Meditáció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából kiegészítés, meg átírás ugye, ami miatt már rögtön idiótákról beszélünk, de ami ide tartozik, az Karinthy "kiegészítése":
"Sokat tornázz, el ne hízzál!"
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
"-Ehhez nem kell összeesküvés. Elég megnézni, hogy hogy alakították a vallást ilyen összejöveteleken... zsinatokon vagy minek hívják õket. 😄" ? -keresem, de nem látom.
Soha nem mondtam, hogy csak egy vallás van, és a kereszténység.
Használom mindkettõt, köszönöm. 😊
nem leszek szemellenzõs, ha majd egyetértünk? ;-)
"ne higyj senkinek, ..kivéve minket"
Amúgy a többi konklúziód helytálló. 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Már megint általánosítasz!
Azt hiszed, h csak 1 vallás van , amit ismersz és a kereszténység?
Nézz már körül egy kicsit!
Javaslom a google-wikipedia használatát.
Kérlek ne légy már ilyen szemellenzõs!!!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Hát nem valami bölcs. :-) Én azért bízva bízok, hogy egyszer rájönnek, mirõl írok nekik...
És ott sem direkt módon alakították õket.
De ez oly hosszú, hogy bele sem kezdek.
Akit érdekel a téma, az olvasson. 😄
Na persze ne Da Vinci kódot. 😄DD
Megalakult az unatkozó arisztokrtákból a Teozófiai Társaság, abból kiválva Steiner az Antropozófiai Társaságot. Ez a vallásösszemosás volt a heppjük, de nem mûködtek eleinte világ-viszonylatban. És ez nem összeesküvés, hanem egy kettészakadt társaság. 😊
És az ilyen társulásoknak (is) heppjük volt a lélekvándorlás beerõltetése a keresztény gondolatvilágba. Ez is egy dolog, nem összeesküvés. 😊
A modern nyugati ezotéria pedig nagymértékben épül e két társaságra, vagy szellemi hagyatékukra, u h ennyi az összefüggés.
Többek között nekik is "köszönhetjük" a Bibliából kitörölték a lélekvándorlást nevezetû agybaj elterjedését. Pont azért volt rá szükség, hogy ráfoghassák, hogy minden vallást ugyanazt tanítja.
Természetesen azt, amit mindegyikbe belemagyaráztak. 😊
Spontaneitással valahogy megelõzzük az agyi gondolkodást, azaz magunkat adjuk, nincs ideje az agynak viszontreakciókat leadnia, tehát nem mü,kreált a mimikánk, kifejezõrendszerünk, hanem természetes. Még azt is feltételezhetem, hogy nyitottan megérzésekre hagyatkozva jól sülnek el a dolgok. Nekem bejött.
Egyébként gyerek társaságában sokkal hamarabb megtanulható állandóan spontán maradni.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Az egyéniség még mindig ugyanaz, mivel önvalót feltételez. Legalábbis az én asszociációmban egy a kettõ. Hopp! Vagy épp egy-éniség fejezi ki az egységet? Ja. 😊
fizikai test
étertest, ami többnyire a táplálék feldolgozásával foglalkozik
asztráltest, ami az érzelmi világunk és
énünk, az a szellem, ami reinkarnálódik.
A hétköznapokban használt birtokló ént saját agyunk kreálja, a személyiséget. Ez nem tévesztendõ össze az egyéniséggel.
Minél intenzívebben használjuk saját agyunkat, annál jobb lesz, rugalmasabb a kondíciónk dolgok megértéséhez. Gyakorlatok segítségével ráhangolódva az egyetemes gondolkodásra így intenzívebben, könnyebben megérthetjük az új tapasztalt megfigyeléseket. A lényeges hogy mindig tudatos maradj.
Hatásos az OSHO féle gyak. volt.
Nyugodt helyen kényelmesen leülõk, becsukott szemmel figyelem a gondolataimat. Ha jön egy gondolat, azt csak figyelem, hagyom, hadd "maradjon itt", amig akar, ha távozni akar elengedem, csak úgy lazán hagyom, hogy jöjjenek,menjenek. Tudatosan figyelem, (ezt valahogy úgy tudom mondani tudatosan= megkérdezem magamat, itt vagyok, válaszolok: igen,itt.(magamban mondom),- elnézést, remélem nem riasztok el senkit, hogy ilyen furcsákat írok)
Tehát jönnek-mennek a gondolatok és egyszer csak megfigyelem, hogy a gondolatok között van szünet, egészen kicsike, aztán tovább csinálom, a szünet kicsit hosszabb. Erre a szünetre figyelve mintha süllyednék, olyan érzés, mintha süllyednék.,mintha nehezebb lennék.
Barátnõm átjött hozzám 2 hónap után és ennyit mondott: micsoda nyugalom van itt, ezt korábban nem vette észre.
"melynek címe úgy terjed futótûzként a magyar internethálózaton, mint a futótûz." 😊))
██
egyetértek!manapság egy hétvégi tanfolyamon már auralátó lehet az ember,vagyis hát azt hiszik😊
a másik ehhez a túlvilági dologhoz annyit h semmi értelme foglalkozni vele jó helyen vannak azok ahol vannak,sokan csak öszzezavarják magukat azzal h ki akarnak tûnni a többiek közül és már nem mást mint a "túlvilágot" szeretnék látni!
asztrális lények vannak,de nem véletlenül nem tapasztaljuk õket!
██
Látod nekünk magyaroknak még meditálni se kell ehhez, csak fizetni...
De ez esetben nem a guruság a lényeg, hisz elég sok halottlátó van magyarországon is. 😊
Kérdés: bizonyíték arra, h ott vannak és nem egyszerûen egy másik tudatállapotban? 😉
Vannak például indiában ilyen guruk, akik gyakorlatilag állandóan kapcsolatban vannak a túlvilággal. (de hogy ezt hogyan teszi, az számomra is elképzelhetetlen) De hidd el: nekünk egy élet kevés lenne hogy ezt elérjük!
Br rengeteg féle teória van...
Utánna figyeltem a csöndet. És ezek váltakoztak.
A szervezet magától dolgozik, te csak figyeled! Utazik a tudatod magától, de irányíthatod ha akarod.
Tegyük fel, h nem feltételezünk semmit, csak elismerjük, h kevesebb a tudásunk a világról annál, h ilyeneket teljes biztonsággal kijelentsünk. 😊
Amúgy hajlok afelé, h ilyetén módon tényleg nem szólnak bele, de a hajlongásomat nem merném ténynek nevezni. 😊
Tehát a csodát szerintem mondjuk egy angyal okozza, ami nem Isten!
De mindenki csak a saját szemével lát, és ezáltal következtethet arra hogy a többiek mit látnak...