Akvarisztika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb. ennyi, nekem így szépen beállt, bár a kényes fajok közül sajnos volt ami nem sokáig bírta. Most 2 kék gurámi(4 évesek), egy anci, 3 cory, 2 nagy harcsa, két vitorlás van. Élnek mint marci hevesen! :)
gamertag: kenobita
Óriás algaevõm nekem is volt, elpusztult õ is. Ezek a sügérek bölcsõszájúak ugye? Nem túrják szét nagyon az alját?
Vízcsere, kavicsmosás...
185 l
Valami gond lehet, kipusztultak a halak.(nem darakór) Még a guppik is.
Sürgõsen eladó egy 66l-es akvárium minden tartozékkal!
Érdeklõdni: a roland1104_kukac_citromail.hu címen!
igérem 24 órán belül válaszolok!
Ajándék hátteret adok hozzá!!!!!!!!!!
Sürgõsen eladó egy 43l-es akvárium minden tartozékkal!
Érdeklõdni: a roland1104_kukac_citromail.hu címen!
igérem 24 órán belül válaszolok!
Ajándék hátteret adok hozzá!!!!!!!!!!
de nagyon jól mutat az akvárium homokkal :)
képet nem tudok rakni,mert nem vagyok otthon...legközelebb csak karácsonykor leszek otthon...addigra meg már lehet ganyés lesz :)
amugy mutter figyel rá.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Fotót rakhatnátok az aksitokról. Én is teszek, csak elõ kell halásznom. A fotót, nem az akváriumot. :)
meghát akkor akavárium takaritás is egyben
most homok van az alján :)
jah és vettem pár halat is
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Ingyen elvihetõk? Lehet én el is vittem volna. Bár a postát jobban szeretem. <#zavart1>#zavart1>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Már idõszerü a kavics tisztitás az emyémben és kéne bele pár hal is.
Majd teszek fel képeket róla.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
szeretném megszüntetni az akváriumot, mert a kûlsõ vizkeringetõ megadta magát és nem akarok rá költeni. Viszont a lakóknak új othonra van szükségüg, új gazdit keresek.
"Új othont keresek 10 fõnek: rajban 7db Tetra 1db csíkhal 1db páncélos törpeharcsa és 1db albínóPtörpeharcsa. Elvárás, minimum 60Literes akvárium, békés lakótársak, minimum 1liter/fõ területel. A feltételek teljesítésével INGYEN elvihetõek."
Fejérmegye/Sõréd Mór-tól 8Km Székesfehérvártól 20Km.
Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.
kérdés! fontos nagyon.
ez a világítás ???
megfelelõ akváriumot világítani? azt írja.. színhõmérséklet fehér. de nem tudom... fénycsöves.... ezért vagyok gondban. az eladónak kb annyi köze lehet az akváriumokhoz, mint az afrikai õslakos négereknek a hógolyózáshoz <#confused>#confused>
practitioner of the forbidden arts of death
Bp. VIII., Ötpacsirta u. 2 Ott még van sztem házziállat bolt ott aszem kapsz<#smile>#smile>
Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.
hja,vmi ilyesmi volt...egyébként nekem is volt ilyen fóbiám régen hogy nekem rák kell//nem olyan../,,,de aztán a haveromnak lecsipett 1 kis darabot az ujjából..azóta furán vagyunk...márhogy én meg a rák..
Szeretnék törpe tarisznyarákot de lenne pár kérdésem rola. elõször is hogy mekkorák s mekkorára nõnek meg maximum?
következõ egetverõ probléma hogy már fél bp-et bajártam s semelyik állatkereskedésben sincs törpe tarisznyarák. tudnátok mondani bp-en olyan helyet ahol van ill lehet kapni s hogy mi a latin neve?
válaszotokat elõre is köszönöm! leköteleznétek!
Üdv: Tamás
<#help>#help>
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Segít: #133
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Én is szeretem ezt a játékot,csak nem took hamar sok pénzt szerezni...De képzeljétek egyszer volt egy olyan mázlim,hogy egy demó verziben el tudtam adni 1 sima halat 9999$-ért,és igy tovább!És mindent megvettem!De lejárt a demóverzi.. :(<#szomoru2>#szomoru2><#rinya>#rinya>
De most ebben a full játékban,amit Cenobite-nek köszönhetek<#worship>#worship>,ebbe nem lehet iet csinálni.. pff...
No mindegy..Téma?
Ha azt hiszed,hogy mindent tudsz,nem tudsz semmit. Asszed tudod,amit tudok hogy tudod hogy tudom hogy tudod,hogy tudom?:P
Itt a 11 megás ZIP-et kell leszedni.
Install, majd az exe-vel felülírod a Program Files-ban lévõ exe-t. Voila! :)
Fish Tycoon
Most töltöttem le a próbaverziót, nagyon jó! :) Hasonló mint anno az El Fish volt. Már csak valami crack, vagy serial kellene, mert csak 60 percig enged játszani.
nekem is kétféle talaj van... fehér kvarchomok és ks pala lapocskák... avval mindenféleképp számolj h a talaj keveredni fog, fõleg ha harcsát vagy egyéb talajon v talajközeli halat tartasz...
kétféle világítás??? Erõl még nem hallottam...
nekem 98 l-es aksim van és a tetõbe épített neon teljesen kiszolgál... célnak megfelel...
Nagy sok alap dolgot találsz itt az induláshoz... a fórum is jó! :
akvarista.hu
www.koleszafoto.hu
Azt pl nem tudom, hogy milyen világítás kell, mert ha jók az információim, akkor kétféle kell!? De milyen...?
Ömm... halak összetételét sem tudom, mármint mibõl mennyit, illetve mennyi lehet egyáltalán. De gondolom ennek nagy része tõlem függ. :)
Izé... kell még valami?:)
Köszi a segítséget, meg a rám szánt idõt!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
www.koleszafoto.hu
Informálódom még csak.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
www.koleszafoto.hu
Én most szeretnék beindítani egy akváriumot. Szeretnék tõletek tanácsot kérni, mire kell figyelni, meg minden. :) 100l-es az akvárium, még semmi nincs ezen kívül. privit is elfogadok. :)
Köszönöm elõre is!
Szép napot.
www.koleszafoto.hu
Ide valami frankót kéne írni? Hát azért se! :D
Valami szigetelõ cucc...
én csak azt nem értem, hogy azt hogyan formázzák, és mivel borítják hogy szikla hatású legyen:O
www.koleszafoto.hu
nekem 30*40-es akksim van... drágább lenne a háttér mint maga az akksi volt:)
mar emlexem a bekara :P
www.koleszafoto.hu
ahogy írtam kicsit tervezem átalakítani... nagy pala lapokat szeretnék bele tenni amellyek réseibe vizinövényt szeretnék ültetni... bár vizinövények közül edig egyedül a képen látható bírta a gyûrõdést, ez viszont nagyon jól érzi magát :)
www.koleszafoto.hu
Õ a harcsa :)

www.koleszafoto.hu