254
probléma:SM buszvezérlő
-
#214 Nem kell reklámozni, amúgy is el lehet olvasni fél perc alatt a napi 4db hírüket. -
#213 Egy modi már leállíthatná... -
#212 Ha PCI-E a lap minek kérdezel ekkora ökörséget? A Videokártyát elsősorban a CPU korlátozhatja. -
#211 a hoc most reklámozta sz@rrá magát
a felhasználok ajánlgatták azt aki több tagot szerez azt jutalomba részesítik -
#210 Megsúgom: a hoc-on kívül létezik más hardweroldal is...
(mondjuk a PH videokártya részlegét ne erőltesd...) -
fittyfene #209 Új R.O.G. alaplap(ok) hamarosan az ASUS-tól
A Strike Extreme után most itt a folytatás. -
brianmaste #208 Az is jó ha adtok 1 linket ahol meg tudom nézni milyen cuccok mennek bele a lapba. -
brianmaste #207 Sziasztok.
Van 1 ASUS-P5G-MX alaplapom.Azt akarom kérdezni hogy melyik a lehető legjobb Ati Radeon kártya ami belemegy?Mert azt tudom hogy a 8800GT belemegy de én Ati párti vagyok. -
#206 Valami bértopikoló Hoc-os? -
#205 Nem unod még, hogy egész nap a gép előtt ülsz és csak linkelgetsz?
Ma már legalább 20 linket láttam tőled és volt olyan, ami 3-szor szerepelt.
Aki akarja úgyis elolvassa a hoc.hu-t. Nem kell belinkelni az összes cikket. -
fittyfene #204 ASUS deszkák Intel X48-as alapokon
Itt az új P5E3 Premium WiFi-AP @n Edition -
hunkenny #203 sziasztok!!
Olyan problémám van, hogy ha indítom a gépet, akkor az összes venti(videokarin is)nekiáll állatra pörögni és csak az A.I suit-tal tudom lassabbra állítani őket. A kérdésem, hogy ez miért van és hogy lehet megváltoztatni. A biosban nem találtam semmit-vagy csak nem vettem észre...
Amúgy P5Ke-Wifi a lapom.
Ha valakinek van ötlete írjon légyszi!! -
ChristianID #202 Köszi előre is a válaszokat, majd kipróbálom (most munka van... :( )
Egyébként nem írja ki (a DVD-t (Pio 112)), ez a legnagyobb gondom... -
Inquisitor #201 Tiltsd le telepítés erejéig összes raid funkciót.
Kapcsold ki a Legacy (P)ATA funkciót, bár lehet más néven van, mert az lecsökkenti a használható SATA/PATA meghajtók számát, hogy kompatibilis legyen a lap a W98-al ... lol.
Ezek általában alapból be vannak kapcsolva.
Ha nem jön be , akkor majd valaki okosabb segít. -
Dzsur82 #200 Hali!Nekem P5K lapom van és nekem is ugyanezt csinálja!!A vicc az hogy biosban nem látja a dvd-met de még is működik!!Rakd be a dvd-be a telepítőlemezt és nézd meg mit reagál a gép mert elvileg menni fog!
Amúgy neked mit ír ki a gép mikor bekapcsolod, mert nekem zöldel kiírja a dvd márkáját és utána pár másodperc múlva indul is az xp!!! -
ChristianID #199 Üdv!
Az alábbi problémával küzdök:
Gépújítás (P5KC, E6750, 2x2 GB Kingmax 800, 8800GT, vinyo), a többi komponens (PATA DVD, PATA-s vinyók, stb) maradt a (nem olyan) régi...
Gép összerak, (már nagyon sokadik...), Bios-ban bootolás dvd-ről beállítva... és semmi... nem ismer fel fel a szűz Sata vinchesteren kívül semmilyen más eszközt... kb. 4 óra szenvedés után (Biosban létező minden opció állítva, három különböző PATA vinchester, csatlakoztatása, Master, slave, cable select kipróbáás, ATA kábelcsere.... SEMMI...
Alaplapot kicseréltettem garanciában, elkönyvelve, hogy vmi hibás darabot fogtam ki... Gyorsan gépet újrarak... és Ugyanaz! Egyszerűen nem értem... ezek az alaplapok már nem kezelik le bootolás alatt az Atás cuccokat??? Most asszem veszek esg Satás dvd-t, hogy legalább kipróbáéljam, működnek-e egyáltalán a cuccok...
De ha vki találkozott már ilyennel, pls Segítsen...
