Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Kisvárdát kettévágja a záhonyi fővonal. Egyik felén van maga a fő városrész, minden központtal, másik oldalon inkább falusiasabb, több nagy gyárral... és a kórházzal (ami járási szintű centrum is, kiemelt mentőállomással). A két városrészt két nagy forgalmú út kötötte össze a síneken át (meg néhány kisebb). A 4-es főút is a városi fél mellett megy el. Mindkét sorompó 15 percen túl zárva tartható - volt, elég sokáig. Aztán mikor már életeket és a mentést veszélyeztette, a kórház felé vezető kapott végre egy felüljárót (ez már tizensok éve volt, nem most). Végül a helyzet furcsamód azzal oldódott meg, hogy a MÁV lepusztításával a fővonal forgalma is csökkent, így a többi átjáró már nem okoz annyi gondot...
Tinman
2 hete jöttem egy várost elkerülő úton, de ott van egy vasúti átjáró. Túlzás nélkül állítom: negyed órát vártunk az egyetlen mozdonyból álló gépre. Nagyon sokan fogták magukat és egyszerűen megfordultak, elmentek a cirka 4 km-re levő felüljáróhoz. Olyan hosszú volt a sor már, hogy legalább 100+ autó torlódott fel mögöttem (2. voltam a sorban). Ez minden csak nem normális.

És igen erősen fontolgattam a 10. perc után, hogy fogom magam és átmegyek a piroson, mert totál belátható volt az egész 500-500 méterre és lófax se jött. Amikor meg jött, akkor nagyon lassan. Ja, az 100.000 Ft és a k. anyámat, de ez akkor sem normális és pont az ilyen nem normális dolgok váltanak ki az emberekből további nem normális reakciókat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Érdekes, vannak országok, ahol meg tudják oldani, hogy a vonat érkezése előtt 1 perccel engedik a sorompót, nálunk meg nem ritka a 10 perces várakozás.

Tinman
"...és akkor kiszálltam a buszból, hogy integetésemmel megállíthassam a 130km/h-val haladó gyorsvonatot."

Agyhalott.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

z0ty4
a sorompót akkor is levitte.
a buszban sem kevés kár let.
nem tudni a buszon ki maradt fenn.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Totti5
Integet a kanyarban jövő vonatnak. A hülye baromja.

A sofőrtől meg el kell venni a jogsik örökre ez gyilkossági kísérlet volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

z0ty4
ez sem megy át a sorompón.

Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2017.10.01. 07:50:17

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

ezek lelkes amatőrök többségben,de még annak is szarok,mert vezetni nem tudnak az holtfrankó
Még csak át sem kellett volna törni a sorompót, elég lett volna ha előregurul a másik sínpárra, mögötte máris elfér a vonat.

egy autó volt előtte, miért nem ment tovább?

Totti5
Lehet én vagyok suta, de eleve nem indulok el amíg a fény nem vált és a SOROMPÓ nem áll be nyitott helyzetbe. Ez is elkerülhető lett volna, de már mindenkinek viszketett a segglyuka hogy indul, amikor még mozgott!!! a sorompó... és egy másodpercre nem áll meg nyitott pozícóban mert azonnal váltott vissza és piros jelzés.

Tuvok
Nagyon sokan nem tudják, hogy egy kisujjnyi törőelem tartja az egészet, pont ilyen esetek miatt, és sajnos nem mernek menni. Régen rossz igen, de nálunk is kéne erről pár szót ejteni pl. a KRESZ tanfolyamon. Indokolt sorompótörésnél (veszélyhelyzet) nem fognak miatta csekket adni.

Alexease
Ha ezt oktatni kell, akkor mar regen rossz😄
Egyik német tévén láttam erről egy oktató videót, ott is az volt a tanács, hogy ilyen esetben át kell törni a sorompót.

★★★★★

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tuvok
Sminkkészletes ridikül kivesz, ajtó szépen becsuk. Jólvan. <#eljen>

Alien69
Bekerítették a marslakók sorompóval. Nem akarta megrongálni a sorompót? Ki tudja, milyen kárt tett volna az autóban. <#idiota>

a másik is fogyatékos volt
Tinman
De miért nem tolatott vissza át a sorompón? Félt, hogy összekarcolj a kocsit? Az így most jobb.

