37099
-
#33619 Valóban fel lehet ismerni a Magyart.
Csak nézd meg a rallys videókat..
Ha történik valami a Magyar már káromkodik és szalad..
A finn/svéd meg még éppen történik valami és már ott van és ott káromkodik...
A többi meg csak áll és bámul mint borjú... -
#33618 nem kell ezt olyan negatívan nézni, a lengyeleknél ugyanúgy megy a kurva, finneknél a perkele meg a vittu, stb...
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2018.08.30. 20:33:04 -
#33617 Hogy a magyart mindig felismerni, mert káromkodik, mint a vízfolyás. :/ Mindenhol máshol "ajjaj", meg "hoppa", esetleg "oy". -
#33616 -
#33615 A vele utazó haverja szólt neki, ezért hagyták ott. Ettől még igaz lehet, hogy nem vette észre. -
#33614 Megnéztem párszor a videót és az jutott róla eszembe elsőként, van amikor az ember rosszkor szól a másiknak és abból van a baj, ezt már megfigyeltem és van, hogy jobb utána vagy előtte megmondani valamit, de nem a történés közben, mert van aki rosszul reagál rá és abból lesz a baj.
A oktató lehet várta a reakciót, mert pl ő látta a pirosat és kíváncsi volt a tanuló megáll e, majd mikor látta, hogy nem lassít szólt, hogy "hé nem láttad, piros van" és a tanuló meg nyomott egy féket kuplung nélkül és lefulladt.
Ilyenkor az oktató gyors odanyúlna ha van kulcs és önindítóval is arrébb lehet vánszorogni, a gombos autóknál, hogy van ez nem tudom, ha rutin meglett volna, hogy kuplung be, egyes, indít és nagy gáz az idő még úgy is szűkös lett volna.
A felvételen amikor az oktató elszalad az autó olyan, mintha ép indulna, de már késő sajnos.
Az oktatónak kellene látnia mennyire rutinos vagy rutintalan valaki egy autóval és addig nem engedni ki az útra míg az autót megbízhatóan nem tudja kezelni, ne a forgalomban gyakoroljon, ott már a forgalmi, Kresz szabályokat kell gyakorolni.
Azontúl a felvétel ugrik 6 másodpercet, 51-ről 57-re vált valószínűleg egy mozgásérzékelős kamera ami nem folyamatosan rögzít
-
nordan #33613 akkor miért hagyta a kúton az utánfutót? BINGO -
#33612 További részletek: nem trélerről, hanem egy utánfutóról szabadult el a kerék, a sérült utánfutót megtalálták egy közeli benzinkúton, a szerbet ezután kapták el a határon és bevitték, ott mondta, hogy "nem vette észre". -
#33611 Lengyelorszag, nem tudom hogyan mukodik.
Naluk talan lehet oktatni es/vagy vizsgasztatni sajat feleloserge, olcsobban sajat autoval is (nincs oktato pedal)?!
De lehet, hogy naluk egyaltalan nincs oktato pedal (lattam mar lengye/orosz videokat, ami egyertelmu okattos, letaroltak mindent, az oktato csak pattogott az autoban es utas volt:P).
Lehet vizsgabiztos sincs, talan azt is az oktato vegzi.
Ebben a helyzetben ketfele ember kezdett volna mento akcioba: akinek nincs tulelesi osztone, es goze sincs mi fog tortenni; a masik meg a hos, aki tudja, hogy lehetetlen es megfog halni o is (foleg jobb oldalt), de csakazertis:)
Amugy az egesz a Lengyelektol kezdodoen, a bulvar sajton folyt keresztul, vagyis meg akarmi is lehet (talan nem is tanulo auto volt)... -
nordan #33610 igen-igen ebben igazad van,de én nem az előzményről /teljesen egyetértek veled/ hanem a konkrét lefulldás után történtekről beszélek -
#33609 Hát, pont ez a baj. Hogyan is hajthatott rá, és miért hagyta lefulladni? Ez MIND a nyomi oktató hibája! Anyós ülésnél ott a kuplung, gázpedál, fék. Bele tud szólni a vezetésbe, és ha ez vizsga, akkor hol a vizsgabiztos? De, még ha csak az oktat kell is hozzá, KÖTELESSÉGE az életveszélyt megelőznie, azaz, NEM engedi, hogy rá hajtson a sínre, mivel, nem győződött meg a lány, hogy biztonsággal rá hajthat-e. Bele fékez, és megbuktatja, ennyi lett volna a dolga. Nem, bocsi, a KÖTELESSÉGE! -
nordan #33608 hát most köcsög leszek,de kb semmit nem tudott volna tenni...az életösztönével a saját életét mentette....alig 1 sec telt el a kiszállása után és jött a vonat....a kiscsaj meg gondolom bepánikolt és lefagyott,nem tudta menteni magát pedig ős is kitudott volna ugrani -
Tragédia: lefulladt az autóval a tanulóvezető a vasúti átjáróban, már csak az oktató tudott kimenekülni
KRESZ-vizsgáján halt szörnyet a tinilány - az oktató a saját bőrét mentette
Az egész internet gyűlöli a férfit, aki egy vonatbaleset áldozatával szelfizgetett
Utoljára szerkesztette: sorler, 2018.08.28. 18:21:01 -
#33606 Megvan a sofőr
- link
"Egyelőre nem tisztázott, hogy egyáltalán észrevette-e, hogy a kerék lerepült a járművéről – tudtuk meg a megyei rendőrség szóvivőjétől."
