254
probléma:SM buszvezérlő
  • shrike7973
    Mégis minek/Mire?
  • gurubefree
    De akkor semmi gond ne lesz vele ..... mert egyenlore ezt a kartyat kell hasznalnom
  • gurubefree
    Az nem gond mert kesobb le akarom cserelni a GTX-et
  • shrike7973
    Nem csak nem fogsz tudni 2 dzsííforszt belerakni...
  • shrike7973
    Na ez odapakol...
  • gurubefree
    Annyi van ezzel az utolsoval hogy CrossFire-os lap ... nekem egy 8800GTX-em van .
    Ez gond ???
  • gurubefree
    Asus Maximus Formula Intel X38 DDR2

Bocsi talaltam egy masikat.
  • shrike7973
    Striker Extreme jobb...
  • gurubefree
    ASUS Striker Extreme 1333 FSB vagy ASUS P5N32 SLI Premium

Gyorsen ha lehet mert eppen szeretnek fizetni csak nem tudom melyik legyen. Mind a ket board Q6600-al van.

Koszonom
  • csabika6630
    Hello.
    Lecseréltem a 2.8 as northwood magos procimat egy 3.0 ás precottra.
    Ahogy beraktam a procit megnéztem hogy normálisan felismerte, a hyper threading be van e kapcsolva... Majd elindítottam az xp-t.
    Lefuttattam egy tesztet és láttam hogy nagyon meleg a proci és egyszer csak kikapcsolt a gép. Utána észrevettem hogy az egyik biztosító pöcök a CPU hűtőnél nem pattant be. => orvosoltam a problémát, elindítottam a gépet és ment gond nélkül. ( a teljesítménye is optimalizálódot)
    Sajnos nem vagyok már abba biztos, hogy mikor néztem meg akkor a biost utoljára, a kikapcsolás előtt vagy után.
    Szóval most az lenne a problémám, hogy bootolásnál megnyomom a del gombot, szépen be is lép a biosba de nemtudom használni a billentyűzetet. nem reagál semmire. Próbáltam másik billentyűzettel, kivettem az alaplapból az elemet, áramtalanítottam... De semmi.
    Ha így marad akkor dobhatom ki a lapot a kukába, mert egy windows telepítést se tudok így csinálni.
    Remélem tudtok segíteni

alaplap: ASUS p4p8x
  • horrock
    Hello!
    Gép vásárlás előtt állok, és nem tudok dönteni, hogy milyen lapot vegyek. Mindenféleképpen ASUS-ban gondolkodom. egy Core 2 Duo menne bele, még nem tom milyen, de 1333MHZ-es FSB kéne. DDR2 800MHz-es RAM-ot kéne támogatnia, és SLI-t. Szerintetek milyet vegyek? Néztem a P5N32-E SLI Plus-t. vagy P5N-E. Segítsetek léécci, köszi előre is.
  • fenegyerek1
    oké oké,köszi
  • davidka003
    Azt jelenti, hogy nem tudsz bele tenni PCI-E-es kártyát.
  • fenegyerek1
    Akkor most ez mit jelent?
  • MaSzKa
    nem a PCI nem egyenlő a PCI-E vel
    abból is van 1.0 1.1 2.0
  • fenegyerek1
    Hello! Nekem egy Asus P4P8X-es alaplapom van,melyen 1Agp és 5Pci foglalat van.Ez azt jelenti.hogy tudok bele venni Pci expres-es videokarit?
  • Solten
    http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/mb/sock478/P4P800S-X/AD1888.zip
  • Osi20
    ASUS P4-P800S-X kellene nekem audio driver valaki segitsen? elöre köszi
  • gettobuxa
    :D már rájöttem én is sorry
    mos h megnéztem ráadásul kn 8 ultra... no mindegy :))
  • MaSzKa
    de az és alapból ddr2 megy bele
  • Solten
    A KN 9 nem véletlenül Abit alaplap??
  • gettobuxa
    sziasztok
    kéne egy kis segítség, nem tudok eligazodni az asus honlapján...
    egy KN 9 ultra alaplapom van, és az lenne a kérdés, h vehetnék-e rá új memóriát? (most DDR1 400 MHz van benne)
    DDR2-t szeretnék. a MHz az mindegy mennyi?
    köszi a segítséget
  • HF
    Üdv mindenki.
    Tudtok-e olyan asus alaplapot, amely támogatja az ati crossfire technológiát(és s775-ös)? Kinéztem az Asus Blitz Formula nevű alaplapot, de ez 60e Ft. Remélem van olcsóbb is :)
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • istvan12
    Sziasztok!
    Van egy problémám amikor betölt az xp-m a következő hibaüzenetet írja folyamatosan! QueryDos Device Failed és magyarúl ezt írja alá további adatok érhetők el! Kérem segítsetek ez az utolsó reményem! Már többször újraraktam a rendszert de semmi! válaszotokat ide várom:[email protected]
  • tomko55
    Kedves T-Misi!

