Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Külön tétel a BTK-ban, ha akarod, nagyon szívesen kikeresem neked mind a 2 verziót.
Ha sarkítani akarok azt mondom, hogy a 70 éves nagymama 68km/h-val simán megölhetett volna 3 gyalogost, ha szerencsétlenül alakulnak a dolgok. A közlekedésben egyetlen pillanat alatt nagyon elszaródhat minden, aminek a közvetett következménye az, hogy emberek halhatnak meg.
Habzó szájjal állok ki az önvezetők mellett, már csak az ilyen példák miatt is. Egy jól felszerelt önvezetőben ez nem történik meg, aznap este is szépen mindenki hazamegy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2017.10.20. 18:23:18
Halálos kimenetelű közlekedési baleset okozása =/= megöl x embert. A jog szerint is külön tétel, külön besorolással, külön büntetési tétellel.
Ja már kezdem érteni... hát ezért csodálkoztál a 10 éven, mert nem érted a különbséget. Remélem már érted.
A cirka 20 éves jogsi szerzésem óta 2x szívtam ezt a táblás fasságukat be, persze külön helyen. Ja és lófax ház nem volt ott, csak külterület, ami az adott községhez tartozik.
Közlekedési balesetet okozott, melyben az ő hibájából meghalt 5 ember. Külön liga, nem véletlenül mások a büntetési tételek.
Példa statuálás: #32530 utolsó mondata...
Ez a kislány 20 éves, 4 gyorshajtása és 4 más szabálysértése volt eddig. Szerinted helye volt ennek az utakon ? Most pedig megölt 5 embert. Kin kellene példát statuálni, ha nem egy ilyenen ?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez persze extrém eset, csak elmebetegek mennek városban 60 helyett 100-al, de nem tudjuk, hogy a többi gyorshajtása mekkora volt. Amikor kiteszem a dombon lefelé üresbe, a buszmegálló mögött levő yard, meg bemér 70-el és küldik a 30 ezres csekket, az akkor gondolom a nép ellenségének számító cselekedet. Kár, hogy embert nem ismerek, aki ne lépte volna túl már a megengedett sebesség határokat.
Van egy rendőr ismerősöm, meg lehetne műteni, úgy vezet... 2 éve kapott a kollégáitól ő is egy 30 ezres csekket, 30-as táblánál 50.
Főnököm anyja (70 éves mama), vitte az unokákat a suliba 50 helyett 68...
Csakhogy apuci ismert oligarcha, jó eséllyel a kislány Bangkokban vagy Tahitin fogja napozóágyon leülni a börtönbüntetését...
Ez már eleve annyira megvisel egy embert, hogy innentől akkor se ülne volán mögé, ha lehetne neki. Jobb ember lesz attól, hogy 10 vagy 40 évet kap? Egy tizedet sem... sőt.
Ezzel nem azt mondom, hogy nem kell vele példát statuálni és megcseszni 10 évre, de attól, hogy valaki egy gyorshajtó faszláma, attól még nem szándékos emberölés.

http://hvg.hu/cegauto/20171020_aljona_zajceva_ukran_oligarcha_autos_video_baleset
★★★★★
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Én azt mondom kellenek és nagyon hasznosak és már elvárás. Dácsia azért Dácsia hogy ami van benne az fapad és a legolcsóbb, ezzel semmi gond, ezért kerülnek annyiba. Aki kifizeti a luxust, de a francokat ez ma már nem luxus amikor egy kisautóban is annyi kütyü van hogy hihetelen. Ez már a középkategóriától bőven elérhető, ha ma valaki új atutó vesz egy rakat mindent kap bele. Nem kell ettől félni, sem elutasítani. Használni kell és jól fög jönni, nem hülyeségből vannak ezek, ha pedig növelik a kényelmet s biztonságot akkor ne legyünk már magunk ellenségei. A luxusnál meg teljesen alap hogy a vásárló a legjobbat kapja meg, a legújabbatt, a tutit, azt amit éppen most fejlesztettek ki mindenki más előtt.
Az meg hogy valaki nem ismeri az autóját nonszensz, de senki nem szakértő ( én sem ). Nekem új autóm van, sok minden van benne, sok mindent tud kiírni, amiről sorra nem tudom mi, és azt sem hogy miért, de ott van a kézikönyv és megnézem, 2perc és tudni fogom, s majd legközelebb már anélkül fogom tudni.
Persze lehet vakon, háttal ülve is vezetni, sokan ezt teszik, sajnos ezért is kell hogy okos legyen az autó. Életet ment.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.19. 20:31:28
Múltkor olvastam egy orvosról, aki elvileg értelmes ember, hogy leégett a bömös, mert az engine error/check engine vészjelző ellenére tovább hajtott.
"Ezek állatok."
Elsőbbségem volt. Bekanyarodik elém. Indexet NEM használt. Szidom, mutogatok és úgy néz ki a fejéből, mint aki nem érti mi a bajom. Ezek esküszöm neked sokszor nem direkt faszok, egyszerűen olyan ostobák, hogy alapvető feladatokat nem képesek ellátni és nem is értik mi történik körülöttük. Ja, hogy kapott jogsit 40 éve? Ki tudja.
Unokatestvérem (nő) cirka 20+ éve nem vezetett egy métert sem. Gyakorlata nulla, de a jogsit azt rendre meghosszabbíttatta. Na most vettek egy 10 millás verdát, ezt már vezeti. Nem tudok értitek-e? Kint közlekedik köztetek egy olyan ember, akinek 0 gyakorlata, de jogosítványa viszont van. És megteheti és joga van hozzá.
Mondjuk ez valami gagyor tömítés mentén mehetett szét, mert az az edzett acél ennél több nyomást is kibír belülről az ziher.
Sokan ragaszkodnak ilyenkor az autóhoz de inkább azonnal tipli a szalagkorlát mögé <#szomoru1>#szomoru1> RIP

Ha a sok suttyónak van ideje, pénze illegálisan tenni ezt, akkor kotródjanak már ki egy zárt pályára... ja hogy ott kevésbé lehet beledögleni. Mi van ha éppen Én megyek arra és nekem jön a baromja!??!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.18. 09:18:50
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Halkan megjegyzem, hogy itt a környéken másfél hét alatt 3 ismerősöm szállt el...ugyan ez...bmw, wv, kevés rutin, májerkedtek és meg is lett a baj. Mind a 3 karcolásokkal megúszta, halál eset nem lett egyikből se.