Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felmerül a kérdés, hogy mi a jó büdös francért megy 100-al a városban?

sorler
Volkswagen golf 6-7, scirocco
A fehér milyen autó?

RatBaG
//www.youtube.com/embed/Y6yjcbP8uFc

Per Aspera Ad Inferi.

PRANKSTERT elbassza egy kocsi
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.10.14. 23:34:50
sorler
Inkább csak a szüleit.
Ostoba fajta lehetett.
Alexease
A lila felnibol itelve, valami hasonlo lehetett. Egy 18 eves csajt vitt (a 30 eves ficko), egyedul ot lehet sajnalni.
Totti5
Van egy tippem, NFS-t játszottak a tucsing verdával. Szerencsére csak a vétlen fa lett az áldozat.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.14. 20:05:06

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

sorler

sorler

Utoljára szerkesztette: sorler, 2017.10.14. 19:18:04
Sippie
Pólusnál zebránál nem adta meg az elsőbbséget egy szellemi fogyatékos. Ezzel még nincs gond, de az egy kicsit érthetetlen volt, hogy üvöltött ki a volán mögül. Nem csodálkoznék, ha egy videó róla idővel itt kötne ki.
Itt a sofőr is orbitális barom volt, nem látta, hogy jön az oszlop?

Tuvok
<#fejvakaras>

RatBaG
//www.youtube.com/embed/uPPntU9AjIo

Per Aspera Ad Inferi.

SimaSuna
Tuvok
Kár, hogy nem látszik mi lett vele.

Pluskast
Orosz volt....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

jézusom :((((((((((((
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

PetruZ
AP-745: 1:15... :O
cement
6:27nél az mekkora fail.......lol

respect to the man in the ice cream van

RatBaG
sanszos...

//www.youtube.com/embed/diy1NBpqbuo

Per Aspera Ad Inferi.

z0ty4
csaj vezetett ? :)

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
//www.youtube.com/embed/vHf2o9oVY24

Per Aspera Ad Inferi.

Alexease
4:25, mint aki jol vegezte dolgat:DD
Ebben a mai részben még annál is több gyalogos gázolás van :/
//www.youtube.com/embed/sgZ9D81-LJ0

★★★★★

RatBaG
//www.youtube.com/embed/ANOuvHRZByk

Per Aspera Ad Inferi.

a zebrán úttesten nem szétnéző gyalogosoktól agyfaszt kapok! most egy hétig nem volt kocsim, mentem ide-oda ,de le nem léptem a kikúrt úttestre mielőtt rendesen szét nem néztem és láttam ,hogy tuti megáll mindenki! IGEN, MÉG A ZÖLDNÉL IS!!!!
Tuvok
Anno úgy tanították, hogy három okod van elnézni az egyirányú utcába szembe irányba is: mentő, rendőr, tűzoltó.
Nagyon hülye körülmények között futott bele ebbe a szabályba, de sajnos így tényleg vétett ő is. Butaság volt azt nyilatkoznia, hogy nem nézett el arra (is), de a bünti mértéke mindeképp méltánytalan.

Oroszoknál pár helyen már leesett az első hó.
//www.youtube.com/embed/AWMz7DknqjE

★★★★★

Alien69
Há eztete mondom én is. Van figyelmeztető tábla, hogy jobbról szabálytalankodó bringás várható? Nincs. <#idiota>
Bár, amúgy jobban át gondolva, a sofőr többször benézte a dolgot. Ad egy, ha sokat jár arra, akkor tudnia kellene, hogy ott jobbról is jönnek, szabály ide-oda. A rendőrnek meg vallomásba biztos azt mondanám, hogy a lehetőségekhez képest minden irányba figyeltem, még ha nem igaz, akkor is. A bringást meg ugye nem Ő gázolta el, hanem a bringás gázolta el Őt! Hiszen, a bringás az oldalába csapódott. <#vigyor1>

