A legjobb vírusvédelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chaos Anno Domini
-beépített web-keresõ extra információért a malware-ekrõl
-teljesen konfigurálható egyéni haladó beállítások
-haladó program opciók
-lehetõség a rootkit keresõ ütemezésére, és testreszabására
-Malware karanténba zárás, és eltávolítás - találatot csak blokkol, de nem tudja törölni
-meg még 1-2 dolog ami nem függ össze a védelemmel
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
így jobban hangzik:
Viszont szerintem kár volt idõszakokra lebontani az eseményeket.
:)
Chaos Anno Domini
szûr.CyberHawk
Ez nem vírusírtó, hanem afféle HIPS, vírusírtó mellett használható, nem okoz gondot. Állandóan véd. Figyeli az éppen futó alkalmazásokat, és amelyiket kártékonyvan véli, azt leállítja. Szal nem adatbázis alapján szûr. Van benne rootkit scanner is. Van PRO, és Basic(free) verziója. A PRO az alábbi táblázat alapján tud többet. 15 napig ingyenesen használható a PRO, 15 nap elteltével leáll benne az a néhány opció/modul, de továbbra is figyel, és véd. Elvileg ha talál valamit, azt automatikusan karanténba zárja, vagy törli, szal nem kell felhasználói beavatkozás. Automatikus update a free verzióban is. A GUI egész jól néz ki, a menürendszer nagyjából átlátható. Viszont szerintem kér volt idõszakokra lebontani a status-t.
3 szolgáltatása fut:
CHGui.exe - kb 15 megát eszik (csak akkor fut, ha meg van nyitva a vezérlõpanel:) )
CHService.exe - kb 4 megát
CHTray.exe - kb 3 megát
szal a fogyasztása elviselhetõ.
Most tesztelgetem, esetleg ha valaki használta, vagy ismeri, akkor az megmondhatná, hogy BOClean, és WinPatrollal meg vannak-e egymás mellett. :)
Chaos Anno Domini
Egyébként nem kell sûrûn használni, elég kb 2-3 hetente. Vagy attól függõen hogy mennyi programot uninstallálsz/telepítesz.
Chaos Anno Domini
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Sajátgép > Vezérlõpult > Felügyeleti eszközök > szolgáltatások:
Biztonsági központ - tulajdonságok: Indítás típusa: Kézi vagy Letilt.
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Annyi tudsz tenni hogy a biztonsági központban a vírusvédelem beállításánál kézzel azt állítod be neki hogy van vírusirtó a gépen. Utána már nem panaszkodik a biztonsági központ.
Az Avastnak egyébként az avast.com -on ingyen resztrálhatsz 14 hónapig használható kódot.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Sokszor még az sem elég hogy az egyiket le telepíted aztán másikat teszel fel - akkor is észre lehet venni utána vala miféle problémát a géppel. Épp ezért én például ha fel telepítek egy új Windowst általában kitartok az arra elõször feltett vírusirtó mellett. Vagy ha mégis letelepítem akkor még egyéb registry tisztítóval is kitakarítom.
CA.eTrust.EZ.Antivirus.2006.7.1.9.1
Légy kreativ..........
Ha kell adok olyan verziót, ami alapból a legkeményebb beállításon van.
de akkor miert baszik kb. minden virusra, amit mondjuk 1 kaspersky megtalal? miert nem szol be, csak a LEGEGYERTELMUBB virusoknal, hogy he paraszt, ne toltsd mar le ?
fene tudja, nehez kerdes, en sokat kiprobaltam
nod mindenben jo, csak epp nem eleg hatekony
kaspersky 1 picit lassabb, es szoposabb a masolasvedelme, de naaagyon hatekony
avast az ugy mindenben megfelelo, es ugye ingyer adjak
norton... ah.. eromuvet is visszafogja, nem nagyon eri meg
tobbiekrol nincs velemenyem
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ikszdé XD
Chaos Anno Domini
ikszdé XD
Chaos Anno Domini
Még anyukám koválygását is kordában tudja tartani és nem enged semmi vackot a gépemre... :)
Ezelõtt az egyik pc újságnak voltam az elõfizetõje és járt hozzá minden hónapban a panda kódja... hogy azzal nekem mennyi bajom volt... és hát mondjuk drágábban jöttem ki,mint a Nod32-vel... amit diákkedvezménnyel 50%-kkal olcsobban vettem meg...
Én csak ajánlani tudom... ha van diák a családban,akkor méginkább megéri...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
Köszi szépen a segítséget. Igazad volt, egy újratelepítés megoldotta a problémát.
u.i.: Örülök, hogy írtál, már azt hittem senki nem tud segteni a problémám megoldásában.
Mégegyszer THX <#mf1>#mf1>
Ha nem megy le az uninstall során "rendesen"
SymNRT.exe
Maradéktalanul leszedi.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
Norton Internet Security 2005-öm van. Valami okból gond van a Norton AntiVirus Internet Worm Protection Signature Updates-el. Mindig a következõ üzenetet írja ki a program "LU1848 Nem lehetett létrehozni visszahívási objektumot" Mi lehet a gond és hogyan tudnám ezt a hibát megszüntetni.
A segítséget elõre is köszi
Errõl a termékrõl mi a véleméynetek? Profi védelmet biztosít vagy vannak hiányosságai?
vírusírtó: Avast, Antivir, AVG
Tûzfal: Kerió
$$$$:
Vírusírtó: NAV2006, NOD32 Kaspersky, McAfee
Tûzfal: NPF2006, Outpost, Kerió,
ingyenprogram
256MB Videókari! Köszi elõre is! Csõ
\"Az ÉlEt NeM éR sEmMiT GéPeZéS NéLkÜl!!!\" By\" ÁðI