37100
-
#33136 if in doubt.. :D -
#33135 nem vette el XDDDD -
#33134 -
KaBuTo666 #33133 omg :D -
#33132 Rá húzta a kormányt az autóra pofátlanul. Az autóból meg kiszállt a két brucelee... -
#33131 Na ezeket vajon mi lelte ?
:DD -
#33130 Nyitott autó ízipízi. :D Senki nem hiszi el, hogy bent meleg van. -
#33129 Az első snitt sem semmi. Megy mint a meszes közben alig látni valamit a hófúvástól, aztán amikor feltűnik a kamion sziluettje még akkor sem lassít, aztán káromkodik az idiótája. Na az ilyen felelőtlen, hanyag, primitív vezetési viselkedés miatt van annyi baleset arrafelé. -
#33128 nem. -
Crsújreg #33127 meghaltak ? :( -
#33126 -
#33125 AP-849: A végén -19 fokban autózgatás nyitott kocsiban... 8:09-nél a "cserbenhagyó" gyalogos se semmi. Igazi férfinak tűnik, aki oda nem menne a mellette elütött nőhöz. -
#33124 -
KaBuTo666 #33123 -
#33122 -
kamionosjoe #33121 Én régebben szállítottam konténereket egy MAN-al és az úgy volt megcsinálva, hogy egy karral hátra lehetett tolni a hátsó lökhárítót, pont az ilyen esetek miatt, hogy ha túlságosan hátra lóg egy konténer. -
#33120 Amit megfigyeltem az évek során, előzésnél talán a legkritikusabb pont (főleg egykét szar minőségű úton) amikor előzés előtt még egyszer belenézel a bal oldali visszapillantó tükörbe, a szemnek fókuszálnia kell, hogy jól kivegye a kicsinyített képen a mögötte lévő szituációt, és ha remeg a kép az út miatt...ect, akkor előfordulhat mire visszanéz már fékez az előtted lévő.
Akkor van még, hogy az átlag féklámpák nem mutatják, hogy az előtted lévő lassít, megáll vagy vészfékez, ezt neked kell "levenni" mi a szitu és nagyon könnyen félrelehet értelmezni, ilyenkor tényleg csak a betartott követési táv segít a megállásban.
A másik, ha az emberek nem lennének faszariak és kivernék a balhét, hogy a kamionokon hátul legyen rendes lökhárító, ne csak egy sajtpapír a nagyobb a hasznos terhelhetőség miatt, mert akkor jobban ellehet adni . . .
Én kisárúszállítón a bilincsektől féltem, főleg azoktól amelyiken még volt szolid 50-70 cm-es toldás az ürítés végett az pont felszeletelt volna, még mielőtt a két lökös találkozott volna érdemben, hogy ezeket műszakin hogyan engedik át nem tudom.
Épp logikával csak felkéne tűnnie, hogy itt nem kóser valami.
- kép
-
#33119 Ez bármikor bárkivel előfordulhat. Balszerencse. Valószínűleg sosem fogjuk megtudni már.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2018.02.23. 23:08:14 -
#33118 Azért nem. Ha oda figyel, márpedig, előzésnél oda figyel, még ha vészfékezik is az előtte lévő, akkor nem fékezés nélkül csapódik bele. Inkább nem az útra figyelt. -
#33117 Nem adta ki
-
#33116 Nem hiszem, hogy reakció és kor kérdése. Defekt miatt vészfékező kamion, kisebb követési táv (mert előzni készülsz), kicsit nagyobb sebesség, és máris belecsapódsz, még mielőtt a lábad megmozdulna. -
Crsújreg #33115 fékezés nélkül hajtott bele a papi............65 év felett faszért nem szigorítják a jogsi megtartását? milyen reflexe lehet egy 74 éves nagypapának?
Utoljára szerkesztette: Crsújreg, 2018.02.23. 10:20:21 -
#33114 -
#33113 Kettős halálos baleset Halmajnál
-
#33112 -
#33111 -
raptor22 #33110 Ismerős mesélte, hogy mikor vitték a szolgálati helyre a friss rendőrkocsikat, konvojban haladva előzgették egymást (kék fény nélkül) és kis híján majdnem telibeverték a szembejövőt. Talán még az új Audi is volt ebben az esetben. Amúgy sose lenne ilyen kocsijuk, így ilyenkor tudják "kiélvezni" a helyzetet. -
kamionosjoe #33109 A rendőrök viszonylag ritkán mehetnek kékkel és ha éles riasztás van akkor kellő rutin nélkül sokszor csak nyomják neki ahogy a csövön kifér, ebből következik, hogy sok balesetet is csinálnak. Sajnos ennek most tragikus vége lett! Nyugodjon békében. -
#33108 Sose fogjuk megtudni,hogy ki hibázott.Szerencsétlen gyerek épphogy rendőr lett már véget is ért az élete.
-
#33107 Pedig, ezt elég nehéz össze hozni... Mennyi esély van arra, hogy két rendőrautó karambolozzon egy kereszteződésben. Persze, ha versenyeztek, az más. -
#33106 Néztem is ma,hogy az összes rendőrautó antennáján ott volt a fekete szalag -
#33105 Megrázó fotók a halálos pesti rendőrbalesetről
-
RealCián #33104 Igen, az egy régebbi Avensis, megismerni a hátsó lámpájától.
-
#33103 -
#33102 "Eddig tisztázatlan körülmények között egy Audi és egy Renault típusú"
Renault eddig is megvolt, de az Audi nem!
Fotókon a pirtói tragédia
-
#33101 -
Stockbauer33 #33100 A videóban 2;32-nél ott a diszlécen a dci felirat.Sztem renault.A videó elején a dísztárcsán mintha ott lenne a renault jel de a dci jelzés tuti nem audié.
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2018.02.15. 14:19:33 -
#33099 Hihetetlen: élve megúszták a balkányi balesetet
Audi??? Én valami Toyotanak nézem inkább. -
#33098 Aki megúszta, az azt mondta, hogy nem ő volt a vétkes állítása szerint. -
RealCián #33097 Azért ez nagyon tiszteletre méltó