254
probléma:SM buszvezérlő
  • izb
    nem.
  • gibae
    Sziasztok!
    Kellene egy ilyen alaplap: asus a7a133+3D
    Sajnos az enyém elszállt! Más is jó, csak tutira belemenjem a procim: AMD AthlonXP 1600+
    és SD RAM menjen bele. Ugyanis ezek az alkatrészek(meg a többi) megvan, jól működik, csak az alaplap nem jó!
    Tudtok valahol olcsón?
    Köszi! Éva
  • GyPeter
    ez az alaplap (Asus M2V AMD 64 K8T890 DDRII Glan PCIE SATA Socket AM2)ebbe jó egy amd athlon 64 socket939es foglalatú proci?
    me ez am2 es foglalatú
  • izb
    elemet cseréld ki az alaplapon..
  • bloodnero
    P4p800e-deluxe lapom van , nemrég cseréltem benne procit, és minden inditásnál kiirja hogy lépjek a biosba és állítsam be, nah most mindent beállítottam volt 3 bios frissités is (régi>ujjabb>régi>>ujjabb) de semmi változás nem történt! a proci amit beleraktam egy p4 prescott 3ghz 1mb 800fsb-s. Mit lehet tenni?
    Amugy áttudom ugrani a Biost azzal hogy Discart and exit és akkor betölti a winfost de ez valahogy nekem nem teccik hogy minden inditásnál a biosba kell belépegetnem...
  • izb
    mondjuk egy ilyet

Asus M2V AMD 64 K8T890 DDRII Glan PCIE SATA Socket AM2 alaplap
  • GyPeter
    egy AMD Athlon 64 3700+, Kingmay DDR2! 512Mb 677MHz és SATA v SATA2 es csatlakozású vinyó alá mit dobhatnék úgy 25 ezeré?
  • Ace McCloud
    Szevasztok !

P4C800 - deluxe alaplaphoz nem tudtok véletlenül ajánlani jó 1GB ecc - s memóriamodulokat kingston memória kivételével??
    Sajnos a gyártó nem közöl infókat ebben a kategóriában az alaplaphoz, a kingstontól baromi nehéz beszerezni a kompatibilis memóriákat, más gyártónál még nem találtam infót hogy támogatja - e az alaplapot az ecc s termékük

előre is köszi a segítséget..
  • Munch
    Asus K8N. Egyszer csak azt mondta kikapcsol. Többé nem akart működni.
    A bűnös valószínű megvan, remélem a 3 gar. fog érni valamit és csere/javítás lesz.