Ha nincs sín, miért kellene villamosra számítani? Egyetlen ok a rendőr/tűzoltó/mentő lehetne, de azt meg hallanád a sziréna miatt.
Ez azért felháborító, remélem bíróságon neki adnak igazat.
PetruZ
Állatok vs autók/motorok 2 - vigyázat, több helyen is véres, ill. állatok szenvedése, elpusztulása látható!
Alien69
No igen. Ezzel ugye ha onnan egy villamos jön ki, akkor is az autós a hibás, mivel a kötött pályás járműnek van elsőbbsége... Igaz, azt elhagyta, és forgalommal szembe, szabálytalanul haladt, de a sofőrön nem volt sapka. <#ijedt>

z0ty4

RatBaG
//www.youtube.com/embed/DaC3AWXM4Qk

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
//www.youtube.com/embed/uu3GAvk8Jus

Per Aspera Ad Inferi.

z0ty4
abban a ködben nem semmi

Nohab
Norbi1990
<#banplz>
Jogsit örökre elvenni!!! ez egy szellemi fogyatékos
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Alien69
Igaziból egyik se jó. A mienk is egy borzalom. Indokolatlanul sokáig tartják lent a sorompót, indokolatlanul korán állítják meg az áthaladó forgalmat. Legalábbis, itt Budapest-n belül. Másutt ennyire nem gáz, már, amennyire van tapasztalatom. De, szoktam távolsági busszal menni Pécel-Isaszeg vonalon, ott relative még jónak mondanám. De, itt Pesten a hévnél már akkor pirosra vált, amikor a szerelvény beáll a jóval előrébb lévő megállóba, és hosszú-hosszú percekig piros tök feleslegesen. Meg is van az eredménye. Nagyon sok gyalogost gázol el a hév, mert megunják a várakozást, és át sétálnak.... A Kőér utcai vasúti átjáró is kabaré. Főleg, mert 3 irányból torlódnak a járművek, és mindig van pár kecseg bmw/mercis, aki furakodik. Ezen kívül, pl a 14. kerületből a 13.-ba van egy sorompó kombó. Több sorompó egymás után. Igaz, van, mely használaton kívüli jelenleg.
Teleki Blanka utca
Az utolsó sorompónál ki is van íra:
"10 percen túl is zárva tartható"
Igen, VAN, amikor jóval tovább kell várni, persze, feleslegesen. Mivel, igaz, jön a vonat, csak irreálisan hamar lezárják. <#guluszem1>

PetruZ
Kisvárdát kettévágja a záhonyi fővonal. Egyik felén van maga a fő városrész, minden központtal, másik oldalon inkább falusiasabb, több nagy gyárral... és a kórházzal (ami járási szintű centrum is, kiemelt mentőállomással). A két városrészt két nagy forgalmú út kötötte össze a síneken át (meg néhány kisebb). A 4-es főút is a városi fél mellett megy el. Mindkét sorompó 15 percen túl zárva tartható - volt, elég sokáig. Aztán mikor már életeket és a mentést veszélyeztette, a kórház felé vezető kapott végre egy felüljárót (ez már tizensok éve volt, nem most). Végül a helyzet furcsamód azzal oldódott meg, hogy a MÁV lepusztításával a fővonal forgalma is csökkent, így a többi átjáró már nem okoz annyi gondot...
Tinman
2 hete jöttem egy várost elkerülő úton, de ott van egy vasúti átjáró. Túlzás nélkül állítom: negyed órát vártunk az egyetlen mozdonyból álló gépre. Nagyon sokan fogták magukat és egyszerűen megfordultak, elmentek a cirka 4 km-re levő felüljáróhoz. Olyan hosszú volt a sor már, hogy legalább 100+ autó torlódott fel mögöttem (2. voltam a sorban). Ez minden csak nem normális.

És igen erősen fontolgattam a 10. perc után, hogy fogom magam és átmegyek a piroson, mert totál belátható volt az egész 500-500 méterre és lófax se jött. Amikor meg jött, akkor nagyon lassan. Ja, az 100.000 Ft és a k. anyámat, de ez akkor sem normális és pont az ilyen nem normális dolgok váltanak ki az emberekből további nem normális reakciókat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Érdekes, vannak országok, ahol meg tudják oldani, hogy a vonat érkezése előtt 1 perccel engedik a sorompót, nálunk meg nem ritka a 10 perces várakozás.