Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.08.11. 14:50:10
Per Aspera Ad Inferi.
Hiába fogom mondani, hogy bukkan. HA 50-nél kicsit bukkan, az 100nál erőset dob...és ha belekormányzol, igen nagyot lehet bukni..
Más sebességgel történik a pálya felírás, mint a verseny.
+ ha TI vagytok az első páros, akkor TI takarítjátok a pályát...Ilyenkor még nincs felhordás, nincs levágott kanyar..ilyenkor még a "tő"-nél ott lehet a nagy kavics darab, mély árok, stb...
A kicsúszásnak több oka lehet.
Elmért sebesség, nem úgy fog a fék ahogy kell (túlmelegszik, nincs fékhatás), a pilóta kiesett a ritmusból, szarul felírt kanyar (igen, ez is előfordul, hogy egy pl Jobb 3 ami pici befékezéssel 5. padlón bevehető az igazából egy Jobb 4 amit erős fékezéssel 3. nyélgázon, vagy 4.ben kellett volna bevenni...)
Vagy olyan felhordásos, hogy az autó elúszik rajta. Illetve van a pilóta hiba, amit a vezető nézett be. Bevállalta és nem adta ki.
Az itinert a pilóta és a navigátor együttesen írja.
Ez van, én egy ilyen ember vagyok, hogy amit nem tudok és érdekel, akkor azt előbb utóbb megkérdezem. Még ha egyesek számára nagyon triviális a dolog.
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
ezen kéne elgondolkozni! a sebesség túllépésről nem is beszélve ugye....,mert vannak hülgyerek autósok akik basszák neki a Vácin,DE mutass nekem egyetlen szabályos motrost....még a youtube-on is a magyar vlogolos motorosok is szarnak a KRESZ-re és 130-al megy a városban....és a balfasz még a netre is felteszi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/brutalis-balesetben-halt-meg-egy-fiatal-motoros/8elwfc1
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.08.08. 13:42:37
Per Aspera Ad Inferi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ilyenkor 10X annyira oda kellene figyelni.
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
"- A nyomba! A nyomba! Megint kimentél a nyomból.
- Nem bírok belemenni!
- ...Állj meg, állj meg!... Azt a k* anyját!... Tolass vissza!" <#vigyor3>#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: memphis1985, 2017.08.04. 17:18:31
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
De tényleg ott az aranyszabály, hogy mit kell figyelembe venni sorrend helyesen az úton:
Rendőr, Lámpa, Tábla, Útburkolati jelek.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "