Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy mondja az előttem szóló. Az más kérdés, mennyire élet szerű. Ennek ellenére, a buszos szitunál a furgonos volt köcsög, és kész. Tök mindegy, hogy mennyire van igaza, segítenie KELL a másikat, nem neki menni.<#szomoru2>#szomoru2>
Habár, ahogy nézem, felülről nem látszik, de a google mapson viszont már igen. Közvetlenül a sarkon van sáv jelző tábla. Ilyenkor Te döntöd el, melyikbe fordulsz. Más kérdés, hogy ha beléd jönnek, mennyit kell majd pofázni...
google maps
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2018.01.17. 21:15:05
Habár, ahogy nézem, felülről nem látszik, de a google mapson viszont már igen. Közvetlenül a sarkon van sáv jelző tábla. Ilyenkor Te döntöd el, melyikbe fordulsz. Más kérdés, hogy ha beléd jönnek, mennyit kell majd pofázni...
google maps
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2018.01.17. 21:15:05
Na és mi a helyzet olyankor, ha a külső sáv jobbra visz, a belső meg egyenesen, a "közös" szakasz meg csak pár méter?
Mint pl a Daubnernél.
Utoljára szerkesztette: RealCián, 2018.01.17. 20:05:31
Mint pl a Daubnernél.
Utoljára szerkesztette: RealCián, 2018.01.17. 20:05:31
Helyesen:
Belsőből belsőbe
Külsőből külsőbe
Külsőből belsőbe hajtásnál a vizsgabiztos megköszönte a részvételt.
Úgy, hogy sehol senki nem volt az úton és hiába is ment az index. (tapasztalat)
Belsőből belsőbe
Külsőből külsőbe
Külsőből belsőbe hajtásnál a vizsgabiztos megköszönte a részvételt.
Úgy, hogy sehol senki nem volt az úton és hiába is ment az index. (tapasztalat)
Amúgy hogy van a szabály? Ha kis ívben jobbra fordulok és két párhuzamos sáv is van, (mint a képen), akkor csak a külsőre fordulva van előnyöm, vagy a belsőbe is?
Tehát ha közben szemből nagy ívben fordul valaki, akkor én a belsőbe már nem fordulhatok a kis íven?
Szerk: közben megtaláltam, nem fordulhatok, csak a külsőbe:
Utoljára szerkesztette: RealCián, 2018.01.17. 15:32:03
Tehát ha közben szemből nagy ívben fordul valaki, akkor én a belsőbe már nem fordulhatok a kis íven?
Szerk: közben megtaláltam, nem fordulhatok, csak a külsőbe:
Utoljára szerkesztette: RealCián, 2018.01.17. 15:32:03
A busznak volt elsőbbsége mert "kis" ívben kanyarodott függetlenül a méretétől.
Amúgy meg alap,hogy ha jön egy 10 tonnás busz vagy egy 30 tonnás kamion akkor lassítok vagy megállok és segítem a könnyeb közlekedésüket a kis másfél tonnás autómmal.
Amúgy meg alap,hogy ha jön egy 10 tonnás busz vagy egy 30 tonnás kamion akkor lassítok vagy megállok és segítem a könnyeb közlekedésüket a kis másfél tonnás autómmal.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Mégcsak gyerek sem kell hozzá. Az én autóm amit 10 éve használok 26 éves, nem telik másra, eladni 3-400-ért lehetne. Ha nekem csapódik gazdasági totálkár és ittmaradok autó nélkül.
Szóval nemcsak az autó hiánya viselne meg hanem az is hogy a hazai kárrendezők nagyon ritkán veszik figyelembe a hazai használtautó piac sajátosságait, és csak eurotaxból dolgoznak. ami meg eléggé fals, mert az öreg de jó állapotú autóknak itt relatíve magas az ára. Nyugaton meg sok városba be sem hajthatsz velük.
Utoljára szerkesztette: zsgaby, 2018.01.16. 14:32:44
Szóval nemcsak az autó hiánya viselne meg hanem az is hogy a hazai kárrendezők nagyon ritkán veszik figyelembe a hazai használtautó piac sajátosságait, és csak eurotaxból dolgoznak. ami meg eléggé fals, mert az öreg de jó állapotú autóknak itt relatíve magas az ára. Nyugaton meg sok városba be sem hajthatsz velük.
Utoljára szerkesztette: zsgaby, 2018.01.16. 14:32:44
Én sétáltam hazafelé ma és itt is jött egy régebbi EVO full keresztben.Elgondolkoztam,hogy merre is kéne elugranom.
Mondjuk gyorsabban haladt mint a többi autós száraz aszfalton.
Mondjuk gyorsabban haladt mint a többi autós száraz aszfalton.
