Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk egy ilyen tesztre kíváncsi lennék, ahol új/használt autó vs heggesztett/gittelt autókat törnek hasonló szituációban...
talán kevesebb gitt szakember lenne..
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Sok más luxus autót és értékes autót tesz "rendbe"
Most tedd a kezed a szívedre, és mondd azt, hogy nem után gyártott alkatrészekből vásárolsz az autódba, hanem gyári cuccokat.
ui: E36 BMW 320 kupéhoz kerestem kédergumit az ajtó köré.
Gyári, ismétlem gyári kédergumi 107.000ft / db. 2 kellene, tehát az autó árának az 1/3-át képezné a 2 kédergumi.
Bontott, sérülésmentest vettem 2db.ot 10.000ft-ért.
Egyszer megküldi ezt a BMW-t 200+ sebességgel, és nem kizárt hogy lesz meglepetés.
Illetve a karosszéria így már kanyek, sőt a maszek utóhegesztések? Autóiparba bedolgozunk, köztük a BMW-nek is, egy nem ebbe a szakmába tévedt ember fel sem fogja hogy milyen komoly követelményeket támasztanak le egy ilyen kaliberű autónál tetőtől talpig.
Ha 2 millió forintot adnának, akkor se ülnék bele ebbe az autóba, életveszélyes még így feljavítva is.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2017.12.11. 10:30:20
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
★★★★★
Kanyarodás Pilisszentlászló felé
★★★★★
★★★★★
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
★★★★★
Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2017.12.04. 21:20:51
★★★★★
Alien69 #32806
tudhattam volna, én hülye, kicsit frissíteni kéne a KRESZ tudásom <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2017.12.03. 20:42:58
körforgalomból kifele: leszarom. Nem érdekes hogy mások rám várnak, hogy hova a gecibe is akarok menni
sávváltás: leszarom. Végülis hagyott elég helyet a hülye, aki nem ment a másik seggébe, így még épp befértem index nélkül.
le akarok kanyarodni az főútról: leszarom. Majd rájön a mögöttem jövő paraszt, hogy mit is akarok csinálni, és miért állok a forgalmas főúton.
Gondolom kikerült a Kreszből, csak én lemaradtam róla.
BMW és index téma amúgy is már meme szinten van az egész világon. Okkal.
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.11.29. 15:52:18