254
probléma:SM buszvezérlő
-
#174 Elég a legfrissebbet... -
#173 -
SzocsA #172 az asus p5b alaplapom dobozára 1333fsb van írva aztán a cimkére már 1066 hm -
shrike7973 #171 Hy!
Biost szeretnék frissiteni!
Az oldalon a lapomra bios frissités cimszó alatt 4 db bioszfrissités van, dátum alapján növekvő sorrendben. Elég a legutolsót felrakni a legfrisebb dátummal,és az tartalmazza az összes elöbbi frissités tartalmát, vagy mindegyiket fel kell tenni? -
#170 -
exoterm #169 köszi, ez megoldotta a problémát -
#168 BIOS:
Chipset:
North Bridge Configuration:
Memory Remap Feature Enabled -
exoterm #167 és azt hol tudom bekapcsolni pontosan? -
#166 BIOS-ban kell bekapcsolni. Enélkül nem látja a 4GB memóriát. -
exoterm #165 mindegyik a megfelelő helyen van, mindegyik 800as.
mi az a memory remap? -
#164 Memory Remap engedélyezve van? -
#163 Lehet hogy hülye kérdések: rendesen helyén van mindegyik (mármint a foglalatban), mindegyik 800-as? -
exoterm #162 64bites XP, a bios sem látja a 4gb ot -
#161 Op.rendszer milyen? -
exoterm #160 hellósztok, lenne egy problémám
Asus P5B m van és vettem +2gb kingmax ramot /ddr2 800/ és így csak 3gb ot lát a 4gb helyett a másik 2db ram az geil
hozzáfűzném h mindegyik ram kifogástalan állapotban van ! -
#159 Nade Maszka.. Itt gyerekek is vannak... -
#158 Fucksis-t? -
#157 Nem, más játékot tolunk együtt... -
#156 eggyüt toljátok a Crysist? :D -
#155 Épp arra járt... -
#154 Ti szépen egymás mellett ültök és fórumoztok?:D -
#153 B.nőm is ugyanezt mondta -
#152 ja -
#151 Ki sem nyitottam, minden rá volt írva az alaplapra.:D:D +- minden. -
#150 én bekötöm kézikönyv nélkül is de nem árt belenézni tényleg jól csináltam e -
#149 Egy igazi férfi nem használ kézikönyveket!:D -
shrike7973 #148 HA nemért hozzá minek szedi szét? -
#147 van itt 1-2 -
#146 -
Rick4U #145 Mindent részletesen megtalálsz az alaplap kézikönyvében -
#144 Helló!
Egyik barátom szétszedte a gépét és nem tudja összerakni.
Nem tudja hova kell bedugni a bakapcsoló és a reset gombok kábelét.
asus p5pl2-e ez az alaplapja. Aki tud segitsen!!! -
#143 Asus Maximus Formula Intel X38 DDR2 v. Asus M3A32-MVP Deluxe v. Abit Fatal1ty AN9 32X
Inteles , AMD-s
Szoval nem 5 evrol beszelek de szerimtem 1-2 ev igen hosszu ebben az iparagban. ( neha meg par honap is ) -
Vieras #142 Helosztok van 1 ASUS P5KC alaplapom nah most olvastam 1 forumban hogy az 1066os kingmaxokal nem müködik fagy a gép stb.... és csak 800mhz en megy stabilan nah most én 800as kingmaxokat vettem a gépet még nemtudom össze rakni mert még hiányoznak alkatrészek az lenne a kérdésem hogy a 800mhz es kingmaxokal nincs semmi probléma?(http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=131081&st=0) ezen a forumon olvastam, -
#141 a GTX miért csalódás? én tökéletesen meg vagyok vele elégedve! -
Inquisitor #140 Olyan lap csak a mesében van. -
Inquisitor #139 Másik táppal próbáltad esetleg? A Prescott ugye sokkat többet fogyaszt és jobban melegszik mint a Northwood, de legalább nem gyorsabb, persze kivéve HT. Már amelyikben van HT.
"Próbáltam másik billentyűzettel, kivettem az alaplapból az elemet, áramtalanítottam..."
Azért én megpróbálnék egy CMOS Cleart, mert halál nem ugyan az az elem kivétele ... a keyboard USB vagy PS/2? Vezetékse vagy rádiós? -
#138 Hat az ... Nem csak a GTX de az egesz gep az.
-
shrike7973 #137 Arra értettem hogy ugybeszélsz a gtx ről mintha valami csalódás lenne.. -
#136 Mert ha van csak 11000 forint kulonbseg a ketto kozott akkor inkabb megveszem a a jobbat dragabban egy kicsit -
#135 Nemreg befurodtem egy lappal ezert ugy dontottem ha veszek akkor olyat veszek amit nem kell nagyon-nagyon sokaig lecserelnem