37099
-
-
#33738 Erre nem tudok mit mondani, a videón látottakra reagáltam, leírtam, hogy azon felül, hogy szabálytalanok voltak mit kúrtak még el, pont azért, mert nem májerek, vezetési skillt se a Ferrari se a Porsche szalonba nem adnak a kocsik mellé. Amit leírtál az jogos, de ennek senki nem is állította az ellentétét, bár az azért kissé barokkos, hogy azért szarják le, mert általában túlélik. :D Azért szarják le amit másodjára írtál, van pénz lóvéra és emiatt nem lesznek megfelelő mértékben büntetve.
Utoljára szerkesztette: csabush, 2018.10.03. 14:00:21 -
#33737 Bosszuvagy 2. ?! -
#33736 felnyársalta a rúd, miután kizuhant az ablakból -
nordan #33735 maffiózók
a vicc,hogy a zsaruk is ismerik őket
ui: kurvára magyarok, méghogy Csehek.....pffff
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.02. 19:23:39 -
#33734 Az a baj (szerintem), hogy rosszul látod. Ha ezek tééényleg májerek lettek vóna, de nem azok vóttak, berántják az autójukat a másik két autó közé, és ennyi. Csak ez a fajta söpredék telibe szarja még azt is, hogyan lehetne elkerülni a balesetet, mert ezek többnyire túl élik (sajnos). A törvények meg Őket védik! Ha a kamerás jogos önvédelemből fejbe lövi a két sofőrt, sokkal többet kapna önbíráskodásért, itt ez a baj. A két (három) gyökér meg kb alig fog kapni valamit, mert a bíróság majd (jó pénzért) rá bízza majd a lelkiismeretükre, ami ugye eddig se vótt. Lásd Rezesová PÉLDA értékű esetét! -
#33733 nem baleset. csak majdnem.
mit csinált ez a Porsche a budapesti dugóban -
#33732 Szórakozol velem?:D Tettem egy ténymegállapítást, hogy a kialakult helyzetben én hogy látom, hogyan lehetett volna elkerülni, azon felül, hogy nyilván az is megoldás lett volna, ha szabályosan mennek, de itt egy kész szituációt láthattunk a felvételen, amihez én hozzáfűztem pár gondolatot, amiből neked rögtön az jött le, hogy szerintem teljesen rendben van az amit csináltak. Utoljára leírom, hátha eljut ahova el kell: nincs rendben amit csináltak, nagyon nincs, de még ettől eltekintve is elkerülhető lett volna, ha nem úgy reagálnak a szabályos autósra, ahogy. Ennyi a lényeg, egyáltalán nem pártolom ezt a fajta beleszarom, felelőtlen attitűdöt, pontosan azért, mert benne van, hogy ártatlanokat ölnek meg, mint ahogy ez történt itt is. Ettől függetlenül tartom magam ahhoz, amit itt fejtegettem korábban.
Utoljára szerkesztette: csabush, 2018.10.02. 15:26:16 -
nordan #33731 akkor miért beszélgetsz róla,hogyan kellett volna menniük nem szabályosan? -
#33730 Nem véletlenül írtam oda, hogy félreértés ne essék, nem mosdatni akarom őket, mert egyértelmű a felelősségük ebben a szituban... De mindattól függetlenül, hogy úgy mentek mint egy állat, záróvonal, sebességtúllépés, stb, ha nem így reagálnak, akkor ha szűkösen is, de mindenki mehetett volna tovább a dolgára. Nem tudom miért kell értetlenkedni... Ott az úton lelőném azt, aki a saját autizmusa és nemtörődömsége miatt fatális balesetet okoz, és az se kérdés, hogy ha szabályosan közlekednek, nem így, akkor most nem lenne miről beszélgetni.
