Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SimaSuna
Nyilván igen, de honnan tudja majd meg az ember, hogy milyen autót vásárol...

Mondjuk egy ilyen tesztre kíváncsi lennék, ahol új/használt autó vs heggesztett/gittelt autókat törnek hasonló szituációban...
talán kevesebb gitt szakember lenne..
Pluskast
Nem az után gyártott alkatrészekkel van a gondom, hanem azzal, hogy ez a verda olyan szinten lett leamortizálva aminek köszönhetően a karosszériát is nagyon komoly behatások érték. Még ha csak az lenne vele a legnagyobb baj hogy szarrá ment a motorháztető vagy valamelyik ajtó. Kabuto666-nak igaza van. Nagyobb sebességnél isten tudja mi fog történni a verdával. Vagy ne adj isten megint karamboloznak vele. Eleve a hegesztések miatt az ütközéskor keletkező erőbehatásokat a karosszéria nem úgy fogja elnyelni (és ezáltal nem úgy fog reagálni a behatásokra) ahogy azt normál esetben kellene.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

SimaSuna
Arthur csatornáján nem csak ez az 1 autó van.
Sok más luxus autót és értékes autót tesz "rendbe"

Most tedd a kezed a szívedre, és mondd azt, hogy nem után gyártott alkatrészekből vásárolsz az autódba, hanem gyári cuccokat.

ui: E36 BMW 320 kupéhoz kerestem kédergumit az ajtó köré.
Gyári, ismétlem gyári kédergumi 107.000ft / db. 2 kellene, tehát az autó árának az 1/3-át képezné a 2 kédergumi.
Bontott, sérülésmentest vettem 2db.ot 10.000ft-ért.
Sok olyan alkatrész sérül ilyen balesetnél, amit nem is lát az ember, mikron-hajszálrepedéseknek is hívják ezeket.
Egyszer megküldi ezt a BMW-t 200+ sebességgel, és nem kizárt hogy lesz meglepetés.
Illetve a karosszéria így már kanyek, sőt a maszek utóhegesztések? Autóiparba bedolgozunk, köztük a BMW-nek is, egy nem ebbe a szakmába tévedt ember fel sem fogja hogy milyen komoly követelményeket támasztanak le egy ilyen kaliberű autónál tetőtől talpig.
Ha 2 millió forintot adnának, akkor se ülnék bele ebbe az autóba, életveszélyes még így feljavítva is.

SötétBarom
Még mindig biztonságosabb, mint amivel itt az emberek 80% járkál.. Gondolok itt mondjuk az MX5-ömre, vagy arra az x ezer 15 éves kisautóra.. (polok, swiftek, corsák, stb).

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Pluskast
Szerintetek? Szerintem kizárt, hogy ez a verda újra biztonságos legyen.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2017.12.11. 10:30:20

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Igen,mert a belsőből befordult elé az "Unixos" Csávó..És már rég piros volt...
Nem tudom te mit néztél, de én azt látom a videóban, hogy pirosat mutat a lámpa és a tűzoltó pont a rendőrlámpát tartó oszlopnak megy neki, amit ki is borít.

★★★★★

Alien69
Már lekéstem a szerkesztéssel:
Kanyarodás Pilisszentlászló felé

Alexease
Az keresztezodes, a dobozos valszeg balra akart kanyarodni, keson latta a tuzoltot, egyszerre mozdultak, bukta😉 Telefon, hangos zene, belso tukor nincs stb.
Alien69
Lámpás kereszteződés volt. <#vigyor1>

Pilisszentlászló felé.
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2017.12.10. 20:06:15