-
#198 Nem kikapcsolni kell, hanem törölni. -
#197 cd hide-ot nem is találok a Daemonba! :-(
De én is gyanakodtam DT-ra, kikapcsoltam full az egészet, a hiba akkor is fenn áll! :-( -
llw66 #196 Az alábbi problémám lenne: van egy ASUS P5K alaplapom, és nem tudom használni a SATA hot-plug (menetközbeni csatlakoztatás + leválasztás )funkcióját. Valaki tud olyan opciót BIOS-ban vagy egyéb amellyel ezt lehet engedélyeztetni.A rendszervinyóm egy SAMSUNG HD501LJ(SATA2), és van egy hurcolászós vinyóm,SAMSUNG HD401L(SATA2) amelyet szeretnék néha menet közben fel vagy le csatlakoztatni a gép kikapcsolása nélkül.A P5K előtt egy M2N-E alaplapom volt azon rendesen tudtam ezt az opciót használni, akkor is ugyan ezek a vinyóim voltak.Amióta a P5K megvan egyszer próbáltam a 400GB-os menet közben csatlakoztatni, de nem ismerte fel, viszont ha kikapcsoltan csatlakoztatom a 400-as vinyót akkor rendben kezeli, tehát a vinyó biztosan jó.Ha valaki találkozott ezzel a problémával, vagy tudja a megoldást és megírná annak nagyon megköszönném! -
Samanoske #195 Ja a daemon kavar be vagy vmi virt.progi.
Daemonba a cd hideot kapcsold ki és jó lesz,nekem is ez volt hetekig! -
#194 :-))))) háá háá háááá
Természetesen valami a DVD író körül van,de csak ezzel a lappan, másik gépben tökéletesen működik, és 3 különböző íróval ki lett próbálva és egyik sem képes törölni az RW lemezt. Ezért gondolom hogy kifejezetten a lapnak vamai nyűgje... -
#193 Az alaplappal akarsz DVD-t törölni? Azt a DVD íróval szokás. :)
De ha fent van a gépeden a Daemon Tools, akkor töröld le. -
#192 Sziasztok!
Segítség kellene:
ASUS M2N-E SLI Deluxe lap, miért nem hajlandó kezelni az újraírható dvd-ket? Illetve kezeli, mert beolvassa, sőt meg is írja DE TÖRÖLNI NEM LEHET!
Ez mitől lehet???
Havernak ugyan ilyen lapja van és nála is ezt csinálja.
Érdekes hogy neki működött a törlés, de cserében kékhalálokat dobált a gép, ezt orvosoltuk azzal hogy az NV hálozatkezelőt nem telepítettük a chipset driverrel, így a kékhalál megszünk, viszont az újraírható dvd-ket ismét nem lehet törölni.
Nem tudom mi az összefüggés, de bármilyen ötletet szívesen veszek hogy mivel lehetne megoldani!
Köszi -
alex9292 #191 Gigabyte GA-M57SLI-S4 alaplap ez a deszka jáú lenne játékokhoz? -
hasguru #190 Valaki meg tudna mondani hogy az ASUS P5L MX alaplap homerseklete maximum hany fok lehet?Mert az enyem 45 es 47 fok kozt ingadozik a proci pedig 31 en? -
alex9292 #189 De ez a Gygabite Ga nem AM2-es és nekem már a proci megvan AMD AM2 4800+
Abit-ot meg ne mtaláltam :S -
#188 Abit AN52 13eFt csak 2év vagy 3év gari AM2 mindedent tud szinte csak SLI/CF-et nem -
#187 akkor inkább Gigabyte GA-P35-DS3L vagy Abit IP35
ezek is 20-as körül mennek... -
#186 asus csak a reklámért veszik sokan
amgy csak 1 közepes minőségű vacak -
#185 és a P5B és a P5K jó lapok? -
#184 asus-t nem ajánlom 1.95V ramoknak kevés
ismerősőmnek volt Asus m2n SLI de lecserélte mert hibás volt MSI-re
azt a végén azt is lecserélte most megint Asus van neki :-S -
#183 Hát az a gond, hogy nforce500 chipsetes.. Az meg "ezer éves"... 570-590-es lapkák közül válogass.
GIGABYTE - GA-M57SLI-S4 19.000
-
#182 nincs túl sok hűtés rajta... -
alex9292 #181 Sziaztok azt szeretném kérdezni h,Asus M2N-E-SLI ez az alaplap mennyire jó játékhoz?És ha ne mtul jó akkor e-körüli árben miet ajánlotok!(20.000) -
#180 ha bepasszintok egy AM2-es lapkába Phenomot, a HT3.0 sebessége HT1.0 lesz. Mennyire hátrány ez? Éezhető egy "átlagjúzernek" a lassulás? -
gyurma007 #179 Sziasztok. azt szeretném kérdezni hogy honnan tudnék bios frissitést leszedni amiért nem kell fizetni? -
Inquisitor #178 Mert hivatalosan a chipset 1066-ot támogat, de ez ugye sose jelentett semmit. 1333-as FSB-t csak akkor tud, ha tuning módban állítgatja a user a Bios-t. Ennyi. -
#177 BIOS frissítés és szvsz igen. Nézd emg a kérdéses lap proc.támogatását -
danithe #176 ASUS am2 + AMD Phenom! müxeni fog? -
#175 ASUS új AMD 770-s (socket Am2+) lapja:
Ránézésre "belépőszíntűnek" tűnik, nem lehet drága.