Akvarisztika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyenkor biztos ez beszél belõled! Egy Józan ember nemviselkedik igy!
Felejcs el! És nekem NE irkálj!!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
így megfelel?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A szellemes megjegyzéseidet tartsd meg magadnak!Azt hittem itt egy "noemális"akvaristákból álló csoport van de tévedtem!Tedd bele az akváriumodba azt többet nem kell gondoskodni az akváriumodról!
Utánaolvastam, és nemet tud változtatni egy bizonyos idõ után, ha nem eggyezik a nõstény és hímek aránya, ill. ha nincs egyáltalán hím egy "társulásban".
Zacskósharcsa
nekem van egy kettétõrve<#idiota>#idiota>
de már nem müxik
mail: [email protected].
Köszönöm.
nekem is volt ilyen.Jó nagyra megnõtt és megevett egy-két kicsi kuli-kuli-t 😞
ja és édesvizi halak😊 tengerire nincs keretem pedig jó lenne😊
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
Viszont az akvárium típusa meg sósvizire utal, lehet tengeri harcsa, de nem tartom valószínûnek, lehet csak egyszerû bolti aksi .
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Jaja, aránylag nagy, 100 lityis volt az aksi.
Rendõriskolában az oktató a logikáról beszél. Nagyjából mindenki felfogja, de Kovács2 nem érti. Az oktató megpróbálja parasztosan elmagyarázni neki:
- Na idefigyeljen. Elmagyarázom magának, mi az a logika. Szóval. Van magának akváriuma?
- Van.
- Na látja. Akkor ebbõl logikusan következik, hogy maga szereti a halakat.
- Így van. - bólint Kovács2.
- Ha maga szereti a halakat, abból logikusan következik, hogy szereti az állatokat és a természetet.
- Igen, van kutyám is, és gyakran járok kirándulni.
- Na látja. Szereti a természetet, ebbõl logikusan következik, hogy szereti a természetességet, például szereti a nõket, tehát nem buzi. Na, hát ez a logika.
Kovács2 elégedetten vigyorog. Vége az órának, másnap találkozik Kiss4-el, aki épp nem tudott megjelenni az órán, kérdi, hát, hogy mi volt. Kovács2 pedig magyaráz:
- A logikáról volt szó. Tök egyszerû, elmondom neked is. Van akváriumod?
- Nincs.
- Na. Akkó te buzi vagy.
Galy: Amúgy meg telepíts két hím sziámi harcoshalat, és pezsgõfürdõt csinálnak az akváriumodból. 😊)
[/cserf][/fülünyúl]
piráját, sügérfélét nem
Faji jellemzõk:
Méret: max. 40mm
Eredet: Thaiföld, Malaysia, Indonézia
Ivari különbségek: nõstényeken az ékfolt kevésbé körülhatárolt
Tartás: könnyû
Eleség: mindenféle eleség
Szaporodás: ikrarakó
Tenyésztés: mérsékelten nehéz
Akváriumi körülmények:
Víz: lágy, közepesen kemény
Hõm.: 24 C
Akv. típusa: társas, csoportosan ajánlott
Tart. hely: minden szint
Kül. igények: dús növényzet, széles levelekre ikrázik
Sima hûtõvel az a baj, hogy az akkor fût, amikor be van dugva, kell mellé hõmérõ, nehogy túlmelegítsen, figyelni kell rá .
Én a hõfokszabályzóst ajánlom, kicsit drágább, de egyszer beállítod és nem kell piszkálni .
Akkor nem lehet, hogy a galapagosi mummerpontyra gondolsz?
melyik az?