Ott lehet nem vette észre, de kétlem mert elvileg szitál üt rázkódik, max hirtelen megszűntek a problémák ekkor repült el a kerék ő meg azt hihette "rendbe jött", de míg Tomára ért azért már csak észre kellett vegye van vagy 250-300km-er.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2018.08.28. 13:51:09 -
#33605 -
#33604 Valami tandem tengelyes cuccra tippelnék, mert különben pár száz méteren belül ott kellet volna legyen, szintén tippre a szembe sávban, mert így tovább menni nem tudott volna, csak a tandem miatt "tűnt el", mert 3 keréken még tovább evickélt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#33603 Hát nem tudom ez nem tűnik pótkeréknek, tippre inkább egy autószállító utánfutó kerekének ami lejött az agyról fékdobbal együtt.
Innen már csak agyalok, de adódik a kérdés, hogy a rendőrei is ennyire benézték ?
Elvileg nem lett volna nehéz elkapni a "tettest", mivel elvileg hiányzik egy kereke. . .
cikk
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
kinagyítottam
-
#33602 Nekem is punyeszem van, annak idején 2000-ben 4 csillagot kapott, azóta ez a ma jó ha 2-öt ér, mínusz a rozsda.
Nem hiába mondtam már többször is a frontális ütközésnél szinte minden más alternatíva jobb. -
Ironman2 #33601 Ha jól lett volna rögzítve a pótkerék,akkor nem történt volna meg az eset.Ez biztos hogy csakis emberi mulasztás okozhatta. -
nordan #33600 a "tetszik"-et nem kell szószerint értelmezni a FB-on! Azt is jelenti és jelenti is ebben az esetben is,hogy megnézted a cikket, tudomást vettél róla elolvastad, megosztottad stb stb -
#33599 Ezen mi "tetszi" ennyi embernek?!
-
#33598 Berepült a szélvédőn a pótkerék... -
#33597 A Punto küszöbje elég rozsdaette volt, ha megnézed a videót láthatód.
Apa és kislánya halt meg motoron az M7-esen
-
Nyiri #33596 Szomorú.
Nekem tegnap állóra kellett fékeznem az autót és leállni a padkára, hogy a szemből jövő egyterű be tudja fejezni az "előzést". A faszfej teljes családja bent ült. Nem is értem mit képzelt. Ha teherautóval vagyok mit csinál? Gondolom meghal. Mást nem nagyon tud.
Idióták. -
#33595 FB new message... -
#33594 Hát igen. A Punto jó autó, csak ugye itt a tömeg nyert. Az eddig tisztázatlan ok a kérdéses, vajh mé ment át a szembe sávba a 19 éves tapasztalt sofőr... rip -
#33593 Ünnye -
#33592 Halálos baleset volt Gérce térségében
-
"... A nyolcvan év körüli úr a biciklijét próbálta áttolni a sínen..."
Utoljára szerkesztette: SimaSuna, 2018.08.25. 21:50:01 -
#33590 -
#33589 Elmúltál már 21? és még hiszel a mesékben??? A NAV is Tőle veszi! Szerinted? Budapesten van ugye a TEK. Központjuk éppen a Hős utca 15 közvetlen közelébe. Miért? Őrzik a drogot wazze! -
nordan #33588 hol van a NAV? mindenki tudja miből él Ricsike.... -
#33587 Élvezik a polgárpukkasztást.
Remélem kokainfüggőséggel fejezik majd be... -
Berki Krisztián alaposan megünnepelte a halálos balesetben érintett M. Richárdot
-
#33585 szokásos kína, lapozzunk... -
Elgázolták, majd át is hajtottak rajta: senki sem segített a szerencsétlen asszonyon - videó (18+)
-
#33583 Az AP elérte az 1000. epizódját. Az elején most egy balesetmegelőzési reklám és egy hosszabb összefoglaló van, a tényleges videók kb. 1:40-től jönnek. -
#33582 -
#33581 -
#33580 Pedig, 1xű a rendőr ellen. A piros lámpa felül bírálható! Egyedül, a vasúti átjáró pirosa az, ami minden körülmény között, ha pirosat mutat, akkor tilos áthajtani. Természetesen, ha nem mutat semmit, az más!