Utoljára szerkesztette: csabush, 2018.10.02. 14:41:53 -
nordan #33729 "félreértés" hát emiatt meghalt egy családapa és tönkretették jópár ember életét....."félreértés" aham.....tehát ha csak simán telibeszarják a szabályokat és versenyezgetnek és pont nem jön az a Skoda akkor minden rendben is van.............faszért kelt fel reggel az a fickó! -
#33728 Van és eleve nem tudom miért lobbizol amellett, hogy szabálytalan volt amit csináltak, hiszen sehol nem írtam, hogy nem volt az. Egyértelműen több ponton szabálytalanok voltak, de ahhoz, hogy ez történjen kellett az is, hogy teljes félreértés volt a ferraris és a porsches között. -
nordan #33727 volt Ukrán barátnőm, 3x voltam nála Kievben.... a reptértől hozzá és a reptérre kivezető úton 0/24 halálfélelem :D -
#33726 Na és képzeld el azt, hogy ott nemsokára leesik a hó. Megint láthatunk majd jó néhány ökröt aki azért fog balesetet okozni mert a telibe vert, totál havas úton úgy fog vezetni (nyári gumival) mintha augusztus lenne és totál száraz út. A ruszkik nagy része képtelen vezetni. Valószínűleg nincs meg hozzá a kellő intelligenciájuk, belátási és empatikus képesség zéró.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2018.10.02. 14:19:12 -
nordan #33725 őőőő van jogsid? feltünt ugye,hogy végig záróvonal mentén előztek, előzés szabályait is nézd át csöppet....megaztán a sebességük.....arról nem is beszélve,hogy "vonatban" előzni mióta szabályos? így hirtelen ennyi -
#33724 Kicsit elbeszéltek egymás mellett, attól függetlenül, hogy teljesen felelőtlen volt amit csináltak erősen kétlem, hogy azzal a céllal keltek fel reggel, hogy márpedig telibeverünk egy szabályosan közlekedő családot. És nem szarták le, hogy jöttek szemből, pont ez volt a gond, mert a 458-as feleslegesen fékezett ott már, szerintem ha lendületből mennek, akkor ha neccesen is, de befértek volna mindketten a fehér autó elé, ehelyett a Ferraris észlelve, hogy szűkös lesz beleállt a fékbe.. Már csak azt nem tudom, hogy a Porschés mit figyelt, mert volt egy "kicsi" fáziskésése (gondolom ő azon volt, hogy túrják neki és beférnek a fehér elé), meg is lökte az Italiat, ami szintén nem volt szerencsés, mert amiatt vágódott ki a szélére neki a Fabiának. Mindentől eltekintve nyilván ők a hibásak, véletlenül se mosdatni akarom őket, de a felelőtlen közlekedés mellett közrejátszott, hogy ellentétesen és igen szerencsétlenül reagálták le a helyzetet. -
nordan #33723 te nagyon primitív vagy...........egy teljesen szabályos,hétköznapi manővert mutattak be és a skodás faszi menjen a picsába ,hogy szabályosan közlekedve feltartotta őket............ -
#33722 Persze, "leszarják", a frontális ütközés volt a céljuk... de előtte még poénból kicsit egymással is összementek. -
nordan #33721 tuti bűnözők lehetnek azok viselkednek ennyire telibeszaró módon....lásd Molnár Ricsi aki miután kinyírt 2 embert kövi héten egy másikAMG-vel dzsalt az Andrássyn....ezek is leszarják,hogy jönnek szembe pedig simán letudtak volna húzodni a kamerás autó előtt volt hely bőven -
#33720 A Porsche az úgy zúz mint egy tank.Ellene max egy 40 tonnás kamionnak van esélye. -
#33719 Ezek a helyszinen meg kellene lincselni... -
nordan #33718 felfoghatatlan -
#33717 "Szlovákiában egy Ferrari, egy Porsche és egy Mercedes márkájú autóval versenyeztek a lengyel sofőrök a közúton, záróvonalon.A Skodában egy család utazott, az autót vezető családapa a helyszínen szörnyethalt."
-
#33716 Azért őket se kell félteni :D
-
#33715 vagy ennyire disznó részegek. -
RealCián #33714 A számomra legérthetetlenebb, amikor befordul a szembe jövő elé, tiszta, jól látható viszonyok között.
Nem egyszer egy Kamaz elé. Nincs szemük, vagy ennyire rosszul mérik fel a távolságokat? -
#33713 -
nordan #33712 most is azt mondom hogy képtelen vagyok megérteni,hogy miért ennyire szar vezetők vannak az Oroszoknál...miért mennek ennyire gyorsan és rengeteg annyira hihetetlen balgasz baleset van - értem ezalatt,hogy simán elkerülhető lenne, de mintha két KOS-t látnék egymásnak feszülni és egyik sem enged,hogy egy fél métert kitérne vagy fékezne vagy elkormányozna vagy megállna és BAMM összemennek inkább.... -
#33711 Kajak Magyar zene megy a kocsiban? :D Ritkán hallani ilyet :D
-
#33710 A mai AP-ben elég csúnya gázolások vannak megint... -
#33709 Túlélte, csak a két lába tört el -
KaBuTo666 #33708 -
Utoljára szerkesztette: desigo, 2018.09.24. 22:34:37 -
#33706 Mi a halálos? Egy abnormális nagyfőnök kinevez egy olyan embert, aki törtető, és genya a munkásokkal. Mi is van a végbeledben? Ja, fekália. Azt vissza nyomja, és szét repednek a belső szervek. Valszeg itt is hasonló történt. -
#33705 Pedig mar jonehanyan meghaltak:/
Szetszakadnak a belei, belsoverzes, fertozes stb. -
RealCián #33704 Mondjuk a fene sem gondolná, hogy ebbe bele lehet halni.
Mi történik ilyenkor, mi a halálos? -
#33703 emberünk a helyzet magaslatán van. -
#33702 Ilyesmi volt itthon is pár éve, asszem a vásárhelyi porcelángyárban, de ott túlélte a csóka. -
#33701 az idióta... -
#33700 Meghalt egy munkás, miután főnöke poénból kompresszorból levegő fújt a fenekébe