37100
  • RealCián
    Második születésnap.
  • RatBaG #33175
  • acsati
    Az ilyet fejbe kéne lőni....
  • Tuvok #33173
    Valaki bekattant

• FrezeR
    Darabokra szakadtak az autók a délelőtti halálos balesetben

• sorler
    biker crash fuel tank
    Utoljára szerkesztette: sorler, 2018.03.10. 18:07:04
  • bertino
    durvább vége is lehetett volna
  • RatBaG #33169
  • Laceee
    Eleve nem a helyére húzták ki...
  • sorler

33 éves szerb férfi halt meg
  • RealCián
    Huh, ez elég amatőr hiba volt.
  • RatBaG #33165
  • RatBaG #33164
  • sorler

• Roger6
    Ha elrántod a kormányt, hogy ne ütközz bele valamibe, az is ösztönös túlélés, nem? :) Csak éppen itt jöttek szembe. Szívás.
  • RealCián
    De a reflex legtöbbször az ösztönös túlélésről szól, ez meg inkább az ellenkezője.
  • Pluskast
    Többek között ezért is kellene betartani a követési távolságot. Soha nem értettem meg, hogy miért kell az előttem lévő seggébe belemászni.
  • Roger6
    Nem tudatosan dönt az ember, hanem reflex szerűen.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2018.03.08. 08:12:00
  • RealCián
    Néha nehéz megérteni az embereket.
    Ha egy váratlan helyzetben dönteni kell, hogy belefussak az előttem megálló személyautóba vagy elrántsam a kormányt és szemből belém rongyoljon egy 40 tonnás kamion, akkor vannak, akik az utóbbit választják.

• RatBaG #33157
    http://iparikatasztrofak.blog.hu/2018/03/06/furdo_a_pokolban
  • whiskeyman
    Szolnoktól egészen Kenderesig katasztrófa az út minősége. Utána megint jó, a kisújszállási elkerülő teljesen jó (110-es korlát) és egészen Debrecenig többé-kevésbé (a hajdúszoboszlói elkerülő kivételével) nincs baj.
  • desigo
    Az M3-as autópálya Hatvan után teljesen jól használható.
    Az M5-ös autópályát nem szeretem de toronymagasan az M0-ás út a leggázabb.
    Nekem furcsa,hogy itt kevés a baleset az autópályákhoz képest.
  • PetruZ
    Egy időben, úgy 3 évig viszonylag rendszeresen jártam a Paks - Dunaföldvár - Abony - Debrecen - Kisvárda útvonalon oda-vissza. A szolnoki elkerülő akkor már kész volt, de az M4-ből még kapavágás sem látszott. Akkoriban épült-készült a debreceni és nyíregyházi elkerülő is, és a szabolcsi szakaszt akkor egyenesítették ki valamennyire (az M3 miatt). Ajtótól-ajtóig ez 397 km volt. Az első időszakban 5 - 5 és fél óra is kellett, aztán inkább hajnalban, éjszaka mentem-jöttem, úgy le lehetett szorítani 4 órára (max. 110-120-as tempóval a jobb szakaszokon).
  • Master91
    Hétköznap reggel Monortól az Üllői körforgalomig szabályosan áll már az autós forgalom.
    2 sáv. Kamionok, beutazók tömege.

Az első szakasz Ceglédtől indul és az Üllői elkerülőhöz csatlakozik bele.
    Itt már látok földmunkákat.
    Abonytól lentebb a 4-es útról lövésem sincs hogy mik szoktak történni, de katasztrófa az egész
    Rendőr cimbim szedett már ki román kamionost, 17 évesen, jogsi nélkül jött a 40 tonnással..
  • Tuvok #33152
    Előbb kell pár stadion, amiket majd összeköt.
  • KaBuTo666
    Én erre azt mondom, hogy....épül...épül...épül...épül...........

.......épül......
    .............
    ..................
    ...
  • whiskeyman
    2022-nél előbb nem lesz...
    Sajnos nem ott látványosak a földmunkák (bár sehol sem látni), ahol igazán szükség lenne rá (Szolnok-Püspökladány között)
  • Master91
    Az M4 épül! Föld munkák már látványosak.