<#guluszem1><#falbav><#fejvakaras><#schmoll2>
desigo
szerencsére az ajtót becsukta
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tuvok

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tuvok
Nem. Traumaticseszkaja amputacija jobb láb.

SimaSuna
A csaj gondolom tuti meghalt a villamos alatt. De hát szét se kell nézni..
4.46-9.02 <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tuvok

gordon 24
Jó hát az alap feltétel. Mert ugye a vecsési alul járóban is derékig áll a víz egy eső után. De a másik oldalt ugye amikor átépítették ott az utat megcsinálták. Tehát ha a Rákóczi hídtól mész nem férsz át alatta, ha az Árpád hídtól igen :-) Tök logikus.
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2017.09.23. 14:05:41

Downhill!!

Alexease
Ahhoz normalis vizelvezeto is kell, mert amugy egyeb erdekes dolgok fognak tortenni😄
gordon 24
Mennyivel egyszerűbb lenne, feltörni a betont, majd egy kb 50 centit leásni azt joccak. Ugyan az mint nálunk a kőbányai út Hungária körúton lévő vasuti aluljáró. Ott is több éve mehetnek kerülőt a kamionok. Jobbra Kőbányai, majd Pongrác út, Kerepesi és vissza a Hungáriára. Ahelyett, hogy nagyjából 1 hetes munkával lejjebb ásnák, mint ahogy a másik fele megvan csinálva.
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2017.09.23. 12:23:17

Downhill!!

SimaSuna
Kapott már új jelzést a "híd"

Összeszámolni is nehéz, hogy mennyi kölcsönzős Penske és Budget teher akad fenn.
Szerintem a Penske már külön szerződésbe írja ezt a hidat.

Amúgy a reklám nélküli fehér dobozosak is többnyire kölcsönzősek.

Utoljára szerkesztette: RealCián, 2017.09.21. 22:06:20

Norbi1990
Durva, hogy ekkora dögöket lehet ott vezetni sima személyautós jogsival.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Amerikában nagyon sok a teherautót vezető alkalmi civil. Ott bevett szokás, hogy költözéskor vagy nagyobb szállításnál kibérelnek egy teherautót, nem kell hozzá külön jogsi.
A videón is egy Penske van, az is egy teherautós kölcsönzős cég, tuti valami tök amatőr vezeti

durva

Totti5
Az egy dolog hogy alkalmatlan a vezetésre mint hivatásos sofőr, de hogy a piroson is átmegy...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tuvok
Minden évben követel pár áldozatot. <#smile>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tuvok
Az életével fizetett érte..

3:50-nél a motoros????Mit gondolt???Mennyire lebontotta az autót????
gordon 24
Nem tudom, hogy mennyivel ment, meg mit csinált. Meg bőven lehet, hogy ő volt a hunyó. Viszont minden héten történik kb 10 baleset ezen az úton. Nem 100% hogy az autósok hibája az egész. Nyilván rá lehet fogni, hogy igen, de ennyire nem balfaszok. Szóval változtatni kellene. Pl ott a gyömrői út abszolút nincs nagy forgalma, mégis 4 sávos. 2x2. Miért nem a gyorsforgalmi 4 sávos? És a Gyömrői lenne 1x1. Szóval az egy elbaszott út, és azzal, hogy a 90 ről lekorlátozza 70 re, nem lesz kevesebb baj.

Downhill!!

Tuvok

Totti5
De miért csapódott neki? csúszós volt az út? esett? fix 70el ment? miért nem a körülményeknek megfelelően? neki lehetne csapódni minden nap akárminek, de annyi legyen már a sofőrben, hogy érzi meddig nyomhatja... ha télen a tábla 90et mond, nem megyek annyival, ha szar az út akkor sem.

Alien69
A kommentek ott is tele vannak trollokkal... <#idiota> Az egyiknek pl az a baja, hogy persze, ez is álló képpel videóz. Amúgy, fel se tűnt, hogy van valaki még a darun, csak a kommentek között írták, hogy 0:5-nél látszik, hogy elkezd kimászni...
Persze, a trollok között megjelennek az orosz-lengyel "barátság" képviselői is. <#falbav>

RatBaG
rip darukezelő...

Per Aspera Ad Inferi.

Tuvok