1015
Élet egy másik dimenzióban
-
Liliomfa #495 dehogy is nem. van annak a koporsónak szélessége is bizony. meg ára is. :))))
( persze tudom én ,hogy te a halál utáni csodálatos vagy éppen szürnyű örök létről beszélsz, ami...nos...khm... :D) -
Liliomfa #494 hát az :D -
#493 Nem, ez szimplán humorérzék kérdése...
Halál utáni létnél nem beszélnék mélységről.
Ahogy hosszról, meg szélességről sem. -
#492 Ez már hitkérdés... -
#491 A végső nyugalomé viszont csak pár méter... -
Liliomfa #490 persze ,hogy az vagyok. ha nem lennék magasról le....-nám a meditációt. -
#489 Én a "fenébehagyás" útját járom. Nemcsak, hogy nincs tehetségem hozzá, de nem is ez a sorsom. Meg talán még alkalmatlan vagyok rá.
Azonban gyakorlom, hogy minden helyzetben nyugodt legyek. Fontosabb dolog ez, mint hinnéd. A nyugalom az alapja meditációnak. Ha tényleg nyugodt vagy, spontán le tudsz menni alfába. Nagy mélységei vannak a nyugalomnak...
Szóval szerintem te nyugtalan vagy -
#488 ma -
#487 mikor bambultatok utoljára? -
#486 ...és majd ha valami bajod lesz a félmondatban leirt gyakorlatok végzése közben,akkor majd hivatkozhatunk ezen fórum "meditációs mestereire"!!!
-
Liliomfa #485 ér helyett vér elnyomtam -
Liliomfa #484 csak az a baj ,hogy egyébként nem sikerül. tegnap megpróbáltam azt a módszert amivel a ér oxigénszintje csökken majd nő. ( bens ajánlotta) majdnem megfulattam, de meditálni nem sikerült :DDD
lehet hallgatnom kéne szabolcsra és hagyni az egészet a fenébe :D -
#483 akkor te egy őstehetség vagy! töri ora közepén!!! -
Liliomfa #482 nem kel leírni. tudom mien :)) mondom gyerek koromba rentgetegszer lementem alfába töri órán, amikor koncentrálni próóbáltam enek következtében minden gondolattól megtisztult az agyam, s mivel nem volt semmi amit jobban utáltam volna a törinél ezért akaratlanul az is kizárult. s csak ültem a teljes sötétségben, nem éreztem semmit. nagyon jó volt. aztán mindig beírtak utánna :DD -
#481 de várj jobban belemegyek olyan mintha egy atommag tetején ücsörögnél.
kicsinyke pont vagy ugyanis a lelked szaladgál csak ennek a léleknek van virtuális szeme nehéz leirnni csak hasonlitgatni probálom!
-
#480 a meditácio az az elalvás, és az ébremlét között van,de inkább az alváshoz közelit jobban.
ébren vagy de nincs tudomásod a külvilágrol.
olyan mintha a hangya "szemével" látnád a szoba berendezéseit.
olyan mint amikor azzok a kicsi mini kamerák láttnak.
-
#479 Hagyd már a picsába! :D Egyfolytában azt mondod, hogy nem megy, nem megy. De épp ez az. Nem kell menni semminek. Filozófus betegség. :D Popper szegény is ezzel küzdött, ezért írt ilyen jó könyveket. -
#478 van csoportos meditácio!sőt már probáltam is! -
Liliomfa #477 lehet, nem ismerem. de a meditációs gyakorlata hátha beválik :)) -
palack #476 Popper!! HAHAHA! :-)
Az egy mekkora loser! -
Liliomfa #475 sztem a meditáció az amit semmi kép nem lhet csoportosan. még egyedül se megy :DDD
most amugy a Popper féle meditációval foglalatoskodo. ( vagyis majd akarok) :) -
#474 Én találtam egy olyan újságot a moziban, hogy "buddhizmus ma" és benne van, hogy Mo-n hol vannak ilyen csoportos meditációk, és az elérhetőségük. Pécsen is van, szerintem ingyen... -
Liliomfa #473 pfff... ilyen mester max pesten van, másrészt meg minek dobjak ki egy csomó pénzt feleslegesen ha itt is beszerezhetem az információkat. :P -
HUmanEmber41st #472 Liliomfa!
keress meg 1 spirituális mestert, tőle tanulj meditálni!
-
Liliomfa #471 -
dez #470 -
Liliomfa #469 jól vanna :( -
dez #468 Ilyen erővel az énekesek skálázása, színészek mimikaizomgyakorlata is röhelyes... :p -
dez #467 Nem, nem csak várni kell. Hanem az adott meditációs gyakorlatot csinálni... Nem véletlenül fejlesztették ki őket. Azok váltják ki különféle módokon a meditatív állapotot... -
Prof William #466 Na mindegy a lényeg hogy nézzétek meg (Csak megkeresem a címét.)mert jó film. -
aqspd #465 Én már próbáltam a dünnyőgős meditációt, amit emlegettél, de nekem működött. -
Liliomfa #464 jaja -
Liliomfa #463 nem baj :) de sztem akkor is röhejes ahogy az ember ül és magánhangzókat döngicsél. viszont most olvastam olyan koncentrációs gyakorlatokról amik gyakorlása után könnyebb a meditáció. na egyszer csak összejön. :) -
Liliomfa #462 az ember ne tud úgy lemenni alfába ,hogy "hop elültem , lenn vagyok alfába örülök a fejemnek", hanem várni kel amig az ember lecsitul. hát innen :)) -
dez #461 "Szóval meditációval nem csak lelkiekben hanem testiekben is sok mindent el lehet érni. :)"
Hát naná, hogy nem. Nézzünk utána egy kicsit, milyen sokrétű kapcsolat van a fizikális dolgok és a lelkiek között. Akár ilyen klinikai pszichológiai szinten is, mint szorongás (nem kell, hogy tudatos legyen), stressz, stb. <-> [testi funkciók nagy része]. -
dez #460 "Ezt a meditációt is kipróbáltam"
Na, ez már rosszul kezdődik... Nem kipróbálni kell, hanem csinálni. Nem 1x, nem 2x. Hanem naponta. Szépen rászánva azt az x percet. És 2-3 hét múlva már nem csak próbálkozás lesz... (Persze nem lesz belőle kapásból profi meditátor, de már kezdi megérezni az ízét.)
"elkezdtem dünyöggni a magánhangzókat nevtségesnek éreztem magam és rám jött a nevetés."
Hát, bocsi, de ez egy kicsit gyerekes. :) -
dez #459 Ha annyira megközelíthetetlen lenne, senki sem csinálná. :) Ezt te honnan szedted, hogy meditáció előtt még egy órát kell csöndben magunk elé meredve üldögélni? :p -
Prof William #458 Saolinokat... ááááá de sok hibát vétettem! A Saolinok Chi-ke megzavarta az elmém. :) -
Prof William #457 Emberek! Most láttam egy Soolinokat bemutató ismereterjesztő filmet. Olyanmokat csináltak, hogy el sem hittem. Mintha egy filmet néztem volna. A Saolinok is okat meditálnak. Olyan harc közben is (Battle Meditation (SW-rulez))
Szóval meditációval nem csak lelkiekben hanem testiekben is sok mindent el lehet érni. :) -
Liliomfa #456 a lap nem jeletníthető meg. sztem rosszul linkeltem, de az is lehet ,hogy csak nekem, nem jön be