
    :DDDDDDDDDd
  • Mike
    576 egy fos volt a CoV-hoz képest
  • Z
    huhh, nekem is megvolt az a különszám, amiben az Eye of the beholder sorozatot írták le.

Finoman szólva is KEGGYETLEN volt!
    Ha nem volt jó kedvem, mindig elővettem egy CoV-ot és elkezdtem olvasni, garantált gyógyulás! hehe
  • [NST]Cifu
    Hé, és az SPV kimarad? Hiszen a CoV-osok ott kezdték (CoVboy és az 1.75) :)))
  • mikike
    jó ez az oldal:
    http://pettingmaster.muskatli.hu/News/news.index.html

ütősek a kisgettó rajzok, de még emlékszem a párbeszédre is:
    -Te a kör nem 300 fokos?
    -??? Nem, 360
    -Akkor miért 320-at rajzoltál be?
    -Hogy legyen miről levelezned. :)
  • Mazy
    http://pettingmaster.muskatli.hu/News/CoV/CoV201/cov201.html
    61. oldaltól :-)
  • BaLeeX
    Hmmm. Erről nem is tudtam, mesélj.
  • Mazy
    és abba persze ez a 'legenda' is beletartozik:-)
  • Mazy
    Kicsit félrevezető lehet a topikcím, az egész nem a cov körül forog, az csak amolyan origó, azon a korszakon van a hangsúly.
  • artschi
    CoVBoy még a tv-ben is volt, aztán amikor a levelezésben olvastam, hogy mi volt, szétröhögtem az agyam :))
  • balibacsika
    Ó azok a Magic Candle leirások...
    Emlékszik még rájuk valaki?

Gúd old tájmsz...
  • artschi
    A régi szép idők... csak azért vettem/kértem kölcsön, hogy CoVBoy beszólásait olvashassam a leírásokban, na meg ugye a levelezés... :D
  • Lteebee
    Hú de nem ma volt!
  • Pyx #13
    asszem megvolt az egyik szám... de régen volt
  • DecenS
    Hát LOL!
    Mekkora volt!! Úúú :D
    A régi szép idők...
  • BaLeeX
    Ja erre gondoltam kösz.
    Én azt hittem ez az 576 első számainak borítóján volt. Már keverem a szezont a faszommal. :)

A CoVboy posta büntetett annak idején nagyon. A CoVboy világ különdszámom is megvolt, egyszer adtam kölcsön valakinek azóta sem láttam...
  • Majati
    görbelábú ninja
  • BaLeeX
    A görbelábú ninja az nem 576?

Támogatom az oldalt, mindent bele. Az 576 és a CoV volt a számítógépes játékokkal foglalkozó lapok csúcsa abban az időben. Amik most vannak azok csilli-villi szarok egytől egyik, a Gamestartól elkezdve a PC Guruig.
  • Police88
    Manapság már a PlaStation 1 is retró!
  • Mike
    95-ben még volt CoV
  • Mazy
    nekem ami 15 éve volt az már retró
  • Mike
    Kiss Laci és A Lajos mióta retró?
  • Mazy
    http://retrostation.freeblog.hu

olvassátok el a gyikot is.
    Ja és Sötész Gögy is szerkeszti:-)