Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És igen erősen fontolgattam a 10. perc után, hogy fogom magam és átmegyek a piroson, mert totál belátható volt az egész 500-500 méterre és lófax se jött. Amikor meg jött, akkor nagyon lassan. Ja, az 100.000 Ft és a k. anyámat, de ez akkor sem normális és pont az ilyen nem normális dolgok váltanak ki az emberekből további nem normális reakciókat.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Érdekes, vannak országok, ahol meg tudják oldani, hogy a vonat érkezése előtt 1 perccel engedik a sorompót, nálunk meg nem ritka a 10 perces várakozás.
Agyhalott.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
a buszban sem kevés kár let.
nem tudni a buszon ki maradt fenn.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
A sofőrtől meg el kell venni a jogsik örökre ez gyilkossági kísérlet volt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2017.10.01. 07:50:17
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
★★★★★
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2017.09.23. 14:05:41
Downhill!!
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2017.09.23. 12:23:17
Downhill!!
Szerintem a Penske már külön szerződésbe írja ezt a hidat.
Amúgy a reklám nélküli fehér dobozosak is többnyire kölcsönzősek.
Utoljára szerkesztette: RealCián, 2017.09.21. 22:06:20
A videón is egy Penske van, az is egy teherautós kölcsönzős cég, tuti valami tök amatőr vezeti
Downhill!!
Persze, a trollok között megjelennek az orosz-lengyel "barátság" képviselői is. <#falbav>#falbav>