Azt is csak addig, amig szet nem csapja valakinek az autojat, foleg ha gyerek is ul benne:/
Persze poen meg latvanyos ha osszejon a csuszkalas, de ha valakinek osszetori a csaladi autojat, aki videkrol hordja a gyereket, aztan hetekig/honapokig nincs autoja (ami lehet tized annyit sem er mint az EVO), es a gyerek acrbabol es szemebol kell kipiszkalni az uvegdarabokat, mar nem olyan poen.
Persze poen meg latvanyos ha osszejon a csuszkalas, de ha valakinek osszetori a csaladi autojat, aki videkrol hordja a gyereket, aztan hetekig/honapokig nincs autoja (ami lehet tized annyit sem er mint az EVO), es a gyerek acrbabol es szemebol kell kipiszkalni az uvegdarabokat, mar nem olyan poen.
láttam ma egy evo 9et. ment 2 kört a körforgalomban. szépen keresztbe. azt szívesen nézte mindenki 😊
Tegnap szerintem még durvább volt a helyet, ahogy leesett egy x mennyiségű hó, kezdődött a rodeózás a városban. 😄
Per Aspera Ad Inferi.
Elgondolkodtató de a végére az jutott eszembe hogy ez egy PR cikk 😊
Ha leultetik es nem ussza meg. Vagy lehet eleve bunozo tipus, azert nem lesz baja. Meg "mi" etetjuk. Egyszerubb ha megdoglik. Persze, agonizalhatna elotte 1-2 napott, de igy sem rossz;D Pl. kirepul az autobol, nem talaljak, es nehany nap alatt elcsocsaljak a patkanyok es egyeb dogevok😄DD
Szerintem a sitt jobb büntetést, ahol becsicskítják éveken keresztül. <#nezze>#nezze>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"a törökországi Trabzon repülőterén egy gép túlfutott a leszállópályán, és elindult lefelé a meredek domboldalon, majdnem a tengerbe zuhant, végül megállt"
Amikor elsőre láttam azt hittem valami vicc animáció
Amikor elsőre láttam azt hittem valami vicc animáció
Ebben az a cumi, amig nem kalimpalt, addig lenduletbol lattak az utszelen es ovatosan elveve a gazt "kerultek" ki. Amikor mar jelzett nekik, rafigyeltek, hirtelen vettek el a gazt, azonnal megcsusztak. Es amikor kupacban alltak az ut kozepen, mar mindegy volt😉
UIlyenkor ele kellene allnia, de foleg kellene egy sarga zaszlos meg a kanyar ele.
UIlyenkor ele kellene allnia, de foleg kellene egy sarga zaszlos meg a kanyar ele.
Aki csinálta a felvételt, annak kb mindegy volt, valszeg. Nem Magyar bérből élő, és nem is az autóját féltette! <#idiota>#idiota> Valszeg, azt le is szarta... <#vigyor1>#vigyor1>
elméletileg 2-en sérültek meg, az Audishoz mentőhelikopter is jött
"Nulla tenaci invia est via"
Milyen rossz még nézni is. Totál tehetetlen vagy. Kalimpálsz mint egy idióta és mégis megtörténik a baj. Az autódnak annyi.
Arról nem is beszélve, hogy hányan sérülhettek meg
Arról nem is beszélve, hogy hányan sérülhettek meg
Ezt soha nem tudom megérteni.
Felnőtt emberek hogyan képesek körülnézés nélkül lelépni?
Ráadásul mindezt Oroszországban, ahol tudhatnák, hogy a többség még csak nem is lassít a zebránál.
Felnőtt emberek hogyan képesek körülnézés nélkül lelépni?
Ráadásul mindezt Oroszországban, ahol tudhatnák, hogy a többség még csak nem is lassít a zebránál.
Mi nem tudhatjuk milyen terve van azzal az emberrel Istennek, valószínüleg így is börtönbe fog sínylődni egy darabig ezután.
★★★★★
Max annyi, hogy a sofornek "semmi" baja nem lett es az utasa halt meg. Illett volna a soforrnek is megpusztulnia. De legalabb lenyomordni.
Aztaroh***ku****életbe. Durva. 😞
200 km/óra felett szállt el a részeg román autós, az eredmény maga a pokol

Utoljára szerkesztette: sorler, 2018.01.12. 13:47:36

Utoljára szerkesztette: sorler, 2018.01.12. 13:47:36
a targoncások szépen összefogtak 😊
Lezuhant egy kétüléses kisrepülőgép hétfőn a Fejér megyei Zichyújfalu határában, a balesetben egy ember a helyszínen meghalt
Per Aspera Ad Inferi.
Lehet, hogy defektet kapott és azért került oda az a téli gumi, egyébként amilyen idő van most simán lehet jó a nyári gumi is.
★★★★★
Az utolsó mekkora egy fasz már.
Autópályán egy kicsit neki koccannak, erre leáll a belső sávban, nem, hogy kihúzódna a leállósávba?!
Autópályán egy kicsit neki koccannak, erre leáll a belső sávban, nem, hogy kihúzódna a leállósávba?!