Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek mar szetvagdosott auto, azert nez ki igy, valszeg azert irjak brutalisnak.
111: Bad Driving
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2018.02.14. 19:17:59
ui: mi ezen brutális? Sehol egy holttest, se vér...
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2018.02.13. 17:25:49
★★★★★
A többi része mellékes, hiszen a furgonos kanyarodott, balra nagy ívben. Meg kellett volna adnia az elsőbbséget a szemből érkezőnek, és ugye akkor egyből elkerüli a gyalogosokat is, akik miatt ugye erőteljesen fékeznie kellett.
Lehet, az oktatónak kellett a betétlap, hogy az autóját kicsit helyre pofoztathassa. <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2018.02.07. 23:33:03
A más kérdés, hogy ez egy bőven kivédhető helyzet volt, simán fékezhetett volna vagy egy enyhe kormánymozdulattal ki is kerülheti, az idő és hely is megvolt.
★★★★★
★★★★★
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
De most már nagyon kellett, mert a múltkor is a páromnak majdnem szándékosan nekitolatott egy idióta, mivel leszarva a stop táblát kihajtott elé és amikor rávillantott egyből satuzott és tolatni kezdett...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Készülék + 64 GB memóriakártya + adatkábel + olvasó = 40k.
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2018.02.05. 09:29:35
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
(Én is nemrég kérdeztem utána :))
★★★★★

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ha nem akkor tényleg túlzás ez az ítélet.Halálos gázolást megúsznak felfüggesztettel.
ez egy kicsit erős nem?
2 év fogházbüntetésre és 3 év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte, azt a negyvenes éveiben járó büntetlen előéletű férfit.
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2018.01.26. 11:12:40
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2018.01.25. 17:18:14
Féreg
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2018.01.25. 14:03:08
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A lenyeg hogy nem odabarkacsolt kamerak kellenenek, hanem rendesen, masszivan kasztniba epitve, aminek az adatait az auto kozponti resze tarolna, kodolva, csak kabellel elerhetoen, jelszovan. bar ma mar eleg komoly panorama kamerak is vannak, azt is lehetne hasznalni. Kotelezoen 5-10 perc ciklikus felvetel (magat felulirva) vagy beallitva "akarmennyi" hobby-nak;)
Sot, akinek van, hasznalja, elerheto, akar olcsobb biztositast is kaphatna;)
Persze, lennenek lazadok, akik elronttjak, feltorik, kikapcsoljak stb., de azok valszeg az alapbol bunozo, szabalytalan reteg lenne. Azok ellen meg teljesen mindegy, pont leszarnak mindent;)