37102
-
#7313 off
Harminckét új tűzoltóautót adtak át a hazai tűzoltóságok vezetőinek Budapesten a BM Heros Javító és Gyártó Zrt. telephelyén.
-
#7312 biztos pirosat kaptak. -
#7311 Nahm, valami para van, csepelen szentimre téren nagyon szírénázva mennek a mentők:/ -
DIESEL DOG #7310 Látom ismét alkottak egy kicsit... -
USAMEN POWER #7309 És még hol a vége... -
#7308 Ugylatom ma szep autokat tortek...:( -
#7307 A mai napon történt össz kár árából egy elég komoly villát lehetett volna építeni -
öregember #7306 -
#7305 bazz
kár érte... -
#7304 Szep kis CC jol osszetort! -
öregember #7303 -
#7302 opera nem :D:D -
#7301 Meg az FF is kifagy tőle:CCC win 7 en:S -
#7300 Havazik bezony xDD -
#7299 Miafasz, havazik? -
#7298 "mér elég a nyári gumi ezért a pár alkalommal nem éri meg alig használom az autót ilyenkor"
= de azért kihajt a garázsból a baromja és mivel keveset használja télen még annyi tapasztalata sincs...
-
#7297 durván sok balesetet láttam ma
nyáron se tud vezetni a sok nép nem még ilyenkor... -
#7296 Hát akkor a hiba nálatok van, erre mást nem tudok mondani:).
Ha odafigyelsz, és ésszel cselekszel illetve reagálsz, nem lehet gond. -
#7295 RWD autókról mostanában ez a video jut eszembe.
Esküszöm leesik a hó csinálok neked harmonikus mozgású videot :DDD -
DIESEL DOG #7294 Sokszor ez lehet egy veszélyes szituáció origója...
Vezettem már RWD autót tudom hogy hogyan viselkedik gázra fékre egyaránt. -
#7293 És az miért hátrány, hogy hamar megindul? -
DIESEL DOG #7292 Elmebetegséggel nekem sincs gondom, főleg hóban...
AZ igaz hogy egy RWD hamarabb kicsapja a farát, de ugyanezt egy kicsit másképp egy FWD autóval is meg lehet csinálni.
Sőt RWD autóknak pont ez a hátránya hogy túl hamar elindul a segge... attól függetlenül elfogadnék még a Samara mellé egy 2107-est... vagy egy VFTS-t... :DDDDD -
#7291 Ennek meg nem kell semmi racsni, kis gáz és megy is.Plusz ha baj van, még mindig több sanszod van megoldani, mint egy elsőssel.Én sokkal biztonságosabbnak érzem, aztán lehet hogy már elmebeteg lettem
Azt még hozzátenném, hogy bután is fordul az fwd, sosem lesz olyan harmonikus a mozgása mint egy hátsósnak.Én ezt tapasztalom, voltam már többször mindkét fajtával.Nem mondom, lehet azzal is bohóckodni, de SZVSZ ég és föld:)
Na jó csapatást, nekem már csak benzin kell:P -
#7290 Pont hogy nem. -
DIESEL DOG #7289 Kézifék behúz tövig, majd hirtelen kienged...
Közben játék a gázzal, és hadd faroljon! :DDD -
#7288 És hóban úgy rakod keresztbe, ahogy akarod. Pontosan. -
DIESEL DOG #7287 Ezzel valahogy én is így vagyok. Könnyebb egy FWD hajtású autót egyenesbe visszahozni.
#7285: De kedves vagy... :DDDDDDDDDDDDD -
#7286 Hóban ökörködni sokkal jobb egy FWD, mivel ugyan azt megcsinálom vele, mint egy RWD-vel, viszont ha necc van, sokkal jobbak az esélyeim. -
USAMEN POWER #7285 Mi is fogunk röhögni mikor itt lesz pár kép a topikban. :DD -
#7284 RWD az igazi:).. -
DIESEL DOG #7283 Nekem is első kerekes, lévén ez Lada Samara... :)
Attól függetlenül, egy kézifék behúzással keresztbe lehet fordítani... :DDD -
#7282 Én nem: D -
#7281 hazudtam. 94-ig -
#7280 Én meg 98 ba jöttem ide: D
Nabazz, ma reggel balesetre keltem: DD
Már félálomba voltam, egyszercsak az utcába egy nagy pukk, és indul-t is egy parkoló autó riasztója: D -
#7279 Nyárigumim van még! :D -
#7278 nekem jo mert elsokerekes, nem nagyon van az a szog amibol vissza ne tudnam hozni gazzal :) 60-al verettem most is egyenesben ugy hogy full keresztbe voltam mindig :) van egy forgalommentes resz a focipalyanal, az ut ketsavos es ket oldalt parkolok is vannak szoval jo szeles, es nem zavartam senkit. majd még visszamegyek később mert baromi jo :D -
#7277 Hehe... :D -
DIESEL DOG #7276 :DDDD Az ilyen mutatványokkal jobb vigyázni...
Hasonló bár kevésbé veszélyes sztorim az még akkor történt amikor kb. 5 hónapos volt a jogsim B-re. 2x2 sávos csomópont, jelzőlámpa zölden, autó meg elkezdi tolni a seggét balra. Itt is szokásos ellenkormányzás, enyhe gáz elvétel, és már ment is vissza egyenesbe. Azóta nagy forgalomban jobban odafigyelek, mert ha akkor abban a pillanatban valaki eljön melletem 100% hogy belefarolok, ő meg neki megy a villanyoszlopnak. Azóta ha csapatni akarom a gépsast akkor kimegyek egy üres parkolóba, vagy hasnolnó helyre és ami a csövön kifér... Lada 4ever! :DDDD -
#7275 Mi egyszer haverral majdnem megborultunk egy ilyen alkalommal... :)
Jöttünk főútról mint meszes (este, no forgalom) (60-70) aztán egy enyhe ballrában elkezdtünk sederegni (segge megcsúszótt, ellenkormány, stb. Az oszlop előtt álltunk meg vagy 10 centire. Baromi jó volt. Félelmetes, de baromi jó. :) -
DIESEL DOG #7274 Nekem még este jön a csapatás... hátha addig mégtöbb hó esik. :DDD