A legjobb vírusvédelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A NAV2006 védi a kezdõlapot. Ha megváltoztatod, feldob egy figyelmeztetõ ablakot és rákérdez, hogy biztos Te is ezt akarod?
Feltetted az eddigi legjobb vírusvédelmi megoldást, de a kezelését nem tanultad meg.
dúrva!
Feltetted az eddigi legjobb vírusvédelmi megoldást, de a kezelését nem tanultad meg.
dúrva!
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
több mint 45 új üzenet
azt hittem találok valami hasznos infot, erre...
Chester1, könyörgöm próbáld meg egy hsz-ben összefoglalni a mondanivalódat, vagy fizess elõ VIP-re, és nyugottan szerkesztgetheted a hozzászólásaidat 😊
azt hittem találok valami hasznos infot, erre...
Chester1, könyörgöm próbáld meg egy hsz-ben összefoglalni a mondanivalódat, vagy fizess elõ VIP-re, és nyugottan szerkesztgetheted a hozzászólásaidat 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A norton uninstall után nézd meg a kezdõlapot, és ha jó akkor amit a legeslegelején belinkeltem rakd fel. .
Köszönök minden segítséget , és türelmedet, örülök h vannak még ilyen segítõkész emberek mint te.még 1szer kösz mindent, mostmár valahogy csak megoldom..
Ja és ez az elõbbi visszavonása nehogy eniatt ne lehessen változtatni kezdõlapot visszavonás A csökkentett mód hálózat nélkülit indítsd majd.
Még 1szer indítok ad -aware-t, aztán ha nem talál semmit, akkor kipróbálom amit mondtál,,(rendszervisszaállítás...)
Az utolsó ötletem Rendszervisszaállítást kikapcsolni!! újraindítani csökkentett módban(F8) majt spybot és ad aware és vírusírtás. Igy megtalál minden hibát reméljük. az msn.com jó.
a bináris értékek módosításánál a jobboldalon a symantec-..... olal van beírva. próbáljam ezt módosítani???
Nézd nem olyan könnyû azt leszedni. És a visszarakás sem.
uninstall
uninstall
Na figyelj! Start-futtatás-regedit-HKCU\Software\Microsoft\InternetExplorer-Main\StartPage na itt nekem pld. ez áll Reg_Sz http://www.origo.hu/index.html itt nézz szét.
IExplorer,
MEGELÕZTÉL
MEGELÕZTÉL
az a helyzet h a sima i explorer-nek kéne megmaradnia mert a szüleim is neteznek, próbáljuk meg azt a ccleanert...
Nekem is ez van. telepitsd fel ezt MaxthonEgy jó böngészõ.
Törölj. Ez csak a maradék felesleges dolgogat törli.
Tudod mit azt a lapot tedd a tiltott helyek listájára.IE beállítás-biztonság- tiltott hely, akkor mit csinál?<#schmoll2>#schmoll2>
Tudod mit azt a lapot tedd a tiltott helyek listájára.IE beállítás-biztonság- tiltott hely, akkor mit csinál?<#schmoll2>#schmoll2>
Iexplorer -beállítások-speciális-böngészés igény szerinti telepítés engedélyezése pipa ki. És ott az alapértelmezés visszaállítása?
Alkalmazásoknál olyanok vannak h nero , media player meg ilyenek., azt ha klikkelek a acleanerre akkor megkérdi h törölni akarom -e a fileokat,és nekem ezek a progik még kellenének.,
Várom a fejleményeket. Tudod mit azt a lapot tedd a tiltott helyek listájára.IE beállítás-biztonság- tiltott hely, akkor mit csinál?