Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felmerül a kérdés, hogy mi a jó büdös francért megy 100-al a városban?
A fehér milyen autó?
A lila felnibol itelve, valami hasonlo lehetett. Egy 18 eves csajt vitt (a 30 eves ficko), egyedul ot lehet sajnalni.
Van egy tippem, NFS-t játszottak a tucsing verdával. Szerencsére csak a vétlen fa lett az áldozat.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.14. 20:05:06
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.14. 20:05:06
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Pólusnál zebránál nem adta meg az elsőbbséget egy szellemi fogyatékos. Ezzel még nincs gond, de az egy kicsit érthetetlen volt, hogy üvöltött ki a volán mögül. Nem csodálkoznék, ha egy videó róla idővel itt kötne ki.
Itt a sofőr is orbitális barom volt, nem látta, hogy jön az oszlop?
jézusom :((((((((((((
Ebben a mai részben még annál is több gyalogos gázolás van :/
//www.youtube.com/embed/sgZ9D81-LJ0
★★★★★
a zebrán úttesten nem szétnéző gyalogosoktól agyfaszt kapok! most egy hétig nem volt kocsim, mentem ide-oda ,de le nem léptem a kikúrt úttestre mielőtt rendesen szét nem néztem és láttam ,hogy tuti megáll mindenki! IGEN, MÉG A ZÖLDNÉL IS!!!!
Anno úgy tanították, hogy három okod van elnézni az egyirányú utcába szembe irányba is: mentő, rendőr, tűzoltó.
Nagyon hülye körülmények között futott bele ebbe a szabályba, de sajnos így tényleg vétett ő is. Butaság volt azt nyilatkoznia, hogy nem nézett el arra (is), de a bünti mértéke mindeképp méltánytalan.
Nagyon hülye körülmények között futott bele ebbe a szabályba, de sajnos így tényleg vétett ő is. Butaság volt azt nyilatkoznia, hogy nem nézett el arra (is), de a bünti mértéke mindeképp méltánytalan.
Oroszoknál pár helyen már leesett az első hó.
//www.youtube.com/embed/AWMz7DknqjE
★★★★★
Há eztete mondom én is. Van figyelmeztető tábla, hogy jobbról szabálytalankodó bringás várható? Nincs. <#idiota>#idiota>
Bár, amúgy jobban át gondolva, a sofőr többször benézte a dolgot. Ad egy, ha sokat jár arra, akkor tudnia kellene, hogy ott jobbról is jönnek, szabály ide-oda. A rendőrnek meg vallomásba biztos azt mondanám, hogy a lehetőségekhez képest minden irányba figyeltem, még ha nem igaz, akkor is. A bringást meg ugye nem Ő gázolta el, hanem a bringás gázolta el Őt! Hiszen, a bringás az oldalába csapódott. <#vigyor1>#vigyor1>
Bár, amúgy jobban át gondolva, a sofőr többször benézte a dolgot. Ad egy, ha sokat jár arra, akkor tudnia kellene, hogy ott jobbról is jönnek, szabály ide-oda. A rendőrnek meg vallomásba biztos azt mondanám, hogy a lehetőségekhez képest minden irányba figyeltem, még ha nem igaz, akkor is. A bringást meg ugye nem Ő gázolta el, hanem a bringás gázolta el Őt! Hiszen, a bringás az oldalába csapódott. <#vigyor1>#vigyor1>
Ha nincs sín, miért kellene villamosra számítani? Egyetlen ok a rendőr/tűzoltó/mentő lehetne, de azt meg hallanád a sziréna miatt.
Ez azért felháborító, remélem bíróságon neki adnak igazat.
No igen. Ezzel ugye ha onnan egy villamos jön ki, akkor is az autós a hibás, mivel a kötött pályás járműnek van elsőbbsége... Igaz, azt elhagyta, és forgalommal szembe, szabálytalanul haladt, de a sofőrön nem volt sapka. <#ijedt>#ijedt>
érdemes elolvasni:
ELVENNÉK A SOFŐR ENGEDÉLYÉT, MIUTÁN ITTAS, SZABÁLYTALAN KERÉKPÁROS HAJTOTT AZ AUTÓJÁNAK
ELVENNÉK A SOFŐR ENGEDÉLYÉT, MIUTÁN ITTAS, SZABÁLYTALAN KERÉKPÁROS HAJTOTT AZ AUTÓJÁNAK
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Jogsit örökre elvenni!!! ez egy szellemi fogyatékos
Igaziból egyik se jó. A mienk is egy borzalom. Indokolatlanul sokáig tartják lent a sorompót, indokolatlanul korán állítják meg az áthaladó forgalmat. Legalábbis, itt Budapest-n belül. Másutt ennyire nem gáz, már, amennyire van tapasztalatom. De, szoktam távolsági busszal menni Pécel-Isaszeg vonalon, ott relative még jónak mondanám. De, itt Pesten a hévnél már akkor pirosra vált, amikor a szerelvény beáll a jóval előrébb lévő megállóba, és hosszú-hosszú percekig piros tök feleslegesen. Meg is van az eredménye. Nagyon sok gyalogost gázol el a hév, mert megunják a várakozást, és át sétálnak.... A Kőér utcai vasúti átjáró is kabaré. Főleg, mert 3 irányból torlódnak a járművek, és mindig van pár kecseg bmw/mercis, aki furakodik. Ezen kívül, pl a 14. kerületből a 13.-ba van egy sorompó kombó. Több sorompó egymás után. Igaz, van, mely használaton kívüli jelenleg.
Teleki Blanka utca
Az utolsó sorompónál ki is van íra:
"10 percen túl is zárva tartható"
Igen, VAN, amikor jóval tovább kell várni, persze, feleslegesen. Mivel, igaz, jön a vonat, csak irreálisan hamar lezárják. <#guluszem1>#guluszem1>
Teleki Blanka utca
Az utolsó sorompónál ki is van íra:
"10 percen túl is zárva tartható"
Igen, VAN, amikor jóval tovább kell várni, persze, feleslegesen. Mivel, igaz, jön a vonat, csak irreálisan hamar lezárják. <#guluszem1>#guluszem1>
2 hete jöttem egy várost elkerülő úton, de ott van egy vasúti átjáró. Túlzás nélkül állítom: negyed órát vártunk az egyetlen mozdonyból álló gépre. Nagyon sokan fogták magukat és egyszerűen megfordultak, elmentek a cirka 4 km-re levő felüljáróhoz. Olyan hosszú volt a sor már, hogy legalább 100+ autó torlódott fel mögöttem (2. voltam a sorban). Ez minden csak nem normális.
És igen erősen fontolgattam a 10. perc után, hogy fogom magam és átmegyek a piroson, mert totál belátható volt az egész 500-500 méterre és lófax se jött. Amikor meg jött, akkor nagyon lassan. Ja, az 100.000 Ft és a k. anyámat, de ez akkor sem normális és pont az ilyen nem normális dolgok váltanak ki az emberekből további nem normális reakciókat.
És igen erősen fontolgattam a 10. perc után, hogy fogom magam és átmegyek a piroson, mert totál belátható volt az egész 500-500 méterre és lófax se jött. Amikor meg jött, akkor nagyon lassan. Ja, az 100.000 Ft és a k. anyámat, de ez akkor sem normális és pont az ilyen nem normális dolgok váltanak ki az emberekből további nem normális reakciókat.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Érdekes, vannak országok, ahol meg tudják oldani, hogy a vonat érkezése előtt 1 perccel engedik a sorompót, nálunk meg nem ritka a 10 perces várakozás.