"Amúgy aranyszabály a telepítési sorrend: először minden alaplapi cucc, majd utána külsők. "
    Ez nálam is alaptétel!
  • tmisi
    Szerintem az alaplapi driver tartalmaz vmilyen modemes dolgot v. valami hasonlót, amivel ütközik a másik. Mondjuk akkor meg nem értem miért pont a hangkodeket lövik ki. Amúgy aranyszabály a telepítési sorrend: először minden alaplapi cucc, majd utána külsők.
  • tomko55
    Üdv mindenkinek!
    Közdük egy igen röhelyes, de kellemetlen hibával.Már sikerült leszűrnöm egy-két dolgot, de megoldást nem tudtam találni.
    Szóval!
    Az alaplapi driverem öszevész a usb-kábellel bekötött kábeltévés modemem driverével és ennek a harcnak eredményeként kilövik a hangkártya drivert. De úgy, hogy rendszer hang-marad (XP kilépésekor a hang), illetve abban a játékban/programban van hang amit éppen a hibaüzenet megjelenése előtt futtattam. Mert a gép bekapcsolása után 5-25 perc között jön a hiba üzenet.
    Bios frissités illetve alaplapi driver upgrade is volt már. Nem használt.
    Ha valakinek van valami ötlete kérem eressze el!
    Előre is örök hála!
  • Hedgehunter #107
    Huzd le a speaker kabelt az alaplaprol
  • Lada16
    Hello

Nekem van 1 P4V8X-MX alaplapom és az lenne a kérdésem, hogy az indításnál lévő sípolást/sípolásokat nem-e lehetne kikapcsolni?
    Mert van itthon 1 gép ugyan nemtudom milyen alaplappal, de abba megvan oldva, hogy gépindításál ne sípoljon.
  • Hedgehunter #105
    nekem 2 asus-t 880 e-deluxe t nyit ki a tap 2 honapon belul egy tapcserevel kozben...
  • MaSzKa
    2 asus alaplapom van akarom mondani
  • MaSzKa
    nekem van tönkrement asus alaplapom p4-es
    ilyet se veszek az biztos modjuk az egyiket acorp táegység nyírta ki (nem az én gépem volt én gagyi tápegységeket nem szeretem)
  • MaSzKa
    a kedvencem abit-os kollega rakta fel:-()
  • mikusmate
    Sziasztok!
    Most cseréltem gépet, és van eg olyan problémám, hogy a helyi hálózat időnként megszakad, és ezáltal a net is. Arra is gondoltam, hogy esetleg a driver nem jó. Az alaplap egy Asus M2N-MX, és azt a drivert raktam fel, ami a hozzá adott CD-n volt. Esetleg valakinek van valami ötlete?
  • Warpig
    Egy kérdés. Asus AI Suite-ban a Chasis Q-Fan minden chasis fant egyszerre szabályoz? Mert a P5B lapon 2 chasis venti csatlakozó van. W.
  • Warpig
    a cpu-t segíti húzni, nem kell a biosban csinálni.
  • TommoT
    megtudjátok nekem mondani, hogy az asus ai booster mire való?
  • Bossistu
    Sziasztok!!! Segítséget szeretnék kérni! Van egy asus a8n-vm-csm alaplapom, vettem bele egy tv out kártyát , de sehogysem tudom kicsikarni belöle, a klón módot! Hiába kötöm össze a tv-vel nem látja a tv-t. Azt szeretném elérni, hogy ugyanazt lássam a tv-én, mint a monitorom.

Segítségeteket előre is köszönöm!
  • izb
    itt is lehet nézelődni
  • izb
    prohardveren nézelődj