A legjobb vírusvédelem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

units
A NAV2006 védi a kezdõlapot. Ha megváltoztatod, feldob egy figyelmeztetõ ablakot és rákérdez, hogy biztos Te is ezt akarod?

Feltetted az eddigi legjobb vírusvédelmi megoldást, de a kezelését nem tanultad meg.
dúrva!

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Laky
több mint 45 új üzenet
azt hittem találok valami hasznos infot, erre...
Chester1, könyörgöm próbáld meg egy hsz-ben összefoglalni a mondanivalódat, vagy fizess elõ VIP-re, és nyugottan szerkesztgetheted a hozzászólásaidat 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Chester1
szia még 1szer kösz

Tomicsek
Szia!

Chester1
köszi holnap megpróbálom.

Tomicsek
A norton uninstall után nézd meg a kezdõlapot, és ha jó akkor amit a legeslegelején belinkeltem rakd fel. .

Chester1
Köszönök minden segítséget , és türelmedet, örülök h vannak még ilyen segítõkész emberek mint te.még 1szer kösz mindent, mostmár valahogy csak megoldom..

Chester1
hát nemtom, sztem ez nem fog menni.......Még az az 1 tippem van h norton uninstal, meg vissza

Chester1
felteszem a spybotot

Tomicsek
Várok.

Chester1
15 öt talált, letörlöm..

Chester1
nem talál újabbat, akkor leszedem a spybot-ot

Chester1
Köszi a türelemedet meghogy ennyit segítesz

Tomicsek
Ja és ez az elõbbi visszavonása nehogy eniatt ne lehessen változtatni kezdõlapot visszavonás A csökkentett mód hálózat nélkülit indítsd majd.

Chester1
de ez a C\:, a D-n még keres...

Chester1
11

Chester1
hát 7 újat talált....egyenlõre

Chester1
Még 1szer indítok ad -aware-t, aztán ha nem talál semmit, akkor kipróbálom amit mondtál,,(rendszervisszaállítás...)

Tomicsek
Az utolsó ötletem Rendszervisszaállítást kikapcsolni!! újraindítani csökkentett módban(F8) majt spybot és ad aware és vírusírtás. Igy megtalál minden hibát reméljük. az msn.com jó.

Chester1
msn.com , de átváltottam about:blank-ra

Chester1
a bináris értékek módosításánál a jobboldalon a symantec-..... olal van beírva. próbáljam ezt módosítani???

Tomicsek
Default page nál mi van? Amikor vátoztadod utána újraindítás.

Chester1
start page http://securityresponse.symantec.com/avcenter/fix_homepage/ és módosítottam de semmi

Tomicsek
Mi volt ott? Jobb klikk módosítás érték.

Chester1
regedit- nem megy beírtam h about:blank, realmadrid.com, de sajna nem megy

Chester1
na megnéztem módosítás vagy bináris adatok módosítása,??

Tomicsek
Nézd nem olyan könnyû azt leszedni. És a visszarakás sem.
uninstall

Tomicsek
Na figyelj! Start-futtatás-regedit-HKCU\Software\Microsoft\InternetExplorer-Main\StartPage na itt nekem pld. ez áll Reg_Sz http://www.origo.hu/index.html itt nézz szét.

Chester1
Mármint letörölni uninstalálni

Chester1
hogy tom leszedni az explorert???nem engedi az installt mer azt írja h újabb verzioó van fenn

Tomicsek
IExplorer,
MEGELÕZTÉL

Chester1
Letöltöttem az internet explorer 6.0-t

Chester1
tényleg nem lehet az internet explorert újra installálni????(

Chester1
az a helyzet h a sima i explorer-nek kéne megmaradnia mert a szüleim is neteznek, próbáljuk meg azt a ccleanert...

Chester1
na újraindultam, ugyanaz...megnézem ezt a maxtont

Chester1
újraindítom a gépet hátha történik vmi, aztán akkor a ccleaner.(1 perc azt jövök)

Tomicsek
Nekem is ez van. telepitsd fel ezt MaxthonEgy jó böngészõ.

Chester1
Letiltottam , de ugynúgy megnyitja...

Chester1

na ilyen a ccleaner, mindgyárt kipróbálom a tiltott h-t

Tomicsek
Igen.

Chester1
mármint ez ami (symantec) bejön kezdõlapnak???

Chester1
v1.26.218 as verzióm van:csinálok képet

Tomicsek
Törölj. Ez csak a maradék felesleges dolgogat törli.

Tudod mit azt a lapot tedd a tiltott helyek listájára.IE beállítás-biztonság- tiltott hely, akkor mit csinál?<#schmoll2>

Tomicsek
Iexplorer -beállítások-speciális-böngészés igény szerinti telepítés engedélyezése pipa ki. És ott az alapértelmezés visszaállítása?

Chester1
Alkalmazásoknál olyanok vannak h nero , media player meg ilyenek., azt ha klikkelek a acleanerre akkor megkérdi h törölni akarom -e a fileokat,és nekem ezek a progik még kellenének.,

Tomicsek
Úgy ahogy van mehet, elõszõr cleaner utána alatta a registry.

Chester1
Na feltettem:
minden be legyen pipálva ugye???(Windows, Alkalmazások)

Chester1
ok találtam.

Tomicsek
Várom a fejleményeket. Tudod mit azt a lapot tedd a tiltott helyek listájára.IE beállítás-biztonság- tiltott hely, akkor mit csinál?

Chester1
Ok leszedte a cuccokat(még mindíg nem tom megváltoztatni a kezdõlapot) akkor keresek ccleanert