Alien69
Azért a tűzoltó ebben az esetben a legkisebb rosszat választotta (jobbra kerülés) . Igaz, sokkal jobban lassíthatott volna, de amit írtál, az nem állja meg a helyét ebben az esetben. Mivel, az előtte lévő balfasz volt, ez tuti, nem számított rá, hogy hirtelen helyzetet változtat. Az előtte lévőnek ha már ott maradt, akkor nem is szabadott volna megmozdulnia.A lehető legrosszabb döntést hozta. Talán annyi mentsége lehetne, ha használta az irányjelzőt, hogy jelezze, hogy Ő lehúzódik, de ezt se nézem ki belőle... <#idiota>

nem volt kereszteződés egy ívelt út volt ami ráadásul kétsávos, már rég lekellett volna húzódnia......a te systémád szerint amíg megvárja míg mindenki kiindexel balra/jobbra leég minden
3 embert gázoltak ma halálra
Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2017.12.10. 19:52:44

★★★★★

Az is balfasz volt, de a tűzoltó is mehetett volna lassabban, a szabály az, hogy ha kék villogóval mész akkor hajthatsz be a piroslámpás kereszteződésbe, hogy ha meggyőződtél senkit nem veszélyeztetsz vagy kényszerítesz hirtelen fékezésre.

★★★★★

az UNIXOS mekkora balfasz volt már
<#eljen><#worship>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bertino
hát ez pont telibe sikerült.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

PetruZ
és vegyes CCC-188 is, főleg a 4:33 miatt...
PetruZ
Instant Karma 7: gyorshajtások, vonat, rendőrös üldözések ismét

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Alexease
9:10 😊)))
Tuvok

Mennyi csodálatos már. Külső sávból megfordulni körbenézés nélkül. Tanítani sem lehetne jobban

RatBaG
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

"Linkség" - Kicsit lett csak megerőszakolva ez a mozaik szó 😄

Tuvok

FrezeR
Igen. :/

Alien69
Ha jól látom, kanyarban... <#ijedt>

Köszi.

★★★★★

Tuvok
Rövidített féktáv szegecselt abroncs miatt.

Mit jelenthet az orosz kocsik hátulján a biros háromszögben lévő "Ш" jel?
Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2017.12.04. 21:20:51

★★★★★

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Alien69
Felesleges! Hiszen, a kresz mindenki másra vonatkozik. Ha csak Te nem ismered, az még bőven bele fér, térjenek ki előled Ők.

Sippie
<#eljen><#vigyor> akkor már megérte leírni

Alien69 #32806
tudhattam volna, én hülye, kicsit frissíteni kéne a KRESZ tudásom <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2017.12.03. 20:42:58
RatBaG

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.12.03. 20:15:51

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
acsati
teljesen így van ahogy írod, de azért jót röhögtem most a hozzászólásodon 😄
slRa4fV9t
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Alien69
Igaziból, a kresz megváltozott, ha nem tudnád. Lekanyarodást már elég féklámpával jelezni, és miután már kb a feléig eljutottál a kanyarodásnak, akkor kell a karácsonyfa izzókat villogásba kapcsolni, me jön a Mikulás.<#idiota>

Sippie
sajnos manapság már a "bármilyen autó és index" téma is lehetne meme... egyre inkább szarnak az emberek a használatára, autótól teljesen függetlenül.
körforgalomból kifele: leszarom. Nem érdekes hogy mások rám várnak, hogy hova a gecibe is akarok menni
sávváltás: leszarom. Végülis hagyott elég helyet a hülye, aki nem ment a másik seggébe, így még épp befértem index nélkül.
le akarok kanyarodni az főútról: leszarom. Majd rájön a mögöttem jövő paraszt, hogy mit is akarok csinálni, és miért állok a forgalmas főúton.
Gondolom kikerült a Kreszből, csak én lemaradtam róla.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

A sztereotípiák azért vannak mert általában igazak. Tegnap ment előttem egy Q7 és 10x váltott sávot úgy hogy nem indexelt. Cikázott össze vissza mint valami szalomversenyen. Lehet én vagyok tudatlan és valami nagyon okos vállalkozó volt így tudnom kellett volna kicsoda, de csak egy pökhendi pöcs volt.

BMW és index téma amúgy is már meme szinten van az egész világon. Okkal.
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.11.29. 15:52:18