37099
-
#33860 Ezt a sok kamu hírt.. Ez az autó vagy 3 éve nem taxi. Persze az áldozatok és a baleset szempontjából tök mindegy, de ők még azt is tudják, hogy szabadnapos volt a taxis. Egy lacettivel amit már legalább 3 éve nem használhatnak taxinak és se a kockák nincsenek rajta, se semmilyen kötelező logó.. No mindegy. Részvétem Nekik. A kamionost meg remélem megkérdezték, hogy egyébként mi a faszomra figyelt? Hogy nem lehet észre venni egy álló autót? -
Pont láttuk a helikoptert pest felé repülni.
RIP :(
Utoljára szerkesztette: desigo, 2018.11.06. 21:13:15 -
#33858 Halálos baleset az M3-ason Gödöllőnél
-
#33857 Múlt héten banolták a csatornát ezért csinált egy újat, de pár nap múlva visszakapta a régit és oda töltögetett fel. Most viszont nem értem miért megint az újra töltöget, hisz a régi is működik. -
kamionosjoe #33856 Új youtube csatornán az AP. Én nem értek oroszul, úgyhogy nem tudom mi történt. Mindenesetre a videóra kattintva fel lehet iratkozni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
nordan #33855 tehát nem a sofőr hanem a BMW a hibás, értem -
Megrázó fotók érkeztek a ceglédi halálos balesetről
Halálos kecskeméti gázolás: a BMW-s után a busz is áthajtott a férfi
-
kamionosjoe #33853 Bocsi ha már volt.
Dashcam Europe: 117, Van benne magyar is.
#33852 Megint Kína: elszabadult kamion tarolt le 31 kocsit az autópályán, legalább 15 halott, 44 sérült (videó nincs, csak kép). -
#33851 Elég gyenge korlát volt azon a hídon. Amerikai hidakon általában vaskos betontömb van, ami egy kamiont is meg tud fogni. -
kamionosjoe #33850 AP 1044 Ebbe is bent van a buszos tragédia. Közvetlenül utána egy havas jelenet.
#33849 hát... így.
látod.
megfordult és ment vissza :D -
#33848 ezt mégis hogy gondolta? -
KaBuTo666 #33847 Bazd...ez nagyon durva. :\ -
nordan #33846 hmm többször megnéztem az lófing volt nem fejbevágás.....érthetetlen,hogy miért kormányozta el a buszt -
#33845 Telefonnal fejbe vágni a sofőrt....
15-en meghaltak egy buszbalesetben... -
Utoljára szerkesztette: sorler, 2018.11.02. 14:22:25 -
#33843 -
#33842 Tiszteljük meg a másikat,hogy nem személyeskedünk nem sértegetjük egymást !
-
Nyiri #33841 Blablablabla. Egy suttyó vagy és még büszke is vagy rá. Legyél nyugodtan. Remélem a te családodban nem fog senki értelmetlenül meghalni a saját hibája miatt, mert akkor te ott leszel hogy megmondd mindenkinek, hogy MEGÉRDEMELTE! -
#33840 -
#33839 Az, hogy lebunkózol, még rendben, me az vagyok. A többi viszont merő baromság. Sértett nem vagyok, egyszerűen útálom, hogy az a menő, ha valaki gyökér az utakon, és ha megdeglik, akkor még sajnáljam. Hát, NEM! Az előző baleset, az igen, az szomorú (FrezeR 33837). De, egy szabálytalanul közlekedő, ráadásul SZÁNDÉKOSAN, azt miért kellene sajnálnom? Ha elfogadjuk követendő példának a Te logikádat, akkor totál olyanok leszünk, mint az oroszok. Tehát, nem nem örülök, ha valaki meghal. Annak igen, hogy ilyen esetben CSAK Ő. Aki ezért lebunkóz, vállalom, de számomra mások a normák. Számomra az irányjelzés normális dolog, valaki meg bele szarik. Mint ahogyan qvadozni se megyek, de ha mennék, akkor kifejezetten ott, ahol ezt lehet, pl vannak erre kifejezetten pályák. Nem, NEM közútra való, ha nincsen rajta forgalmi engedély, és NEM "szörnyű tragédia", mert az meg csak média hajhászás. Persze, nem örülök, meg kárörvendek, de nem, nem fogom sajnálni.