• Vakeraka
    Vagy inkább Sli-t vegyek még ha radeon karit is akarok? Az sli-s változat az sli-n kívül mivel tud többet?
  • Vakeraka
    Mi a különbség Asus A8n-e nforce4 vagy A8ne-e-fm nforce4 között?
  • zvaragabor
    Hali! Valaki tudna néhány szót szólni az ASRock P4V88-as alaplapról? Jó/rossz/vannak hibái? Ha van akkor mi? Köszi elöre is!
  • Punker
    Köztársaságot alapít az Asus
  • taaz
    Igen el olvastam!Köxi! De 1 probát meg ér!
  • Inquisitor
    Elolvastad amit írtam? na mindegy. Egy csomó új alaplapban nem mennek normálisan a PCI videókártyák.
  • taaz
    s3 is Pci-os!! Azért annyira nem vagyok ?????? hogy az AGP-s karit rakjam bele!Pont azért cseréltem le!
  • Inquisitor
    AGP-s lapot nehezen hajtogatsz te be PCIE alaplapba, a PCI videokártyák meg fura mod nem mennek elég sok új alaplapban ... amúgy van Voodoo-hoz alternatív XP driver egy pár, nem tudom mennyire használhatóak. Régen a Voodoofiles.com-on voltak ilyenek.
  • taaz
    csak azért mert olvasgattam 1 2 oldalon h sok gagyulást csinál!Foleg az inno3d 6600 sorozattal! Még nem probáltam a lapot majd jövöhéten amikor kapok kölcsönbe egy 6800 karit!De lehet hogy addig beprobálom az 1000 éves s3 trio-mat meg a voodoo1 párositva ha találok valami XP drivert
    Amugy köxi a választ!
  • ffxi
    THX!!
  • Inquisitor
    Miért utólag érdeklődsz? Egyébként ár/teljesítményben szerintem a legjobb 754-es lap.
  • Inquisitor
    Igen, de minőségben kb. olyan különbség van, mint a Samsung/Samtron monitorok között, hiába mindkettő Samsung gyártmány.
    Általában ólcsóbb alkatrészek, régebbi chipset (néhány kivétellel), és általában antituning Bios, bár most ez AMD fronton pont nem jellemző.
  • ffxi
    ASrock az vmi Asus-nak a mellék ága??
  • taaz
    Van 1 kérdésem! Minap vettem 1 ASUS K8N4-E Deluxe alaplapot. Véleményt tapasztalatokat kérnék! Igazábol az Asus nem volt a kedvenc lapjaim közöt inkáb az Abitra esküdök!De ez volt csak a boltban! Amugy abit NV8-at akartam és Asus lett belöle
  • Hedgehunter #71
    #60-oz hozzafuznem: Ketszer halt meg az alaplapom 3 honapon belul koltozes miatt midketto ugyanugy, a hiba is ugyanugy jelentkezett, ujraindulas a vegtelensegig....
  • rborbely
    Hali
    Valakinek a #62 kérdésre van ötlete?
  • TC3
    Az fincsi cucc:)
    Imádom ezt a lapot, csak minden 10. chipsethűtési gondokkal szenved!
    De ennek ellenére is nagyon megéri!
    Ha minden igaz, sok esetben még mindig azokat gyötrik a teszteknél is!
  • Punker
    54-es az a wifi, nem amiatt vettem.
  • wander01
    ja kis antennám nekem is van egy másik alaplarol, jopofa kis cucc de sok mindent nem tudtam kezdeni vele (tul lassu), kábel még mindig 1gbit. laptopra tökéletes netezni. amugy te direkt a a wifi miatt vettél olyan alaplapot?
  • Punker
    fire-wire, a wifi cucc az a pici antenna :)
  • wander01
    ja kb. mi az a fekete cucc a jobb also sarkon? beépithető router? nem látszik tul jol.
  • Punker
    #50 ?
  • wander01
    A8N-SLI Deluxe király most hoztunk haza egyet 4200+ dual core-hoz jonak tünik :D és bödületes mennyiségü plusz cumot adnak hozzá. elsö kibontás után tessék leltározni :)
  • rborbely
    Sziasztok,
    Asus k8n-e alaplapom van Sata-s WD kaviar 200Mb Hdd-vel. Az a gond, hogy bekapcsoláskor kb 5perc mire elkezd bootolni a gép (bios nem indul). addig csak villog a dvd iró ledje és semmi mást nem csinál. a monitoron sincs kép. Aztán egyszercsak felbootol és betölti az op. rendszert. utána már semmi gond.
    kipróbáltam egy ata hdd-vel és az tökéletesen jó. A biosban a bootlolási sorrend is jól van beállítva.
    Lehet, hogy nem kezeli jól a sata hdd-t.
    Mi lehet a baj?!
  • vjanika
    A8N-SLI Delux, vagy Sima A8N-SLI, A8N-SLI Premium, esetleg A8N-E is, ha minden igaz még ez is tud Sata2-őt. De ha van pénzed, akkor egy A8N32-SLI-t is vehetsz :-)
  • Punker
    elöször derítsd ki hogy mitől csinálja, valószínűbb hogy a táp nem bírja, alaplap hibára nem az ujraindulgatás a jellemző.
  • dalackraul
    Üdv az lenne a kérdésem hogy a gépem mindig újra indul és én alaplap hibára gyanakszok mi a teendő hogy ne idnuljon újra mindig a gép??? válaszotokat előre is köszönöm várom a privát üzeneteket is:D
  • Newyorker
    AZ Asus A8N-E mellett döntöttem
  • Newyorker
    A kettő közül melyiket érdemes megvenni:
    Asus A8N-E Socket
    ABIT AN8 ULTRA

Az áraik azok éphogy eltérnek, nem vészes 5ezer különbség
  • Punker
    asus.com és ott minden lapnak le lehet tölteni a leírását, bios frissítés stb.
  • Red Tevje
    Ha elküldenéd nagyon megköszönném,mert igencsak szivatóra fogott.Sehogy sem sikerül összehoznom a 2500+-os barton procival.