Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Renault eddig is megvolt, de az Audi nem!
Fotókon a pirtói tragédia
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2018.02.15. 14:19:33
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Audi??? Én valami Toyotanak nézem inkább.

Amugy (szerencsere) az europai eleg light-os (vagy keves a kamera es/vagy nem osztjak meg). De ami feltunt, a bunkok nyugaton is Merci/BMW/Auti-t valasztanak, es amig naluk a "majdnem" es a "szabalytalan" van foleg, addig keletebbre (pl. lengyelek) mar elojon a "stilus"😊
★★★★★
Ezek mar szetvagdosott auto, azert nez ki igy, valszeg azert irjak brutalisnak.
111: Bad Driving
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2018.02.14. 19:17:59
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2018.02.13. 17:25:49
Per Aspera Ad Inferi.
★★★★★
http://epica.nl
A többi része mellékes, hiszen a furgonos kanyarodott, balra nagy ívben. Meg kellett volna adnia az elsőbbséget a szemből érkezőnek, és ugye akkor egyből elkerüli a gyalogosokat is, akik miatt ugye erőteljesen fékeznie kellett.
Lehet, az oktatónak kellett a betétlap, hogy az autóját kicsit helyre pofoztathassa. <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2018.02.07. 23:33:03
A más kérdés, hogy ez egy bőven kivédhető helyzet volt, simán fékezhetett volna vagy egy enyhe kormánymozdulattal ki is kerülheti, az idő és hely is megvolt.
★★★★★
★★★★★
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
De most már nagyon kellett, mert a múltkor is a páromnak majdnem szándékosan nekitolatott egy idióta, mivel leszarva a stop táblát kihajtott elé és amikor rávillantott egyből satuzott és tolatni kezdett...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Készülék + 64 GB memóriakártya + adatkábel + olvasó = 40k.
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2018.02.05. 09:29:35
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
(Én is nemrég kérdeztem utána 😊)
★★★★★

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ha nem akkor tényleg túlzás ez az ítélet.Halálos gázolást megúsznak felfüggesztettel.
ez egy kicsit erős nem?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070