2019 végére állítólag használható lesz.

• Alien69
    Talán inkább, okostelefon? Sokkal többen használják vezetés közben...
  • whiskeyman
    Miért is nem csodálkozok, hogy a 4-es főút ilyen magasan vezet? Aki gyakran jár arra, az tudja, hogy az út minősége és a rengeteg román a fő okok között vannak. De nehogy épüljön az M4-es, mert még a végén mentesülne a napi sok 100 teherautó alól.
  • PetruZ
    2016-os KSH baleseti statisztika a hazai autópályákról és főutakról. Messze magasan a 4-es vezet, utána az M1 és az M3. Érdekes látni a cikk végén, hogy 2014-hez képest mindenütt növekedtek a számok, annak ellenére, hogy több a trafi az utakon.
    Vajon a többség kitanulta már a helyüket és a trafik összezárják a menetoszlopokat a leglassúbb járművekhez, aztán elhagyva a "veszélyes" zónákat nyomnak egy kövér gázt? Nem hiszem, hogy ez lenne az ok, frusztráltság, hisztikampány, főleg növekvő forgalom ugyanúgy része lehet ennek.
  • Alien69
    Azért igaza is van! Mert teszem azt, az ÖSSZES északi nép rosszul csinálja, mi meg őket másoljuk, hóekézésben is! Pedig, nekünk nem sokára kánaán jön, me lesz annyi áramunk, hogy az na! Hisz, jön paks2, meg a nap energy, és ugye, át lehet szerelni ezeket a rég elavult vacak és balesetveszélyes hókotrókat elektromos autóra+ HŐLÉGFÚVÓRA! Egyből szárítja is az útburkolatot.
  • Alexease
    Ennyi erovel balesetveszelyes az osszes fa es lampaoszlop is; azokra is rendszeresen feltekerednek es meghalnak.
  • RatBaG #33143
    milyen éles részek? attól lesz hókotró, hogy íve van a lapátnak. egy gömbbel nem lehet anyagot mozgatni. gondolkozz már...
  • SimaSuna #33142
    Áruld el kérlek, hogy Te szerinted egy hókotró milyen úton-módon tudja eltakarítani a havat az útról? Eke nélkül...

• sorler
    Ha nekimegy egy lapátnak, akkor ne legyenek már rajta ilyen éles részek az a véleményem.
    Aki tervezte azt a szart, az egyáltalán nem vett figyelembe balesetvédelmi szempontokat.
  • Alien69
    Hülyeség. Papírból legyen???
    "-balesetet szenvedő autó a munkagépünkkel szemközti sávban haladt, az autó eddig tisztázatlan okok miatt megpördült, majd áttért a munkagépünk sávjába és háttal belecsapódott"
    Tehát, lehetséges, hogy relatíve, gyorsan hajtott, mert ugye csak úgy nem pördülgetnek meg autók. Igaz, lehet, macska ugrott eléjük, és mivel rendőr volt a vezető, inkább a macsek életét mentette meg, és elrántotta a kormányt.
  • SimaSuna #33139
    Ha kombájnnal találkozik akkor meg az lenne balesetveszélyes.
    HA a hókotró mondjuk látta, hogy baj lesz, emiatt ment az út szélére...
    HA a hókotró mondjuk látta, hogy baj lesz, emiatt megindulhatott volna középre, akkor a kocsi oldalával kapja el az ekét, lehet 2 halnak meg, lehet csak összezúzzák magukat és élve maradnak, bár az eke széle pont fejmagasságban van...

Annyi minden balesetveszélyes...sok a HA...
  • sorler
    Hogy lehet ennyire balesetveszélyesre megtervezni egy szimpla hókotrólapátot, az nem fér a fejembe...
  • sorler
    Horrorkarambol: a hókotró lapátja ölte meg a rendőr barátnőjét

Halálos baleset Vácon: hókotró tarolt le egy autót – képek
    Horrorbaleset Vácon - Az autó csapódott bele a hókotróba
    Rendőr vezette az autót, ami hókotróval karambolozott Vácnál

Utoljára szerkesztette: sorler, 2018.03.04. 18:39:11