A vén CoVosoknak:-)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez egy játékgép emu, olyan klasszikusokkal lehet nyomni rajta, mint golden axe, street fighter II (alpfa béta gamma delta, omega turbo giga mega ultra platinum változatok is), Cadillacs and dinosaurs stb stb.
érdemes megnézni, mert rengeteg gamma van fennt:))
itt kell szétnézni
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Azoknak az idõknek ÍZE volt!
Imádtam :)
Még számítógépem sem volt, amikor rátaláltam erre a gyöngyszemre, és elkezdtem folyamatosan venni, mert elejétõl a végéig végig kellett olvasnom, olyan überfasza volt!
Mennyit röhögtem rajta Istenem :DDD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A sok topic olvasgatás meg a beszúrt linkeken nézegetett scannelt régebbi CoV-ok olvasgatás hatására ma mit álmondtam?
Azt, hogy megyek az újságos elõtt, meglátok egy CoVboy világ (?) feliratú lapot szép piros-sárga CoV-os designos felirattal és alul fehér elõlappal. Még az árára is emlékszem 177Ft volt és rá volt írva, hogy ez az elsõ szám.
Kapásból megvettem, beleolvasgattam és az egész újság levelezés volt valami olyan volt a lényege, hogy újraindult a CoV csak most CoVboy világ lett a címe és az egész újság levelezésbõl áll.
Érdekes, hogy mennyire megmaradt ez az álom, hogy még most is le tudom írni pedig a legtöbbre már reggel nem emléxem. :)
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Csak emlékeztetõként, a fórum célja egy kis reklám a http://retrostation.freeblog.hu -nak, és!
mindenki aki esetleg kapcsolatban volt a régi 'bandával':) vagy úgy érzi hogy jó kis retrós postokat tudna tolni az ne habozzon:)
gamertag: kenobita
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
http://www.evm.hu/tmp_uj/termek.php?melyik=116.
Annak idején én is szerkesztettem az újságot, sõt még az évkönyvet is, kapcsolatban álltam ezekkel az 'elmebetegekkel'. (én is az voltam...)
Éljen a Magic Candle!
Csõkutya,
------------------------------------------------ Az orvos se mondta meg, mit írt fel, én se mondom meg mire használom (C) by Hofi
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Mert úgy emléxem az 576-ban egy stábfotó alkalmával leközölték a képét.
Amúgy akinek rossz a kedve és/vagy nincs mit csinálnia az vegyen elõ egy régi CoV-ot vagy 576-ot aztán olvasson CoVboy postát vagy Csevegõt, garantáltan jó kedve lesz. Tesztelt módszer. :)
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
bazze, de hiánycikk a CoV-féle CseVik, meg a fasza kis poénképek... komolyan mondom akor még nem informálódás céljából, hanem szórakozásból olvastam az 576-ot, és a CoV-ot! pedig még gépem sem volt!
na de ami elmúlt, sajna nem jön vissza... :(\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Aztán CoVboy közölte, hogy mennyi lesz az uténnyomás:)
Ehh azok a régi szép idõk maga volt a wilde west volt CoVboyunk meg ilyenek:-)
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
http://covhq.uw.hu/
http://pettingmaster.muskatli.hu/News/news.index.html
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Hancu kollegát is ott ismertem meg, aztán pár évig Magic-ezgettünk...
Az elsõ számot utólag hozattam meg egy haverommal Bpestrõl valamilyen boltból, miközben az újságban már 1-2 hónapja azt írták, hogy elfogyott :)
akkor egy kis olvasnivaló a rajongóknak :o)
"A készítõk névsora is tartalmaz néhány igen nagy marhaságot, viszont a legvégére egy csodálatos életbölcsesség maradt: KAPCSOLD KI A SZÁMÍTÓGÉPET ÉS MENJ ALUDNI! Hát ennél többet már mi sem fûzhetünk ehhez a játékhoz..."
De a legjobbatt a Monkey Island leírást kölcsön adtam és azóta sem kaptam vissza :(
Kb 16 oldal Guybrush Threepwood! Olyan volt mintha kisnovellát olvastam volna szétröhögtem az agyam.