Azaz, nem nekem kellene beugatnotok, mert erre nem adtam semmi okot. Normálisan lehetne, de ha nem tudtok, akkor ne ugassatok le. Mindegy, mi az előzménye, hogy meghalt! Ha valamit ki akarsz próbálni, pl quad, akkor erre vannak megfelelő helyek, megfelelő SZAKEMBEREK, akik ebben segítenek (és ott is meghalhatsz még így is). Ja, az pénzbe kerül. -
#33838 Egy 35 éves férfi vesztette életét a reggel történt tatabányai balesetben.
-
Nyiri #33837 Nem kell sajnálni. De nem kell suttyó parasztnak se lenni, aki tort ül a mások halálán. Egy valamilyen okból sértett bunkó vagy aki boldog ha valakinek rossz. Szánalmas. -
#33836 Igen, qrvára nem vagyunk egyformák. te pl magasan kulthúrált személyeskedő vagy, a semmire. És sajnos, IGEN. Bennem van a hiba, hogy érzéketlenebb vagyok, ha olyanokat látok, akik nem NORMÁLIS úton hallnak meg. Persze, fél információk alapján is ítélkezem, ez nem helyes, de egy ostobát védeni, az se jobb (lásd Te). Asszem pl nem látok rendszámot azon a járművön. Onnan kezdve miért is kellene sajnálnom??? Nemá wazze. Akkor az összes bmw-st is sajnáljam, amikor gyorshajtás miatt kinyírnak valakit? Ne legyünk már barmok... -
Öngyilkos lett a balesetet okozó kamionsofőr
-
#33834 -
#33833 na ez aztán egy intelligens komment. "nem kár érte, elbaszta, pusztuljon a férgese"
ha a te ismerősöd/rokonod elrontana egy manővert, vagy ne adj isten műszaki hiba miatt nekiütközne egy parkoló autónak, akkor is ezt mondanád gondolom. hülyegyerek. -
#33832 Igen utólag már rájöttem, hogy rossz linket raktam be a másik helyett (amit utána linkeltek is) és sajnos már nem tudtam szerkeszteni. Bocsi a hibás infóért. -
kamionosjoe #33831 Ez a csornai baleset 3 éve történt, de amúgy a cikk is 2015-ös. -
#33830 -
#33829 AP-1040: Az idiótája 4:25-től... -
#33828 No igen. Szegény Suzuki... Me a quadost nem bizti, hogy tudnám sajnálni... Végtére is, egy parkoló autónak volt képes annyira neki hajtani, hogy még bele is halt... -
Szörnyű tragédia Lengyeltótiban: meghalt egy quados fiatalember
-
#33826 Pont ezt mutogatják az AP 1038 végén. -
Katasztrófa: kamion préselte néhány centi vékony lappá a kocsit az utasokkal együtt az összeomlott orosz hídon
-
#33824 3:00
-
nordan #33823 grats -
#33822 Tegnap Csongrádban is 4-en haltak meg, köztük két 18 éves srác, szintén vonat által, szintén piros sorompónál..
Cikk -
KaBuTo666 #33821 Nyugodjatok meg, nálam 2x fordult elő hogy ismerőseim piros lámpánál simán átmentek nem forgalmas vasútjárón... :) (nem voltak ezeken a pontokon sorompók, és nem is 90 km/h-val közlekedő vonat ment ezeken a pontokon hanem a legócskább vonatok)
Aztán jöttek higgadt szavaim e cselekedet után..."amúgy átmentél a piros jelzésen de már mind1..."
Egyik válasz: tényleg?
Másik válasz: Biztos piros volt?
..............
Még élek. :-)